Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (11 μέλη και 294 επισκέπτες)

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.227
Πόντοι
4.921
Δεν μας λες και την έγκυρη πηγή σου διότι δεν στα είπε καλά.
Τις προηγούμενες ημέρες είδα την Τζούλια με φλατ κοιλίτσα και ούτε άκουσα ήχους κλωτσιάς να προέρχονται από την κοιλιά της.
Αυτή που γκαστρώθηκε όμως είναι η κυρά Ελευθερία! Όποιος δεν πιστεύει ας πάει να την ρωτήσει...

Επομένως, αθώος ο Περπάτημα.
Αν όμως αρχίσει να φουσκώνει καμία αράπισσα τότε αναζητήστε τον υπεύθυνο.
Καλησπέρα, πότε την είδες τελευταία φορά?

Άλλο είδα κι άλλο έκανα σεξ μαζί της!! Συνήθως φοράει κορσέ.

Έμαθα πριν 4 μέρες ότι έφυγε!
Παρακαλώ πολύ όποιος την δει σε κάποιο οίκο ας με ενημερώσει..

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.252
Πόντοι
206
Πόσο είναι η τιμη ; στην πόλη μου πήγε 50 από 40 . Τι γίνεται; Μόνο στη επαρχία ανεβαίνουν;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
634
Πόντοι
81
Εχεις δίκιο μπουρδελο το έχουν κάνει!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι...κοντινοτερα κατι στουντιο κοντα στα λεωφορεια του κηφισου.
Κηφισου 30 κ 60 .

Οχι...κοντινοτερα κατι στουντιο κοντα στα λεωφορεια του κηφισου.
Κηφισου 30 κ 60 .

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Μ.Α 17 : Η τσα απο κουζινακι φωναξε Γκαμπριελα να τελειωνει απο δωματιο.Δεν εμεινα να δω αν ηταν το λατινακι ή η αλλη η αλβανεζα.
Ηταν η Γκαμπριελα η Αλβανεζα καθως σημερα κατα τις 23:00 που πηγα ηταν ακομα εκει και περασα δωματιο μαζι της ημουν ο τελευταιος πελατης...Πανω κατω ειναι ιδια κατηγορια με την Αντζελα το Αλβανικο κοντοπουτανο απο Περδικας 1...ιδιος υψος εχουν και οι δυο απλα η Γκαμπριελα εχει πιο μεγαλα βυζια και κωλο...Ααα και λιγο πιο μακρια μαλλια....

kostaras1312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Κριτικές
1
Like
2.261
Πόντοι
441
Ρε παιδιά κάποιος που να ξερει!
Κάποια που να παίρνεις τσιμπούσατε deepthroat ξέρουμε!
Δεν με νοιάζει η εμφάνιση της κοπέλας !
Αρκεί να τον βάζει όλο μέχρι τη ρίζα ,όπως εκανε η Μαρία η Ρωσίδα κάποτε στην Ιάσωνος που μετά έγινε τσατσά!
Μαρίνα Κωνσταντινουπόλεως 166Α

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.064
Πόντοι
12.436
ξερει κανεις αν η Βικτωρια μια κωλαρου απο Βεργας 6 αν δουλευει ακομα ?
θεωρητικά ήταν τις προηγούμενες μέρες. Αλλά κα'να δυο φορές που την είδα στο πρόγραμμα στο Β6 κάτω και πέρασα, βρήκα λουκέτο. Εκτός αν ήταν στο πάνω και κακώς δεν ξεπέζεψα από το πόνυ για να κοιτάξω.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
θεωρητικά ήταν τις προηγούμενες μέρες. Αλλά κα'να δυο φορές που την είδα στο πρόγραμμα στο Β6 κάτω και πέρασα, βρήκα λουκέτο. Εκτός αν ήταν στο πάνω και κακώς δεν ξεπέζεψα από το πόνυ για να κοιτάξω.
Δεν πηγαίνει η Βικτώρια πια στο Βέργας 6 ισόγειο. Μόνο η Κατερίνα παίζει κάποιες φορές κ στα δύο...

Τελευταία τροποποίηση:

LivingMetal

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Like
260
Πόντοι
20
σε ευχαριστω για την απαντηση, ξερεις που μπορω να την βρω ?

LivingMetal

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Like
260
Πόντοι
20

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
659
Πόντοι
81
Όχι,αυτή δουλευει Φυλής εδώ και καιρό όπως έχει γραφτεί πολλές φορές.
Ναι το γνωρίζω, την εχω πετύχει στο φυλης 66Δ

Αφρατούλα ναι, ξανθιά όχι.
Δεν νομίζω να εχει δουλέψει στη Λιοσίων ή εγώ τουλαχιστον δε την έχω πετύχει ποτέ εκεί.
Δεν βγάζει αύρα φόλας πάντως...
Αλλη είναι....τελικά

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.533
Πόντοι
201
Η μαυρουλα η Ναομι/Μαρια δουλευει αυτον τον καιρο..εχω να τη δω απο πριν την εγχειρηση

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.103
Πόντοι
3.446
Δεν μας λες και την έγκυρη πηγή σου διότι δεν στα είπε καλά.
Τις προηγούμενες ημέρες είδα την Τζούλια με φλατ κοιλίτσα και ούτε άκουσα ήχους κλωτσιάς να προέρχονται από την κοιλιά της.
Αυτή που γκαστρώθηκε όμως είναι η κυρά Ελευθερία! Όποιος δεν πιστεύει ας πάει να την ρωτήσει...

Επομένως, αθώος ο Περπάτημα.
Αν όμως αρχίσει να φουσκώνει καμία αράπισσα τότε αναζητήστε τον υπεύθυνο.
Εν τω μεταξύ τα λέτε για καποτολάτρη που σχεδόν ποτέ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ακά :confused::2funny::2funny::2funny:
Θα σας πιστέψει κάνα ούφο εδώ μέσα :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ηταν η Γκαμπριελα η Αλβανεζα καθως σημερα κατα τις 23:00 που πηγα ηταν ακομα εκει και περασα δωματιο μαζι της ημουν ο τελευταιος πελατης...Πανω κατω ειναι ιδια κατηγορια με την Αντζελα το Αλβανικο κοντοπουτανο απο Περδικας 1...ιδιος υψος εχουν και οι δυο απλα η Γκαμπριελα εχει πιο μεγαλα βυζια και κωλο...Ααα και λιγο πιο μακρια μαλλια....
Εεεεε..επίσης η Γκάμπι έχει κοιλίτσα η Αντζυ είναι ψιλοφετες χωρίς γυμναστική...

LivingMetal

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Like
260
Πόντοι
20
καλησπερα, καμια που να δινει κωλο εχουμε ? Γιατι η Μπαρμπορα τελευταια φορα μου αρνηθηκε, την τιμουσα γενικως αλλα αμα καποιος αλλος μπορει να επιβεβαίωση αν ετυχε η τον εβγαλε απο το στανταρ της ?

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Κόσμος και κοσμακής μεσημεριατικα και Τριτιατικα στην Φυλής. Αρκετά κλειστά μαγαζιά. Αλλά, αναμονες σχεδον παντού στα υπολοιπα. Ένα πρωινό καθημερινής είχαμε να "γυμναστουμε" ελεύθερα χωρίς βιασύνες, πάει και αυτο. Από την άλλη, λόγω φουλ δουλειας, ηταν χαμογελαστα όλα τα κορίτσια μας...και που να ήξεραν τι ωραία λιακάδα έχει έξω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.681
Πόντοι
49.090
Την Ζάνα την έχω πάρει 2-3 φορές ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα απολάμβανα το τσιμπούκι που λένε όλοι. Ούτε όλον τον περνει μέσα ουτε κανένα παιχνίδι κάνει, ούτε τίποτα. Ένα 4 στα 10 θα της έβαζα και πολύ είναι. Για να χύσω στο τσιμπούκι της θα πρέπει να έχω αποχή κάνα μήνα. Άσε που ούτε να την γαμήσεις σε αφήνει. Πονάει λέει και κάτι παπαριές. Στο πισωκολλητό θέλει να κολλήσεις πάνω της και να κουνιέσαι σαν κουνελάκι. Θα μου σπάσεις το μουνί θυμάμαι μου είχε πει λες κι έχω κανένα εργαλείο 25ποντο. Δεν κάνει για τίποτα.
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις ....το "βασιλικό" τσιμπουκι της Ζανας

Τελευταία τροποποίηση:

Papstr16

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Προηγούμενη Πέμπτη πήρα μελίσσα από λιοσιων. Ήταν η 3η φορά. Πίπα χωρίς προφυλακτικό, σεξ κανονικό με προφυλακτικό και στο τέλος τράβηξα μαλακια χωρίς να βγάλω εντελώς το προφυλακτικό για να μη λερωσω το κρεβάτι. Τρομάρα μου.
Τώρα βρίσκομαι στον Συγγρό με γονοροια και περιμένω να κάνω την ένεση μου.
Θα χρεωθώ και 60€ για έξτρα εξετάσεις που δεν καλύπτονται από ταμείο. Μόνο με μελισσα έκανα ότι έκανα μέσα στο μήνα.
Αυτά
Φίλε την πήρα πριν κατι μέρες ηταν μια απο τις καλύτερες εμπειρίες μου αλλά με εχεις βάλει σε τρελο άγχος τωρα. Έπεσα τυχαία στο ποστ σου οριακά ειχα ξεχάσει και το ονομα της. Μου πήρε και μενα χωρις αλλα μετα απο ούτε μισό λεπτό ήρθα στα λογικά μου και της ειπα να προχωρησουμε. Εχει περάσει και ένας μήνας ελπίζω οτι πήρε την αγωγή της δεν ξερω.
Τι συμπτωματα είχες ή πηγες για εξέταση καλού κακού?
Δώσε λιγο πληροφορία γιατί καίγομαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom