Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (8 μέλη και 195 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.582
Πόντοι
10.656
παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι
1757069700677.png

τωρα τυπε περιμενε, μεχρι την Δευτερα δεν θα μεινει κοκαλο :2funny:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Βέργας 3 Όλγα θεία κακομούτσουνη με ελεύθερη φλογέρα κ Τίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα σε καθαρά κατάρτια

Βέργας 2 ανοιχτό φως, αλλά δεν είχαν κοπέλα:jerking:

Βέργας 6 ισόγειο Κορίνα κ Κατερίνα από Ι46. Ελεύθερη φλογέρα είπαν κ για τις δύο

Βέργας 6 υπόγειο Βικτώρια μπουλντοζίτσα με ελεύθερη φλογέρα

Βέργας 7 ισόγειο κλειστό

Βέργας 7 υπόγειο Τίνα γεματούλα με ελεύθερη φλογέρα, ήταν στο δωμάτιο

Λιοσίων 73α Έλλη λατίνα ωραία μουνίτσα. Πρόγραμμα δεν είπαν:birdman:

Λιοσίων 73β Κάντυ λατίνα μετριότητα με νορμάλ κ Μελίσσα η νεαρή σοβιετική φολίτσα με ελεύθερη φλογέρα

Χωματιανού 11α Άννα το μελαχρινό μεζεδάκι με ελεύθερη φλογέρα

Χωματιανού 11β Μελίνα λατίνα μαϊμού Αμαζονίου με απλό πρόγραμμα :jerking: Κάπου έλεος...

Street art Λιοσίων
IMG_20250904_215755.jpg
Τίνα Βέργας 3 ωραία
παρουσία θα δοκιμασθεί!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.291
Πόντοι
47.170

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.121
Πόντοι
446
Ιάσωνος 37 και Κολωνου 53 αμφότερα κλειστά χωρίς ρομουνακι θα μεινω.Κολωνου 32Α Λαουρα στο πόστο της με ένα άλλο άσχημο αλβανοειδες αλλά με ωραίο κορμάκι. Θα πέρναγα με Λαουρα αλλά δεν με αφήνει να γλύφω βυζί. Μπουλης έχει πάρει νουμερακι στο 53 και φυλάει καραούλι.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
557
Πόντοι
81
Καλημέρα!
Συμβαίνει μολις τώρα! Σας έχω καλα νέα! Ξέρετε πόσο αρέσκομαι στις νεες παρουσίες!
Λοιπον έχουμε νέα κοπέλα ροσόφωνη μαλιστα, στο Φωκαίας 17Α, μου είπε πρώτη μέρα στη δουλεια. Λέγεται Αλεξάνδρα. (καμία σχέση με την Αλεξάνδρα την προηγούμενη που δούλευε εκει)
Μάλιστα τη δοκίμασα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλα παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι, είδαμε και πάθαμε!

Ξανθοκαστανη, μέτριο ανάστημα, περι τα 35, αδύνατη, ωραίο σώμα, για μένα όλα όπως πρέπει!
Πρόγραμμα ρε τύπε;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.383
Πόντοι
4.460
Απογευματινη βαρδια στο Διδυμου 22 που ειχα να επισκεφτω απο τοτε που γαμιοντουσαν η Ειρηνη και η σκιννυ μπιτς Μαριαννα.Ηταν το Σοφακι μονο του,το κωσταλεξη,με ενα ελεεινο μεσοφορι.Με ελεεινη εμφανιση.Χαλι μαυρο.Και με καβλωσε σαν τρελο απο το σαλονι.Και μπηκε μεσα στο δωματιο και το ξεμουνιασα.Δεν μπορουσε που δεν μπορουσε στα 4 να φαει το παπαρι μου,βογγαγε,τραβιοτανε,καυλωνα περισσοτερο.Εν τελει το λαρυγγωσα και το εχυσα στα σαπια δοντακια του.Μισα καταπιε,μισα επεσαν στα βυζακια της,ετρεχε να πλυθει.Παραδοξ ς το ευχαριστηθηκα.Κι'ομως εχει σταθερη πελατεια η συφοριασμενη.Ο δροσερος τσατσος απο διπλα αξιοπρεπεις και μετρημενος.Το Διδυμου 27 κλειστο για μια ακομα φορα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Περδίκα και Μ.Α γωνία ισόγειο, 2 Λατινια νεαρά,

Λούσυ αδύνατη μικρο βυζί μετρίου και κάτω αναστηματος , ομορφούλι, απλό.
Κάρλα, νταρντανέ με φυσικό βυζούμπι 3άρι? και πατούρι ωραίο αλλά λίγο χαλαρό το σώμα για την ηλικία της γενικά, με τρέλα κοτσιδοεξτενσιον, την πήρα γιατι ... έτσι, απλό πρόγραμμα.

Βάζει καπότα όπως καρφώνει ο Γιάννης τα καλάθια, προσοχή, δεν αφήνει ρουφηγμα/γλύψιμο στην τετράγωνη υπέροχη ρόγα της, αλλα τα σάλιωσα τα βυζά, γενικά με πήγαινε για φόλα ΑΛΛΑ έκανε καλή πίπα παραδόξως χωρις χέρι, αλλα μικρής διάρκειας, στην πράξη όταν κατάλαβε ότι δεν θα κανω καφρίλες αφέθηκε και ανοίχτηκε, έκανε χαδακια , κοίταγε καθρέφτη... πήγε καλα για Λατίνα, τα βυζιά τα ειχε φέρει φατσα φορα να κουνιούνται σαν τρελά, επειδή δεν τελείωνα γιατι ειχα αδιάσει στην Φωφωκα, πήρα και 2ο 10λεπτο, νεα καπότα, ξανά πίπα και 4, αλλα 6-7 λεπτά στα 4 , χωρις γκρίνια με σφαλιαριτσες και βογκητά, κάποια στιγμή με ρώτησε στην γλώσσα της γιατι αντεχω τόσο μήπως έχω βάλει επιβραδυντικό στην καπότα, χαχαχαχα, όλη την διάρκεια κοιταγόμασταν στον καθρέφτη, τελείωσα, λίγο μπλα μπλα και γειά.

Σε άλλα που μπήκα,
Ιάσωνος 32 βάθος Ιζαμπέλα,15€ απλό.
Ιάσωνος 32 δεξιά Μαρία, παραμένει όμορφη αλλά στα 15€ για την ΤΡΟΓΛΗ δεν δίνω.

Απέναντι στο 31? 33?
Όλο τα μπερδεύω, βάθος υπόγα Σοφία λατινα αδιάφορη,10€
διάδρομος δεξιά μία milf κοντοπούτανη Λατίνα με χοντρό και σφιχτό κώλο και πλαστικά μαστάρια, απλό στα 10€

Μ.Α. 19 μιά Λατίνα και αυτή κλασικά κώλος και βυζια με πόδια λίγο ποιο νταρτνανα.

Ι44 κάτω διάδρομος δεν βγήκε κανείς σαλόνι ,ούτε τσατσά ούτε κοπέλα.

Ι27 και Μ.Α 25 κλειστά, δεν εχει Ναταλίτσα και Ναόμι.

Αυτά, αντε να δούμε μπάλα τώρα.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
Καλημέρα!
Συμβαίνει μολις τώρα! Σας έχω καλα νέα! Ξέρετε πόσο αρέσκομαι στις νεες παρουσίες!
Λοιπον έχουμε νέα κοπέλα ροσόφωνη μαλιστα, στο Φωκαίας 17Α, μου είπε πρώτη μέρα στη δουλεια. Λέγεται Αλεξάνδρα. (καμία σχέση με την Αλεξάνδρα την προηγούμενη που δούλευε εκει)
Μάλιστα τη δοκίμασα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλα παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι, είδαμε και πάθαμε!

Ξανθοκαστανη, μέτριο ανάστημα, περι τα 35, αδύνατη, ωραίο σώμα, για μένα όλα όπως πρέπει!
Σούπερ!!! Ελπίζω να καταδεχτει, να μου επιτρέψει να της σμπρωξω 8.400,00€ για έξτραδακια...!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν και μάλλον σήμερα θα πάρω μαζί μου ράβδους χρυσού......

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
ρε φιλε εισαι τρελος. να σαι καλα που μας δειχνεις τα μωρακια :hi::smitten:
Με όσα βλέπω κάνοντας μεγέθυνση στις φωτογραφίες, καταλαβαίνω και τους λόγους που ξαφνικά "χάνονται" για μήνες πολλά κορίτσια από την πιάτσα.

Μέγιστος εθνικός ευεργέτης ο Ανδρέας Συγγρός!

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
καλησπέρα κατάθεση στο ιάσωνος 44 στην χουλιανα πολύ μέτριες εντυπώσεις θα ξεχαστεί σύντομα όσο αναφορά το ιάσονος 20α η τσατσα με ενημέρωσε η αλινα θα γυρίσει οκτώβριο και η αννα θα αργήσει να γυρίσει πριν λίγες μέρες γέννησε αυτά από εμένα καλή συνέχεια

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
H λιλλύ Λίλιαν κάπως έτσι στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπογα ΕΙΝΑΙ Καλή; Δέχετε εχτραδακια γιατί ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα την έχω δει αρκετές φορές αλλά δεν μου έκανε κλικ να περάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων δέχομαι και σε πμ αν κάποιος θέλει να μου πει

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
καλησπέρα κατάθεση στο ιάσωνος 44 στην χουλιανα πολύ μέτριες εντυπώσεις θα ξεχαστεί σύντομα όσο αναφορά το ιάσονος 20α η τσατσα με ενημέρωσε η αλινα θα γυρίσει οκτώβριο και η αννα θα αργήσει να γυρίσει πριν λίγες μέρες γέννησε αυτά από εμένα καλή συνέχεια
άρα μάλλον καλά μου έχουν πει πως από Οκτώβρη περιμένουν να έρθουν κορίτσια, καλό αυτό, επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές! Γέννησε και η Άννα άντε καλότυχο και υγιές να ναι. Αν ξέρει τον πατέρα είναι καλό αν όχι το φωνάζει Απ-όλων!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τίνα Βέργας 3 ωραία
παρουσία θα δοκιμασθεί!
Οντως ειναι πολυ ωραια!Ειδικα οσοι ειμαστε απο τα μερη της η οσοι αγαπαμε τα μερη της,απορω πως δεν τη δοκιμαζουν.Κ μια αλλη στα απεναντι σπιτια ειναι ωραια γυναικα.Ειχα δει και σε καποιον οροφο της Λιοσιων μια παρομοια που χε πει τοτε οτι θα δουλευε ως τις 11.Αν εισαι του ειδους τσεκαρε και οι 3 ξανθες και σλαβες.Η Τινα και η αλλη του οροφου ηταν πιο ευγενικες,οχι οτι η απεναντι ηταν κακια απλα ηταν πιο χυμα.Πες μας εντυπωσεις αμα πας για Τινα η οποια αλλη Ρωσοφωνη της περιοχης

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
124
Πόντοι
0
H λιλλύ Λίλιαν κάπως έτσι στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπογα ΕΙΝΑΙ Καλή; Δέχετε εχτραδακια γιατί ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα την έχω δει αρκετές φορές αλλά δεν μου έκανε κλικ να περάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων δέχομαι και σε πμ αν κάποιος θέλει να μου πει
Πρωτοξεκίνησε Μαραθώνος στο μεσαίο στον όροφο. Στην αρχή έκανε ακάποτη πίπα και έδινε και φιλιά στο στόμα. Μετά τα έκοψε όλα και φόλεψε. Δούλεψε ένα διάστημα τσατσά στα Μαραθώνος. Έχω πολύ καιρό να την πάρω...

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
Πρωτοξεκίνησε Μαραθώνος στο μεσαίο στον όροφο. Στην αρχή έκανε ακάποτη πίπα και έδινε και φιλιά στο στόμα. Μετά τα έκοψε όλα και φόλεψε. Δούλεψε ένα διάστημα τσατσά στα Μαραθώνος. Έχω πολύ καιρό να την πάρω...
Σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση να είμαστε καλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.291
Πόντοι
47.170
Αν αναφέρεσαι στη Λιλυ είναι η πρώην Βίβιαν από Μαραθώνος 59 και για λίγο Βέργας 7 ,πάντα απλό πρόγραμμα ανακοίνωναν γι αυτήν,μέσα ίσως έκανε ελεύθερο στοματικό όπως κάνουν πολλές παρόλο που ανακοινώνεται απλό,αν αναφέρεσαι στη Λίνα που κ αυτή δούλεψε πριν Μαραθώνος 59 γι αυτήν ανακοινωνοταν ελεύθερο στοματικό και μετά το έκοψε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom