Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (7 μέλη και 265 επισκέπτες)

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
333
Πόντοι
26
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ....το "βασιλικό" τσιμπουκι της Ζανας
Προ 20ετιας επί Αλκαμενους 117 ναι...μεσουρανούσε!
Βασιλικό τσιμπούκι όντως!
Σε επίσκεψη την έχω χυσει στο στόμα κ δεν με αφήνει...της λέω κ εγώ κομπλιμέντα...κ τι τσιμπούκια κανεις μωρό μου κλπ
έχει κ ησυχία μεσημέρι καλοκαίρι
κ όπως τον έχω μέσα ξανασηκώνεται κ της λέω...δεν το περιμενα κλπ
20 χρόνια μικρότερος βέβαια!
Με πλακώνει με λύσσα κ την ξαναχυνω σχετικά εύκολα .
Να ναι καλά αλλά νομίζω ήρθε η ώρα για σύνταξη!

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Έχει κουραστεί η θεία Ζάνα πια, ασχέτως αν προσπαθεί επιμελώς να το κρύβει. Είναι πολλά τα χρόνια της στη δουλειά κ είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχει ψυχικός κ σωματικός κορεσμός.
Αυτο ρε ,προσπαθει να αποφυγει σχεδον τα παντα αλλα με τροπο που δε σε προκαλει να το δεις ως φολα,σα να σου λεει ευγενικα ψεκασε με στο στομα και φυγε.Την σωζει οτι τα παιρνει στομα και ρουφαει μπαλες με ενα δεκαρικο καθως κ οτι εχει δοντια ...
Η μαυρουλα η Ναομι/Μαρια δουλευει αυτον τον καιρο..εχω να τη δω απο πριν την εγχειρηση
Χτες μεσημερι το τσαρδι της ηταν ανοιχτο αλλα δεν μπηκα να τσεκαρω,υποθετω εκει θα ηταν.
Εν τω μεταξύ τα λέτε για καποτολάτρη που σχεδόν ποτέ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ακά :confused::2funny::2funny::2funny:
Θα σας πιστέψει κάνα ούφο εδώ μέσα :2funny:
Ε για ποιον να τα πουμε ,για τον @145 ή μηπως τον @Gxamos ?

Ο πρωτος δεν κανει ακα ουτε στοματικο.Οσο για τον δευτερο ,δεν νομιζω οτι τα κατω ακρα δυνανται να γονιμοποιησουν τη μητρα.

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
894
Πόντοι
81
χθεσινή καταδρομική ιάσωνος 20α στην αλινα όπως με ενημέρωσε θα είναι μέχρις τις 21 στο πόστο της μετά φεύγει σαλοναρισε επίσης η βαλέρια και μια κολομβιανή λινα δεν την είδα καλά γιατί έμπαινα δωμάτιο έχει κανείς άποψη για αυτήν;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.103
Πόντοι
3.446
Χτες μεσημερι το τσαρδι της ηταν ανοιχτο αλλα δεν μπηκα να τσεκαρω,υποθετω εκει θα ηταν.
Δεν είναι πάντα αυτή.. Έχει κι άλλες κοπέλες το μαγαζάκι.. Κι ως συνήθως το Ναομάκι κάνει τζιριτζάτζουλες, φεύγει έρχεται κλπ
Ε για ποιον να τα πουμε ,για τον @145 ή μηπως τον @Gxamos ?

Ο πρωτος δεν κανει ακα ουτε στοματικο.Οσο για τον δευτερο ,δεν νομιζω οτι τα κατω ακρα δυνανται να γονιμοποιησουν τη μητρα.
Κλαίω :2funny::2funny::rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.677
Πόντοι
49.090
Δεν είναι πάντα αυτή.. Έχει κι άλλες κοπέλες το μαγαζάκι.. Κι ως συνήθως το Ναομάκι κάνει τζιριτζάτζουλες, φεύγει έρχεται
Ποίες άλλες έχεις πετύχει εκεί εκτός της Ναόμι, εγώ έχω πετύχει τη Μαργαρίτα που δούλευαν μαζί,αλλά έχει μετακομίσει στο Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά και τη Τζούλια τη λατίνα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
763
Πόντοι
96
Προ 20ετιας επί Αλκαμενους 117 ναι...μεσουρανούσε!
Βασιλικό τσιμπούκι όντως!
Glory Days!

Kαι μετά που πήγε Λιοσίων δεν ήταν κακή....

(Α117 ήρθε τότε η Τζούλια η "Ρωσοφινλανδέζα". Σούπερ τότε!)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
όπως τα είπες κατά γράμμα φίλε.
Εγω την εχω παρει μια φορα και εμεινα ικανοποιημενος, αλλά κατί που δεν ανεφερεται συχνα και γιαυτο μαλλον δημιουργούντε λαθος προσδοκιες, αντικειμενικα η τύπισα δεν βλέπεται, οποτε αν δεν σου κανει το τελειο πορνοσταρικο τσιμπούκι ξενερώνεις ....

Ποίες άλλες έχεις πετύχει εκεί εκτός της Ναόμι, εγώ έχω πετύχει τη Μαργαρίτα που δούλευαν μαζί,αλλά έχει μετακομίσει στο Ιάσωνος 32 όροφος δεξιά και τη Τζούλια τη λατίνα.
Μαργαρίτα ναι, μια λατίνα πολυ εμφανήσιμη ναί και ειχα πάρει και στην αρχή του οίκου μάλλον πρίν παει η Ναόμι , την ομορφη νεαρή Μολδαβή που μετα ήταν στον όροφο Λεονίδου, δεν θυμάμαι όνομα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Εγω την εχω παρει μια φορα και εμεινα ικανοποιημενος, αλλά κατί που δεν ανεφερεται συχνα και γιαυτο μαλλον δημιουργούντε λαθος προσδοκιες, αντικειμενικα η τύπισα δεν βλέπεται, οποτε αν δεν σου κανει το τελειο πορνοσταρικο τσιμπούκι ξενερώνεις ....
ας μην τη βάλουμε κάτω να την "πατάμε" ούτε μπορώ να έχω άποψη, μια φορά την πήρα, αλλά και στοματικό έχω βρει καλύτερο και επίσης...απέφευγε το σεξ για μένα αυτό μεγα φάουλ. Ε οκ όλα τα άλλα είναι περί ορέξεως.

Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
538
Πόντοι
81
Βολτίτσα φυλής , η μισή φυλής όλα τα σπιτάκια στα ζυγά νούμερα κλειστά (φ84 κλπ) καθώς και ολη η Φωκαίας κλειστά . Το μόνο αξιοπρόσεκτο ήταν το Χριστινάκι στο φ65 καθώς και μια εξωτική ομορφιά στο φυλής 71 όροφο . Κατά τ άλλα Φιλιππίδου ανοιχτά δε μπήκα και βέργας στο 6 μια Αναστασία ,άγριο πρόσωπο αλλά καλό μιλφακι το υπόγειο κλειστό

Ιωαννίνων επίσης ανοιχτά μια Ντιάνα έξω από τα γούστα μου βικτωρια επίσης έξω πολύ . Στο δεξί μια κοπέλα νεαρή πολύ με μεγάλο στήθος όνομα δε ρώτησα

Καθώς γύριζα βρήκα 60 ευρώ πεταμένα κάτω (ένα πενηντάρικο και ένα δεκάρικο και όχι 3 εικοσάρικα το διευκρινίζω) και δεν έχετε λόγο να σκεφτείτε ότι λέω ψέματα για να τραβήξω την προσοχή σας που έχω τόσο ανάγκη

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Βολτίτσα φυλής , η μισή φυλής όλα τα σπιτάκια στα ζυγά νούμερα κλειστά (φ84 κλπ) καθώς και ολη η Φωκαίας κλειστά . Το μόνο αξιοπρόσεκτο ήταν το Χριστινάκι στο φ65 καθώς και μια εξωτική ομορφιά στο φυλής 71 όροφο . Κατά τ άλλα Φιλιππίδου ανοιχτά δε μπήκα και βέργας στο 6 μια Αναστασία ,άγριο πρόσωπο αλλά καλό μιλφακι το υπόγειο κλειστό

Ιωαννίνων επίσης ανοιχτά μια Ντιάνα έξω από τα γούστα μου βικτωρια επίσης έξω πολύ . Στο δεξί μια κοπέλα νεαρή πολύ με μεγάλο στήθος όνομα δε ρώτησα

Καθώς γύριζα βρήκα 60 ευρώ πεταμένα κάτω (ένα πενηντάρικο και ένα δεκάρικο και όχι 3 εικοσάρικα το διευκρινίζω) και δεν έχετε λόγο να σκεφτείτε ότι λέω ψέματα για να τραβήξω την προσοχή σας που έχω τόσο ανάγκη
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναδέλφου ! Μια κοπέλα που ρώτησα μου είπε κατέβηκαν σε απεργία γιατί τους παίρνουνε τα λεφτά από τα συρτάρια

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.487
Πόντοι
8.296
Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του συναδέλφου ! Μια κοπέλα που ρώτησα μου είπε κατέβηκαν σε απεργία γιατί τους παίρνουνε τα λεφτά από τα συρτάρια
3-4 το μεσημέρι ήταν όλα μα όλα
κλειστά! ίσως μόνο το 71 όροφος να ήταν ανοιχτό για λίγο αν πρόλαβα να δω καλά, επίσης γίνονταν έργα στους τριγύρω δρόμους και είχε απίστευτη κίνηση

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Σκινικο τραμπουκισμού στη Μ.α 21 ε ισόγειο όπου ένας πιτσιρικάς αλβανοαραμπ πήγε να κλέψει την τσατσα δαναη λέγοντας ότι έδωσε 20€ και δεν έφερε ρέστα 10€ . Κατεβαίνει ο τραβελοτσατσος mr μπουτιας με τα πασουμακια του και του βουτάει από τον γιακά ! Ο πιτσιρικάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ ο μπουτιας του έλεγε αφού βλέπω έχεις 10€ γιατί δεν έδωσες το δεκάρικο ;;;
Είδα και τζέρτζελο είδα και την γιούλη το «καινούργιο» λατινικό! Λέει τίποτα ;; Διάβασα φόλα …

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.319
Πόντοι
7.621
Επίσης είδα μια Μαρία στην πέρδικα του Σάρουμαν. Μίλαγε άπτεστα ελληνικά είχε μπάσα φωνή αλανιαρας καυλογκομενας και βγήκε με ένα διάφανο μαύρο ολόσωμο φόρεμα και από μέσα σορτσάκι μαύρο . Διέκρινα μεγάλο τατου στο στήθος καθώς και διάσπαρτα άλλα ! Ξέρεις κανείς να μου πει αν αξίζει;; Με καυλωσε λίγο αυτό το αλανιάρικο

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 9 τρία τσιγγανάκια. Άννυ με ελεύθερη φλογέρα, Ντιόνα με νορμάλ κ μία σχετικά καινούρια η Μπέλλα μελαχρινή με 2άρι βυζί κ ελεύθερη φλογέρα.

Φωκαίας 13 ισόγειο Άννα πιτσιρίκα μελαχρινή σοβιετική, μέσο ύψος, καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα, βυζάκι λεμονάκί 1.5 κ ωραίο κωλαράκι. Πρόγραμμα νορμάλ με 69.

Το σαλόνι φουλ με τιτανικούς που αντί να κοιτάνε την Αννούλα, κοιτούσαν τα παπούτσια τους:jerking:

Εδώ έγινε κατάθεση στη πιτσιρίκα Άννα:zfuck::zfuck:

Είναι φολίτσα, βάζει αμέσως κάλτσα για φλογέρα, γλείφει άθλια, δεν κάνει προκαταρκτικά...

Αν κ έκανε το παν να ξεκαυλώσω, δεν τα κατάφερε κ της έσκισα φουλ δυνατά τη μούνα της...

Φυλής 72 υπόγειο Βανεσάκι το καυλάκι με νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 74 δεξιά Αλεξάνδρα η τσιμπουκλού

Φυλής 66δ Νίκη η χοντρούλα

Φυλής 54 ισόγειο Αουρόρα Μάους

Φυλής 65 ισόγειο Χριστίνα ξανθιά

Φυλής 69α Ντόρα χοντρή στο δωμάτιο

Φυλής 71α Λούνα μελαχρινή λατίνα με πρόσθετη κωλάρα τραπεζάκι κ νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 71β 3 λατίνες. Βερόνικα, Σανέλ,Μία όλες με νορμάλ πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα της Φωκαίας κλειστά, όπως κ το Φυλής 59,61, 74 αριστερά ,72 ισόγειο, 66α, 56, 54 όροφος, 84άρια, 86άρια, 65 όροφος, 67, 69β

Street art
IMG_20251213_150738.jpg

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Πήγα πρωί Ιωαννίνων 5 δούλευε μια Αννα , πέρασα λόγω στήθους. Εντυπώσεις μέτριες προς καλές. Δεν το κλαις το 20αρικο.

Πριν μέρες πέρασα από χωματιανου 11Α ήταν μια κοπέλα κοντά στα 25 μαύρο μαλλί αν θυμάμαι σωστά Αννα την λέγανε. Δυνατό πήδημα. Η τυπισα σε πηδάει με το μουνι της κυριολεκτικά.

Ξέρει κανένας αν η Αντριάννα θα επιστρέψει μετά την γέννα; Από τότε που έφυγε δεν έχω ξανά δει τέτοια κωλαρα σε ρδελο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom