Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 455 άτομα (4 μέλη και 451 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Κωνσταντινουπολεως 166α Άννα και Αναστασία, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για την Αναστασία;
Τέλος Αυγούστου που είχα πάει ανακοινωνόταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
181
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας πέρασα κατά τις 20:00 με την Αλεξάνδρα από φυλής74 δεξιά κάτω. Την είχα δει αρκετές φορές και στα άλλα μαγαζιά που ήταν, σήμερα μιας και δεν υπήρχε κάτι άλλο κατά νου και βιαζομουν λίγο είπα να την δοκιμάσω. Καθόλου αναμονή ήμουν μόνος στον οίκο και ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο.. Το δωμάτιο είναι πολύ σκοτεινό να πω, έρχεται η Αλεξάνδρα ξαπλώνουμε και ξεκινάει κατευθείαν τσιμπούκι ελεύθερο χωρίς να ρωτήσει αν θέλω σκούφο πρέπει να σας πω να είστε προετοιμασμένοι όσοι δεν γουστάρετε γυμνό. Αφού την άφησα λίγη ώρα στην συνέχεια της είπα να γυρίσει να την γλείψω και εγώ λίγο, έμεινα στην περιποίηση της κλειτορίδας μόνο καθώς δεν έβλεπα την τύφλα μου από τα σκοτάδια στην συνέχεια ιεραποστολικό με καλή αίσθηση του αιδοίου της και τελευταία στα τέσσερα που τελείωσα κιόλας. Η κοπέλα κάνει μόνο ελεύθερο στοματικό και 69 τελειωτικό δεν κάνει πουθενά ούτε στο σώμα. Για ένα γρήγορο ξελαφρωμα και για το παλμαρέ μιας φοράς ήταν καλά δεν νομίζω να ξαναπεράσω δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν ή Αλεξάνδρα δηλώνει Ρωσίδα 24 ετών σχετικά ωραίο σώμα με παρα πολλά τατουάζ και ξανθά μαλλιά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.291
Πόντοι
47.170
ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για την Αναστασία;
Τέλος Αυγούστου που είχα πάει ανακοινωνόταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ναι,ίδιο πρόγραμμα και για τις δύο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.291
Πόντοι
47.170
πέρασα κατά τις 5 παρά με Καίτη φωκαίας 19 ήμουν ο τελευταίος για σήμερα… σαν να μην πέρασε μια μέρα φρέσκια γλυκιά πιπίνα -εντάξει με λίγο παραπάνω ζουζούνισμα- πεντακάθαρη και έμπειρη αρκετά πλέον στο κλαρίνο! έχει την ψήφο μου γι αυτή την περίοδο στην πρωινή
εγώ θα πω 2 φορές καλύτερη απ όταν την είχα πάρει Λιοσιων σε απόδοση

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
124
Πόντοι
0
Χθες στην βραδινή τσάρκα Φώκαιας 7 υπόγειο πήρα την Αλεχάνδρα κάπως έτσι μου είπε το όνομα της. Κοντούλα από Κολομβία με καμπύλες που ζαλίζουν αφού έχει βυζάρες στητές από άλλο πλανήτη και κωλάρα φυσική αχλαδωτή. Μουνάκι πολύ στενό υπέροχο και στην όψη και στην χρήση!! Πίπα ακάποτη μέτρια θα έλεγα, φιλιά στο στόμα αφήνει αλλά όχι γλωσσόφιλα. Η κοπέλα δεν υπάρχει πραγματικά, στα 20 ευρώ δεν το συζητάω είναι σούπερ περίπτωση!!!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
568
Πόντοι
26
Καμία καλή για γλυφωκολαδα μέχρι 80€ μπουρδελο ή στούντιο έχουμε;(όσο γίνεται πιο φτηνά)
"Μελετάτε τας γραφάς" (αλλιώς, διαβάζετε την ημερήσια ενημέρωση), τα περισσότερα που ρωτάτε έχουν ήδη γραφτεί.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.099
Πόντοι
35.948
Καμία καλή για γλυφωκολαδα μέχρι 80€ μπουρδελο ή στούντιο έχουμε;(όσο γίνεται πιο φτηνά)
eat-out-eating-out.gif

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Εμένα μου κάνει αν της το ζητήσω η Κατερίνα Πολωνέζα στη Φωκ 27.
Προϋπόθεση να είσαι καθαρός.
Έχει και sex toys για μερακλήδες... Πάρτη 2χ20 για να ευχαριστηθεις...

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.403
Πόντοι
2.727
Χθες στην βραδινή τσάρκα Φώκαιας 7 υπόγειο πήρα την Αλεχάνδρα κάπως έτσι μου είπε το όνομα της. Κοντούλα από Κολομβία με καμπύλες που ζαλίζουν αφού έχει βυζάρες στητές από άλλο πλανήτη και κωλάρα φυσική αχλαδωτή. Μουνάκι πολύ στενό υπέροχο και στην όψη και στην χρήση!! Πίπα ακάποτη μέτρια θα έλεγα, φιλιά στο στόμα αφήνει αλλά όχι γλωσσόφιλα. Η κοπέλα δεν υπάρχει πραγματικά, στα 20 ευρώ δεν το συζητάω είναι σούπερ περίπτωση!!!
Την γνωριζει κανεις?
Ηταν αλλου με αλλο ονομα? εχει καπου κριτικες? η΄ την ανακαλυψε ο μυστης?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.099
Πόντοι
35.948

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.349
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα σας πέρασα κατά τις 20:00 με την Αλεξάνδρα από φυλής74 δεξιά κάτω. Την είχα δει αρκετές φορές και

Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν ή Αλεξάνδρα δηλώνει Ρωσίδα 24 ετών σχετικά ωραίο σώμα με παρα πολλά τατουάζ και ξανθά μαλλιά
Σε ποιά άλλα μαγαζιά έχει δουλέψει η Αλεξάνδρα αυτή;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.349
Πόντοι
3.246
Την γνωριζει κανεις?
Ηταν αλλου με αλλο ονομα? εχει καπου κριτικες? η΄ την ανακαλυψε ο μυστης?
Κι εγώ απορώ γτ τις τελευταίες μέρες είναι μια μελαμψή ονόματι Σάμι από πρωί ή μεσημέρι έως περίπου 9 το βράδυ.
Μετά τις 9 είναι η νταρντάνα Μαρία με τον τσάτσο του φωκ13 υπ. κλπ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.291
Πόντοι
47.170

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
383
Πόντοι
21
Φυλής 65β η Μπεκυ η Γκανεζα σήμερα. Καλα μιλάμε τέτοια σφιχτή κσι ταυτόχρονα πρταχτη κωλαρα δεν εχω ξαναζήσει. Και ωραία επιδερμίδα επίσης. Βέβαια κατι μυρωδιές μου ήρθανε, ούτως η αλλως μαύρη σιχαίνομαι να γλειψω. Μονο κολοτριψιμο κσι κάρφωμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom