Τι ωραία μέρα κι η χθεσινή. Απο τα καλυτερά back to back γαμήσια που έχω κάνει. Πρώτα με το τελευταίο στανταράκι μου την Αλίνα απο μοντελοαλυσίδα, ξανά σε μια πετυχημένη συνάντηση. Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους απο σας αλάνια που λέτε ότι τώρα τελευταία βελτιώθηκε, η Αλίνα ήταν αστεράκι απ' την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε, το είχα πεί και εδώ στην ενημέρωση. Όσο για χθές ο αγώνας κινήθηκε σε απόλυτους gfe ρυθμούς, ξαπλωμένος με τα χέρια ανοιχτά σε σχήμα σταυρού και με μάτια κλειστά να ταξιδεύω μες στην καύλα, και η Αλίνα απο πάνω πότε cowgirl και πότε να ξαπλώνει στο κορμί μου και να μου δίνει παθιάρικα φιλιά, δυνατές ηδονικές στιγμές. Έχυσα και έμεινα μέσα της κανά τριλέπτο ακόμα. Αγκαλιές, φιλιά και χαιρετίσματα μιας και θα απέχω απο φυλής για κανα δίμηνο περίπου. Λυπάται πολύ μου είπε με παράπονο
, που θα αργήσω τόσο να ξαναπεράσω μαζί της.
Στα καπάκια ήθελα κάτι αντίστοιχα δυνατό αλλά σε pse ρυθμούς αυτήν την φορά για να εξισορροπηθούν οι γλύκες της Αλίνας. Στην Βερόνικα λοιπόν απο το φυλής 86, για πρώτη φορά και ελπίζοντας να ισχύουν τα λεγόμενα των συναγωνιστών που λένε τα καλύτερα. Και ναι είχαν δίκιο, τρελά πραγματά μαζί της όργια κανονικά
, θα γράψω πιο αναλυτικά αξίζει.
Μπράβο και στον τρόμπα που ήταν δωμάτιο πρίν απο μένα και άργησε κανα 8λεπτο να βγεί, για να κάνει το τσιγαριλίκι του μέσα στο δωμάτιο
. Δεν μπορούσε να περιμένει να φύγει να το καπνίσει έξω, μου βγήκε και incognito από το δωμάτιο ο μπετόβλακας με γυαλί και κουκούλα για να κρύψει το πόσο μαλάκας είναι.
Πέρασα τέλεια χθές και με τις δυό κοπέλες
σε μια απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε gfe και pse.Τα λέμε λαμόγια
.