Καλησπέρα σας πέρασα κατά τις 20:00 με την Αλεξάνδρα από φυλής74 δεξιά κάτω. Την είχα δει αρκετές φορές και στα άλλα μαγαζιά που ήταν, σήμερα μιας και δεν υπήρχε κάτι άλλο κατά νου και βιαζομουν λίγο είπα να την δοκιμάσω. Καθόλου αναμονή ήμουν μόνος στον οίκο και ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο.. Το δωμάτιο είναι πολύ σκοτεινό να πω, έρχεται η Αλεξάνδρα ξαπλώνουμε και ξεκινάει κατευθείαν τσιμπούκι ελεύθερο χωρίς να ρωτήσει αν θέλω σκούφο πρέπει να σας πω να είστε προετοιμασμένοι όσοι δεν γουστάρετε γυμνό. Αφού την άφησα λίγη ώρα στην συνέχεια της είπα να γυρίσει να την γλείψω και εγώ λίγο, έμεινα στην περιποίηση της κλειτορίδας μόνο καθώς δεν έβλεπα την τύφλα μου από τα σκοτάδια στην συνέχεια ιεραποστολικό με καλή αίσθηση του αιδοίου της και τελευταία στα τέσσερα που τελείωσα κιόλας. Η κοπέλα κάνει μόνο ελεύθερο στοματικό και 69 τελειωτικό δεν κάνει πουθενά ούτε στο σώμα. Για ένα γρήγορο ξελαφρωμα και για το παλμαρέ μιας φοράς ήταν καλά δεν νομίζω να ξαναπεράσω δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν ή Αλεξάνδρα δηλώνει Ρωσίδα 24 ετών σχετικά ωραίο σώμα με παρα πολλά τατουάζ και ξανθά μαλλιά