sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
καμια μαυρουλα στην μεταμεσονυχτια στις φυλης που εχει;
Ναι,ίδιο πρόγραμμα και για τις δύο.ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό για την Αναστασία;
Τέλος Αυγούστου που είχα πάει ανακοινωνόταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αυτό θέλω να μάθω και εγώΗ Βίκη η μαύρη μήπως ξέρεις πού δουλεύει;
Σμύρνη μήπως την πετυχες κάπου;Αυτό θέλω να μάθω και εγώ
εγώ θα πω 2 φορές καλύτερη απ όταν την είχα πάρει Λιοσιων σε απόδοσηπέρασα κατά τις 5 παρά με Καίτη φωκαίας 19 ήμουν ο τελευταίος για σήμερα… σαν να μην πέρασε μια μέρα φρέσκια γλυκιά πιπίνα -εντάξει με λίγο παραπάνω ζουζούνισμα- πεντακάθαρη και έμπειρη αρκετά πλέον στο κλαρίνο! έχει την ψήφο μου γι αυτή την περίοδο στην πρωινή
"Μελετάτε τας γραφάς" (αλλιώς, διαβάζετε την ημερήσια ενημέρωση), τα περισσότερα που ρωτάτε έχουν ήδη γραφτεί.Καμία καλή για γλυφωκολαδα μέχρι 80€ μπουρδελο ή στούντιο έχουμε;(όσο γίνεται πιο φτηνά)
Καμία καλή για γλυφωκολαδα μέχρι 80€ μπουρδελο ή στούντιο έχουμε;(όσο γίνεται πιο φτηνά)
Εμένα μου κάνει αν της το ζητήσω η Κατερίνα Πολωνέζα στη Φωκ 27.Καμία καλή για γλυφωκολαδα μέχρι 80€ μπουρδελο ή στούντιο έχουμε;(όσο γίνεται πιο φτηνά)
Την γνωριζει κανεις?Χθες στην βραδινή τσάρκα Φώκαιας 7 υπόγειο πήρα την Αλεχάνδρα κάπως έτσι μου είπε το όνομα της. Κοντούλα από Κολομβία με καμπύλες που ζαλίζουν αφού έχει βυζάρες στητές από άλλο πλανήτη και κωλάρα φυσική αχλαδωτή. Μουνάκι πολύ στενό υπέροχο και στην όψη και στην χρήση!! Πίπα ακάποτη μέτρια θα έλεγα, φιλιά στο στόμα αφήνει αλλά όχι γλωσσόφιλα. Η κοπέλα δεν υπάρχει πραγματικά, στα 20 ευρώ δεν το συζητάω είναι σούπερ περίπτωση!!!
Καλησπέρα σας πέρασα κατά τις 20:00 με την Αλεξάνδρα από φυλής74 δεξιά κάτω. Την είχα δει αρκετές φορές και
Σε ποιά άλλα μαγαζιά έχει δουλέψει η Αλεξάνδρα αυτή;Για τους λίγους που δεν την γνωρίζουν ή Αλεξάνδρα δηλώνει Ρωσίδα 24 ετών σχετικά ωραίο σώμα με παρα πολλά τατουάζ και ξανθά μαλλιά
Κι εγώ απορώ γτ τις τελευταίες μέρες είναι μια μελαμψή ονόματι Σάμι από πρωί ή μεσημέρι έως περίπου 9 το βράδυ.Την γνωριζει κανεις?
Ηταν αλλου με αλλο ονομα? εχει καπου κριτικες? η΄ την ανακαλυψε ο μυστης?
Φυλής 84β ,Φώκαιας 25α ,Ιάσωνος 44 κλπΣε ποιά άλλα μαγαζιά έχει δουλέψει η Αλεξάνδρα αυτή;
Οχι !!!Η Πολωνέζα;