Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (37 μέλη και 246 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.777
Πόντοι
47.170
Εισαι σιγουρος πως ειδες την Αλισα ,ενα κοντο πετιτ γλυκουλι και οχι μια Αλινα(ετσι νομιζω την ειπαν) ? Η περιγραφη σου ταιριαζει πιο πολυ στην δευτερη.
Όντως η περιγραφή του ταιριάζει στη μελαχρινή Αλίνα αλλά από την άλλη κ την Αλισα δε τη λές πετιτ.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
56.439
Πόντοι
36.228
Συνέχεια τσάρκας στο Μεταξουργείο :ak::ak:

Κολωνού 11 ισόγειο Ντάρια ex-Ντανιέλα από Ιάσονος 46β. Κοντή, αδύνατη, λεπτή, ξανθιά με απλό πρόγραμμα

Κολωνού 30α erotic prison Σόφη μελαχρινή λατίνα με κωλάρα κ Μαρία μιλφ, προς νταρντάνα λατίνα. Απλό κ οι δύο

Κολωνού 30β κλειστό

Κολωνού 32β Χάνα μελαχρινή λατίνα με κωλάρα, λίγο ασχημομούρα, με απλό πρόγραμμα. Μαρία καστανή λατίνα κάτω του μετρίου, με ελεύθερη φλογέρα. Εδώ θέλουνε 20€ χαχαχαχαχαχα

Κολωνού 32γ Ιζαμπέλα χοντρή λατίνα κ Άλμπα λατίνα με καλούτσικο πρόσωπο, αλλά εντελώς ατσούμπαλο σώμα

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20251019_203320.jpg

Κολωνού 32α Ρόζα καστανή κ Λάουρα ξανθιά. Απλό κ οι δύο

Κολωνού 45 αριστερά (1) Ντανιέλα λατίνα στο δωμάτιο, απλό πρόγραμμα (2) Βερόνικα ξανθιά ασχημούλα λατίνα με κωλάρα τραπεζάκι, απλό πρόγραμμα (3) 2 λατίνες με πιασίματα, Νικόλ μελαχρινή κ Ιζαμπέλα καστανή. Απλό κ οι δύο

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.294
Πόντοι
206
Ένα granny στην Βέργας 6 πάνω στα σκαλάκια με ύψος 1,60 ,και αρκετά λεπτό σώμα γνωρίζει κάποιος το όνομα της;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
56.439
Πόντοι
36.228
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω Γιούλη μελαχρινή λατίνα άλογο, με ωραία πιασίματα κ κωλάρα. Βανέσα μελαχρινή, ανοιχτόχρωμη λατίνα με πιασίματα. Απλό κ οι δύο

Δεύτερη κατάθεση στην αλόγα Γιούλη:knockinb::knockinb:

Ωραίο μωρό, με πληθωρικό σώμα και ωραία κωλάρα για φάπες. Έφαγε σφυροκόπημα δυνατό, αλλά είναι πολύ τυπικούρα...

Συνέχεια στη κριτική...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Άννυ ξανθιά λατίνα με λίγα πιασίματα κ απλό πρόγραμμα. Βγήκε από το ένα κ μπήκε στο άλλο δωμάτιο, χωρίς να περάσει από μπάνιο...
Ο Στάμος στα νεύρα του, έβριζε κάτι πρωτόγονους στο σαλόνι.

Street art Κολοκυνθούς:headbang2:
IMG_20251019_201516.jpg

Ιάσονος 32 όροφος Μαργαρίτα από Ιάσονος 39 κ Μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Νορμάλ με 69 στα 15€. Πολύ χάλασε οπτικά αυτή...

Ιάσονος 20β Ιζαμπέλα καστανή λατίνα με καρέ κ ωραία μεγάλη ρόγα. Απλό πρόγραμμα

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Όντως η περιγραφή του ταιριάζει στη μελαχρινή Αλίνα αλλά από την άλλη κ την Αλισα δε τη λές πετιτ.
Αν θυμαμαι καλα καπου 1.60 με νορμαλ σωμα και λιγα πιασιματα,πως αλλιως να την πεις?

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.356
Πόντοι
3.656
Με τα γυαλιά είναι η Νικόλ
Τίμια στο 20ρικο,
στήνετε κ τον τρωει καλά,
με καλό ελεύθερο στοματικό,
αλλά όχι τελιωτικο..
θυμίζει την ανθυπομετρια πορνοστάρ ροζαλινα που
ζητάει 200 για να γαμηθει μουγκριζοντας,
αν κρίνω από τις ταινίες..
:confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.661
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες! Να πω κι εγώ δυο πράγματα για τις τρεις τελευταίες μου επισκέψεις, με κοπέλες που μάλλον ξέρετε οι περισσότεροι.

Λάνα, η κοπέλα που δουλεύει στο Φ. 109 κάτω, εγώ βέβαια την πέτυχα την περασμένη Κυριακή στο Φ. 86 κάτω. Γύρω στα 45, έντονα μάτια, λεπτή, μικρό στήθος. Έκανε κάποια προκαραρκτικά η κοπέλα, φιλότιμη, ωραία ακά πίπα, δεν θα ξαναπήγαινα όμως. Λίγο τα άσχημα δάχτυλα των ποδιών της, λίγο που μ' αρέσουν οι πιτσιρίκες, αλλά εντάξει, αν είναι κανείς οκέι με την εμφάνιση, ας κάνει μια επίσκεψη :confused:

Άννα, Φ. 19, η Καιτούλα είχε συνεχόμενα δωμάτια. Ωραία κοπέλα η Άννα, γύρω στα 25-27, κάπως διεκπαιρεωτική μέσα. Πίπα με καπότα, γαργαλιότανε όταν της φίλησα τα δαχτυλάκια, δεν τα έκλαψα, ίσως και να ξαναπήγαινα λόγω του νεαρού της ηλικίας και που είναι όμορφη :think:

Κάτια, από τη γνωστή αλυσίδα, εγώ τη βρήκα στο Φ. 65 πάνω. Την είχα επισκεφθεί ξανά πέρυσι. Πολύ όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου, γύρω στα 30-32, μελαχρινή, μικρό στητό στήθος, πολύ ωραίος κώλος, λεπτή, έχει αδυνατίσει νομίζω. Πίπα με καπότα (κόκκινη), δεκτική σε φιλάκια σε στήθος, όπως και στα υπέρ απαλά και καλοσχηματισμένα πατουσάκια της. Γενικώς υπεραπλό πρόγραμμα, αλλά με κάποιες κινήσεις από πλευράς της. Στα αρνητικά, ότι στο ιεραποστολικό κρατάει μαζεμένο το κεφάλι της, μάλλον για να αποφύγει να πέφτει κανείς πάνω της, αλλά έτσι δεν βλέπεις και το ωραίο της προσωπάκι. Είναι και όνλι γκρικ, για όποιους έχει σημασία :think:

Να ευχαριστήσω κι εγώ τους μύστες που ενημερώνουν, επιστρέφω τώρα ως επισκέπτης :confused:

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.709
Πόντοι
8.345
Αν θυμαμαι καλα καπου 1.60 με νορμαλ σωμα και λιγα πιασιματα,πως αλλιως να την πεις?
Ανάλογα πως αντιλαμβάνετε ο καθένας την λέξη πετίτ, για μένα ας πούμε είναι μια γυναίκα μικροκαμωμένη, δλδ κοντή και λεπτή.

doni doni

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2025
Like
418
Πόντοι
20
Ξέρετε που έχει πάει αυτήν με τελευταίο όνομα Αλεξάνδρα και δούλευε φυλης και Φωκαίας σε αυτό που ανεβαίνεις τα μπλε σκαλιά παλιά ήταν μεταξουργείο με όνομα μπελά και δούλευε με μια ντανιελα . Σε όποιο μπουρδελο πάει . Κουβαλάει και την ενοχλητική τσατσα που προσπαθούν να σε βάλουν με το ζόρι μέσα . Ξέρει κανείς που έχει εξαφανιστεί ;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
8.124
Πόντοι
1.336
Ξέρετε που έχει πάει αυτήν με τελευταίο όνομα Αλεξάνδρα και δούλευε φυλης και Φωκαίας σε αυτό που ανεβαίνεις τα μπλε σκαλιά παλιά ήταν μεταξουργείο με όνομα μπελά και δούλευε με μια ντανιελα . Σε όποιο μπουρδελο πάει . Κουβαλάει και την ενοχλητική τσατσα που προσπαθούν να σε βάλουν με το ζόρι μέσα . Ξέρει κανείς που έχει εξαφανιστεί ;
Τελευταία φορά την είχα δει πριν ένα μήνα στο φυλής 74 δεξιά. Αποφεύγω να μπαίνω όμως γιατί όντως πρίζουν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.830
Πόντοι
6.615
Το Αχαρνών 86 είναι το Φωκαίας 27Β όροφος ή Φωκαίας 27γ, έχει διπλή είσοδο.
Το Αχαρνών 85 είναι ο κλειστός πια οίκος πάνω από το σουβλατζίδικο του Αρίστου. Είχε αλλάξει κατά καιρούς διευθύνσεις, με τη τελευταία περίοδο του να είναι κινεζόσπιτο με μπάζα. Έκλεισε κάπου στο 2022.
Ακριβώς. Και λες και πολύ ίσως για το 2022 ότι έκλεισε το Αχαρνών 85, νομίζω είναι περισσότερος καιρός. Πάντως κατά καιρούς είχαν περάσει κάτι τρομερά μιλφοαστέρια από εκεί

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.830
Πόντοι
6.615
Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.830
Πόντοι
6.615
Μεσημβρία

Φ200
Μπέτυ, εντυπωσιακή μεγαλοκοπέλα, βυζιά 4άρια, τέως Αυτοκράτειρα της Λιοσίων.
Έπαψα να τη γαμάω όταν το μουνί της μύρισε σαν ουρητήριο στο γήπεδο.
Αν κάποιος έχει διαπιστώσει ότι δεν βρωμάει το μουνί της, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Φ109 κάτω
Λάνα, μελαχρινή μιλφ, μικρόσωμη, βυζί <=1, Μολδαβή κατά δήλωση, δε μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά (καλό αυτό, δεν χρειάζονται λόγια, παρά μόνο πράξεις), εργατική, τίμια, μουνί κάπως διευρυμένο και εκβανθυσμένο.

Φ109 άνω
Ray-Han, ή Ray-Ban, ή Ρεχάν, ή κάπως έτσι.
Στρουμπουλή, βραχύσωμη, γυφτοειδής αλλά όχι κουραδόχρωμη, βγήκε χυμένη και αμήχανη, χασκογελώντας και σουλουπώνοντας το (χυμένο) εσώρουχο.

Παρασείου 36
Η Μαρία που παλιά είχε τις κοτσίδες.
Αρχαία μορφή, από τη Μυθολογία των μπουρδέλων. Έχει πάρει τη σκυτάλη από τη Νανά και την κρατάει σφιχτά. Εξακολουθεί να έχει κάποια γοητεία.
Εντάξει, αυτή η Ρειχάν στο Φυλής 109 τρελό τούμπανο, τη συστήνει ως Τουρκάλα η τσατσά και την έχω βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή που την είδα... Όσο για τη Μαρία την τρελοκοτσιδού την πέτυχα και τώρα με κοτσίδες κάποιο πρωινό που πέρασα κι εγώ από εκεί

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.777
Πόντοι
47.170

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
277
Πόντοι
20
Καλημέρα χθεσινή μεσημεριανή βόλτα φυλής θα σας γράψω όσα θυμάμαι. Φυλής 69 η 71 η νεαρή εμυ 65 ισόγειο ανοιχτό φως κλειστή η πόρτα 84 τσέχα Χριστίνα. 59 ισ Άντζελα δίπλα στο υπόγειο μια Λατίνα, 74αρια σαπιλα ούτε που θυμάμαι. Φωκαιας 7 και 9 Στέλα κ Κατερίνα αλβανίδες με φουλ και στο 13αρι δεξιά Σόνια όπου και πέρασα για 4η φορά και απόλαυσα τσιμπούκι με δόνηση κ πρωκτικό τελειωτικό γαμησι μέσα της... Στην συνέχεια πήγαινα για μια δουλειά στον Χολαργό και στην Μεσογείων σταμάτησα στα goodys να πάρω ένα μπέργκερ πρώτου σταματήσω απέξω σε ένα στενό που έστριψα έκανα ερώτηση σε νεαρό ζευγάρι για το πώς θα πάω εκεί που θέλω καθώς μου είχαν τελειώσει τα mb , μάγκες κατά 90% η ξανθιά μούνα ήταν η ειρήνη από Αλκαμένους113 κ διδύμου. Έκλεβα ματιές πάνω της και ς μου εξηγούσε ο μουσατος γκόμενος που να πάω και είχε μια ξενική ομορφιά ντυμένη στην πένα. Μέσα μου όσο την κοιτούσα έβλεπα κάτι γνώριμο σε αυτήν αφού έφυγα την θυμήθηκα κ αναπολώ λοιπόν τις όμορφες στιγμές μαζί της όσο έμεινε.

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
771
Πόντοι
360
Καλημέρα σε όλους τους μύστες και καλή εβδομάδα. Γρήγορη τσαρκα σήμερα 9 το πρωί Φυλής και περιξ για ένα γρήγορο πέρασμα με κάποια πριν πάω δουλειά. Σχεδον τίποτα δεν ήταν ανοικτό μόνο τα δύο στην Φιλιππίδου και αυτό δίπλα από το Φυλής84α (νομίζω είναι το 86κατι). Κατέβηκα Βέργας και πήρα μια Κορίνα στο Βέργας 7. Καστανή 1.70 κάτι ύψος με κωλο μεγάλο τουρλοτο και βυζι 2αρι ψιλοζαρωμενο. Είχε και κάτι τατουάζ με λουλούδια στον θώρακα της πάνω από τα βυζιά. Δεν την έχω ξαναδεί την κοπέλα αν την γνωρίζει κάποιος ας πει . Εντάξει τίποτα ιδιαιτερο η φάση πιπα με σκουφο βαθιά όμως σχετικά καλή. Επειδή έβλεπα ότι δεν θα τελείωνα ιεραποστολικα και όταν ήρθε από πάνω μου την γυρισα στα τέσσερα και τελείωσα σχετικά γρήγορα λόγω του μεγάλου κωλου της . Δεν με εντυπωσιασε πάντως . Πήγα σε αυτήν γιατί το στανταρακια μου έλειπαν. Να μου πεις τέτοια ώρα τι περιμένεις . Τέλος πάντων , καλή εβδομάδα σε όλους και καλά γαμησια με προσοχή και σύνεση
1000002476.jpg

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
609
Πόντοι
311
Καλημέρα ναυάγια :hi:

Μια Φερνάντα στο Φιλλιπίδου όροφος είναι η ίδια από Φυλής 105?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
206
Like
56.439
Πόντοι
36.228
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom