Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (15 μέλη και 246 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
φιλε και την ιονελα εχω γαμησει σκληρα αυτη που θελω να γαμησω πολυ ειναι την αννα την πορνοσταρ η οποια μου εχει ξεφυγει και την χριστινα την ελληνοουκρανεζα απλως θα το σκεφτω πως θα φερθω σε αυτεσ τις δυο κοπελες


αφου εκει τριγυρνας πως σου εχουν διαφυγει!

πρεπει να τις τιμησεις δεοντως !
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
βραδυνη ενημερωση δεν εχει σημερα ?
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.118
Κριτικές
148
Like
2.729
Πόντοι
6.925
Πάνω ίσως είδες,με επιφύλαξη πάντα,τη... ρομαντική ''Κορεάτισσα'' Ντίνα.Η κατάσταση κάτω δεν είναι για μας τους δύο!Μας έχει μια μπουκιά...  :2funny:

Δεν ξέρω αν είναι παρατσούκλι το Κορεάτισα δεν προδίδει όμως καταγωγή, Ρωσίδα πρέπει όντως να είναι, στους Ολυμπιακούς του 72 ίσως και να συμμετείχε, πιο μετά με τπτ
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δεν εχω αναγκη να σωσω τιποτα αυτο δεν αντιλαμβανεσαι λολ

Ο dreamtraveller είναι από τα πλέον έγκυρα, αξιόπιστα και χαμηλών τόνων μέλη του site και αυτό το δείχνουν μια σειρά από κριτικές του/απόψεις του/γνώμες του τις οποίες καταθέτει κατά καιρούς.

Η διατύπωση λοιπόν μίας προσωπικής γνώμης, μίας ιδιαίτερης εντύπωσης την οποία βίωσε ίσως να μην είναι αρεστή ή ευχάριστη, ενδεχομένως να μην είναι εν τω συνόλω της σωστή αλλά αυτό είδε, αυτό ένοιωσε, αυτό θέλησε να μάς μεταφέρει.

Όταν λοιπόν ο dreamtraveller(και το κάθε παιδί) λέει την θετική γνώμη του, μεταφέρει την καλή άποψή του, συγγράφει την θετική κριτική του για το (κάθε) μαγαζί (όπως εν προκειμένω για την Μαρία την Ρωσίδα που εργάζοταν στο Κολωνού 30α και την οποία εγώ του συνέστησα...) είναι καλός, σωστός , άξιο παλληκάρι και δεν ομιλούμε διότι (σε αυτή την περίπτωση) ομιλεί η καλή κριτική/θετική άποψη.

Όταν όμως συμβεί ή συμβαίνει το αντίθετο υπάρχουν χαρακτηρισμοί του στυλ "ποια είναι η τιμή που σου δίνουν;συνηθίζεται αυτό να σε πληρώνουν για να κάνεις καλές κριτικές...πφφφ...μπράβο ρε μάγκα..."

Μόνο που στην περίπτωση αυτή η έγκυος δεν μπορεί να είναι ολίγον ή πολύ:

Διότι θα πρέπει (αν δεχτώ τον συλλογισμό σου περί πληρωμένων κριτικών...) να μάς πεις εσύ ποιο είναι το ποσό που του έδωσες για να συγγράψει τις προάλλες την θετική κριτική του για την Μαρία.

Διάβασε λοιπόν την (όποια) αντίθετη γνώμη/άποψη που κατατίθεται τόσο για εσένα προσωπικά, όσο για τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί σου, δέξου αυτές που θεωρείς σωστές και αντέκρουσε με επιχειρήματα και όχι συνωμοσιολογική λογική αυτές που θεωρείς λανθασμένες.
 

Anakin1985

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2012
Μηνύματα
22
Κριτικές
6
Like
46
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

Μεταμεσονύκτια βόλτα εχθές στο Μετάξι και πέρασα σε όλα σχεδόν από όσα ήταν ανοιχτά. Τελικά πέρασα στο Ιάσωνος 37Α με την Μπιάνκα (θα ακολουθήσει κριτική).
Αυτό που μου έκανε μεγάλη - αρνητική - εντύπωση ήταν η συμπεριφορά του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα: Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η συμπεριφορά από την συντριπτική πλειοψηφία των τσατσάδων. Να βαριούνται να σου πούνε όνομα/πρόγραμμα της εκάστοτε κοπέλας, να σε κοιτάνε λες και είσαι το τελευταίο σκουπίδι κτλ, εκτός ορισμένων ελάχιστων εξαιρέσεων. Επίσης αρκετά ειρωνικά σχόλια από τις κοπέλες όταν αποφάσιζες να μην τις τιμήσεις και έκανες να φύγεις.

Κάτι άλλο που μου έκανε επίσης εντύπωση ήταν η πολύ κακή συμπεριφορά των πελατών. Φωνές και χαμός από ημεδαπούς και αλλοδαπούς πελάτες που είχαν ως αποτέλεσμα να ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες αλλά προφανώς και τις κοπέλες.

Η αλήθεια είναι ότι Μετάξι τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω καθώς προτιμούσα Φυλής και ενίοτε κανένα στούντιο.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.652
Κριτικές
61
Like
39.950
Πόντοι
22.785
Εχθροί καί φίλοι μου..... έντρυφείς καί διαπρέπεις μέχρι της κτήσεως τού τίτλου τού Πρυτάνεως........... & έσείς πού είσθε άσωτοι ,τριτοκλασάτοι, άκόλαστοι μόρτηδες πού καταγαμάτε τά πάντα........  διότι οί καιροί ού μενετοί καί πονηροί.........

Προτείνω λοιπόν νά μήν πάθουν μελαγχολία καί ψυχικό μαρασμό οί είδήμονες τώρα πού θά άποσυρθώ γιά 17 ήμέρας !!!!!!!

ΠΕΔΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ !!
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μεγάλη νυχτερινή περιήγηση κατά την οποία  Πιτσιλιστής,Filos78,millepetroza και Επιρρεπής (εγώ προστέθηκα στο τέλος...) κατέγραψαν συνοπτικά σε Φωκαίας και Φυλής τα εξής:

▪Φωκαίας 24:
Η Ροζαλίντα το ξανθό αδύνατο σιλικονάτο μιλφογκίλφ και το εντελώς αντίθετό της (ηλικιακά τουλάχιστον...) Άννυ η ξανθιά πορνοστάρ η οποία σχόλασε νωρίτερα.

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Άννα Κου η γνωστή μελαχροινή Ρουμάνα αρκετά μαυρισμένη.
Διχασμένες οι γνώμες και οι εντυπώσεις για την εμφάνισή της...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Αλεξία η πολύ όμορφη μελαχροινούλα με το απίθανο κωλί και η Σόφι η καστανή κοντούλα μιλφ με το σχετικά ωραίο κορμί.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Πάολα η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και η Γκάμπυ η ακεντράριστη με το καλό αδύνατο κορμί.

▪Φωκαίας 25β:
Το μελαχροινό κοντούλικο και αδύνατο πιπινοΛουιζάκι συνέχιζε από το απόγευμα.

▪Φωκαίας 25α:
Η Νίκη Γκμοχ με το στητό στηθάκι και με το μπάνικο κωλί σχόλασε και αυτή αρκετά νωρίτερα.

▪Φωκαίας 17β:
Η Ζωή η ξανθιά σιλικονάτη κοπέλα με το χαζό χαμόγελο-αρκετά μαυρισμένη και αυτή...
Η Ελένη η Αιγύπτια δεν ανευρέθη...

▪Φωκαίας 17α:
Η Σαμπρίνα η μελαχροινή κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο και την ωραία λάτιν κωλάρα.


Στη Φυλής όλα τα μοντελάδικα ήταν κλειστά εκτός του 66δ όπου η εντυπωσιακή Άννα-Ιλόνα με πολύχρωμα εσώρουχα έδινε ρέστα.

Στο Φυλής 59 το κλασσικό τρίο Βανέσα η κοντούλα αδυνατούλα,Ρεγγίνα η ξανθιά μιλφ με την ωραία κωλάρα και Τζούλια το μελαχροινό άλογο.

Στο Φυλής 65α ήταν κλασσικά η Εμμανουέλα η οποία απόψε από το παράθυρο αγνάντευε  τα καράβια ενώ κάποιος αναζήτησε (μάταια) στο κλειστό ισόγειο του 65 την μελαχροινή ογκώδη πρύτανη...

Απέναντι όλα τα 84 και 86 ήταν κλειστά εκτός από το 84 ισόγειο στο οποίο δούλευε η Άννα η ξανθιά πιτσιρίκα με το γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι και με το ωραίο κορμάκι.

Στο Φυλής 69 όροφος ήταν η κοντή ξινισμένη αλλά στητοβυζού και τουρλοκώλα Ιωάννα.

Δίπλα,στο 69 ισόγειο,η Εύα η πλατινέ σκουρόδερμη και γεματούλα πιτσιρίκα με πρόσωπο αρκετά όμοιο με της Ιονέλας.

Στο Φυλής 71 όροφος ήταν κλασσικά η Μόνικα το μελανούρικο πιπίνι με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο κορμάκι ενώ στο ισόγειο ήταν η μελαχροινή Μαίρη με θηλυκό πρόσωπο (και τα χαρακτηριστικά σκιστά μάτια) και το ελαφρώς ζουμερό κορμί.


Συνεχίζοντας μόνος μου στα μεγάλα νούμερα όπου ανοικτά ήταν μόνο τα Φυλής 136 που είχε την μελαχροινή ψηλή και πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Ιωάννα,πρώην μέλος της μοντελοαλυσιδας και το 134 ισόγειο όπου δούλευε η Άννα η μελαχροινή Βουλγάρα μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο.


Προχωρώντας στην κυριολεκτικά έρημη Λιοσίων...

Στο Τροφωνίου 11α ήταν η τρομακτική καστανή αλλοίθωρη χοντρή Τζοάννα και η Άννα Μαρία η ομορφούλα γλυκιά κοπέλα.

Στο Τροφωνίου 11β ήταν μια ξανθιά σκουρόδερμη Μαρίνα με προστυχόφατσα και με ωραίο γεμάτο σώμα.

Στο Τροφωνίου 13α ήταν η Ελένη το ψηλό ξανθό αδύνατο γκράνυ από Διδυμου 27 ενώ το Τροφωνίου 13β ήταν κλειστό.

Στο Παιωνίου 47 ήταν η Άννα η Πολωνέζα η ξανθιά κοντή κοπέλα με το γλυκό πρόσωπο και το σχετικά αδύνατο κορμί που το απόγευμα δούλευε στο Βέργας 2.

Στο Βέργας 2 ήταν η Μόνικα,η μελαχροινή ψηλή νταρντανοπιτσιρίκα με το θηλυκό πρόσωπο και με το ωραίο γεμάτο σώμα.

Απέναντι,στα Βέργας 3,αριστερά δούλευε η Χριστίνα η κοντή μελαχροινούλα και πολύ αδύνατη γυρολόγος-με σημείο αναφοράς το Φωκαίας 27 υπόγειο όπου και έδινε κώλο.

Δεξιά ήταν η Άννα.
Σχετικά καινούρια,ξανθιά,ψηλή,με νεανική ασπρουλιάρικη (Ρωσιδό)φατσα.
Με γεμάτο-ογκώδες κορμί.

Στον όροφο ήταν η Μικαέλα,η μελαχροινή χοντρούλα πιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο και με φουλ πρόγραμμα-γυρολόγος και αυτή έχοντας περάσει από του κόσμου τα μαγαζιά,τις προάλλες την βρήκα στο Ιάσωνος 19α.

Τα υπόλοιπα στη Βέργας ήταν κλειστά όπως και το Λιοσίων 73α αλλά και τα Χωματιανού 11.

Στην Εξηκίου,στο 18 αριστερά ήταν η ξανθιά Κατερίνα,η γνωστή νταρντανομιλφάρα με την φωνή σαν νταλικιέρη.

Στο Εξηκίου 18 όροφος ήταν μια ξανθιά ξεβαμμένη Ρενάτα μιλφ (Ελληνίδα όπως μού συστήθηκε) της κακιάς ώρας.
Υπηρεσία της η Βουλγάρα ξανθιά γκιλφ Ρούμυ που τα μεσημέρια κάνει πιάτσα Χαλκοκονδύλη και πέριξ.

Στο Εξηκίου 18 δεξιά ήταν κλασσικά η Έλλη η γνωστή μιλφ.


Και τέλος στο Μεταξουργείο και στην Κολωνού....

Στο στουντιακό (να τα λέμε αυτά παιδιά...) Κολωνού 11 ισόγειο ήταν η κοντούλα αδυνατούλα Ζωίτσα με το καρτουνίστικο προσωπάκι.

Στο Κολωνού 11 υπόγειο ήταν η μελαχροινή ψηλή Σιμόνα.
Με γεμάτο σώμα και με κάπως περίεργο πρόσωπο.

Στο Κολωνού 15α συνέχιζε από το απόγευμα η Άννα η καστανόξανθη με το θηλυκό πρόσωπο και το ωραίο ζουμερό κορμί-και με καλό κώλο!

Στο Κολωνού 15β δούλευαν η Άννα η ξανθιά πλέον πολύ αδύνατη γλυκιά πιτσιρίκα (πιστεύω εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα της πιο αδύνατης κοπέλας...) και η Μόνικα η κοντούλα αδυνατούλα και αυτή με το χαρακτηριστικό πονηρό μούτρο.

Στο Κολωνού 32β ήταν η ψηλή Χριστίνα-όμορφη,μαυρισμένη,καλλίγραμμη,ωραίο στήθος με μεγάλη ρώγα και πολύ καλό κωλί...

Αν κάτι ξέχασα απ'όλα όσα είδαν τα παιδιά, ας προσθέσουν στοιχεία ενδεχομένως και σχόλια ή εντυπώσεις τους για τις κοπέλες και βεβαίως να τα ευχαριστήσω διότι δίχως την πολύτιμη συμβολή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η ενημέρωση!
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.058
Κριτικές
52
Like
16.743
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο ξαναπέρασα με την μιλφογκίλφ Ειρήνη στο Κολοκυνθούς 38.Αφού δηλώνει ευθαρσώς ότι προτιμάει τις πίπες και τα τελειωτικά στο στόμα από τα γαμήσια,γιατί "μουνάκι κρυώσει με air condition",δεν θέλω να χαλάω χατίρια!Άλλωστε ποιός έχει όρεξη να χτυπιέται  με τη ζέστη... :cheesy:
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.222
Κριτικές
255
Like
10.870
Πόντοι
19.505
Πριν από λίγο ξαναπέρασα με την μιλφογκίλφ Ειρήνη στο Κολοκυνθούς 38.Αφού δηλώνει ευθαρσώς ότι προτιμάει τις πίπες και τα τελειωτικά στο στόμα από τα γαμήσια,γιατί "μουνάκι κρυώσει με air condition",δεν θέλω να χαλάω χατίρια!Άλλωστε ποιός έχει όρεξη να χτυπιέται  με τη ζέστη... :cheesy:

χαχαχαχαχα! ήρωας!

Αυτή η τσατσόγρια στο μεσαίο της Μαραθώνος που πουλάει τη Μαρσέλα χτες μου έκανε λαβή aikido στο χέρι και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. όχι θα περάσεις μου έλεγε και ταυτόχρονα με χάιδευε με το άλλο χέρι στο στήθος. είδα κι έπαθα για να ξεκολλήσω. μου ήρθε να της σκάσω μία της μαλακισμένης...
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
42
Πόντοι
1.456
ΑΣΤΟ...δεν το ΣΩΖΕΙΣ...
Γεια σου Κατερίνα τι κανείς καλά?Ακριβώς πριν ένα χρόνο περίπου και κάτι θυμάμαι είχαμε μια αντιπαράθεση σαφώς και όχι τέτοιου τύπου με αιχμες αν ήσουν κάπως στο δωμάτιο αλλά περισσότερο για την εμφάνιση και απόδοση σου στο δωμάτιο.Θυμάμαι μάλιστα ότι ή αντιπαράθεση που είχαμε ήταν σε κόσμιο επίπεδο δεν ξέφυγε είπε ο καθένας τα δικά του και τέλος.Πάντως έχεις το θάρρος της γνώμης σου δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω.Όσο για την διαφωνία που είχες με το παληκαρι κραταω την τελευταία φράση στην αρχική του τοποθέτηση<<στις υπηρεσίες της πάντως ήταν καλη>>.Επίσης να πω κάτι για την άλλη Κατερίνα Πληθωρικη που έχεις και δουλεύει μεσάνυχτα πως πρέπει να είναι πολύ θετικός άνθρωπος καθώς πάντα είναι ευχάριστη και ευδιαθετη στο σαλονι
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
42
Πόντοι
1.456
χαχαχαχαχα! ήρωας!

Αυτή η τσατσόγρια στο μεσαίο της Μαραθώνος που πουλάει τη Μαρσέλα χτες μου έκανε λαβή aikido στο χέρι και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. όχι θα περάσεις μου έλεγε και ταυτόχρονα με χάιδευε με το άλλο χέρι στο στήθος. είδα κι έπαθα για να ξεκολλήσω. μου ήρθε να της σκάσω μία της μαλακισμένης...
Ναι εντελώς ηλιθια γίνεται φορτική και πιεστική τις προαλλες θυμάμαι που έβριζε τον Πούτιν ναι αυτός έφταιγε που δεν έχουν δουλειά Άντε να χαθούν επιτέλους τα έχω πει ξανά και ξανά για αυτά τα μαγαζιά που θελουν20€ ενώ είναι μετάξι και Πραγματικά αυτό που προσφέρουν είναι κατώτατο του10€ δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο υπόλοιπο μεταξι.Πάνε ακριβώς δύο χρόνια που σε αυτά τα μαγαζιά έχει να εμφανιστεί αξιοπρεπης παρουσία να σας θυμισω Τζουλιάνα και ένα πανέμορφο μπιμπελό από Οδησσό Έλενα με μακρι ίσιο ξανθό μαλλί.
 

donrokavlone83

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2015
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
Και τρίτον και καλύτερον...

3) . Και ας πούμε ότι γίνεσαι "πιστευτός"  και ότι εγώ όντως ήμουν και με συνάντησες σε αυτή τη κατάσταση...(λέω τώρα)
     Τι τους νοιάζει ρε φιλαράκι τι κάνω και τι ράνω? Όποιος έρχεται εκεί κοιτάζει ν'αφήσει τα χοντρά του..
     Ούτε οικόπεδο αγοράζει ούτε να με παντρευτεί έρχεται....


                                                  ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.....!!!!


Μη παίρνεις όρκο γι αυτό....

:hi:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.058
Κριτικές
52
Like
16.743
Πόντοι
10.686
Μεγάλη νυχτερινή περιήγηση κατά την οποία  Πιτσιλιστής,Filos78,millepetroza και Επιρρεπής (εγώ προστέθηκα στο τέλος...) κατέγραψαν συνοπτικά σε Φωκαίας και Φυλής τα εξής:


Αν κάτι ξέχασα απ'όλα όσα είδαν τα παιδιά, ας προσθέσουν στοιχεία ενδεχομένως και σχόλια ή εντυπώσεις τους για τις κοπέλες και βεβαίως να τα ευχαριστήσω διότι δίχως την πολύτιμη συμβολή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η ενημέρωση!
Πρέπει ν'αλλάξω nick,Γιατί ''καλύτερα να σου βγει το μάτι,παρά το όνομα...''  :(
Αυτό ακριβώς κάνει ένας έγκυρος ρεπόρτερ:αναφέρει τις πηγές του!  :hi:
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
42
Πόντοι
1.456
Αυτή την ώρα σύντομα από το σημείο

Ρεμουνδου21 Έρρικα ή ψηλή νταρντανα από Περγαμου1 καστανό μαλλί το σκέφτηκα να περάσω καθώς την αναζητούσα πριν μέρες και Ανζελα μιλφ μέτρια σε όλα χοντρά μπουτια είχε βασικά πέρασα για την Υβον αλλά τίποτα από βδομάδα ρε κούκλα πάει τζάμπα και ή συνδρομή στο γυμναστήριο  γυρνά να αναστηθουμε
Αλκαμενους117 Όλγα το θωρηκτό
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
Αυτή την ώρα σύντομα από το σημείο

Ρεμουνδου21 Έρρικα ή ψηλή νταρντανα από Περγαμου1 καστανό μαλλί το σκέφτηκα να περάσω καθώς την αναζητούσα πριν μέρες και Ανζελα μιλφ μέτρια σε όλα χοντρά μπουτια είχε βασικά πέρασα για την Υβον αλλά τίποτα από βδομάδα ρε κούκλα πάει τζάμπα και ή συνδρομή στο γυμναστήριο  γυρνά να αναστηθουμε
Αλκαμενους117 Όλγα το θωρηκτό

η Όλγα αν και θωρηκτό είναι ωραία κοπέλα ... έχει ωραίο πρόσωπο και ωραία μεγάλα μαστάρια
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom