Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 481
Έχει περάσει κανείς με ζιζελ από Ιωαννίνων 3 ?
Ολοκαίνουρια είναι, πρώτη φορά δουλεύειΈχει περάσει κανείς με ζιζελ από Ιωαννίνων 3 ?
Το Φυλής 109β θέλει επειγόντως φτιάξιμο, σαν τσαρδί του Μεταξουργείου είναι.Αυτο το φυλής 109β βρωμάει γσμησετα. Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες
Η Λάνα δουλεύει πρωινή βάρδια γενικά;Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες
1η βάρδιαΗ Λάνα δουλεύει πρωινή βάρδια γενικά;
Σήμερα πέρασα απέξω κι ήμουν στο τσακ να ξεπεζέψω για να τσεκάρω. Αλλά τελικά βρέθηκα σε στούντιο.
Ευχαριστώ πολύΜου είχε πει από το καλοκαίρι ότι Σεπτέμβριο θα έφευγε για την χώρα της. Αναμένουμε επιστροφή
Γενικά από ότι έχω καταλάβει μόνο όσοι γαμανε Μεταξουργείο (με προφυλαξη)είναι καλύτερα σε όλα . Πήγα την Τρίτη χωματιανου 11α στην Άννα και το δωμάτιο βρωμάνε ιδρωτιλας,ο νιπτήρας βουλώνει και μύριζε βόθρο,σεντόνια μαύρα και αραχνα ,λιπαντικά είχαν πέσει στο πάτωμα ή κάποιος την είχε κοπανισει στο κομοδίνο γιατί είχε ένα σχήμα σαν πουτσα . Δλδ δίνουμε και 20€ ρε γαμιολια και είναι επίπεδο Μεταξουργείου πλέον ;; Στην τελική παίρνουν και αλλοεθνείς!Αυτο το φυλής 109β βρωμάει γσμησετα. Η Λανα ειχε αρκετή δουλίτσα σήμερα, η αλλη μάλλον όχι. Εντάξει για μιλφαρα καλό σώμα έχει και μου φάνηκε φιλότιμη αλλα δυστυχώς ειμαι πλέον σε ηλικία που θέλω μικρουλες
Ωραίος φίλε ευχαριστώ που με θυμήθηκες !Morty Love Jessica ειχες γραψει οτι ψαχνεις λατινα με σιδερακια στα δοντια...Ε λοιπον αυτη η Ντανιελα που πηγα στο Κ45(1) κατα τις 23:30 εχει και αυτσιδερακια
Η Κοντούλα η Όλγα ξανθό κοντό μαλλί που δούλευε εκεί για αρκετό καιρό ... ξέρει κάποιος τι έγινε ;1η βάρδια
Γιαυτο δεν πας δεύτερη φορά με την ίδια ποτέ ομως αλλιώς είσαι βήτα κουκΚαλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
Σε μένα δεν ισχύει. Με όποιες περνάω καλά, είναι πάντα καλές και δεν εχω φάει ποτέ φόλα.Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι εάν πέρασω μια δύο φορές με την ίδια κοπέλα την Τρίτη Τετάρτη κλπ θα με φωλιάσει. Τινει να γίνει αν όχι κανόνας σε εμένα τουλάχιστον τις περισσότερες φορές όμος ισχυει. Είναι και σε εσάς ή μόνο σε εμένα ? Μπορεί να μην είναι απόλυτα συναφές με την ημερισια ενημέρωση αλλα ας πάρουμε μια δύο απαντήσεις έτσι για την κουβέντα.
Ευχ.
Το ότι δεν πας κάθε βδομάδα, σε σώζει, επίσης τελικά πόσες φορές πας με την ίδια/μήνα? Άλλα που κοιτάζουν/ρωτάνε είναι η ηλικία, αν έχεις σχέση, αν είσαι παντρεμένος.Σε μένα δεν ισχύει. Με όποιες περνάω καλά, είναι πάντα καλές και δεν εχω φάει ποτέ φόλα.
Βέβαια δεν πάω και κάθε εβδομάδα.
Έχω τουλάχιστον δύο βδομάδες να τη δω. Αρκετές φορές φεύγει για λίγο και επιστρέφει ξανά...Η Κοντούλα η Όλγα ξανθό κοντό μαλλί που δούλευε εκεί για αρκετό καιρό ... ξέρει κάποιος τι έγινε ;
2 φορές τον μήνα σε κάποιες, σε άλλες αραιότερα. Δεν τις ζαλίζω ποτέ όμως και ούτε ζητάω κάτι παραπάνω. Γαμάω και φεύγω κύριος.Το ότι δεν πας κάθε βδομάδα, σε σώζει, επίσης τελικά πόσες φορές πας με την ίδια/μήνα? Άλλα που κοιτάζουν/ρωτάνε είναι η ηλικία, αν έχεις σχέση, αν είσαι παντρεμένος.
Πολύ σωστός.την έχω πατήσει και εγώ και την έφαγα στο κωλο.μακρια και αγαπημένη.και είμαι καλά .το έχουμε πει, το έχω επισημάνει και εγώ...αν πας με μια κάποιες σερί φορές της δίνεις την εντύπωση πως την θες...αυτή με τη σειρά της σε διώχνει με τον τρόπο αυτό! ΠΑΝΩ από μια με δύο φορές το μήνα σε πουτάνα ΔΕΝ παμε