Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.783
- Πόντοι
- 456
Με τι όνομα?Όχι όχι αδερφέ μου χίλια συγνώμη αν το πήρες λάθος.
Αλήθεια σου λέω στο στούντιο Κροκεών την πήρα...
Με τι όνομα?Όχι όχι αδερφέ μου χίλια συγνώμη αν το πήρες λάθος.
Αλήθεια σου λέω στο στούντιο Κροκεών την πήρα...
Μα δε την έχει στο πρόγραμμα κ ούτε φωτός..Μαίρη φίλε μου καλέ.
![]()
Η Πολωνέζα;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο Σαμι ,μελαχρινή λατίνα με υπερκωλαρα και 2.5αρι, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο Καρίνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα(η μελαχρινή)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 17β Ρίτα και Αλεξάνδρα (η ξανθιά με τα γυαλάκια),αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Καίτη το ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι με το τατουάζστην αριστερή ωμοπλάτη, το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι απλό πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,μέσα τα πήρε στόμα, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαιας 25α 2 λατίνες, Βανέσα, σε απλό πρόγραμμα και Ντουλτσε με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και με συν 10 και πρωκτικο.
Φωκαιας 25β Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Στεφανι λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαίας 27Β πάνω Βαλεντινα λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Ρε αδερφέ εντάξει είπαμε δεν είμαστε και αγαπουληδες...απλά ξεκαυλωνουμε , σιγά μην έχω καημό να περιμένω κ 5 χρόνια , απλά με κάποιες έχεις χημεία και γίνονται στανταρακια .Τι σημαίνει παντρεύτηκε για την πουτάνα: 1)Δώσε της λίγο καιρό να δει πως είναι ο γάμος 2) αν ξεπεράσει το "1" δώσε της ένα χρόνο να κάνει ένα παιδί. Μετά ΔΕΝ έχει ΘΑ γυρίσει πίσω! Αν πάλι το 1,2 δεν πιάσουν το 3 ΘΑ την αποτελειώσει...Ο Αντρας που έχει διαλέξει είναι όχι απλά ναυάγιο, κανονικό υποβρύχιο! ΘΑ της τα φάει, ΘΑ την χτυπήσει, ΘΑ πίνει, ΘΑ την παρατήσει ή ΘΑ την κάνει να τον παρατήσει αυτή και αυτή ΘΑ γυρίσει στο μόνο μέρος που μετράει και με την καλή και με την κακή έννοια το λέω...τα μπουρδέλα. ΟΠΟΙΑ και αν χάνεται και ΑΣ φαίνεται χαμένη μέσα σε 5 χρόνια ΘΑ την ξαναγαμήσεις, δεν πάει να χει αλλάξει ζωή δεν πάει να χει αλλάξει πλανήτη.
Η λάνα φίλε αν σε γουσταρεΚαταλαβαίνω τον καημό σου φίλε μου! Η Λάνα μεγάλη απώλεια για ειδικούς λόγους...αλλά ενίοτε σταματούσε για μεγάλα διαστήματα και επέστρεφε...Ας ελπίσουμε να επιστρέψει το καυλάκι! Στον πάνω όροφο του Βέργας 3 διαμένουν κοπέλες, το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν είναι της δουλειάς...
Δεν νομίζω να επιστρέψει, έψαχνε καιρό να φύγει απ' τα μπουρδέλα !!!Καταλαβαίνω τον καημό σου φίλε μου! Η Λάνα μεγάλη απώλεια για ειδικούς λόγους...αλλά ενίοτε σταματούσε για μεγάλα διαστήματα και επέστρεφε...Ας ελπίσουμε να επιστρέψει το καυλάκι! Στον πάνω όροφο του Βέργας 3 διαμένουν κοπέλες, το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν είναι της δουλειάς...
Φίλε Σμύρνη στην Ακομινάτου μήπως ξέρεις ποια δουλεύει;συνάντηση στο γνωστό φούρνο με τον @Pa Luki Luk ίσα ίσα για να πιούμε ενα εσπρεσακι κσι να κάνουμε μια videoκληση στον @DmtrsxXx που είναι καιρό στο Ντουμπάι και έχει πάθει στέρηση ,μια εσάνς και από Μεταξουργειο
Ιάσωνος 43 Ιωάννα απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, κωλαράκι στα 15 ευρώ και Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 44β όροφος αριστερά Καρεν μελαχρινή χοντρή λατίνα με γυαλιά και τεράστιο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 44 νέο Λίλυ, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31 διάδρομος δεξιά ή Γκαμπριέλα πάλι εδώ, απλό πρόγραμμα, για κάποιον που ρώταγε για τη Ρέα σύμφωνα με τον τσάτσο κάνει κάποια θεραπεία στα πόδια της.
Ιάσωνος 31 ευθεία υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Μου είχε πει από το καλοκαίρι ότι Σεπτέμβριο θα έφευγε για την χώρα της. Αναμένουμε επιστροφήΚαλησπέρα σε ολους ,ξερεί κανείς που βρίσκεται η Ναταλί από Φωκαίας 27Β΄
στο α δούλευε η Γωγω αλλά έχει μεταφερθεί στο Ζηνωνος και στο β η Νικόλ.Φίλε Σμύρνη στην Ακομινάτου μήπως ξέρεις ποια δουλεύει;
Ευχαριστώ.
Δε ξέρω ήταν κλειστός ο οίκοςΗ Πολωνέζα;
Να προσθέσω πως σήμερα παρουσίασαν ως Ζάνα τη μιλφ που δουλεύει τελευταία με όνομα Λάνα. Σε ερώτηση μου, η τσατσά είπε πως το Ζάνα είναι πιο ωραίο. Τώρα αλήθεια ή κάνανε πλάκα, δεν ξέρω...Φυλής 109β Μαρία καστανή μιλφ με μπυροκοιλιά κ ελεύθερη φλογέρα. Ζάνα η μελαχρινή αδύνατη μιλφ, με ελεύθερη φλογέρα.
Κάρεν, αυτήν ειχα πάρει διπλό στο κουρτινάτο Μ.Α, ξεκίνησε για φόλα αλλα στο δίλεπτο με λίγα Ισπανικά και χάδια έστρωσε και έκατσε και τον έφαγε , δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομα της με τίποτα.Ιάσωνος 44β όροφος αριστερά Καρεν μελαχρινή χοντρή λατίνα με γυαλιά και τεράστιο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 31 διάδρομος δεξιά ή Γκαμπριέλα πάλι εδώ, απλό πρόγραμμα, για κάποιον που ρώταγε για τη Ρέα σύμφωνα με τον τσάτσο κάνει κάποια θεραπεία στα πόδια της.
Η Βίκη η μαύρη μήπως ξέρεις πού δουλεύει;στο α δούλευε η Γωγω αλλά έχει μεταφερθεί στο Ζηνωνος και στο β η Νικόλ.
Όταν είναι με τα πόδια ψηλά κάνει καλό.Η Ρέα είχε φλεβίτη οπότε makes sense.