Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (25 μέλη και 288 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
[
λιονταρης δεν εισαι και εσυ τυπε? :think:]
                                                                                      εχεις δικιο αδερφε τοτε θα πρεπει να μαθω που χυνει αυτος για να προωθησω την μεταμαρφωση μου.Ευχαριστω απολυτε μου διευρηνεις τους οριζοντες και με βοηθας να γινω αυτο για το οποιο γεννηθηκα. Λιονταρι που θα τον βαλεις σημερα και τι ωρα για να ειμαι εκει. Στειλε prive
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
η σαμπρινα του cacofonix δεν ειναι κακη...απλα ειναι επαγγελματιας σ'αυτο που κανει,τα κανει ολα σωστα ομως,σωστη πιπα,σωστο ανεβασμα,σωστο ξαπλωμα,δε βαζει κοντρα,μεχρι εκει ομως,σιγουρα δε θα σε απογειωσει αλλα δε θα σε κοροιδεψει κιολας...επισης ειναι καθαρη και ομορφη...
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
η σαμπρινα του cacofonix δεν ειναι κακη...απλα ειναι επαγγελματιας σ'αυτο που κανει,τα κανει ολα σωστα ομως,σωστη πιπα,σωστο ανεβασμα,σωστο ξαπλωμα,δε βαζει κοντρα,μεχρι εκει ομως,σιγουρα δε θα σε απογειωσει αλλα δε θα σε κοροιδεψει κιολας...επισης ειναι καθαρη και ομορφη...
                                                                                    Επεισης ειναι και πολυ κυκλοθυμικη. Την μια θα περασεις καλα και την αλλη θα σου σπασει τα νευρα[μην με ακουμπας στο προσωπο, μην μου χαλασεις τα μαλλια, μην μου πιανεις το μουνι και αλλες μαλακιες].Και σκεφτεσαι καλα την ιδια γαμησα εχθες η εχει και αυτη διδυμη αδερφη; :think: :think: αδερφε δεν πληρωνω για να γαμαω μονο, πληρωνω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο την μουρμουρα της γκομενας μου.
 

Επισκέπτης
ειχε παει φιλος μεταμεσονυκτια επιδρομη πριν 2 εβδομαδες και μου το ειχε αναφερει για την πτωση.εγω αντιθετος σε απογευματινη επιδρομη προ μιας εβδομαδας πληρωσα κανονικα 20 (στο 71 με την αννα την μολδαβεζα).η πτωση της τιμης αφορα ολα τα καταστηματα η μερικα εχουν αλλαξει τον τιμοκαταλογο?
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.272
Κριτικές
29
Like
2.795
Πόντοι
6.495
Έχω να πάω Φυλής μια τριετία, προτιμώ το Μετάξι, αλλά ο συνάδελφος εννοεί μάλλον ότι η ποιότητα στη Φυλής είναι ανώτερη αλλά και το 5ευρο που γλιτώνεις στο Μετάξι δεν είναι αμελητέα ποσότητα..
 

nacro77

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2011
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο πρωινη βολτα βρηκα την αλινα στο πιπινου 65β (η οποια αποτελει για μενα σταθερη αξια),οπου κ κατεθεσα.στη συνεχεια φυλης 71α το γκομενακιπου οταν ερχεται σου πιανει τον πουτσο(τπτα το ιδιαιτερο).φυλης 65κατω ωραιο γκομενακι ελενα με κολαρα κ φωκαιας 25β  με την κιτρινη πορτα μια πολυ ομορφη μεωραιο στηθοσ κ ζαρτιερες κοπελα(νομιζω λαουρα)οπου κ κατεθεσα.μετρια στο δωματιο,δεν νομιζω να ξαναπερασω.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Εγώ με τη Σαμπρίνα είχα την καλύτερη εξυπηρέτηση. Συμβαίνει αυτό...
 

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Μηνύματα
155
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει τώρα στην Λιοσίων?????
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Σημερινή εξόρμηση στα κόκκινα φανάρια, ύστερα από αποχή εβδομάδων . .  . .

Πιπ. 65: Μια νεαρή κοπέλα με κανονικά κιλά. Στο δωμάτιο περάσαν κάτι Αφρικανοί. Δεν μου έκανε κλικ και συνέχισα
Φυλ. 136: η Άννα η "Μελισσοκόμος"
Φυλ. 134 υπ.: Παόλα
Φυλ. 134 ισ.: Μάλλον η Κατερίνα, ελαφρώς μελαμψή κοντούλα μαυρομάλλα κοπέλα.
Φυλ. 134 1ος: η Τζέσσυ
Φυλ. 109 ισ.: η Άνκα
Φυλ. 109 1ος: η Μαραγαρίτα (φεύγοντας μου έκλεισε με δύναμη την πόρτα = Ξύδι γλυκιά μου)
Φυλ. 92 νέο: Μια καμπυλόγραμμη ξανθιά μιλφ, έπαιζε & στο Φωκ. 22 κάτω.
Φυλ. 92 παλιό: Δεν μπήκα.
Μ. Πρ. 16: Μια γλυκιά ντροπαλή κοπέλα, ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, αλλά ατσούμπαλο σώμα: ώμοι-μέσοι-κώλος = μια ευθεία (αντιερωτικό)
Μ. Πρ. αετοφωλιά: η Ρωξάνη Οδοντογλυφίδα
Φυλ. 73: ένα μιλφ με καρέ ξανθό μαλλί, καλό σκυλάκι σε fishnet, αλλά λίγο μαραμένο.
Φυλ. 71 ισ.: ένα μωράκι με φουλ πρόγραμμα, την είχα πετύχει προ καιρού στο Φ.80 πρωί. Τότε καλούλα, τώρα που ξεψάρωσε, δεν ξέρω.
Φυλ. 69 ισ.: Αλίνα το παπάκι
Φυλ. 67: η Αντίνα σε fishnet (όντως το βυζάκι μαραμένο)
Φυλ. 69 1ος, 65 άνω/κάτω: Δεν μπήκα
Φυλ. 80: η Μαρία η Ξυνή
Φυλ. 86 ισ.: 2 ανθυπομέτριες γυφτοπούλες
Φυλ. 86 1ος: 2 μέτριες γυφτοπούλες
Φυλ. 84 1ος: η Μηχαέλα. Αν και την έχω τιμήσει 3-4 φορές στο παρελθόν, σήμερα έφαγε "κόκκινη". Πριν ακόμα λείψει για ένα χρονικό διάστημα, είχα σταματήσει να επισκέπτομαι την ξεπετο-αλυσίδα 84-86. Βλατε και την απουσία των τελευταίων βδομάδων . . .  . Φεύγοντας λοιπόν από το σαλόνι, μιας και ήθελα να τα δώ ΌΛΕΣ τις κοπέλες πριν περάσω σε κάποια, μου φωνάζει ότι κάθε μέρα κάνω βόλτες. Δεν γύρισα να της απαντήσω. Εκτός ότι δεν αληθεύει, ΔΕΝ της πέφτει λόγος τι κάνω εγώ. Αναφορά θα της δίνουμε τί, πού, πόσο, πότε & αν θα περνάμε μαζί της ? Ρε, ούστ ! !  :birdman:
Φυλ. 84 ισ.: η Μαργαρίτα με το φούλ.
Φυλ. 59 άνω/κάτω: δεν μπήκα, γιατί αν έβλεπα την Σορένα θα πέρναγα.  :smitten: Αν δεν τις περάσουν τα περίεργα σημάδια, δεν ξαναπερνάω . .  .  :helpplea:
Φυλ. 74: η Τάνια με την απαίσια πια κολάρα
Φυλ. 66δ: η Αλέξια με την ελιά & το φουλ.
Φυλ. 66α: ένα καινούργιο μελανούρι με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραία 2-2.5 βυζάκια, καλό σωματάκι. Στα υπόψη !  :kissass:
Φυλ. 54 ισ: η παλιά γνώριμη "Τσέχα" Σούζη από Φωκ. 25 & Φ. 66α.
Φυλ. 54 1ος: Μια μιλφ κοντούλα μελαμψούλα, αδυνατούλα με φουλ.
Διδ. 8 ισ.: Ένα γεματούλικο αδιάφορο
Διδ. 8 1ος: 2 κοπέλες. Η μία γεματούλα στα 20, η άλλη πιο σέξυ καμπυλόγραμμη στα 25. Βρε, ούστ . .  . . .
Φωκ. 17 ισ.: Ένα καινούργιο μωρό η Αλεξένδρα, με μοντελέ σώμα, καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά, :humpleg: ΜΟΝΟ τα βασικά. Κρίμα . . .  . *P
Φωκ. 171ος: Μάλλον η Μόνικα. Δένα πέρασα, από το πρόγραμμα το υποψιάστηκα.
Φωκ. 19: δεν πέρασα
Φωκ. 25 άνω/κάτω: Δεν πέρασα
Φωκ. 27: η ρωσσίδα GILF Τατιάνα, από Φ.80/54 & Φωκ. 17. Είναι τελικά λίγο μεγαλούτσικη, εεε ? Από σώμα τί λέει? Με αυτό το κορμάκι δεν κατάλαβα πολλά. Ευγενική μου φαίνεται, αλλά τι λέει μέσα ??? π.χ. η θεία Σόνια της Αλκ. 16 φαίνεται να έχει πιό μοντελέ/νεανικό σώμα.
Φωκ. 22 1ος: μια γεματούλα γλυκούλα με μακριά ξανθά μαλλιά, γνωστή της αλυσίδας.
Φωκ. 22 υπ.: μια κοντούλα ξανθούλα με καρέ μαλλάκι & φουλ πρόγραμμα.
Φωκ. 24: μια Χριστίνα καλλίγραμμη, με μακριά μαύρα μαλλιά, όπου με κέρδισε το χαμόγελό της & η ευγένειά της καθώς έφευγα από το σαλόνι. Αφού λοιπόν τα γύρισα, σχεδόν, όλα ξαναγύρισα. Δεν το μετάνιωσα.

Καλή συνέχεια . .  .
 

condo

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.324
Κριτικές
15
Like
110
Πόντοι
2.007
αυτό και αν είναι βόλτα!!!!
 

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Μηνύματα
1.097
Like
0
Πόντοι
16
η κοντουλα ξανθουλα με καρε μαλλακι και φουλ προγραμμα που ειδες φω22 υπ. τα σπαει...
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175

Επισκέπτης
Μπά, τίποτα σπουδαίο.
Πες μας για την Χριστίνα στο Φώκαιας 24.

Σήμερα το απόγευμα στο Ρεμούνδου 21 κάτω ήταν η Ντέλια.Όμορφη ξανθιά κοπέλα χαρακτηριζόμενη "καβλοράπανο".
Βασικό πρόγραμμα.

Στο Παρασίου 36 ήταν μία αδιάφορη μελαγχροινή στα 20 ευρώ.Μπάζο.
Ο χώρος είναι ανακαινισμένος και φρεσκοβαμμένος με την γνωστή μυρωδιά της μπογιάς.Τα κρεβάτια είναι κτιστά απ'ότι φάνηκε.Ωραία δωμάτια.Ας φέρουν και ωραίες κοπέλες.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Σημερινή βόλτα στην απογευματινή βάρδια σε Μεταξουργείο και Φυλής.Και έχουμε:
Iάσωνος 46 ισόγειο αριστερό ήταν δύο κοπέλες η πρώτη κανονικών κιλών με λίγα παραπανήσια κιλά,λευκή,με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,μέτρια.Η δεύτερη ήταν κοντή υπέρβαρη με καστανά μαλλιά,λευκή,αδιάφορη.Η υπέρβαρη έκανε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Στο μεσαίο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες η Στέλλα η αγελάδα μαζί με την Μιράντα κανονικών κιλών με καστανά κανονικά μαλλιά και σκυλέ καβλωτικό πρόσωπο.Είναι μιλφ και κάνει πρωκτικό.Να σημειώσω οτι στο μπουρδέλο ήταν και η Λούντα η άλλη υπέρβαρη ντυμένη και χωρίς να δουλεύει.Στον όροφο μία καινούρια αθίγγανη με μαύρα μακριά μαλλιά και κανονικά κιλά με κώλο και γυμνό τσιμπούκι απλώς όμορφη.Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η ίδια αδιάφορη κοπέλα με τα κοντά μαύρα μαλλιά και την περίεργη αχλαδοειδή σωματοδομή,αδιάφορη.Στον όροφο το θέαμα που αντίκρυσα ήταν λες και ήταν βγαλμένο απο κάλτ ταινεία τρόμου.Καινούρια κοπέλα κανονικών κιλών με μάτια σχιστά άσχημο σώμα και πρόσωπο ακριβώς ίδιο με άτομα που πάσχουν απο σπαστική διαταραχή.Η κοπέλα φενόταν η μου έδωσε την εντύπωση οτι έπασχε απο διανοητική καθυστέρηση.Κατέβηκα αμέσως τις σκάλες και αναρωτιόμουνα τι είναι αυτά που φέρνουν για να γαμήσουμε.Στο Κωλοκυνθούς 63 στο ευθεία μπροστά πήγα μήπως και πετύχω την Νάντια αλλά ήταν κλειστό.
Ιάσωνος 37 ισόγειο κοπέλα ψηλή με ξανθιά ίσα κανονικά μαλλιά,λευκή όμορφη με κανονικό πρόγραμμα δουλεύει συχνά εκεί.Στον δρόμο κυκλοφορούσαν κάθε είδους καθιζήματα και ένας μελαμψός με εγκληματική φυσιογνωμία μου την έπεσε να μου πουλήσει ένα κλεμμένο ι-phone.Toυ είπα δεν έχω χρήματα και αυτός επέμενε.Αναγκάστηκα να γίνω λίγο άγριος για να τον διώξω καί άλλαξα πορεία.Στο Λεωνίδου 6 ήταν καινούρια κοπέλα ψηλή,ζουμερή,με αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια,λευκή,ορεσίβια με μαύρα μακριά μαλλιά.Πρόγραμμα κανονικό με 69.Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Στο Δεληγιώργη το καινούριο μπουρδέλο 2 κοπέλες μία λίγο γεμάτη αθίγγανη αδιάφορη μαζί με μία αθίγγανη κανονικών κιλών σχετικά νόστιμη με πρόχειρα φυλακόβια τατού.Καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και τσαμπουκαλεμένο υφάκι.Αμφότερες 10 ευρώ το γαμήσι και θα μπορούσες να της πάρεις και παρτούζα με ένα εικοσάρικο αλλά δεν άξιζε ό κόπος.Στο Ακομινάτου στο ισόγειο σταθερά η Αλίνα με γυμνό τσιμπούκι και κώλο αλλά με σκατένια συμπεριφορά.Λέει πολλά ψέμματα και έιναι Αλβανίδα παρόλο που την έχω πάρει σε διάφορα μπουρδέλα δεν εκτίμησα τον κωλοχαρακτήρα της και έτσι δεν την ξαναπέρνω πλέον.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν η Ελένη η κοντή με τα κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά και το άσχημο σώμα απο Διδύμου 18β υπόγειο.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και κώλος.Αδιάφορη.Στο 16Β ήταν η Κατερίνα μιλφ απο Μοιρών σε ντουέτο με την επίσης μιλφ Πατρίτσια.Η Κατερίνα κάνει γυμνό τσιμπούκι και η Πατρίτσια γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.Στο 16Γ αιφνιδιάστικα όταν είδα οτι επέστρεψε η Ναταλί απο τα Διδύμου 18 ισόγειο και υπόγειο.Δεν αναφέρομαι στην Ναταλύ την Πολωνέζα αλλά στην άλλη την πιο πρόσφατη.Aνακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στην τιμή των είκοσι και για κώλο δεν άκουσα κάτι.Την είχα δοκιμάσει πολύ παλιά όταν ήταν καινούρια δεν έμεινα ευχαριστημένος και έκτοτε δεν ξαναπέρασα μαζί της.
Διδύμου 25 ισόγειο η παχουλή καστανόξανθη με τα κοντά μαλλιά και τις βυζάρες σε διπλοβάρδια προφανώς με κώλο και τσιμπούκι γυμνό.Στον όροφο κοπέλα με κάποια κιλά παραπάνω με ξανθά σκούρα μαλλιά μέχρι τους ώμους αδιάφορη.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Διδύμου 20 η Εύα με γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,πολύ καλό καβλάκι αλλά θέλει να προσπαθήσει αν θέλει πελατεία.Στο Διδύμου 18 υπόγειο ή Σύλβια με τα piercing με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλο.Βουλγάρα ξανθιά κοντή ελαφρώς γεμάτη αδιάφορη απο Κωλοκυνθόυς 38 παλιότερα.Στο Διδύμου 16 συνουσιαζόταν η νεαρή Τάνια με γυμνό τσιμπούκι.Κοπέλα με μαύρα μακρια μαλλιά ζουμερή μετρίας εμφανίσεως.
Φυλής 40 ήταν η Τάνια μιλφ απο Αχιλλέως 51 παλιότερα,Φώκαιας 17 ισόγειο και λίγο Φυλής 80.Κοντή με κάποια παραπανίσια κιλά,ξανθά κατσαρά κανονικού μεγέθους μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Φυλής 54 όροφος ήταν κοντή,λεπτή,αθίγγανη μεγαλοκοπέλα,με περίεργο πρόσωπο και μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Την είχα δει χθες στο Φυλής 74 το πρωί και σήμερα δούλευε εδώ.Πρωκτικό.Δεν ανακοινώθηκε και γυμνό τσιμπούκι όπως εχθές
Φυλής 74 δεξιά ήταν η Τάνια με την κωλάρα.To αριστερά ήταν κλειστό.Στο Φυλής 66Δ παλιό ήταν ξανά η Αλέξια ζουμερή κοπέλα με ελία στο πάνω χείλος.
Στο Φυλής 80 ήταν η Μαρία όμορφη κοπέλα ψηλή κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά με όγκο λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.69.Μιλούσε τα ελληνικά σαν την μητρική της γλώσσα.
Φώκαιας 17 ισόγειο ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!Επέστρεψε η Αλεξάνδρα η λεπτή ψηλή κοπέλα με τα μακρια μαύρα μαλλιά που δούλευε στο Φυλής 65 ισόγειο πριν κανα 2 χρόνια περίπου.Ξέρω οτι πολλοί αποο εσάς σίγουρα την ψάχνανε και θα χαρούν απο το νέο αυτό.Στον όροφο ήταν η Μόνικα η Λετονή την είχα πάρει χθες και ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο σήμερα.
Φώκαιας 22 στο υπερυψωμένο ισόγειο ήταν η Ντιάνα κοπέλα με καμπύλες κάπως πλαδαρή και καστανόξανθα μακρια μαλλιά απο Φώκαιας 19 και Μονής Προδρόμου υπόγειο.Στο ισόγειο ήταν η ίδια κοπέλα με χθές το πρωι κοντή με μαύρα κοντά προσ κανονικά μαλλιά,κανονικών κιλών και γαλανά μάτια.Δεν ξέρει ελληνικά και μιλάει Αγγλικά.Ειναι αυτή η περιβόητη Άννα που δοκίμασες hardcora;;Aν είναι πάντως αυτή δεν μου έκανε το κλικ.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Λάουρα μαζί με κοπέλα με μαύρα πυκνά με όγκο μαλλιά λεπτή με τον ίδιο σωματότυπο και ίδιας ομορφιάς.Στον όροφο ήταν κοπέλα ξανθιά με κανονικά μαλλιά λεπτή και λευκή απλής ομορφιάς με κανονικό πρόγραμμα.Μαζί της η Ανδριάννα κοπέλα ελαφρώς γεμάτη δεν είναι χονδρή με μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.Μέτριας εμφανίσεως.
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η gilf Bαλέρια με γυμνό τσιμπούκι την είχα πάρει πριν κανα 3αρι χρόνια στην Αγκύρας δεν νομίζω να την ξαναπάρω πλέον.Την προτείνω όμως στον speed αν δεν την έχει δοκιμάσει γιατί είναι απο τις όμορφες granny.
Στο Φώκαιας 24 λαβύρινθος ήταν η Χριστίνα ψηλή λεπτή με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους όμορφη.Γυμνό τσιμπούκι &κώλος που τελικά δεν έκανε τίποτα απο τα δύο.
Πέρασα σχετικά καλά όμως.Νόμιζα πως ήταν η Στέλλα η "άβγαλτη" με το αμήχανο γέλιο που λέγαμε παλιά αλλά το όλο της attitude και ο τόνος της φωνής της με κάνει να έχω αμφιιβολίες.Είμαι 50-50 για το αν είναι τελικά η ίδια.Θα ανεβάσω κριτική αύριο ως τότε υπομονή.
Αγκύρας 12 ισόγειο αριστερά ήταν η Λίλιαν με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Και στο δεξιά η Νάταλυ με γυμνό τελειωτικό και πρωκτικό.
Μονής Προδρόμου υπόγειο ήταν ψηλή κοπέλα με πιασμένα ψηλά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με κανονικό πρόγραμμα.Φυλής 71 υπόγειο ήταν η Αλίνα η μιλφ με τα κοντά καστανά μαλλιά απο Αλβανία μάλλον.Και τέλος Φυλής 92 αριστερό υπόγειο ήταν η Νατάσα καμπυλάτη γκόμενα με ολόσωμο με γυμνό τσιμπούκι απο Φώκαιας 22 και Φυλής 74.Να είστε πάντα καλά!



           
 

Επισκέπτης
εαν εγω ομως ειμαι ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες της κοπελας ομως εχω ομως προβλημα με  την τσα2 [καθαριοτητα, βιασυνη, συμπεριφορα, και αλλα] καταρχην ενημερωνω τα μελη,καλος μεχρι εδω, ομως πως η φωνη μας θα φτασει στα αυτια τον ιδιοκτητων και να λαβουν τα απαραιτητα μετρα
Οι ιδιοκτήτες διαβάζουν τα γραφόμενα στον ιστότοπο.Πέραν αυτού ουδέν.Σε αρκετές περιπτώσεις  οι τσατσάδες εκτελούν τις εντολές του ιδιοκτήτη (π.χ. βιασύνη) και η συμπεριφορά τους εγκρίνεται από τον ιδιοκτήτη.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368

Φυλ. 54 1ος: Μια μιλφ κοντούλα μελαμψούλα, αδυνατούλα με φουλ.
Φωκ. 17 ισ.: Ένα καινούργιο μωρό η Αλεξένδρα, με μοντελέ σώμα, καστανόξανθα μακριά σπαστά μαλλιά, :humpleg: ΜΟΝΟ τα βασικά. Κρίμα . . .  . *P
Φωκ. 171ος: Μάλλον η Μόνικα. Δένα πέρασα, από το πρόγραμμα το υποψιάστηκα.
Φωκ. 27: η ρωσσίδα GILF Τατιάνα, από Φ.80/54 & Φωκ. 17. Είναι τελικά λίγο μεγαλούτσικη, εεε ? Από σώμα τί λέει? Με αυτό το κορμάκι δεν κατάλαβα πολλά. Ευγενική μου φαίνεται, αλλά τι λέει μέσα ??? π.χ. η θεία Σόνια της Αλκ. 16 φαίνεται να έχει πιό μοντελέ/νεανικό σώμα.
Φωκ. 22 υπ.: μια κοντούλα ξανθούλα με καρέ μαλλάκι & φουλ πρόγραμμα.


[/quote]Καλή η ενημέρωση αλλά έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε μερικά πράγματα.Πρώτα θα σε ρωτήσω βέβαια αν πήγες στο τέλος της πρώτης πρωινής βάρδιας με αρχή της απογευματινής.
Φυλής 54 όντως ήταν μιλφ 30-35 και είναι μάλλον αθίγγανη
Φώκαιας 17 το καινούριο μωρό δεν είναι και τόσο καινούριο.Είναι η Αλεξάνδρα απο Φυλής 65 πριν 2 χρόνια περίπου και έχει πολλούς fun που την ψάχνουν σε διαβεβαιώνω.Αμαντέους η Αλεξάνδρα εχει μαύρα ίσια μακρια μαλλιά και όχι καστανόξανθα σπαστά μαλλιά είναι ακριβως τα ίδια που είχε και πριν φύγει.
Φώκαιας 17 όροφος ήταν όντως η Μόνικα η Λετονή και καλά το υποψιάστηκες
Φώκαιας 27 υπόγειο αν όντως η γκιλφ Bαλέρια έχει μετονομαστεί σε Τατιάνα τότε θα πάθω διπλό εγκεφαλικό γιατί την έψαχνα σαν μαλάκας να την βρώ να την δοκιμάσω. :headbang: :headbang:Είσαι σίγουρος οτι σου παρουσιάστηκε σαν Τατιάνα η απλά υπέθεσες οτι ήταν αυτή γιατί για την Τατιάνα έχει δωθεί άλλη περιγραφή.
Τέλος στο Φυλής 22 υπόγειο αυτή που είδα εγώ σήμερα ήταν κοντούλα είχε κανονικό ας πούμε καρέ μαλλί αλλά ήταν καστανό και όχι ξανθό.Και είναι η ίδια με χθές το πρωί.Ρωτώ τον hardcora αυτή είναι;; Mας μπέρδεψες λιγάκι με τα χρώματα και τα ονόματα ομολογώ συναγωνιστή.Περιμένω σχολιασμό και πότε πήγες βόλτα.Η παράθεση έγινε χωρίς να έχω σκοπό να σε προσβάλλω αλλά για την ακρίβεια των πληροφοριών πάντοτε φιλικά και με εκτίμηση.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom