quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.438
- Πόντοι
- 12.436
Ύποπτος ο CHRIS1971...Σοφία βασίλισσα? Και η Αλιόνα τι είναι?
Ύποπτος ο CHRIS1971...Σοφία βασίλισσα? Και η Αλιόνα τι είναι?
Εγω θα ηθελα να ζητησω κατι απο τη διευθυνση του σαιτ.Αν καποιοι μεταξυ αυτων και εγω,ειμαστε ανεπιθυμητοι,εχετε το σθενος να μας το πειτε καταμουτρα.Αν δεν σας αρεσουμε εχετε τον ανδρισμο και την τολμη να πας πειτε να φυγουμε.Να ειστε σιγουροι οτι καποιος και καπου θα μας εκτιμησει.Ύποπτος ο CHRIS1971...
Φίλε εσύ να ξέρεις ότι με τον χαρακτηρισμό που δίνεις στην Σόνια έχεις κάνει πολλούς (μαζί με εμένα) να δώσουν 20 ευρώ περιμένοντας "βασσιλικα" πράγματα και στο τέλος να παίρνουν τα τέτοια τους. Υπάρχουν και κριτικές αν θες να διαβάσεις άλλωστε δεν τα λέω επειδή έχω πρόβλημα με σένα ή με την γυναικα. Απλά να είμαστε λίγο low profile στους χαρακτητισμους των γυναικών, ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν εντελώς το αντιθετο.Εγω θα ηθελα να ζητησω κατι απο τη διευθυνση του σαιτ.Αν καποιοι μεταξυ αυτων και εγω,ειμαστε ανεπιθυμητοι,εχετε το σθενος να μας το πειτε καταμουτρα.Αν δεν σας αρεσουμε εχετε τον ανδρισμο και την τολμη να πας πειτε να φυγουμε.Να ειστε σιγουροι οτι καποιος και καπου θα μας εκτιμησει.
Αλλα το να μπαινει το καθε εγκεφαλικα καμμενο σκουπιδι,και να μας απαξιωνει με το που γραφουμε κατι,ειναι κυριολεκτικα φτηνο.Και αν μη τι αλλο ειναι ενα πληγμα στο κυρος αυτου του σαιτ.
Το οτι ανακαλεις το υποπτος δεκτο,και εγω απο πλευρας μου να ανακαλεσω το εγκεφαλικα καμμενος.Οσον αφορα το χαρκτηρισμο ''βασλισσα της πιπας''ο τιτλος δε δωθηκε απο μενα αλλα απο αλλλα ατομα σε κριτικες που γραφοντουσαν το 2008,που η Σονια εργαζοταν στο Φυλης 92.Τωρα για την αξια η οχι του καθε ατομου κρινει η ιδια η επαγγεματικη του πορεια και διαδρομη,αυτη ειναι ο μονος αδιαψευστος κριτηςΦίλε εσύ να ξέρεις ότι με τον χαρακτηρισμό που δίνεις στην Σόνια έχεις κάνει πολλούς (μαζί με εμένα) να δώσουν 20 ευρώ περιμένοντας "βασσιλικα" πράγματα και στο τέλος να παίρνουν τα τέτοια τους. Υπάρχουν και κριτικές αν θες να διαβάσεις άλλωστε δεν τα λέω επειδή έχω πρόβλημα με σένα ή με την γυναικα. Απλά να είμαστε λίγο low profile στους χαρακτητισμους των γυναικών, ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν εντελώς το αντιθετο.
Αν το πάμε έτσι για μένα υπάρχουν 3 κοπέλες που κάνουν καλύτερη πιπα από την Σόνια, τι θες να πω ότι αυτές είναι οι βασιλισσες και η Σονια η παραδουλευτρα της πίπας ;
Το υποπτος το παίρνω πίσω, λάθος μου.
Τιτλο δε δινω σε κανενα,ο τιτλος ειχε δωθει απο αλλα ατομα,και οχι απο εμενα.Αναφερθηκα απλα σε μια μετακινηση ενος ατομου,αλλα παρατηρω οτι ακομα και αυτη η ειδηση γινεται αντικειμενο προσωπικης επιθεσης και αντιπαραθεσης,και ειλιρκινα δε καταλαβαινω το λογο.Το πες και μονος σου, 2008.
Φέτος αν δεν κάνω λάθος έχουμε 2018 και τώρα υπάρχουν απόψεις που διαφερουν πάρα πολύ από αυτό που ήταν τότε.
Αν θες ντε και καλά να της δώσεις ένα τίτλο σου έχω 2 που μου ηρθαν στα μπαμ και είναι πιο αντιπροσοπευτικοι και τιμιοι.
Σόνια η πρώην βασίλισσα της πίπας.
Σόνια, περασμένα μεγαλεία
Καλή ανάρρωσηΤιτλο δε δινω σε κανενα,ο τιτλος ειχε δωθει απο αλλα ατομα,και οχι απο εμενα.Αναφερθηκα απλα σε μια μετακινηση ενος ατομου,αλλα παρατηρω οτι ακομα και αυτη η ειδηση γινεται αντικειμενο προσωπικης επιθεσης και αντιπαραθεσης,και ειλιρκινα δε καταλαβαινω το λογο.
Οπως πια δε καταλαβαινω το λογο παραμονης μου σε αυτο το σαιτ,απο τη στιγμη που αν κατι αναφερω αυτοματα καθισταμαι υποπτος.Λοιπον ας ειναι αυτο το τελευταιο μου ποστ,καλη συνεχεια στο σαιτ σας,και ζητω απο τους αρμοδιους τη διαγραφη μου.Σας αδειαζω τη γωνια,ειστε ατομα επιπεδου και ενας κακος,υπουλος,προστυχος και δολιος σαν εμενα δεν ταιριαζει να παραμενει σε ενα γκρουπ τοσο υψηλου επιπεδου και ηθους ατομων.
Μήπως εννοείς το Κολωνού 47 όροφος;Τέλος επειδή στο παρελθόν κάποιοι ρώτησαν για Φωτεινή γκμοχ,την πέτυχα πρωινή βάρδια στο Κολωνού 45 όροφος.
Μήπως εννοείς το Κολωνού 47 όροφος;
Την Σόνια την γνωρίζω και την γαμάω από την εποχή που δούλευε στο Φυλής 92Α, ως Εύα. Από τα κορυφαία milf, σε εμφάνιση, συν ότι την έκανες ότι ήθελες μέσα στο δωμάτιο.Μετακινηση της βασιλισσας της πιπας Σονιας,απο το Διδυμου 22 στο Διδυμου 20
πολλοι εδω μεσα εκθειαζαν την Αντζελα απο Φ104 καποτε.Η βασίλισσα της πίπας στα μπουρδέλα ήταν η Άντζελα (Αλκιβιάδου, Καλύμνου, Φυλής) από το 1991 έως το 1999! Οι σημερινές είναι απλώς "κυρίες επί των τιμών"!
Βερόνικα is back! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!
3η βάρδια..περιπου 12Βάρδια;
κανει εντελος απλο προγραμμα...βεβαια ωραια πιπα οπως τα λες τελειοτικη μαλιστα.. παιρνει καλες στασης αλλα εως εκει!Μηπος αλαξε και δινι φιλακια κτλ?Ήρθα για πιπινου 118 και έχουμε
Βίκυ + λανα
Για Βίκυ διαβάστε κριτικές αν τυχόν δε τη ξέρετε, και η λανα είναι μια γύρω στα 32-35 ξανθιά ως τους ώμους Ρωσίδα καλό ύψος, με καλό κορμί και μεγαλούτσικο στήθος
Και οι δύο τα πάντα εκτός πρωκτικου.
Πέρασα με Βίκυ, μια θεά που ικανοποιεί το πελάτη με προκατακτικα, φοβερή υγρή πιπα (όχι βαθιά), απλά δε συστήνεται για pse καθώς όταν πήγα να της δώσω το μουνι στη πλάτη πονούσε και άλλαξα στάση. Gfe λοιπόν λεπτό νεαρό ξανθό ρωσακι