Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 475 άτομα (18 μέλη και 457 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
446
Όντως η περιγραφή του ταιριάζει στη μελαχρινή Αλίνα αλλά από την άλλη κ την Αλισα δε τη λές πετιτ.
Αν θυμαμαι καλα καπου 1.60 με νορμαλ σωμα και λιγα πιασιματα,πως αλλιως να την πεις?

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.554
Πόντοι
3.656
Με τα γυαλιά είναι η Νικόλ
Τίμια στο 20ρικο,
στήνετε κ τον τρωει καλά,
με καλό ελεύθερο στοματικό,
αλλά όχι τελιωτικο..
θυμίζει την ανθυπομετρια πορνοστάρ ροζαλινα που
ζητάει 200 για να γαμηθει μουγκριζοντας,
αν κρίνω από τις ταινίες..
:confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.727
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες! Να πω κι εγώ δυο πράγματα για τις τρεις τελευταίες μου επισκέψεις, με κοπέλες που μάλλον ξέρετε οι περισσότεροι.

Λάνα, η κοπέλα που δουλεύει στο Φ. 109 κάτω, εγώ βέβαια την πέτυχα την περασμένη Κυριακή στο Φ. 86 κάτω. Γύρω στα 45, έντονα μάτια, λεπτή, μικρό στήθος. Έκανε κάποια προκαραρκτικά η κοπέλα, φιλότιμη, ωραία ακά πίπα, δεν θα ξαναπήγαινα όμως. Λίγο τα άσχημα δάχτυλα των ποδιών της, λίγο που μ' αρέσουν οι πιτσιρίκες, αλλά εντάξει, αν είναι κανείς οκέι με την εμφάνιση, ας κάνει μια επίσκεψη :confused:

Άννα, Φ. 19, η Καιτούλα είχε συνεχόμενα δωμάτια. Ωραία κοπέλα η Άννα, γύρω στα 25-27, κάπως διεκπαιρεωτική μέσα. Πίπα με καπότα, γαργαλιότανε όταν της φίλησα τα δαχτυλάκια, δεν τα έκλαψα, ίσως και να ξαναπήγαινα λόγω του νεαρού της ηλικίας και που είναι όμορφη :think:

Κάτια, από τη γνωστή αλυσίδα, εγώ τη βρήκα στο Φ. 65 πάνω. Την είχα επισκεφθεί ξανά πέρυσι. Πολύ όμορφη κοπέλα για τα γούστα μου, γύρω στα 30-32, μελαχρινή, μικρό στητό στήθος, πολύ ωραίος κώλος, λεπτή, έχει αδυνατίσει νομίζω. Πίπα με καπότα (κόκκινη), δεκτική σε φιλάκια σε στήθος, όπως και στα υπέρ απαλά και καλοσχηματισμένα πατουσάκια της. Γενικώς υπεραπλό πρόγραμμα, αλλά με κάποιες κινήσεις από πλευράς της. Στα αρνητικά, ότι στο ιεραποστολικό κρατάει μαζεμένο το κεφάλι της, μάλλον για να αποφύγει να πέφτει κανείς πάνω της, αλλά έτσι δεν βλέπεις και το ωραίο της προσωπάκι. Είναι και όνλι γκρικ, για όποιους έχει σημασία :think:

Να ευχαριστήσω κι εγώ τους μύστες που ενημερώνουν, επιστρέφω τώρα ως επισκέπτης :confused:

Rokko28

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
34
Like
4.123
Πόντοι
10.585
Αν θυμαμαι καλα καπου 1.60 με νορμαλ σωμα και λιγα πιασιματα,πως αλλιως να την πεις?
Ανάλογα πως αντιλαμβάνετε ο καθένας την λέξη πετίτ, για μένα ας πούμε είναι μια γυναίκα μικροκαμωμένη, δλδ κοντή και λεπτή.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
385
Πόντοι
21
Κολωνου και μεγάλου Αλεξάνδρου είναι του 10ρικου ή 20ρικου?

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.200
Πόντοι
3.236
Ξέρετε που έχει πάει αυτήν με τελευταίο όνομα Αλεξάνδρα και δούλευε φυλης και Φωκαίας σε αυτό που ανεβαίνεις τα μπλε σκαλιά παλιά ήταν μεταξουργείο με όνομα μπελά και δούλευε με μια ντανιελα . Σε όποιο μπουρδελο πάει . Κουβαλάει και την ενοχλητική τσατσα που προσπαθούν να σε βάλουν με το ζόρι μέσα . Ξέρει κανείς που έχει εξαφανιστεί ;
Τελευταία φορά την είχα δει πριν ένα μήνα στο φυλής 74 δεξιά. Αποφεύγω να μπαίνω όμως γιατί όντως πρίζουν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Το Αχαρνών 86 είναι το Φωκαίας 27Β όροφος ή Φωκαίας 27γ, έχει διπλή είσοδο.
Το Αχαρνών 85 είναι ο κλειστός πια οίκος πάνω από το σουβλατζίδικο του Αρίστου. Είχε αλλάξει κατά καιρούς διευθύνσεις, με τη τελευταία περίοδο του να είναι κινεζόσπιτο με μπάζα. Έκλεισε κάπου στο 2022.
Ακριβώς. Και λες και πολύ ίσως για το 2022 ότι έκλεισε το Αχαρνών 85, νομίζω είναι περισσότερος καιρός. Πάντως κατά καιρούς είχαν περάσει κάτι τρομερά μιλφοαστέρια από εκεί

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Τελευταία τροποποίηση:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Μεσημβρία

Φ200
Μπέτυ, εντυπωσιακή μεγαλοκοπέλα, βυζιά 4άρια, τέως Αυτοκράτειρα της Λιοσίων.
Έπαψα να τη γαμάω όταν το μουνί της μύρισε σαν ουρητήριο στο γήπεδο.
Αν κάποιος έχει διαπιστώσει ότι δεν βρωμάει το μουνί της, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Φ109 κάτω
Λάνα, μελαχρινή μιλφ, μικρόσωμη, βυζί <=1, Μολδαβή κατά δήλωση, δε μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά (καλό αυτό, δεν χρειάζονται λόγια, παρά μόνο πράξεις), εργατική, τίμια, μουνί κάπως διευρυμένο και εκβανθυσμένο.

Φ109 άνω
Ray-Han, ή Ray-Ban, ή Ρεχάν, ή κάπως έτσι.
Στρουμπουλή, βραχύσωμη, γυφτοειδής αλλά όχι κουραδόχρωμη, βγήκε χυμένη και αμήχανη, χασκογελώντας και σουλουπώνοντας το (χυμένο) εσώρουχο.

Παρασείου 36
Η Μαρία που παλιά είχε τις κοτσίδες.
Αρχαία μορφή, από τη Μυθολογία των μπουρδέλων. Έχει πάρει τη σκυτάλη από τη Νανά και την κρατάει σφιχτά. Εξακολουθεί να έχει κάποια γοητεία.
Εντάξει, αυτή η Ρειχάν στο Φυλής 109 τρελό τούμπανο, τη συστήνει ως Τουρκάλα η τσατσά και την έχω βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή που την είδα... Όσο για τη Μαρία την τρελοκοτσιδού την πέτυχα και τώρα με κοτσίδες κάποιο πρωινό που πέρασα κι εγώ από εκεί

Τελευταία τροποποίηση:

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.007
Πόντοι
81
Καλημέρα χθεσινή μεσημεριανή βόλτα φυλής θα σας γράψω όσα θυμάμαι. Φυλής 69 η 71 η νεαρή εμυ 65 ισόγειο ανοιχτό φως κλειστή η πόρτα 84 τσέχα Χριστίνα. 59 ισ Άντζελα δίπλα στο υπόγειο μια Λατίνα, 74αρια σαπιλα ούτε που θυμάμαι. Φωκαιας 7 και 9 Στέλα κ Κατερίνα αλβανίδες με φουλ και στο 13αρι δεξιά Σόνια όπου και πέρασα για 4η φορά και απόλαυσα τσιμπούκι με δόνηση κ πρωκτικό τελειωτικό γαμησι μέσα της... Στην συνέχεια πήγαινα για μια δουλειά στον Χολαργό και στην Μεσογείων σταμάτησα στα goodys να πάρω ένα μπέργκερ πρώτου σταματήσω απέξω σε ένα στενό που έστριψα έκανα ερώτηση σε νεαρό ζευγάρι για το πώς θα πάω εκεί που θέλω καθώς μου είχαν τελειώσει τα mb , μάγκες κατά 90% η ξανθιά μούνα ήταν η ειρήνη από Αλκαμένους113 κ διδύμου. Έκλεβα ματιές πάνω της και ς μου εξηγούσε ο μουσατος γκόμενος που να πάω και είχε μια ξενική ομορφιά ντυμένη στην πένα. Μέσα μου όσο την κοιτούσα έβλεπα κάτι γνώριμο σε αυτήν αφού έφυγα την θυμήθηκα κ αναπολώ λοιπόν τις όμορφες στιγμές μαζί της όσο έμεινε.

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
922
Πόντοι
360
Καλημέρα σε όλους τους μύστες και καλή εβδομάδα. Γρήγορη τσαρκα σήμερα 9 το πρωί Φυλής και περιξ για ένα γρήγορο πέρασμα με κάποια πριν πάω δουλειά. Σχεδον τίποτα δεν ήταν ανοικτό μόνο τα δύο στην Φιλιππίδου και αυτό δίπλα από το Φυλής84α (νομίζω είναι το 86κατι). Κατέβηκα Βέργας και πήρα μια Κορίνα στο Βέργας 7. Καστανή 1.70 κάτι ύψος με κωλο μεγάλο τουρλοτο και βυζι 2αρι ψιλοζαρωμενο. Είχε και κάτι τατουάζ με λουλούδια στον θώρακα της πάνω από τα βυζιά. Δεν την έχω ξαναδεί την κοπέλα αν την γνωρίζει κάποιος ας πει . Εντάξει τίποτα ιδιαιτερο η φάση πιπα με σκουφο βαθιά όμως σχετικά καλή. Επειδή έβλεπα ότι δεν θα τελείωνα ιεραποστολικα και όταν ήρθε από πάνω μου την γυρισα στα τέσσερα και τελείωσα σχετικά γρήγορα λόγω του μεγάλου κωλου της . Δεν με εντυπωσιασε πάντως . Πήγα σε αυτήν γιατί το στανταρακια μου έλειπαν. Να μου πεις τέτοια ώρα τι περιμένεις . Τέλος πάντων , καλή εβδομάδα σε όλους και καλά γαμησια με προσοχή και σύνεση
1000002476.jpg

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
937
Πόντοι
371
Καλημέρα ναυάγια :hi:

Μια Φερνάντα στο Φιλλιπίδου όροφος είναι η ίδια από Φυλής 105?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.059
Πόντοι
11.276
Αλκαμένους 113 η Μαριάννα στα όρια του καχεκτικού, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι όταν την είχα δοκιμάσει στη Διδύμου...
Φυλής 109 πάνω ξανθιά σγουρομάλλα γκιλφ με κανονικό κορμί.
Φυλής 109 κάτω η Όλγα με αδύνατο κορμί και κοντό μαλλί αλλά άβυζη, και η Λάνα ,μελαχρινή με πιο ζουμερό σώμα και καλή αύρα που μου άρεσε, με συνεχόμενα δωμάτια, ίσως δοκιμαστεί άλλη φορά .

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.052
Πόντοι
8.495
Αλκαμένους 113 η Μαριάννα στα όρια του καχεκτικού, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι όταν την είχα δοκιμάσει στη Διδύμου....
Έχεις δίκιο. Ήταν στυλιαρι, τώρα αδυνάτισε και άλλο και έσπασε στο πρόσωπο...
Γενικά κουρασμένη...την είδα χθες και την έκανα...
Είπαμε όχι θωρηκτά αλλά να έχουν και λίγα πιασίματα... έστω τα βασικά.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.498
Πόντοι
31.618
Χθεσινή επίσκεψη στο φιλ.11 στην Καρολίνα
Πακιστανός έφαγε άκυρο και δρόμο.
Όταν ειμουν δωμάτιο και περίμενα μύστης Έλληνας έφαγε και αυτός άκυρο από τσατσά
"Λέει ο τύπος πόρνες δεν είναι θα με δεχθούν.και απαντά η τσατσά οπός εσύ μπορείς να δεις και να μην περάσεις έτσι και τα κορίτσια μπορούν να μην σε δεχθούν"
Το άκουσα αυτό και από άλλη εκδηδομενη στη Φώκαιας ότι της ζητούν περίεργα και έχει διώξει πελάτες Έλληνες.
Κατά τα άλλα η Καρολίνα αψωγη οπός πάντα χορης καμία βιασύνη και δίνοντας σου την εσθυση προς το γουστάρει το επάγγελμα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες

Ntani@69

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Σήμερα στο 27 που λες η ταβια και η βινκτωρια τις είδα και εγώ ..μειλαμε και να με πλήρωναν δεν θα πέρναγα …αίσχος γενικά σε όλα τα σπίτια στην πρωινή σήμερα βάρδια !! Έχασα πάσα ιδέα ειλικρινά !Ευτηχος στο Φωκαίας 19 ήταν μια με όνομα καρλα και ήταν η μοναδική καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες αρκετή αναμονή στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής έδινε τρελό πόνο μεσα και η καρλα να ουρλιάζει κυριολεκτικά !Περασα λοιπόν και ήταν όνειρο !τελεια φλογέρα με σκούφο φοβερό καλό στήσιμο αρκετά στενή με καλή αίσθηση , δεν έκλεψε καθόλου η κοπέλα , πολύ ευγενική συμπεριφορά , αρκετά προκαταρκτικά με πεταχτά φιλία όχι με γλώσσα , αρκετά σκινι η κοπέλα με μικρό στήθος αλλα με ωραίες πεταχτές ρογες πανέμορφες , και τέλειο κοκαλάκι , θα ξαναθυμηθεί λυαν σύντομος !!

Σήμερα στο 27 που λες η ταβια και η βινκτωρια τις είδα και εγώ ..μειλαμε και να με πλήρωναν δεν θα πέρναγα …αίσχος γενικά σε όλα τα σπίτια στην πρωινή σήμερα βάρδια !! Έχασα πάσα ιδέα ειλικρινά !Ευτηχος στο Φωκαίας 19 ήταν μια με όνομα καρλα και ήταν η μοναδική καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες αρκετή αναμονή στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής έδινε τρελό πόνο μεσα και η καρλα να ουρλιάζει κυριολεκτικά !Περασα λοιπόν και ήταν όνειρο !τελεια φλογέρα με σκούφο φοβερό καλό στήσιμο αρκετά στενή με καλή αίσθηση , δεν έκλεψε καθόλου η κοπέλα , πολύ ευγενική συμπεριφορά , αρκετά προκαταρκτικά με πεταχτά φιλία όχι με γλώσσα , αρκετά σκινι η κοπέλα με μικρό στήθος αλλα με ωραίες πεταχτές ρογες πανέμορφες , και τέλειο κοκαλάκι , θα ξαναθυμηθεί λυαν σύντομος !! Επιβάλετε !!
Αυτή την καρλα έχω πολύ καιρό να την δω. Ξέρεις κάτι?μήπως άλλαξε οδό η είναι σε κάποιο στουντιο?

Gida Brasti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
9
Like
410
Πόντοι
280
Χθεσινή επίσκεψη στο φιλ.11 στην Καρολίνα
Πακιστανός έφαγε άκυρο και δρόμο.
Όταν ειμουν δωμάτιο και περίμενα μύστης Έλληνας έφαγε και αυτός άκυρο από τσατσά
"Λέει ο τύπος πόρνες δεν είναι θα με δεχθούν.και απαντά η τσατσά οπός εσύ μπορείς να δεις και να μην περάσεις έτσι και τα κορίτσια μπορούν να μην σε δεχθούν"
Το άκουσα αυτό και από άλλη εκδηδομενη στη Φώκαιας ότι της ζητούν περίεργα και έχει διώξει πελάτες Έλληνες.
Κατά τα άλλα η Καρολίνα αψωγη οπός πάντα χορης καμία βιασύνη και δίνοντας σου την εσθυση προς το γουστάρει το επάγγελμα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες
Τον βραδινό τσάτσο στο Φυλής 61 τον έχεις δει που διώχνει όποιον είναι με το στρατόπεδο του Μητσοτάκη;; :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom