sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
δεν κανει λαθος,κανει και δινει πονοΠες μου ότι για Φώκαιας 27β Ναταλί έκανες λάθος για το τελειωτικό???
δεν κανει λαθος,κανει και δινει πονοΠες μου ότι για Φώκαιας 27β Ναταλί έκανες λάθος για το τελειωτικό???
Ειχε καποτε ακουστει οτι επαιζαν κρυφες καμερες σε μασατζιδικα...Αν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
βασικά άλλες κάνει και άλλες απλά σώμα.δεν κανει λαθος,κανει και δινει πονο
Αυτό πρώτη φορα το ακούωΕιχε καποτε ακουστει οτι επαιζαν κρυφες καμερες σε μασατζιδικα...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση απλώς Πρώτη φορά το ακούω αλήθεια, είμαι πελάτης της κιόλας.δεν κανει λαθος,κανει και δινει πονο
Δοκιμασε Μάντυ ιασωνος 20 αριστερα.Ρε παιδιά κάποιος που να ξερει!
Κάποια που να παίρνεις τσιμπούσατε deepthroat ξέρουμε!
Δεν με νοιάζει η εμφάνιση της κοπέλας !
Αρκεί να τον βάζει όλο μέχρι τη ρίζα ,όπως εκανε η Μαρία η Ρωσίδα κάποτε στην Ιάσωνος που μετά έγινε τσατσά
το ξέρω τύπε ακάποτα μόνο από τότεΗ καποτεςεχουν ληξει απ το 16 τυπε
![]()
Αυτή η πιτσιρίκα, στο ασανσέρ; Κάνει ελεύθερο; Η’ deepthroat με προφύλαξη;Δοκιμασε Μάντυ ιασωνος 20 αριστερα.
Deep σιγουρα,για ελευθερο δεν ξερω.Αυτή η πιτσιρίκα, στο ασανσέρ; Κάνει ελεύθερο; Η’ deepthroat με προφύλαξη;

Φίλε την πήρα πριν κατι μέρες ηταν μια απο τις καλύτερες εμπειρίες μου αλλά με εχεις βάλει σε τρελο άγχος τωρα. Έπεσα τυχαία στο ποστ σου οριακά ειχα ξεχάσει και το ονομα της. Μου πήρε και μενα χωρις αλλα μετα απο ούτε μισό λεπτό ήρθα στα λογικά μου και της ειπα να προχωρησουμε. Εχει περάσει και ένας μήνας ελπίζω οτι πήρε την αγωγή της δεν ξερω.Προηγούμενη Πέμπτη πήρα μελίσσα από λιοσιων. Ήταν η 3η φορά. Πίπα χωρίς προφυλακτικό, σεξ κανονικό με προφυλακτικό και στο τέλος τράβηξα μαλακια χωρίς να βγάλω εντελώς το προφυλακτικό για να μη λερωσω το κρεβάτι. Τρομάρα μου.
Τώρα βρίσκομαι στον Συγγρό με γονοροια και περιμένω να κάνω την ένεση μου.
Θα χρεωθώ και 60€ για έξτρα εξετάσεις που δεν καλύπτονται από ταμείο. Μόνο με μελισσα έκανα ότι έκανα μέσα στο μήνα.
Αυτά
Την Ζάνα την έχω πάρει 2-3 φορές ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα απολάμβανα το τσιμπούκι που λένε όλοι. Ούτε όλον τον περνει μέσα ουτε κανένα παιχνίδι κάνει, ούτε τίποτα. Ένα 4 στα 10 θα της έβαζα και πολύ είναι. Για να χύσω στο τσιμπούκι της θα πρέπει να έχω αποχή κάνα μήνα. Άσε που ούτε να την γαμήσεις σε αφήνει. Πονάει λέει και κάτι παπαριές. Στο πισωκολλητό θέλει να κολλήσεις πάνω της και να κουνιέσαι σαν κουνελάκι. Θα μου σπάσεις το μουνί θυμάμαι μου είχε πει λες κι έχω κανένα εργαλείο 25ποντο. Δεν κάνει για τίποτα.Κυριακη ξημερωματα παιχτηκε μαλακια, ενω μετραγα μερες αποθεματος και 4-5 ωρες για επελαση.Ακολουθησαν αλλες 2 σε ουτε μιση μερα και χαλασα ολο τον προυπολογισμο στα κωλοχαρτα αντι το στομα καποιας φιλοξενης θειας.
Αντι να αποδεχτω την ηττα και να περιμενω φορτιση 2 μερες τουλαχιστον κουτουλησα μετωπικα με το πεπρωμενο μου και χυθηκα στα Εμετουργικα στενα προς αναζητηση βυζαρους μιλφ με τελειωτικο.
15/12
15:00-17:00
Μ.Α 28 :Κατερινα και Αλινα(νομιζω δλδ).Η πρωτη σοβιετικο γκιλφ και η αλλη λιγο νεαροτερη,αμφοτερες τροφαντες,Κατερινα εκανε και τελειωτικο.Μεχρι τις 11 ειπε η τσα.
28 υπογα : Ντιανα και Αλιονα,η πρωτη μεσου+ υψους λεπτη με λιγο σκουρο δερμα κοντα στα 40 δε μαρεσε τπ σουλουπι της προσωπικα,η δευτερη η γνωστη μοσχαρα απο Διδυμου.
Ντιανα ειρωνευτηκε παρεα με την τσα οταν ρωτησα αν Αλιονα ειναι δωματιο,συμβαινει να κρυβεται κουζινακι και να τρωει σαν γελαδι αντι να βγει καμια φορα και περιμενα ηδη 5 λεπτα ...
Μ.Α Περδικα οροφος:Αντζελα "κοντοπουτανο" (σχεδον μου ριχνει με τις τακουνες).Μια χαρα εμφανιση στο 10 ρικο λεπτη με αρκετο στηθος για το σωματοτυπο της,δεν ηθελα λεπτο φυλλο κρουστας ομως σημερα με τιποτα.
Κολ.48: Ευα και Βαλερια,Πρωτη σοβιετικο γκιλφ δευτερη νεοτερη λιγο,νταρντανοχοντρες και οι 2,εχω την εντυπωση πως ανακοινωθηκε τελειωτικο για αμφοτερες αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Ηταν και μετα τις 17:15 που περασα οπως εφευγα.
Κολ.45 το τελευταιο στο βαθος: Μια ψηλη χοντρουλα δε θυμαμαι ονομα προγραμμα και η λατινα Νικολ σε απλο.Η δευτερη ειναι καυλα για τα γουστα μου,κοντη σχετικα και thick με κωλαρα και προσωπαρα ,μου φερε λιγο στη γυναικα του Μεσσι.Αν εμπιστευομουν τον πουτσο μου θα περναγα.
Ιασ. 20 β: Μπαρμπαρα ωραιο λεπτο λατινακι με χαμογελο αλλα εχει ξεκλειδωθει ηδη δεν εχω καμια τυχη...Κι εδω νομιζω μεχρι τις 11 ειπε η υπηρεσια.
Ιασ.20 α :Αλινα κ Βαλερια σε απλο,γνωστες δε χρειαζεται να γραψω κατι
Περασμα με Αλινα.Γλυκουλα ναζιαρα παχουλη γατουλα και υποτακτικη σχετικα,σιγουρα 2 λεβελ πανω απο την αδερφη της σε ολα.Φιλακια βυζια δεν αφησε πιο κατω δεν επιχειρησα,δαχτυλα τραβιοτανε ευγενικα μουνι,κωλο επαιξα λιγο επιφανειακα.Λαιμο μαγουλα δεν ειχε θεμα παντως.Δεν ειχα ομως αποθεμα και δυσκολευτηκα πολυ στη στυση παρα την μεθυστικη κωλαρα της που δεχοτανε μπατσες αδιαμαρτυρητα,την ειχαν κοκκινησει ηδη Πακιστανοι συναγωνιστες.Δερματακι μωρου υπεροχο να ζουλας και να γλυφεις,οσο αφηνει.Την εδιωξα αχυστος μιας και δε θα γινοταν δουλεια και ειχα ηδη αργησει.Δεν εκανε κατι λαθος ,αν και δεν πηρε και καμια πρωτοβουλια ,οσοι γουσταρουν sub και θυληκα κοριτσακια για ενα τυπικο ξεφορτωμα ειναι μια αξιοπρεπης προταση, ισως ξανατιμηθει στο μελλον.
Γυρισα να δωκω εναν τσιμπο στην Αλιονα η οποια κατι ετρωγε στο κουζινακι και εσκουζε.Περιμενα να αδειασει δωμα και ταυτοχρονα επιασε μια μποχα που δεν ηξερα αν ειναι απο δωματιο ή αν εκλασε η φακλανα Αλιονα.Με το που με βαζει δωματιο η κωλογρια καταλαβα απο που ερχοταν η μποχα.Της ειπα πως δε γαμαω εκει μεσα να καθαρισει κατι να κανει ,αρχισε τα μα μου και φυγα χωρις να ακουσω καν τι ελεγε.
Μ.Α 17 : Η τσα απο κουζινακι φωναξε Γκαμπριελα να τελειωνει απο δωματιο.Δεν εμεινα να δω αν ηταν το λατινακι ή η αλλη η αλβανεζα.
Καταληξη για τσιμπουκι στη Ζανα κολ.47 απλα για να μη φυγω διασυρμενος.Τα κλασικα ολιγα,αμεσως κρεβατι αποφευγει προκατ στο 10 ρικο και στηνεται για λιγο γυμνο τριψιμο εξω απο το στριγκ.Αμεσως ξαπλα και μπουκι, αφου πρωτα εδωσε 2 φιλια πεταχτα στομα κατοπιν επισημανσης μου,αποφευγει.Πιπα δεν εχει βαθος ,με το κεφαλι κυριως παιζει και ψιλογδερνει τα χουμε πει.Μπουτια,μπαλες και λιγο πιο κατω ρουφηξε.Πιασιμο κεφαλι δεν ηθελε οποτε το κανα εκοβε.Λιγο μισιον σε θεση να μη μπορω να φτανω προσωπο για φιλια και γκρινια οχι δοντια βυζια,ποναει οταν πεφτω πανω της (μου ριχνει πανω απο 20 κιλα σιγουρα) και αλλα τετοια.Τελειωμα στομα οπου με στραγγιξε υπομονετικα, ξεπλυμα φιλακι και μπαϊ.Αμα υπαρχει κοσμος που δινει 20 ρικα για να την γαμησει λογικο να κανει εκπτωσεις εδω μετα και να το παιζει μιμου απτου.
Μπραβο και στα παιδια που ανεβαζουν προμοκριτικες ,οτι παιρνει τον καθε Πακη στο 10ρικο δεν το λετε ομως και νομιζει ο αλλος πως παει με μια γυναικα σε απομακρο σπιτι που περνανε μετρημενοι πελατες και δεν υπαρχει τοσο ρισκο ...
όπως τα είπες κατά γράμμα φίλε.Την Ζάνα την έχω πάρει 2-3 φορές ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα απολάμβανα το τσιμπούκι που λένε όλοι. Ούτε όλον τον περνει μέσα ουτε κανένα παιχνίδι κάνει, ούτε τίποτα. Ένα 4 στα 10 θα της έβαζα και πολύ είναι. Για να χύσω στο τσιμπούκι της θα πρέπει να έχω αποχή κάνα μήνα. Άσε που ούτε να την γαμήσεις σε αφήνει. Πονάει λέει και κάτι παπαριές. Στο πισωκολλητό θέλει να κολλήσεις πάνω της και να κουνιέσαι σαν κουνελάκι. Θα μου σπάσεις το μουνί θυμάμαι μου είχε πει λες κι έχω κανένα εργαλείο 25ποντο. Δεν κάνει για τίποτα.
Θυμαμαι ειχα διαβασει κριτικη σου αφοτου την πηρα πρωτη φορα και συμφωνουσα σε ολα,εχω πει κιολας πως το "τοπ" τσιμπουκι της ειναι αμφιλεγομενο.Οντως το κανει αυτο ντογκυ,εμενα μου λεγε για να μη μπαινει στην καποτα αερας λολ,αλλο που την εχει ανοιγμενη στο χερι.Την Ζάνα την έχω πάρει 2-3 φορές ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα απολάμβανα το τσιμπούκι που λένε όλοι. Ούτε όλον τον περνει μέσα ουτε κανένα παιχνίδι κάνει, ούτε τίποτα. Ένα 4 στα 10 θα της έβαζα και πολύ είναι. Για να χύσω στο τσιμπούκι της θα πρέπει να έχω αποχή κάνα μήνα. Άσε που ούτε να την γαμήσεις σε αφήνει. Πονάει λέει και κάτι παπαριές. Στο πισωκολλητό θέλει να κολλήσεις πάνω της και να κουνιέσαι σαν κουνελάκι. Θα μου σπάσεις το μουνί θυμάμαι μου είχε πει λες κι έχω κανένα εργαλείο 25ποντο. Δεν κάνει για τίποτα.
Έχει κουραστεί η θεία Ζάνα πια, ασχέτως αν προσπαθεί επιμελώς να το κρύβει. Είναι πολλά τα χρόνια της στη δουλειά κ είναι φυσικό επακόλουθο να υπάρχει ψυχικός κ σωματικός κορεσμός.Την Ζάνα την έχω πάρει 2-3 φορές ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα απολάμβανα το τσιμπούκι που λένε όλοι. Ούτε όλον τον περνει μέσα ουτε κανένα παιχνίδι κάνει, ούτε τίποτα. Ένα 4 στα 10 θα της έβαζα και πολύ είναι. Για να χύσω στο τσιμπούκι της θα πρέπει να έχω αποχή κάνα μήνα. Άσε που ούτε να την γαμήσεις σε αφήνει. Πονάει λέει και κάτι παπαριές. Στο πισωκολλητό θέλει να κολλήσεις πάνω της και να κουνιέσαι σαν κουνελάκι. Θα μου σπάσεις το μουνί θυμάμαι μου είχε πει λες κι έχω κανένα εργαλείο 25ποντο. Δεν κάνει για τίποτα.

1) με τη Λατίνα Νικόλ να πας, πολύ καλή, αφήνει χαδακια, δεν κλέβει στις στάσεις δεν αρχίζει τα finish finish μαλάκα, κλασικά την πρώτη Ελληνική λέξη που μαθαίνουν!Κολ.45 το τελευταιο στο βαθος: η λατινα Νικολ σε απλο.Η δευτερη ειναι καυλα για τα γουστα μου,κοντη σχετικα και thick με κωλαρα και προσωπαρα ,μου φερε λιγο στη γυναικα του Μεσσι.Αν εμπιστευομουν τον πουτσο μου θα περναγα.
Περασμα με Αλινα.Γλυκουλα ναζιαρα παχουλη γατουλα και υποτακτικη σχετικα,σιγουρα 2 λεβελ πανω απο την αδερφη της σε ολα.Φιλακια βυζια δεν αφησε πιο κατω δεν επιχειρησα,δαχτυλα τραβιοτανε ευγενικα μουνι,κωλο επαιξα λιγο επιφανειακα.Λαιμο μαγουλα δεν ειχε θεμα παντως.Δεν ειχα ομως αποθεμα και δυσκολευτηκα πολυ στη στυση παρα την μεθυστικη κωλαρα της που δεχοτανε μπατσες αδιαμαρτυρητα,την ειχαν κοκκινησει ηδη Πακιστανοι συναγωνιστες.Δερματακι μωρου υπεροχο να ζουλας και να γλυφεις,οσο αφηνει.Την εδιωξα αχυστος μιας και δε θα γινοταν δουλεια και ειχα ηδη αργησει.Δεν εκανε κατι λαθος ,αν και δεν πηρε και καμια πρωτοβουλια ,οσοι γουσταρουν sub και θυληκα κοριτσακια για ενα τυπικο ξεφορτωμα ειναι μια αξιοπρεπης προταση, ισως ξανατιμηθει στο μελλον.
Αν την πετύχεις στο δρόμο θα δεις τα μάγουλα της να κοκκινίζουν και να χει ένα χαμόγελο ντροπής/καύλας αν σε αναγνωρίσει για τις ρομαντικές στιγμές που έχετε ζήσειΦιλιππίδου 11 όροφος Τζούλια: Ενημερώθηκα από έγκυρη πηγή ότι είναι έγκυος δύο ή τριών μηνών.
Οπότε όσοι θέλετε να γαμήσετε έγκυο σπεύσατε!!!