Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (32 μέλη και 232 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.751
Πόντοι
10.906
Αλκαμένους 113 η Μαριάννα στα όρια του καχεκτικού, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι όταν την είχα δοκιμάσει στη Διδύμου...
Φυλής 109 πάνω ξανθιά σγουρομάλλα γκιλφ με κανονικό κορμί.
Φυλής 109 κάτω η Όλγα με αδύνατο κορμί και κοντό μαλλί αλλά άβυζη, και η Λάνα ,μελαχρινή με πιο ζουμερό σώμα και καλή αύρα που μου άρεσε, με συνεχόμενα δωμάτια, ίσως δοκιμαστεί άλλη φορά .

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.718
Πόντοι
6.495
Αλκαμένους 113 η Μαριάννα στα όρια του καχεκτικού, δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι όταν την είχα δοκιμάσει στη Διδύμου....
Έχεις δίκιο. Ήταν στυλιαρι, τώρα αδυνάτισε και άλλο και έσπασε στο πρόσωπο...
Γενικά κουρασμένη...την είδα χθες και την έκανα...
Είπαμε όχι θωρηκτά αλλά να έχουν και λίγα πιασίματα... έστω τα βασικά.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.937
Πόντοι
31.618
Χθεσινή επίσκεψη στο φιλ.11 στην Καρολίνα
Πακιστανός έφαγε άκυρο και δρόμο.
Όταν ειμουν δωμάτιο και περίμενα μύστης Έλληνας έφαγε και αυτός άκυρο από τσατσά
"Λέει ο τύπος πόρνες δεν είναι θα με δεχθούν.και απαντά η τσατσά οπός εσύ μπορείς να δεις και να μην περάσεις έτσι και τα κορίτσια μπορούν να μην σε δεχθούν"
Το άκουσα αυτό και από άλλη εκδηδομενη στη Φώκαιας ότι της ζητούν περίεργα και έχει διώξει πελάτες Έλληνες.
Κατά τα άλλα η Καρολίνα αψωγη οπός πάντα χορης καμία βιασύνη και δίνοντας σου την εσθυση προς το γουστάρει το επάγγελμα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες

Ntani@69

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα στο 27 που λες η ταβια και η βινκτωρια τις είδα και εγώ ..μειλαμε και να με πλήρωναν δεν θα πέρναγα …αίσχος γενικά σε όλα τα σπίτια στην πρωινή σήμερα βάρδια !! Έχασα πάσα ιδέα ειλικρινά !Ευτηχος στο Φωκαίας 19 ήταν μια με όνομα καρλα και ήταν η μοναδική καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες αρκετή αναμονή στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής έδινε τρελό πόνο μεσα και η καρλα να ουρλιάζει κυριολεκτικά !Περασα λοιπόν και ήταν όνειρο !τελεια φλογέρα με σκούφο φοβερό καλό στήσιμο αρκετά στενή με καλή αίσθηση , δεν έκλεψε καθόλου η κοπέλα , πολύ ευγενική συμπεριφορά , αρκετά προκαταρκτικά με πεταχτά φιλία όχι με γλώσσα , αρκετά σκινι η κοπέλα με μικρό στήθος αλλα με ωραίες πεταχτές ρογες πανέμορφες , και τέλειο κοκαλάκι , θα ξαναθυμηθεί λυαν σύντομος !!

Σήμερα στο 27 που λες η ταβια και η βινκτωρια τις είδα και εγώ ..μειλαμε και να με πλήρωναν δεν θα πέρναγα …αίσχος γενικά σε όλα τα σπίτια στην πρωινή σήμερα βάρδια !! Έχασα πάσα ιδέα ειλικρινά !Ευτηχος στο Φωκαίας 19 ήταν μια με όνομα καρλα και ήταν η μοναδική καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες αρκετή αναμονή στο σαλόνι και ένας συναγωνιστής έδινε τρελό πόνο μεσα και η καρλα να ουρλιάζει κυριολεκτικά !Περασα λοιπόν και ήταν όνειρο !τελεια φλογέρα με σκούφο φοβερό καλό στήσιμο αρκετά στενή με καλή αίσθηση , δεν έκλεψε καθόλου η κοπέλα , πολύ ευγενική συμπεριφορά , αρκετά προκαταρκτικά με πεταχτά φιλία όχι με γλώσσα , αρκετά σκινι η κοπέλα με μικρό στήθος αλλα με ωραίες πεταχτές ρογες πανέμορφες , και τέλειο κοκαλάκι , θα ξαναθυμηθεί λυαν σύντομος !! Επιβάλετε !!
Αυτή την καρλα έχω πολύ καιρό να την δω. Ξέρεις κάτι?μήπως άλλαξε οδό η είναι σε κάποιο στουντιο?

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
70
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη στο φιλ.11 στην Καρολίνα
Πακιστανός έφαγε άκυρο και δρόμο.
Όταν ειμουν δωμάτιο και περίμενα μύστης Έλληνας έφαγε και αυτός άκυρο από τσατσά
"Λέει ο τύπος πόρνες δεν είναι θα με δεχθούν.και απαντά η τσατσά οπός εσύ μπορείς να δεις και να μην περάσεις έτσι και τα κορίτσια μπορούν να μην σε δεχθούν"
Το άκουσα αυτό και από άλλη εκδηδομενη στη Φώκαιας ότι της ζητούν περίεργα και έχει διώξει πελάτες Έλληνες.
Κατά τα άλλα η Καρολίνα αψωγη οπός πάντα χορης καμία βιασύνη και δίνοντας σου την εσθυση προς το γουστάρει το επάγγελμα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες
Τον βραδινό τσάτσο στο Φυλής 61 τον έχεις δει που διώχνει όποιον είναι με το στρατόπεδο του Μητσοτάκη;; :2funny:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.488
Πόντοι
28.636

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Καλημέρα σε όλους τους μύστες και καλή εβδομάδα. Γρήγορη τσαρκα σήμερα 9 το πρωί Φυλής και περιξ για ένα γρήγορο πέρασμα με κάποια πριν πάω δουλειά. Σχεδον τίποτα δεν ήταν ανοικτό μόνο τα δύο στην Φιλιππίδου και αυτό δίπλα από το Φυλής84α (νομίζω είναι το 86κατι). Κατέβηκα Βέργας και πήρα μια Κορίνα στο Βέργας 7. Καστανή 1.70 κάτι ύψος με κωλο μεγάλο τουρλοτο και βυζι 2αρι ψιλοζαρωμενο. Είχε και κάτι τατουάζ με λουλούδια στον θώρακα της πάνω από τα βυζιά. Δεν την έχω ξαναδεί την κοπέλα αν την γνωρίζει κάποιος ας πει . Εντάξει τίποτα ιδιαιτερο η φάση πιπα με σκουφο βαθιά όμως σχετικά καλή. Επειδή έβλεπα ότι δεν θα τελείωνα ιεραποστολικα και όταν ήρθε από πάνω μου την γυρισα στα τέσσερα και τελείωσα σχετικά γρήγορα λόγω του μεγάλου κωλου της . Δεν με εντυπωσιασε πάντως . Πήγα σε αυτήν γιατί το στανταρακια μου έλειπαν. Να μου πεις τέτοια ώρα τι περιμένεις . Τέλος πάντων , καλή εβδομάδα σε όλους και καλά γαμησια με προσοχή και σύνεση
1000002476.jpg
βεργας 6 πανω θα τηνε πηρες τη πατσαβουρα

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.356
Πόντοι
3.656

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
879
Πόντοι
361

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Ρεγγινα λεει, Ιωαννινων 5 σημερα 2η Βαρδ
Αν εχει κ φυσικο βυζομπαλο πιστευω αξιζει..

Ρεγγινα.jpg
Κι εγω την τσεκαρα πριν αλλα λεω αστο θεμα χρονου εντος ημερας να μας πει ποια ειναι το λαγωνικο @Μήτσος Μπάμπολας

Εκτος απο βυζαρες δειχνει να εχει τρομερη κωλαρα αλλα μικροτατο καλαθι..

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Κι εγω την τσεκαρα πριν αλλα λεω αστο θεμα χρονου εντος ημερας να μας πει ποια ειναι το λαγωνικο @Μήτσος Μπάμπολας

Τρόμαξα αδερφέ!!! Εδώ δεν μιλάμε για Photoshop αλλά για εξαπάτηση!!!

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Τρόμαξα αδερφέ!!! Εδώ δεν μιλάμε για Photoshop αλλά για εξαπάτηση!!!
Δεν ησουν ετοιμος για το jump scare? :O

Σε reverse image search παντως δε μου την ειχε βγαλει κλεμμενη τη φωτο οποτε περιμεναμε καποιον να τρομαξει για το καλο ολων μας,ευγε τυπε μου.

Δωσε περιγραφη να γελασουμε.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Δεν ησουν ετοιμος για το jump scare? :O

Σε reverse image search παντως δε μου την ειχε βγαλει κλεμμενη τη φωτο οποτε περιμεναμε καποιον να τρομαξει για το καλο ολων μας,ευγε τυπε μου.

Δωσε περιγραφη να γελασουμε.
Ειλικρινά λέω και λίγο αν φέρνει στην φώτο θα μπω γιατί δεν μου άρεσε κάτι στην τσάρκα εκτός από την Άννα Φωκαίας 19 που την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά ήθελα εμπλουτισμένο πρόγραμμα... Λοιπόν στο θέμα μας...Βυζιά μεγάλα φυσικά μέχρι το πάτωμα πεσμένα, κώλος ατσούμπαλος, πρόσωπο καθυστερημένης και να λείπει κεντρικό δόντι απ' ότι θυμάμαι... Τελικά δεν γάμησα πουθενά μετά από αυτό...

Papa Nihil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.378
Πόντοι
201
Ειλικρινά λέω και λίγο αν φέρνει στην φώτο θα μπω γιατί δεν μου άρεσε κάτι στην τσάρκα εκτός από την Άννα Φωκαίας 19 που την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά ήθελα εμπλουτισμένο πρόγραμμα... Λοιπόν στο θέμα μας...Βυζιά μεγάλα φυσικά μέχρι το πάτωμα πεσμένα, κώλος ατσούμπαλος, πρόσωπο καθυστερημένης και να λείπει κεντρικό δόντι απ' ότι θυμάμαι... Τελικά δεν γάμησα πουθενά μετά από αυτό...
Να εχεις ενα εικοσαρι και να μην ξερεις που να το πρωτοκλαψεις ειναι η φαση,ακομα και η φολα καμια φορα λιγοτερο εκνευρισμο εχει απτο να φυγεις απραγος.

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
14
Like
4.625
Πόντοι
2.727
Χαχα οκ,
..καλα δεν μου κανει κ τεραστια εντυπωση καθως οι αποκεντροποιημενοι οικοι γυρω απο 3Φ και SilkCity συνηθως εχουν θειάδες..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.781
Πόντοι
47.170

λαγωνικό μπορεί να μην είμαι...αλλά κάτι κάνω κ γω....
διαβάζετε και καμιά ενημέρωση....
Screenshot_20251020_212123.jpg

Screenshot_20251020_212207.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα , προσπαθώ μέρες να μπω στο Ι44 στην γνωστή Φωτεινή αλλά η τσατσα λέει είναι κλειστό κλασσικά ενώ είναι μέσα η Φωτεινή … ξέρω εργάζεται με δικό της κόσμο αλλά θεωρείται υπάρχει τρόπος να μπω ή κάνει μεγάλα ραντεβού και δεν μας παίρνει ο χρόνος όλους ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.781
Πόντοι
47.170
Ρεγγινα λεει, Ιωαννινων 5 σημερα 2η Βαρδ
Αν εχει κ φυσικο βυζομπαλο πιστευω αξιζει..

Ρεγγινα.jpg
Επειδή την πρωτοείδα τον Ιούνιο όταν δούλεψε ως Νανσί στα Ιωαννίνων 3 ,η φωτογραφία εκτός του ότι είναι πολύ παλιά είναι κλασσικά κ πειραγμένη....φυσικό είναι βυζομπαλο

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Τελικά δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα και βρέθηκα τυχαία στην περιοχή...Μπήκα Αλκαμένους που δούλευαν δύο μεγαλοκοπέλες Μάγια και Τάνια . Μάγια απλό πρόγραμμα και Τάνια με ελεύθερο. Ρώτησα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Τελικά επέλεξα Μάγια που την είδα πιο ήρεμη και απλή για το σπιτικό σεξ που ήθελα. Εντάξει εμφάνιση τίποτα το σπουδαίο αλλά πολύ νάτουραλ σαν γυναίκα καθημερινή υπεράνω υποψίας που πάει για ψώνια το πρωί στην λαϊκή...Μπήκε μέσα, είχε προκαταρκτικά με κάτι φιλάκια και ωραία πίπα με πολύ παίξιμο χεριού...Πρώτα ήρθε από πάνω, το έβαλε με το ζόρι γιατί είναι στενή και χωρίς λίπανση κάτω...Καυλωτικές φωνές σαν να το απολαμβάνει και να είχε καιρό να κάνει σεξ...Μετά ήρθα από πάνω της και τέλος στα τέσσερα με καλή συμμετοχή σε όλες τις στάσεις... Τελείωσα ωραία γεμίζοντας την καπότα...
1000013453.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom