Γεια σας μάγκες! Να πω κι εγώ δυο πράγματα για τις τρεις τελευταίες μου επισκέψεις, με κοπέλες που μάλλον ξέρετε οι περισσότεροι.
Λάνα, η κοπέλα που δουλεύει στο Φ. 109 κάτω, εγώ βέβαια την πέτυχα την περασμένη Κυριακή στο Φ. 86 κάτω. Γύρω στα 45, έντονα μάτια, λεπτή, μικρό στήθος. Έκανε κάποια προκαραρκτικά η κοπέλα, φιλότιμη, ωραία ακά πίπα, δεν θα ξαναπήγαινα όμως. Λίγο τα άσχημα δάχτυλα των ποδιών της, λίγο που μ' αρέσουν οι πιτσιρίκες, αλλά εντάξει, αν είναι κανείς οκέι με την εμφάνιση, ας κάνει μια επίσκεψη
Άννα, Φ. 19, η Καιτούλα είχε συνεχόμενα δωμάτια. Ωραία κοπέλα η Άννα, γύρω στα 25-27, κάπως διεκπαιρεωτική μέσα. Πίπα με καπότα, γαργαλιότανε όταν της φίλησα τα δαχτυλάκια, δεν τα έκλαψα, ίσως και να ξαναπήγαινα λόγω του νεαρού της ηλικίας και που είναι όμορφη
Κάτια, από τη γνωστή αλυσίδα, εγώ τη βρήκα στο Φ. 65 πάνω. Την είχα επισκεφθεί ξανά πέρυσι. Πολύ όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου, γύρω στα 30-32, μελαχρινή, μικρό στητό στήθος, πολύ ωραίος κώλος, λεπτή, έχει αδυνατίσει νομίζω. Πίπα με καπότα (κόκκινη), δεκτική σε φιλάκια σε στήθος, όπως και στα υπέρ απαλά και καλοσχηματισμένα πατουσάκια της. Γενικώς υπεραπλό πρόγραμμα, αλλά με κάποιες κινήσεις από πλευράς της. Στα αρνητικά, ότι στο ιεραποστολικό κρατάει μαζεμένο το κεφάλι της, μάλλον για να αποφύγει να πέφτει κανείς πάνω της, αλλά έτσι δεν βλέπεις και το ωραίο της προσωπάκι. Είναι και όνλι γκρικ, για όποιους έχει σημασία
Να ευχαριστήσω κι εγώ τους μύστες που ενημερώνουν, επιστρέφω τώρα ως επισκέπτης