Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (41 μέλη και 316 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
3
Like
1.068
Πόντοι
216
μηπως συναγωνιστη μπηκες και στο καλυμνου 48 το διπλα πανω και ειδες αν δουλευει η κατερινα ρωσιδα μιλφ κοντο μαλι με κωλαρα :think:
καλημερα φιλε..η Κατερινα δε δουλευε χθες βραδυ..επισης η Μαρινα εθεαθη και στο Αλκαμενους 113.
 

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Μηνύματα
3.980
Κριτικές
4
Like
7.373
Πόντοι
2.306
Γνωρίζει κάποιος αν αυτή την εβδομάδα δουλεύει το Μαράκι η τρελοκοτσιδού Αλκαμένους 113 (ή κάπου αλλού ίσως)?
 

greenside

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
319
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
1.295
εαν θυμαμε καλα δουλευει καθε τριτη, τεταρτη απογευμα και κυριακη πρωι.
 

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Βόλτα προς το τέλος της απογευματινής βάρδιας.

Όσοι διάβασαν κάποια απο τις προηγούμενες ενημερώσεις μου τότε ας προσπεράσουν το post αυτό. Αλλαγές δεν υπάρχουν παρα σε ελάχιστα σημεία!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Φωκαίας:

και αχαρνων 27 πάνω: Μιάντα και Ελένη. Την μιάντα η τσατσά με το πάρκισον επέμενε να την παρουσιάζει σαν μιράντα οπότε μην παραξενευτείτε. Μελαχρινή, αδυνατη, κανονικού αναστήματος με μαλλια μέχρι τις πλάτες. Μικρό στήθος και πολύ ωραία πεταχτή περιφέρεια. Ωραία κοπέλα. Η Ελένη ειναι αυτή που παρουσίαζε παλια η συγκεκριμένη τσατσά λέγοντας οτι όλο το facebook μιλάει για αυτήν. Μελαχρινή, κανονικό σώμα, θυληκό με πιασιματάκια. Μεγάλο στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Μετρίου αναστήματος. Απλό πρόγραμμα.

27 ισόγειο: Βικτώρια. Ξανθιά με πιασμένα μαλλιά, αδυνατη με θυληκό σώμα. Μεγαλούτσικο στήθος και περιφέρεια.

27 υπόγειο: Αλίνα. Ξανθιά, μιλφ, κανονικό σώμα. Φόραγε ενα τύπου κορσέ που δεν άφηνε πολλά να φανούν. Μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Δηλώνει ρωσίδα. Φουλ πρόγραμμα. Μαζί της μια ακόμα κοπέλα της οποίας το όνομα δεν άκουσα ποτέ. Μελαχρινή, αδύνατη, μικρο στήθος, πιασμένα μαλλιά, πεταχτή περιφέρεια. Πρέπει να είχε και ενα τατουαζ χαμηλά στην μέση αλλα εκανε μια στροφη στα γρήγορα και αποχώρησε οποτε δεν είδα καλά!

25 πάνω: Με το που μπήκα στεκόμενος δίπλα απο την πόρτα για να αποχωρήσω άμεσα, ρώτησα την τσατσά η οποία μου είπε οτι ήταν η Άννα και φυσικά αποχώρησα. Ξανθιά, μεγαλούτσικο στήθος, με περιτά κιλά, γεμάτη περιφέρεια. Υπερ-φουλ πρόγραμμα με τελείωμα όπου θες, στόμα, πρόσωπο, σώμα. Παρτούζα με διπλή διείσδυση... Για μερακλήδες.

22:
Πάνω αριστερά: Σύμφωνα με την δήλωσή της η κοπέλα είναι βραζιλιάνα. Ξανθιά, μιλφ, αδύνατη, μικρό στήθος. Ψιλο αδιάφορη για τα γούστα μου. Έλεγε διάφορα τα οποία μόνο για πορτογαλικά δεν μου έκαναν.

Πάνω δεξιά: Σταθερή και αυτή στο πόστο της. Μελαχρινή, κανονικό σώμα, μεγαλούτσικο στήθος, γεμάτη περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα. Φεύγοντας με χούφτωσε ρωτώντας με απορία, την γνωστή μαλακία της, εαν περίμενα να δω την τζένιφερ λόπεζ. Φυσικά και δεν απάντησα.

Κάτω: Αλεξάνδρα. Κλασικα και αυτή. Μελαχρινή, αδύνατη αρκετά, μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος. Αδιάφορη εμφανισιακά. Κάνει πρωκτικό αλλά νομίζω όχι ελεύθερο στοματικό. Ο τσάτσος την φώναξε απο την κουζίνα και αυτή ενω ήταν στο δωμάτιο βγηκε σχεδον αμεσως.

19: 4 μαύροι είχαν μπλοκάρει την πόρτα οπότε δεν προσπάθησα κάν.

17 ισόγειο: Μιραμπέλα(?), καστανή, αδύνατη με κανονικό σώμα, μετρίου αναστήματος. Εμφανίστηκε με ενα τύπου διχτυοτό το οποίο κάλυπτε μόνο την κοιλιά της.




Φυλής:

Ορδές απο πάκια έτρεχαν προς άγνωστη κατεύθυνση αλαφιασμένοι, φορτωμένοι με μπόγους, άλλοι χώνονταν σε στενά, άλλοι σε μπουρδέλα οπως το 59. Τους κυνηγούσαν όπως και αποδείχτηκε αργότερα η ΔΙΑΣ! Ενας στην φωκαίας και αχαρνών δεν ξέφυγε και τον μπαγλάρωσαν αφου έφαγε μερικές ψηλές. Το τοπίο ήταν για ακόμα μια φορά ειδυλλιακό! 

74: Νομίζω ήταν η Ολγα, ήταν μισάνυκτη η πόρτα και την είδα απο τον δρόμο. Ξανθια, κοντά καρε μαλλια, κανονικό στήθος. Αδύνατη με κανονικό σώμα.

59 κάτω: Σακίρα. Μελαχρινή, αδύνατη, σχετικά ψηλή, μεγαλούτσικο στήθος για το σώμα της. Γεμάτη περιφέρεια. Παλιά έκανε ελεύθερο στοματικό. Τώρα δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα.
Το πάνω ηταν κλειστό.

61: Ξανθια, γεματούλα, μετρίου αναστήματος. Μεγάλο στήθος. Περιτα κιλα και γεμάτη περιφέρεια.

80: Μαρία. Μελαχρινή με κοντά καρέ μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Μικρό στήθος και ωραία περιφέρεια. Ναζιάρα στο σαλόνι με πολύ λεπτή φωνή. Απλό πρόγραμμα.

84:
ισόγειο: Σόνια η ιταλίδα κατά δήλωσή της. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος και ωραία περιφέρεια.
όροφος: Μόνικα. Ξανθιά με μαλλια μέχρι τις πλάτες. Δήλωσε ρωσίδα. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Πολύ μικρό στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Ωραίο πρόσωπο.

86:
Όροφος: 2 νεαρές. Μελαχρινές με πιασμένα μαλλιά. Η μια έχει στυλ λολίτας με μακριές κάτσες μέχρι το γόνατο, μικρό στήθος σε κοινή θέα, αδύνατη με στεγνό σώμα και ωραία μικρή σφιχτή περιφέρεια. Η άλλη κοπέλα πάνω κάτω ίδια εμφανισιακά.
Ισόγειο: Ιρίνα/Ιρένα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά πιασμένα. Αδύνατη, κανονικού αναστήματος, μεγάλο στήθος για το σώμα της, φυσικό και ωραία περιφέρεια.

67: Νατάσσα. Ξανθιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Μετρίου αναστήματος. Μεγάλο στήθος, φυσικό, πολύ ωραίο για να μην πω απο τα πιο ωραία. Ωραία περιφέρεια μαζεμένη. Απο πρόγραμμα, ημουν απορροφημένος οπότε δεν ξέρω. Νομίζω απλό με τελείωμα στο στήθος. Η πιο ωραία παρουσία της μέρας κατά την προσωπική μου άποψη.

69 ισόγειο: Μελαχρινό μιλφ. Νομίζω Βίκη. Κοντά καρέ μαλλιά. Κανονικό σώμα. Το στήθος φαίνονταν κανονικό προς μεγάλο αν και καλυμμένο. Μακριά απο τα στάνταρ μου.

Μονής προδρόμου
υπόγειο: Μελαχρινή, νταρντάνα, μεγάλο στήθος, κανονικού αναστήματος. Αδιάφορη θα την χαρακτήριζα.
Όροφος: Μελαχρινή, μιλφ, σχετικά μακριά μαλλιά. Εμφανίστηκε με μαύρο σχεδόν ολόσωμο οπότε δεν άφηνε και πολλά να δεις. Αδιάφορη εντελώς. Πρέπει να έκανε φουλ. Οχι οτι με εξέπληξε.

71:
Πάνω: Σόνια. Μελαχρινή, αδύνατη με στεγνό σώμα, κανονικού αναστήματος. Στήθος προφανώς ενισχυμένο αλλά σε νορμάλ επίπεδα. Ωραία περιφέρεια. Ελεύθερο στοματικό.

Υπόγειο: 2 κοπέλες. Μελαχρινές αμφότερες. Η μια αδύνατη, η άλλη πιο γεμάτη. Η αδύνατη είχε μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Κανονικό στήθος, υψος, περιφέρεια. Με κραγιόν σε έντονη κόκκινη απόχρωση και γεύση κεράσι. Ωραία εμφανισιακά για τα γούστα μου. Πρέπει να είχε και τατουάζ χαμηλά στην μέση. Η άλλη ήταν πιο γεματούλα, με μεγαλύτερο στήθος, αδιάφορη και δεν την πρόσεξα.

92
Α: Λάουρα, κλασσικά. Μελαχρινή, μακριά μαλλιά μέχρι την πλάτη. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος, φυσικό. Ωραία περιφέρεια την οποία πασχίζει κάθε φορά να τονίζει σε σημείο να κινδυνεύει να της φύγει σπόνδυλος. Πολύ ωραία παρουσία. Απλό πρόγραμμα.

Β: Μίκη. Ξανθια με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με στεγνό σώμα. Κανονικό στήθος, πεταχτό, στητό. Ωραία μικρή περιφέρεια. Φουλ πρόγραμμα.

66Α: Νικολέτα. Καστανή, αδύνατη με στεγνό σώμα, μετρίου αναστήματος. Το στήθος αν και κρυμμένο φαίνονταν μεγαλούτσικο για το σώμα της. Ωραία μικρή/σφιχτή περιφέρεια. Απλό πρόγραμμα. Συμπαθητική παρουσία. Για αυτήν γνωρίζουμε κάτι;
66Δ: Η τσατσά είπε οτι έχει νεα κοπέλα στον χώρο. Ίσως και να είναι καθώς δεν την θυμάμαι. 18 χρονών σύμφωνα με δήλωση της τσατσάς. Μελαχρινή, μαλλια μέχρι την πλάτη, μικρό στήθος. Αδύνατη με στεγνό σώμα και κανονική περιφέρεια. "Μαγκωμένη" στο σαλονάρισμα με εμφανή αμηχανία. Παρόλα αυτά ευγενική, χαμογελαστή και διαθέσιμη να παρουσιαστεί στον κάθε ένα προσωπικά και πλήρως κάνοντας μια περιστροφή μπροστά του. Φουλ πρόγραμμα. 



Αγκύρας 12Β: Το όνομα μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή. Μελαχρινή, γύρω στα 30, με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Εμφανίστηκε με τύπου ολόσωμο που δεν άφηνε τίποτα να φανεί. Φάνηκε να έχει κανονικό στήθος και περιφέρεια. Σαλονάρισμα των 5 δευτερολέπτων απο το δωμάτιο στην κουζίνα τρέχοντας. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αποχώρηση για επιλεκτική στο μεταξουργείο.
Πλέον είχε περάσει η 00:00 οπότε βραδινή βάρδια.

Λεωνίδου 28
Αριστερά: Σόνια. Μιλφ, ξανθιά με πιασμένα μαλλιά. Κανονικό σώμα. στήθος ενισχυμένο σε νορμάλ επίπεδα και σχετικά καλό στην αφή. Περιφέρεια κανονική. Απλό πρόγραμμα=10ευρώ, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό=15 ευρώ. Κατάθεση. Κριτική θα γράψω μάλλον αύριο.
Δεξιά: Βικτώρια. Ξανθια, αδύνατη, μικρό στήθος, γεμάτη περιφέρεια με εμφανή κυτταρίτιδα. Ελεύθερο στοματικό.

Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.
 

GrJuice

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
17
Κριτικές
21
Like
56
Πόντοι
10
Χαιρετω απαντες. Πριν απο καναδυο ωριτσες εκανα μια καταθεση των 15ευρω στην Ιάσωνος 46Α. Μια ξανθια νταρντανα με βυζαρες ωραιο προσωπο και τατουαζ στην πλατη που ντρεποταν να μου γυρισει στα τεσσερα, γιατι ειναι χοντρη λεει, χα χα. Πολυ ωραιο μωρο τουμπανο τελειως . Ξερει κανεις ονομα, ή και αλλες πληροφοριες.  Ειναι σιγουρο οτι θα ξαναπαω παντως
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.651
Κριτικές
40
Like
3.339
Πόντοι
4.587
Καλημέρα στους συναγωνιστές .
Μετά από μία γρήγορη επιθεώρηση στην  αλυσίδα Κασσάνδρας για τσεκάρισμα των τεμαχίων είδα και την Αλεξάνδρα. Αδύνατο γαλακτερό βουνίσιο μουνάκι μάλλον ρουμανικής προέλευσης. Πιστεύω ότι είναι από τα  πολύ δυνατά τεμάχια των Αθηνών στο είδος, αλλά η ταχύτητα ξεκινάει από 50 ++++++++ και φτάνει το κοντέρ να δείχνει  200/h. Όμως αξίζει η δοκιμή.
Επίσης ελέγχθηκε η πιάτσα  εθν. Οδού Αθηνών Λαμίας στο ΙΚΕΑ και μετά το ΚΤΕΛ αλλά μόνο μπαζόλες ήταν εκεί.
Ανηφόρισα  για Φυλής. κλπ (ώρα περίπου 23:00)
Φυλής 40: Ξανθό μιλφ με ελεύθερο στοματικό και χύσιμο στο στόμα, οθωμανικό, 69. Η γκόμενα ήταν no name
Φυλής 54 αριστερά (δεξιά κλειστό) Δύο τεμάχια. Η Λάουρα  ξανθιά (λίγο πάνω από 20) και ένα άλλο δυνατό τεμάχιο με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά (όχι πάνω από 20) όπου δε συγκράτησα όνομα και πρέπει να είναι καινούρια. Η Λάουρα δίνει και λόκω ενώ η νεαρή κάνει απλό πρόγραμμα. Φυσικά παρτούζα για 40 Εβραίους.
Φυλής 66 δεξιά: Η γνωστή πλέον Νικολέτα. Δύο αφγάνια που μπήκαν μέσα οδηγήθηκαν αμέσως εκτός οίκου από την αυστηρή ξανθιά γριά με τα γυαλιά πατομπούκαλα. Η κοπέλα κάνει μόνο απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66 αριστερά: Ένα αδύνατο (περίπου 20) με καρέ μαύρο μαλλί και φουσκωμένο από το κομμωτήριο. Κάνει πρωκτικό
Φυλής 59. Η Σακίρα η οποία έχει αδυνατίσει κάπως, απλό πρόγραμμα. Πάνω η Τζούλια που έχει φτιάξει περιφέρεια και αρχίζει να θυμίζει λίγο ελλεηνίδα
Φυλής 71 ισόγα. Η μουτσούνα Εύα συνόδευσε την εν αδαμιαία περιβολή  Άννα/ρωσίδι ή αλλιώς Τζούλια/μολδάβα . Απλό πρόγραμμα
Φυλής 92 δεξιά ή αλλιώς οχυρό ρούπελ: Η Λάουρα το ρουμανικό καυλοπιπινάκι. Ξεπετιάρικο στο δωμάτιο αλλά και αυτό είναι πολύ δυνατό κομμάτι. Μόνος μου στο σαλόνι και αυτή στη μπάρα να τουρλώνει το κωλαράκι της στη μούρη μου όπου χούφτωσα κανονικά χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Απλό πρόγραμμα
Φωκαίας 27 ισόγα: Το ξανθό ρωσίδι Βικτώρια. Ελεύθερο στοματικό, 69. Δεν ειπώθηκε για πρωκτικό
Φωκαίας 27 πάνω: Η γριά με το πάρκισον παρουσίασε δύο τεμάχια με no name. Το ένα μπαζόλα γύρω στα 20 και το άλλα απίθανο μουνάκι με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά και όχι πάνω από 20, είχε όμως υφάκι  που με απέτρεψε να περάσω μέσα. Ξέρει κανείς κάτι; Και οι δύο με απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 24 κάτω. Η Αλεξάνδρα με πρωκτικό, πάνω αριστερά μία ξανθια σγουρομάλλα μιλφάκι που δήλωσε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Δίνει πίσω πόρτα. Στο δεξί μπουρδέλο ήτανε η Άννα με τις ξανθές ανταύγειες   και με λίγα κιλάκια επί πλέον. Δεν είναι άσχημη και έχει σπουδάσει οθωμανικό δίκαιο. Ο τσάτσος νεαρός,  με μπεγλέρι στο χέρι και στη πόρτα υποδεχόταν τον κόσμο.
Φωκαίιας 19: Δύο τσίτσιδα πατούρια εμφανήστικαν μπροστά μου με ξυρισμένα μουνάκια και ωραία κωλαράκια. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε γαμάμε στο σαλόνι; Τα γκομενάκια no name ήταν καστανής χρώσης και πρόγραμμα ήταν απλό με τη μία όμως να δίνει κουλούρι. Η παρτουζίτσα  εννοείται και μόνο για 40 ευρώ.
Συνέχεια στην ακάποτη οδό Διδύμου
Διδύμου 8 αριστερά (δεξιά κλειστό): Ένα πολύ σκούρο μπαζάκι κοντόχοντρο (μάλλον γυφτάκι). Εάν άκουσα καλά ξεκινάει πρόγραμμα από 20 ευρώ και με ακάποτη πίπα 30 ενώ κουλούρι για 50. Δε πάνε καλά οι άνθρωποι.
Διδύμου 16 Α: Νταϊάννα. Μιλφάρα γκόμενα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οθωμανικό
Διδύμου 18 υπόγα: Έρικα (δεν είμαι σίγουρος). Ψιλό μπαζάκι χοντρούλικο με μακριά μαύρα μαλλιά και λίγο πρησμένα μάτια. Την είχα δει τις προάλλες και στην Ιάσωνος 27 στο υπόγειο. Ελεύθερο στοματικό και χύσιμο στο στόμα. Για πρωκτικό δε θυμάμαι
Διδύμου 18 αριστερά:  Μιλφάρα (πάνω από 40) ξανθιά  με ελεύθερο στοματικό, χύσιμο στο στόμα και πρωκτικό
Διδύμου 20: Άννα . Ρώσικο μιλφ χωρίς καλές κριτικές από τους συναγωνιστές. Eλεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κατηφόρα για Μετάξι
Λεωνίδου 6: Ρωσίδι ξανθό (περί τα 30) με πλαδαρό σώμα. Απλό πρόγραμμα με 10 ευρώ
Ακομινάτου αριστερά. Μπαίνοντας μέσα έβγαινε πάκι και μου λέει "μουλουκίες (μαλακίες) μη μπεις" .Καμιά φορά είναι χρήσιμοι και αυτοί. Χάλια η γκόμενα, με κοντά ξανθά μαλλιά και πολύ άσχημο σώμα. Από το ντύσιμο μου θύμισε ιερόδουλη ελληνικής τσόντας  του 1970 με το Γκουσγκούνη σε πρωτεύοντα ρόλο.
Λεωνίδου 28 δεξιά: Βικτώρια. Ξανθό γκομενάκι βουλγάρικης καταγωγής με πολύ καλά πιασίματα και μουνάκι περασμένο με πατόχαρτο (πολύ καθαρό, ροζέ χειλάκια και εντελώς άτριχο, γυαλί που λέμε). Έχει  τατού στο σώμα /χέρια και λεπτά χείλη. Κάνει ελεύθερο στοματικό (όχι τελειωτικό) και 69. Δε βιάζεται καθόλου. Εγώ κάθισα περί τα 20 λεπτά χωρίς να χτυπολογούν οι πόρτες. Το γκομενάκι είναι πάρα πολύ χαλαρό (χωρίς άγχος) και το σπατουλάρισα κανονικά. Η πίπα της καλή με λίγο χέρι. Όμως όταν την έβαλα για πισοκολλητό με έσπρωχνε με τα κωλομάγουλα της κάπως άβολα. Τέλος την έβαλα για ιεραποστολικό και ευχαριστήθηκα να πιάνω ζουμερά σφιχτά κωλομέρια και ωραία μπουτάκια όπου εκεί ήρθε το τέλος. Το βυζάκι της είναι μικρό. Η τιμή για μένα ήταν 10 ευρώ αλλά στο τέλος άκουσα τη τσατσά να διατυμπανίζει σε κάτι πιτσιρικάδες στο σαλόνι για 15 ευρώ.
Καλές απολαύσεις

 
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
πηγα χθες κατα τις 2 το βραδυ να τσεκαρω τη λολιτα του green στο ιασ.27...το προγραμμα ειναι 15 ευρω με πρωκτικο,μεσα κανει δυνατο γαμησι σιγουρα πολυ πανω απο τα στανταρ του μεταξουργειου αλλα το πρωκτικο ειναι ψεμα,να προτιμησετε το απλο προγραμμα με 10 ευρω...
κατα τ'αλλα ξεχωριζει η ρομπερτα στο ιασ.20 δεξι...
οπως επισης και η βικτωρια που λεει ο λαρσον,πολυ μουναρα για μονο 10 ευρω αν και μεσα ειναι λιγο επιπλο...
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Με διασταυρωση κριτικες απο διαφορους συναγωνιστες, ανακαλυψα χτες με 20 ευρω, το χαμενο θησαυρο στο Αγκυρας 12β...εχω υποβαλλει κριτικη στο site ηδη!!!!!!!....Αναθεωρω την αποψη μου, για τις κριτικες....καποιες μας βοηθουν να βρισκουμε αξιολογες εργαζομενες..μια απο τις αξιολογες ειναι και η Ελενα!!!!
 

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
16
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όσους κάνουν εκτενείς αναφορές και δίνουν τόσες πληροφορίες για τους κολασμένους αυτούς δρόμους! Keep walking
 

Επισκέπτης
Με διασταυρωση κριτικες απο διαφορους συναγωνιστες, ανακαλυψα χτες με 20 ευρω, το χαμενο θησαυρο στο Αγκυρας 12β...εχω υποβαλλει κριτικη στο site ηδη!!!!!!!....Αναθεωρω την αποψη μου, για τις κριτικες....καποιες μας βοηθουν να βρισκουμε αξιολογες εργαζομενες..μια απο τις αξιολογες ειναι και η Ελενα!!!!
Πρώτα έγραψα σχόλιο περί τούτου στην κριτική σου και μετά είδα αυτό το post :)
 

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
83
Like
899
Πόντοι
2.687
Πρώτα έγραψα σχόλιο περί τούτου στην κριτική σου και μετά είδα αυτό το post :)

μεγαλε ροκαβλον περασες απο Μπαρμπορα καθολου;;;;;;; :think:
Χοντρυνε παλι οπως λενε;;;;;;;;επειδη ειμαι εκτος αθηνων και θα επιστρεψω πριν τις γιορτες και θελω να την επισκευτω.
Ελπιζω να εχει επανελθει μεχρι τα χριστουγεννα :rolleyes:
 

Επισκέπτης
Όχι αδερφέ μου, είμαι κι εγώ εκτός Αθηνών εδώ και κάνα μήνα.
Την είχα πάρει μερικές μέρες πριν φύγει (Σεμπτέμβρης ακόμα) και ήτανε παχουλή κι ωραία.
Κατά πόσο έχει παχύνει πάλι δεν έχω ιδέα.
Άμα με το καλό γυρίσεις, ξεκίνα την σε εντατικές θεραπείες μπας και την επαναφέρεις γιατί εγώ θ' αργήσω ν' ανέβω :fuck2:
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Πητε μου που ειναι,θα παω πιατσα κατα τις επτα!!
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Μεταξουργείο 3/12/2011 στις 11.30’ (πάνω στην αλλαγή της βάρδιας)

Επείγουσα ενημέρωση για να προλάβετε τα καλά αλλά και να αποφύγετε τα σκάρτα μέχρι τις 18.00’

Για κλωτσιές και όχι μόνο Ρόζαλυ και Ναταλία ...  :badair:

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63 (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ)
Ρόζαλυ με μακριά μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, στα προεόρτια της εμμηνόπαυσης, μάλλον κοντή, λεπτή με κάπως μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο.
Μηδενόπιπα και απέραντο κενό στις υπηρεσίες σαν να πίναμε καφέ σε μνημόσυνο και να το συζητούσαμε

ΠΕΡΔΙΚΑ 3
Ναταλία υπερ-ώριμη πορνο-νοικοκυρά με μπουκλωτά ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, που κάποτε ίσως να ήταν επιλέξιμη, μέτρια στο ύψος, σιλικονάτα βυζιά και μέτριο στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Αποδεκτή πίπα, αλλά τεράστια τρύπα σαν μαύρη τρύπα του σύμπαντος με μπόλικη KY.

Προτεινόμενη ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Σαμπρίνα !!!  :thumbsup:

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Σαμπρίνα με σπαστά ωραία μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, καλές σωματικές αναλογίες με καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο
Αξιοπρεπής περιποίηση με καλές πρακτικές, ουσιαστική συμμετοχή και ικανοποιητικός χρόνος για τα 15 ευρώ.

Δίπλα ετοιμάζεται νέο μπουρδελάκι. Πιθανόν σήμερα το βράδυ ή αύριο να ξεκινήσει ...

Αυτά για την ώρα.

Πάω να φάω και να ξαπλώσω και στην συνέχεια θα γράψω ενημέρωση για Λιοσίων και Μεταξουργείο ...
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Θα τσεκαριστη σε αλλη πρωινη ενημερωση!! :grin:
 

Επισκέπτης
Φωκαίας 27 ισόγα: Το ξανθό ρωσίδι Βικτώρια. Ελεύθερο στοματικό, 69. Δεν ειπώθηκε για πρωκτικό
Γιατί; Είχε ειπωθεί ποτέ ότι δίνει γκρόβερ; :think:

Φωκαίιας 19: Δύο τσίτσιδα πατούρια εμφανήστικαν μπροστά μου με ξυρισμένα μουνάκια και ωραία κωλαράκια. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε γαμάμε στο σαλόνι; Τα γκομενάκια no name ήταν καστανής χρώσης και πρόγραμμα ήταν απλό με τη μία όμως να δίνει κουλούρι.
Ξέρει κανένας συναγωνιστής για ποιαν κοπέλα μιλάμε;

Διδύμου 8 αριστερά (δεξιά κλειστό): Ένα πολύ σκούρο μπαζάκι κοντόχοντρο (μάλλον γυφτάκι). Εάν άκουσα καλά ξεκινάει πρόγραμμα από 20 ευρώ και με ακάποτη πίπα 30 ενώ κουλούρι για 50. Δε πάνε καλά οι άνθρωποι.
Καινούριο Studio βάλαμε στο κεφάλι μας φίλε :dunno:

Ακομινάτου αριστερά. Μπαίνοντας μέσα έβγαινε πάκι και μου λέει "μουλουκίες (μαλακίες) μη μπεις"
Ωραίος τύπε :2funny:



Βόλτα προς το τέλος της απογευματινής βάρδιας.
.
.
.
Αυτά τα ολίγα και για σήμερα!
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα.
Δύσκολο :thumbsup:
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Μεταξουργείο 3/12/2011 στις 11.30’ (πάνω στην αλλαγή της βάρδια)

Επείγουσα ενημέρωση για να προλάβετε τα καλά αλλά και να αποφύγετε τα σκάρτα μέχρι τις 18.00’

Για κλωτσιές και όχι μόνο Ρόζαλυ και Ναταλία ...  :badair:

ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ 63 (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ)
Ρόζαλυ με μακριά μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, στα προεόρτια της εμμηνόπαυσης, μάλλον κοντή, λεπτή με κάπως μικρά βυζιά και μαζεμένο κώ(ο)λο.
Μηδενόπιπα και απέραντο κενό στις υπηρεσίες σαν να πίναμε καφέ σε μνημόσυνο και να το συζητούσαμε

ΠΕΡΔΙΚΑ 3
Ναταλία υπερ-ώριμη πορνο-νοικοκυρά με μπουκλωτά ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, που κάποτε ίσως να ήταν επιλέξιμη, μέτρια στο ύψος, σιλικονάτα βυζιά και μέτριο στρουμπουλό κώ(ο)λο.
Αποδεκτή πίπα, αλλά τεράστια τρύπα σαν μαύρη τρύπα του σύμπαντος με μπόλικη KY.

Προτεινόμενη ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Σαμπρίνα !!!  :thumbsup:

ΙΑΣΩΝΟΣ 44
Σαμπρίνα με σπαστά ωραία μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, προκλητικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, καλές σωματικές αναλογίες με καλοφτιαγμένο κώ(ο)λο
Αξιοπρεπής περιποίηση με καλές πρακτικές, ουσιαστική συμμετοχή και ικανοποιητικός χρόνος για τα 15 ευρώ.

Δίπλα ετοιμάζεται νέο μπουρδελάκι. Πιθανόν σήμερα το βράδυ ή αύριο να ξεκινήσει ...

Αυτά για την ώρα.

Πάω να φάω και να ξαπλώσω και στην συνέχεια θα γράψω ενημέρωση για Λιοσίων και Μεταξουργείο ...
Τα σεβη μου στρατηγε,δλδ.να αγορασουμε σαμπανιες για τα εγκαινια? :2funny:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom