Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 245 άτομα (14 μέλη και 231 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Μηνύματα
666
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Αργα χθες το βραδυ 2-3 πηγαινα προς φυλης καπου 2-3 στενα παραλληλα της φυλης ειχαν κλεισει το δρομο ομαδες εθνικιστων με σημαιες της ελλαδας , ματ σε ολες τις γωνιες ... και ολα αυτα 2-3 τα ξημερωματα ... εφυγα σε ενα στενακι για να αποφυγω διαφορα, στο δρομο προς φυλης ενα ξενος μαυριδερος παει να περασει το δρομο που πηγαινω σταματαω και του κανω νοημα να περασει για να συνεχισω , αρχιζει να λεει κατι στη γλωσσα του και να με κοιταει επιθετικα ... παταω γκαζι και εξαφανιζομαι. με τα πολλα καταφερνω και φτανω, δεν ηταν για βολτες και τσαρκες και ειπα οπου φτασω πρωτα θα μπω, εφτασα φ.134 στο πανω και ηταν καποια τζεσικα, τιποτα το ιδιαιτερο απλα ανεση χρονου πανω απο 20λεπτα στο δωματιο και καταπληκτικο αργο βασανιστικο  :pipa2: .
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Βόλτα στην πρωινή βάρδια στούς δρόμους του πληρωμένου έρωτα σε Αγ Παντελεήμονα και Μεταξουργείο και έχουμε:
Αλκιβιάδου 16Α η Νταιάνα η Βουλγάρα απουσίαζε και στην θέση της ήταν η Σύλβια η ξανθιά κοντή κάπως παχουλή Βουλγάρα με τα piercing απο Κωλοκυνθούς 38 όροφος καθώς και Διδύμου 18 υπόγειο απογεύματα τώρα τελευταία.Κώλος και γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Αλκιβιάδου 16Β σε ντουέτο η παχουλή Βερόνικα μαζί με την Κατερίνα την μιλφ απο Μοιρών χτυπούσαν μύγες στο σαλόνι.
Διδυμου 27 ισόγειο η καινούρια παχουλή με τα κοντά ξανθά μαλλιά και τις βυζάρες που τώρα τελευταία κατέβηκε κάτω απο τον όροφο.Γυμνό τσιμπούκι ,και η τσατσά έδειχνε οτι μπορείς να χύσεις στα βυζιά της και στα μάγουλα της,και πρωκτικό.Στον όροφο ήταν το καινούριο λεπτό αθίγγανο καβλάκι η Χριστίνα με γυμνό τσιμπούκι "τελειωτικό" και πρωκτικό .Αποχώρηση με κάποια δυσαρέσκεια γιατί την προηγούμενη φορά που την πήρα δεν εκτέλεσε το ανακοινωθέν πρόγραμμα και ήταν και βιαστική.Ελπίζω να πέρασα το μήνυμα!!
Διδύμου 20 ήταν η Ιβάννα.Διδύμου 18 υπόγειο Τζούλια τα παντζούρια!! Στο Διδύμου 8 ισόγειο η Κατερίνα μιλφ ξανθό με κοντά μαλλιά,τώρα τελευταία εκεί.
Φυλής 66Δ παλιό ήταν η Αλέξια ζουμερή,μελαμψή κοπέλα με την χαρακτηριστική ελιά πάνω στο χείλος.Γυμνό τσιμπούκι και πρωκτικό.
Φυλής 74 υπόγειο δεξιά όπως μπαίνουμε ήταν καινούριο λεπτό και κοντό με μαύρα μαλλιά μακριά δεμένα με πρόσωπο καθόλου ωραίο με χαρακτηριστικά αθίγγανης παρόλο που η συγκεκριμένη ήταν λευκή.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος,το ίδιο πρόγραμμα ανακοινώθηκε και σε Πακιστανό.Στο αριστερό επίσης καινούρια νεαρή,λεπτή κανονικού ύψους με καστανόξανθα λυτά κατσαρά μαλλιά,μελαμψή,όμορφη.Σαν εξτρά κάνει μόνο 69.
Φυλής 80 πήρα την Μόνικα την Λετονή με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι για να μην κλάψω το εικοσάρικό.Ακόμα μιά φορά καλή,μόνο που δεν έγλειψε αρχίδια.Έχω αναρτήσει παλιότερη κριτική και δεν θα επαναληφθώ για δεύτερη φορά.
Φώκαιας 17 ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα αθίγγανη μελαμψή γεματούλα με μακριά μαύρα μαλλιά και πολύ χοντρή κωλάρα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος και η κοπέλα θύμιζε πάρα πολύ παχουλή Λατίνα.Ο κώλος της ήταν αράπικος εντελώς αλλά αντιαισθητικός.Στον όροφο ξανθιά,Ρωσίδα με κανονικά πιασμένα μαλλιά,μιλφ,κανονικών κιλών με γυμνό τσιμπούκι δεν ξέρω αν είναι καλή μέσα όποιος έχει δοκιμάσει ας μας πεί και εμάς.
Φώκαιας 22 υπόγειο ήταν η ίδια με την άλλη φορά κοπέλα με κανονικά καστανά μαλλιά,κανονικά κιλά,λευκή κανονικού ύψους και γαλανά μάτια μέτριας εμφανίσεως.Πρωκτικό. Στο ισόγειο ήταν η Νατάσα Ρωσίδα κοπέλα γεματούλα με αρμνονικά κατανεμημένα κιλά όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια που παίζει και στο υπόγειο καθώς και στο Φυλής 74 συνεργαζόμενα καταστήματα.Προσφέρει γυμνό τσιμπούκι.
Φώκαιας 24 ήταν κλειστό.Φώκαιας 27 υπόγειο κλασσικά η Χριστίνα ξανθιά Ρωσίδα μιλφ πλέον με κανονικό πρόγραμμα.Ισόγειο και όροφος κλειστά.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο και στο Ιάσωνος 44 το οποίο τονίζω οτι είναι ξεπετάδικο 2 κοπέλες αδιάφορες.Κοπέλα εύσωμη κανονικού ύψους με μαύρα πιασμένα μαλλιά σε ντουέτο με την πιο ψηλή και πιο αδύνατη Βαλεντίνα την επονομαζόμενη και soumo απο τον  υποφαινόμενο.
Ιάσωνος 46 όροφος 2 κοπέλες καινούριες κοπέλα νεαρή,μελαμψή και υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους μαζί με μιά κοπέλα λίγο παχουλή,λευκή με μαύρα μακριά μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους.Αδιάφορες.Στο μεσαίο η Έλλη και η Λούντα γνωστό το ποίημα πια!! Οι λάτρεις των παχουλώς ας σπεύσουν όμως πάραυτα!!
Και στο αριστερό ήταν η ξανθιά επίσης υπέρβαρη απο τον όροφο.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η Βίκυ που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένος αλλά απλά καλή σε γενικές γραμμές υπάρχει κριτική μου για την συγκεκριμένη.Και στον όροφο ήταν η Βαλεντίνα, όχι η φαφούτα τονίζω, κοπέλα γεμάτη,μελαμψή η οποία ξεκίνησε απο εκεί έχει δουλέψει στο Διδύμου 25 όροφος,και στο Διδύμου 18 υπόγειο πιο πρόφατα για να επανέλθει πάλι πίσω στην Κωλοκυνθούς.Αδιάφορη εμφανισιακά.
Στο Αχιλλέως 51 ήταν καινούρια κοπέλα η οποία ήταν παχουλή με μαύρα κατσαρά παρμεναντ μαλλιά με γυμνό τσιμπούκι και κώλο παντελώς αδιάφορη.Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 48 ήταν καινούρια κοπέλα νοστιμούλα,νεαρή,αδύνατη με λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά μακριά μέχρι την μέση (οτι ψάχνει ο farkeli δηλαδή ) και τατού στην μέση πάνω απο τα κωλομέρια.Η κοπέλα προσφέρει 69 αλλά δυστυχώς δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι κάτι που οι εν λόγω οίκοι προσφέρουν.
Στο Αχιλλέως 40 ήταν κοπέλα ψηλή ζουμερή με αρμνονικά κατανεμημένα κιλάκια όχι χονδρή αλλά καμπυλάτη γκόμενα,ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,λευκή.Προσφέρει ισπανικό τελειωτικό στις βυζάρες της αλλά δεν κάνει γυμνό τσιμπούκι.Ενδιαφέρουσα περίπτωση θα έλεγα.Δούλευε και το προηγούμενο Σάββατο εκεί.
Τέλος στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό ήταν η Μόνικα κλασσικά κοντή αθίγγανη λίγο γεματούλα με πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι για Έλληνες.Και ίσια μπροστά ήταν 2 κοπέλες μία Αλβανίδα ψηλή και κάπως γεμάτη με ολόσωμο μαύρο που πλασάρονταν για Ελληνίδα με 69 αδιάφορη σε ντουέτο με την Βουλγάρα Νάντια μιλφ με κοντά ξανθά μαλλιά και τατού ιδεογράμματα στην πλάτη της.Χάρηκα που την είδα πάλι πίσω την είχα πάρει και παλιότερα και φυσικά μπήκα χωρίς συζήτηση μέσα.Η κοπέλα προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και 69,γλύφει αρχίδια και μέσα είναι vfm.Kριτική έχω ανεβάζει παλιότερα και συνεπώς δεν ανεβάζω ξανά γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα στις υπηρεσίες της.Απλώς με χαρά ενημερώνω σε όσους την τιμούν οτι έχει επιστρέψει πάλι πίσω!Να περνάτε καλά συναγωνιστές!!


 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΑΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ Νο1                                                                                        Ταχυτατη καταδρομικη εχθες παρασκευη στην φυλης με σκοπο την συνουσια με την καρμεν.Η ωρα λιγο πριν τις 5 και αφου υπηρχε λιγος χρονος στην διαθεση μου αποφασισα να μπω επιλεκτικα σε καποια μαγαζια που ειχα καιρο να επισκευτω για ενημερωση πιο πολυ μιας που πηγα καυλωμενος για την καρμεν. πρωτα μπηκα στο μαγαζι που δουλευει η αννα η ρωσιδα που εγινε μελαχρινη τωρα και το παιζει αδερφη της τωρα. Τι κανεις της λεω; δεν σε ξερω μου απανταει μαλλον με μπερδευεις με την αδερφη μου.Καλα της απανταω εχεις δικιο δεν γνωριζομαστε  αν σε ειχα γαμησει δεν θα με ξεχναγες ποτε.η αννουλα πηρε μια κιτρινη καρτα στην δευτερη αποβαλεται.Περασμενες 5 και στο απεναντι υπογειο βγηκαν και τουρλωναν τις κολαρες τους με σκοπο να με σαγηνεψουν. δεν ξερω γιατι αλλα μου μυρισε απατη και ξεπετα, τις σταματησα και τις παρουσιασα το προγραμα μου. Τσιμπουκι πισοκωλητο απο πανω απο κατω ελ.πιασηματα ολα με προφυλαξη και δεν παιρνω μια. τα κοριτσια χαμογελασαν ευγενικα και αρνηθηκαν. Καλα λεω παω μια βολτα να το σκεφτητε και θα ξαναρθω. αμεσως επισκεφτικα το 65 οπου η κρμεν διστυχος απουσιαζε. Ακολουθησε καφες φαγητο και καταθεση ψυρω στις 11 στην κολωνου στην βικη[υπογειο απεναντι απο το internet cafe .συγνωμη παιδια που δεν θυμαμαι νουμερα                 
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝΑΑΖΗΤΩΝΤΑς ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ Νο2                                                                                        Σημερα 5και κατι φυλης και γνωριζοντας οτι η καρμεν απουσιαζει μπηκα στο μαγαζι που εργαζεται η αννα η ρωσιδα και βγαινει η μελαχρινη τσα2. εδω ειμαστε λεω μεσα μου να δουμε πως θα παρουσιασει το προιον της σημερα.Αρχιζει την περιγραφη της ενω στο σαλονι εισερχεται η αννα [ρουμανα αυτη, δουλευει και στο απεναντι υπογειο] και με τσακωνει απο την πουτσα.Παμε μου λεει. Ασε ρε κουκλα μου επειδη με επιασες απο την πουτσα αυτα στον STROS CAN οχι σε μας αν γαμαγα και εγω οσους κωλους εχω χουφτωσει δεν θα ειχα μπει ποτε σε ντελο. Στο 65 δουλευε η καρμεν. Μπαινω. ενω ειμαστε καμποση ωρα μεσα και γινεται μαχη ακουω την τσα να βηχει. η μικρη αταραχη και παραδομενη στον ερωτισμο, μετα απο 3 με4 λεπτα ακουω ελα κοπελα μου και η καρμεν απανταει τωρα. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ της λεω τωρα εισαι εδω οταν βγεις εξω μιλα της. οταν τελειωσα βγηκα εξω και την ρωτησα αν με εχει ξαναδει.Ναι αποκριθηκε.Αν φωναζεις νομιζεις θα κανω πιο γρηγορα; ισα ισα που θα κοπω και θα χρειαστω και αλλο χρονο. μα εισουνα μεσα 20 λεπτα μου λεει. Δυλαδη αν εχθνα σε 1 θα μου ελεγες κατσε στο δωματιο αλλα 9 γιατι τα πληρωσες;ΜΑΥΠΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΑ
 

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
1.656
Κριτικές
40
Like
3.413
Πόντοι
4.587
Περασμενες 5 και στο απεναντι υπογειο βγηκαν και τουρλωναν τις κολαρες τους με σκοπο να με σαγηνεψουν. δεν ξερω γιατι αλλα μου μυρισε απατη και ξεπετα, τις σταματησα και τις παρουσιασα το προγραμα μου. Τσιμπουκι πισοκωλητο απο πανω απο κατω ελ.πιασηματα ολα με προφυλαξη και δεν παιρνω μια. τα κοριτσια χαμογελασαν ευγενικα και αρνηθηκαν.
Είσαι τυχερός που δε πέρασες μέσα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:. Το ένστικτο σου δούλεψε στο έπακρο και γλύτωσες την εικοσαρούμπα σου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Επισκέπτης
Καθυστερημένα λίγα πρωινά Μεταξωτά.
Ιάσωνος 46 μεσαίο. Στέλλα. Μιλφ με παραπανίσια κιλά, βυζάρες, κοιλιά (που παλαιότερα έκρυβε με κομπινεζόν) και την συνήθη ευδιαθεσία.
Μεγ. Αλεξάνδρου 22 όροφος. Αδιάφορο καστανό τεμάχιο με μέτριο σώμα, ύψος και σχεδόν κανονικά κιλά (ντε κάτι παραπάνω). Σφουγγαρισμένο πάτωμα, και τα πλακίδια στη θέση τους!)
Ιάσωνος 33. Ξεχασμένο από μένα μπουρδελάκι, με αναλλοίωτη στο χρόνο εικόνα: Κοκκινωποί τοίχοι με πράσινα κυπαρισί κουφώματα. Ωραία ξανθιά κοπέλα μεσαίου ύψους, καμαρωτά 2,5 βυζάκια, καθαρό δέρμα και καλοφτιαγμένο σώμα με κάπως φαρδύ σκελετό κα σχετικά τετράγωνο, αλλά ωραίο πρόσωπο. Σφιγμένο ύφος και διστακτική συμπεριφορα. Πλήρης ασυμφωνία με το χώρο και την περιοχή. Τουλάχιστον 6 λεπτη αναμονή στο στενό σαλόνι.
Λεωνίδου 28. Μόνικα. Χαμηλοτάβανη κοπέλα, μελαχρινή με μαλλιά ελαφρώς σπαστα ωε τη μέση της πλάτης. Φουντωτό κωλαράκι, μάλλον στενή μέση, 3άρια βυζιά αρκετά ωραία. Ίσια κοιλιά. Καλό δέρμα. Άφιλτρο σαντέ (πολύ επιτυχημένος χαρακτηρισμός από κάποιο συναθλούμενο).Πέρασα και θα γράψω κριτική.
Μετά έφυγα. Γενικώς ηρεμία στήν περιοχή. Ψηλά στην Ιάσωνος διέκρινα ασθενοφόρο. Μάλλον θα μάζευε κανένα ζάκι...
Η λιακάδα ομορφαίνει τα πάντα αλλά εγω θα σας δείξω κάτι από Ιάσωνος με... νερό:
 

Συνημμένα

  • unknown1.jpg
    unknown1.jpg
    177,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ξεχασα να αναφερω πως το προγραμα της αννας της ρωσιδας που ειναι η διδυμη αδερφη της γνωστης απο το 134[χα χα ωπαιο παραμυθι αλλα δεν ειχε λυκο περιεχει ελ. πιασιματα ελ γλυψιματα στο μουνι και στα βυζια!!!!!!! Και αν την γαμησε ακαποτα το λιονταρι και την εχυσε στα βυζια μηπως υπαρχει κινδυνος αν την γλυψω εγω μετα να βγαλω σε πρωτη φαση χαιτη και σε δευτερη δεν ξερω εγω τι αλλο. Θα πρεπει να επισκεφτω εναν γενετιστη για να μαθω τυχον επιπλοκες στο DNA μου. Ομως επειδη κατα την γνωμη μου τειθεται ενα σοβαρο ερωτημα θα ηθελα την γνωμη των μελων
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Ξεχασα να αναφερω πως το προγραμα της αννας της ρωσιδας που ειναι η διδυμη αδερφη της γνωστης απο το 134[χα χα ωπαιο παραμυθι αλλα δεν ειχε λυκο περιεχει ελ. πιασιματα ελ γλυψιματα στο μουνι και στα βυζια!!!!!!! Και αν την γαμησε ακαποτα το λιονταρι και την εχυσε στα βυζια μηπως υπαρχει κινδυνος αν την γλυψω εγω μετα να βγαλω σε πρωτη φαση χαιτη και σε δευτερη δεν ξερω εγω τι αλλο. Θα πρεπει να επισκεφτω εναν γενετιστη για να μαθω τυχον επιπλοκες στο DNA μου. Ομως επειδη κατα την γνωμη μου τειθεται ενα σοβαρο ερωτημα θα ηθελα την γνωμη των μελων

Παει ο λιονταρης τυπε... τον μπαγλαρωσανε και μαζεψε πολυ πραμα.
Του ειχαν στησει ενεδρα καθως ειχανε βγει αρκετα ενταλματα εναντιον
αυτου του φονικου ακαποτακια  :2funny: :2funny: :2funny: Η προεδρος του σωματειου ιεροδουλων
ανακοινωσε πως αυτο ηταν ενα αποφασιστικο κτυπημα στην τρομο-ακαποτια  :2funny: :2funny: :2funny:
ΟΙ φωτογραφιες κυκλοφορουν απο χθες και κανουν τον γυρο του κοσμου στο διαδικτυο

 

Συνημμένα

  • lion_596_355.jpg
    lion_596_355.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • images.jpg
    images.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 23

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Ξεχασα να αναφερω πως το προγραμα της αννας της ρωσιδας που ειναι η διδυμη αδερφη της γνωστης απο το 134[χα χα ωπαιο παραμυθι αλλα δεν ειχε λυκο περιεχει ελ. πιασιματα ελ γλυψιματα στο μουνι και στα βυζια!!!!!!! Και αν την γαμησε ακαποτα το λιονταρι και την εχυσε στα βυζια μηπως υπαρχει κινδυνος αν την γλυψω εγω μετα να βγαλω σε πρωτη φαση χαιτη και σε δευτερη δεν ξερω εγω τι αλλο. Θα πρεπει να επισκεφτω εναν γενετιστη για να μαθω τυχον επιπλοκες στο DNA μου. Ομως επειδη κατα την γνωμη μου τειθεται ενα σοβαρο ερωτημα θα ηθελα την γνωμη των μελων
ε ρε πουστη μου τι ακουμε 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
;)
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Ξεχασα να αναφερω πως το προγραμα της αννας της ρωσιδας που ειναι η διδυμη αδερφη της γνωστης απο το 134[χα χα ωπαιο παραμυθι αλλα δεν ειχε λυκο περιεχει ελ. πιασιματα ελ γλυψιματα στο μουνι και στα βυζια!!!!!!! Και αν την γαμησε ακαποτα το λιονταρι και την εχυσε στα βυζια μηπως υπαρχει κινδυνος αν την γλυψω εγω μετα να βγαλω σε πρωτη φαση χαιτη και σε δευτερη δεν ξερω εγω τι αλλο. Θα πρεπει να επισκεφτω εναν γενετιστη για να μαθω τυχον επιπλοκες στο DNA μου. Ομως επειδη κατα την γνωμη μου τειθεται ενα σοβαρο ερωτημα θα ηθελα την γνωμη των μελων
λιονταρης δεν εισαι και εσυ τυπε? :think:
 

Επισκέπτης
@ farkeli
:thumbsup:


(Xαμηλή κίνηση στο θρεντ σήμερα. Λόγω εορτής μάλλον.)


@apolytos
Η ζούγκλα έχει πολλά και διάφορα ζώα. :)
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
13
Πόντοι
1.096
Καθυστερημένα λίγα πρωινά Μεταξωτά.

Ψηλά στην Ιάσωνος διέκρινα ασθενοφόρο. Μάλλον θα μάζευε κανένα ζάκι...

Έξω από το Ιάσωνος 20, ήταν ένα ζάκι ξαπλωμένο κάτι, στην αρχή τον πέρασα για νεκρό, μετά είδα ότι κούναγε λίγο τα χέρια του. Στην αρχή της Ιάσωνος ήταν καμμιά 50ρια ζάκια και τραβάγανε ενέσεις, εννοείται ότι δεν πέρασα από εκεί... 
 

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.659
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
16
Έξω από το Ιάσωνος 20, ήταν ένα ζάκι ξαπλωμένο κάτι, στην αρχή τον πέρασα για νεκρό, μετά είδα ότι κούναγε λίγο τα χέρια του. Στην αρχή της Ιάσωνος ήταν καμμιά 50ρια ζάκια και τραβάγανε ενέσεις, εννοείται ότι δεν πέρασα από εκεί... 

Δεν εχουμε πει μακρια απο το μεταξι ? 
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
τωρα που ειπε σαμπρινα ο φιλος, χθες πηγα φυλης το απογευμα εκει που δουλευε η ρωξανα (η καλη) στο 86 αν δεν κανω λαθος με τη μπλε πορτα. δεν ειχα ορεξη να ψαχνω μπηκα την ειδα πληρωσα και περασα στο δωματιο. σαμπρινα τη λεγανε και αυτη με που μπηκε πρωτη κινηση να βγαλει το προφ/κο και να το φορεσει , σταματησε τη πιπα μονη της μετα απο 2 λεπτα με ρωτησε πως θελω, αν δεν ειχα τρελες καυλες δεν επαιζε να μου σηκωθει μαζι της. επισης πολυ κρεμα, δεν καταλαβαινα οτι τον ειχα μεσα. δεν αξιζε με τιποτα.
Ναι, είναι η ίδια. Εμαθα χθες ότι δουλεύει στο Φυλής 86. Εγώ έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια με αυτήν. Αφού το Μάρτη πήγα 10 φορές...
Παράθεση από: jockerx στις χθες στις 09:26
Φυλής 86 ισόγειο:Πρόσφατα στο Φυλής 86 ισόγειο εργαζόταν η ΦΟΛΑ-ΑΠΑΤΗ-Σαμπρίνα από Φυλής 59 και Κολωνού 11.Για την ίδια Σαμπρίνα λέμε.
Η Ρωξάνη=Ντανιέλα=Ολίβια με πρωκτικό και πλαστικά βυζιά εργαζόταν εκεί, στο Φυλής 86 ισόγειο.
Ανοίγει μερικές φορές.
Είναι teeny-mini-bikini κορασίδα;
Η Σαμπρίνα δούλευε στην Ιάσωνος πιο πριν.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Πήγα στη Φυλής και είδα διαφορά, αλλά και τα 5€ λιγότερα είναι σημαντικά...
 

Επισκέπτης
Φυλής 65 άνω-Κάρμεν:
[size=16pt] ακουω την τσα να βηχει[/size]. η μικρη αταραχη και παραδομενη στον ερωτισμο, μετα απο 3 με4 λεπτα [size=16pt]ακουω ελα κοπελα μου και η καρμεν απανταει τωρα. [/size]ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ της λεω τωρα εισαι εδω οταν βγεις εξω μιλα της. οταν τελειωσα βγηκα εξω και την ρωτησα αν με εχει ξαναδει.Ναι αποκριθηκε.Αν φωναζεις νομιζεις θα κανω πιο γρηγορα; ισα ισα που θα κοπω και θα χρειαστω και αλλο χρονο. μα εισουνα μεσα 20 λεπτα μου λεει. Δυλαδη αν εχθνα σε 1 θα μου ελεγες κατσε στο δωματιο αλλα 9 γιατι τα πληρωσες;ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΟΛΑ
Το Φυλής  65 άνω είναι γνωστό ξεπετόσπιτο 8-10 λεπτών.Η Κάρμεν ήταν διακριτικά βιαστική με μένα.Ζήτημα να έκατσε 8-9 λεπτά στο δωμάτιο.Φάνηκε οτι ενδιαφέρεται για τον πελάτη αλλά απόπνεε έναν αέρα βιασύνης.
Η βαμμένη ξανθιά η καστανόξανθη με το κοντό μαλλί γηραιά Ελληνίδα υπηρέτρια βιάζεται πάντα και φωνάζει την κοπέλα στα 8-10 λεπτά:
Πρόκειται για την Ντανιέλα=Μαρία=Ρωξάνη του Φυλής 86κάτω μετέπειτα και της ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑΣ τώρα όπως γράφουν οι επί των στούντιο συναγωνιστές.

Είσαι τυχερός που δε πέρασες μέσα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:. Το ένστικτο σου δούλεψε στο έπακρο και γλύτωσες την εικοσαρούμπα σου. :rockon:
Τίποτα Λάουρα, Τζούλι και Ντόροθι στο οχυρό Ρούπελ;

Ναι, είναι η ίδια. Εμαθα χθες ότι δουλεύει στο Φυλής 86. Εγώ έχω κάνει τα καλύτερα γαμήσια με αυτήν. Αφού το Μάρτη πήγα 10 φορές.
Εθισμός...χρήζει εξετάσεων... :2funny:
Η Σαμπρίνα δούλευε στην Ιάσωνος πιο πριν.
...Κολωνού 30άνω, Φυλής 71κάτω, Φυλής 200.Πάντα με κακές αναφορές από τους πελάτες.
 
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
231
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Με την τσα2 με τα γιαλακια δεν ειχα ποτε προβλημα ειχα οσο χρονο χρειαζομουνα αλλα με την χθεσινη ξενερωσα παρα πολυ. το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην ξαναπαω στην βαρδια της.Και εδω θελω να θεσω ενα ερωτημα. Οταν ενας πελατης δημιουργει προβλημα σε μια κοπελα φανταζομαι το αναφερει στην τσα2 και αυτη με την σειρα της στους ιδιοκτητες του μαγαζιου. εαν εγω ομως ειμαι ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες της κοπελας ομως εχω ομως προβλημα με  την τσα2 [καθαριοτητα, βιασυνη, συμπεριφορα, και αλλα] καταρχην ενημερωνω τα μελη,καλος μεχρι εδω, ομως πως η φωνη μας θα φτασει στα αυτια τον ιδιοκτητων και να λαβουν τα απαραιτητα μετρα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom