Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (11 μέλη και 162 επισκέπτες)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Καλησπέρα διπλή κατάθεση σήμερα..πρώτα σε Μίρα φυλής 86 Α..μετά πήγα για μια εκ των Κορίνα κ Κατερίνα στο βέργας 6 πάνω.. επιλέγω λόγω προγράμματος Κορίνα αν κ μέτρια εμφάνιση.. μπαίνει μέσα πάει μηδέν προκαταρκτικα πάει να κάνει πιπα αμέσως κ την έδιωξα λέω έγινε λάθος δήθεν κ να έρθει η Κατερίνα.. τελικά Κατερίνα καλύτερη αν κ πίπα μέτρια κ με προφ.. αρκετά προκαταρκτικά σεξ καλό κορμί καλύτερο γενικά καλές εντυπώσεις για μια φορά συστήνεται..κ στις 2 καταθέσεις χτύπησαν τη πόρτα στο 7λεπτο για αυτό είμαι κολγκερακιας κ δε πάω μπουρδέλα σκέτη απογοήτευση το θέμα χρόνου κ υπηρεσιών

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
Καλησπέρα, εκτός από αυτό το εκπληκτικό topic (hehe) γνωρίζουμε αν κάπου υπάρχει πρόγραμμα? Βασικά με ενδιαφέρει να δοκιμάσω την Βικτωρία για απίστευτη πιπα (που όλοι εκθειαζουν) ότι κάνει κ μόνο. Ξέρουμε αν είναι καθημερινή? Ευχαριστώ!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
383
Πόντοι
21
Αυτο το φυλής 109β βρωμάει γσμησετα. Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948
Αυτο το φυλής 109β βρωμάει γσμησετα. Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες
Το Φυλής 109β θέλει επειγόντως φτιάξιμο, σαν τσαρδί του Μεταξουργείου είναι.
Σήμερα το ξαναγύρισαν σε Λάνα?
Γιατί χτες τη φωνάζανε Ζάνα:jerking2:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.439
Πόντοι
5.436
Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες
Η Λάνα δουλεύει πρωινή βάρδια γενικά;
Σήμερα πέρασα απέξω κι ήμουν στο τσακ να ξεπεζέψω για να τσεκάρω. Αλλά τελικά βρέθηκα σε στούντιο.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821
Γενικά από ότι έχω καταλάβει μόνο όσοι γαμανε Μεταξουργείο (με προφυλαξη)είναι καλύτερα σε όλα . Πήγα την Τρίτη χωματιανου 11α στην Άννα και το δωμάτιο βρωμάνε ιδρωτιλας,ο νιπτήρας βουλώνει και μύριζε βόθρο,σεντόνια μαύρα και αραχνα ,λιπαντικά είχαν πέσει στο πάτωμα ή κάποιος την είχε κοπανισει στο κομοδίνο γιατί είχε ένα σχήμα σαν πουτσα . Δλδ δίνουμε και 20€ ρε γαμιολια και είναι επίπεδο Μεταξουργείου πλέον ;; Στην τελική παίρνουν και αλλοεθνείς!

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.074
Πόντοι
4.821
Morty Love Jessica ειχες γραψει οτι ψαχνεις λατινα με σιδερακια στα δοντια...Ε λοιπον αυτη η Ντανιελα που πηγα στο Κ45(1) κατα τις 23:30 εχει και αυτσιδερακια
Ωραίος φίλε ευχαριστώ που με θυμήθηκες !

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
314
Πόντοι
20
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.

Another Freak

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.028
Πόντοι
86
Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
Γιαυτο δεν πας δεύτερη φορά με την ίδια ποτέ ομως αλλιώς είσαι βήτα κουκ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Ευχ.
Σε μένα δεν ισχύει. Με όποιες περνάω καλά, είναι πάντα καλές και δεν εχω φάει ποτέ φόλα.
Βέβαια δεν πάω και κάθε εβδομάδα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Σε μένα δεν ισχύει. Με όποιες περνάω καλά, είναι πάντα καλές και δεν εχω φάει ποτέ φόλα.
Βέβαια δεν πάω και κάθε εβδομάδα.
Το ότι δεν πας κάθε βδομάδα, σε σώζει, επίσης τελικά πόσες φορές πας με την ίδια/μήνα? Άλλα που κοιτάζουν/ρωτάνε είναι η ηλικία, αν έχεις σχέση, αν είσαι παντρεμένος.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Τώρα Μετάξι,

Ι44 Σκάλα 1 Φωτεινή
Ι44 Σκάλα 2 αδιάφορη Λατινα
Τα αλλα 44-46 κλειστα.

Κουρτίνα Μ.Α και Περδίκα ισόγειο Κάρλα και Λούσι / Λουτσία, την μικρή ήθελα αλλα είχε δωμάτιο.

Μ.Α 21 κάτω Έλλη μπαμπατσοατσουμπαλη και Ντιάνα σουπερπλαστικ τσόντα.
Δοκίμασα Ελλη, μακριά, με τιποτα.

Μ.Α21 πάνω 2 άλογα Λατίνες δεν θυμάμαι ονόματα μια ξανθιά μια μελαχρινη αλλα με φουλ δωμάτια.

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
523
Πόντοι
311
Πριν 3 ωρίτσες:

Ιάσωνος 20Β:

Τζοάννα, πλαστικά βυζιά, πλαστικός κώλος σαν σκρίνιο, ξανθό μαλλί, μιας και δεν υπήρχε τίποτα της προκοπής είπα να περάσω.
Μηχανική και βαρετή πίπα, καπότα σε μελάτο μόριο. Έχει και ένα μεγάλο σαν σπυρί πάνω από το μπούτι, μάλλον το σώμα της αντιδράει στο τόσο πλαστικό που έχει βάλει μέσα :think:

Σε λιγότερο από 5 λεπτά την είχα στείλει, ούτε που ρώτησε γιατί και πως :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.183
Πόντοι
35.948
Η Κοντούλα η Όλγα ξανθό κοντό μαλλί που δούλευε εκεί για αρκετό καιρό ... ξέρει κάποιος τι έγινε ;
Έχω τουλάχιστον δύο βδομάδες να τη δω. Αρκετές φορές φεύγει για λίγο και επιστρέφει ξανά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom