paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.582
- Πόντοι
- 10.656
παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι
τωρα τυπε περιμενε, μεχρι την Δευτερα δεν θα μεινει κοκαλο

παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι
Εχεις δίκιο, ενημέρωσα το postέκανες το κόπο κ σωστά ενημέρωσες μη το αφήνεις μισό, κάνε κ μια περιγραφή της.
Τίνα Βέργας 3 ωραίαΣυνέχεια τσάρκας
Βέργας 3 Όλγα θεία κακομούτσουνη με ελεύθερη φλογέρα κ Τίνα τατουαζάτη με ελεύθερη φλογέρα σε καθαρά κατάρτια
Βέργας 2 ανοιχτό φως, αλλά δεν είχαν κοπέλα
Βέργας 6 ισόγειο Κορίνα κ Κατερίνα από Ι46. Ελεύθερη φλογέρα είπαν κ για τις δύο
Βέργας 6 υπόγειο Βικτώρια μπουλντοζίτσα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 7 ισόγειο κλειστό
Βέργας 7 υπόγειο Τίνα γεματούλα με ελεύθερη φλογέρα, ήταν στο δωμάτιο
Λιοσίων 73α Έλλη λατίνα ωραία μουνίτσα. Πρόγραμμα δεν είπαν
Λιοσίων 73β Κάντυ λατίνα μετριότητα με νορμάλ κ Μελίσσα η νεαρή σοβιετική φολίτσα με ελεύθερη φλογέρα
Χωματιανού 11α Άννα το μελαχρινό μεζεδάκι με ελεύθερη φλογέρα
Χωματιανού 11β Μελίνα λατίνα μαϊμού Αμαζονίου με απλό πρόγραμμαΚάπου έλεος...
Street art Λιοσίων
![]()
Έλα ρε συ δεν την είχες δει?η Τίνα απο τα Μαραθώνος κσι Βέργας 3 που για λίγο πέρασε κ από την αλυσίδα Βέργας 7 και 2 .Τίνα Βέργας 3 ωραία
παρουσία θα δοκιμασθεί!
Πρόγραμμα ρε τύπε;Καλημέρα!
Συμβαίνει μολις τώρα! Σας έχω καλα νέα! Ξέρετε πόσο αρέσκομαι στις νεες παρουσίες!
Λοιπον έχουμε νέα κοπέλα ροσόφωνη μαλιστα, στο Φωκαίας 17Α, μου είπε πρώτη μέρα στη δουλεια. Λέγεται Αλεξάνδρα. (καμία σχέση με την Αλεξάνδρα την προηγούμενη που δούλευε εκει)
Μάλιστα τη δοκίμασα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλα παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι, είδαμε και πάθαμε!
Ξανθοκαστανη, μέτριο ανάστημα, περι τα 35, αδύνατη, ωραίο σώμα, για μένα όλα όπως πρέπει!
Σούπερ!!! Ελπίζω να καταδεχτει, να μου επιτρέψει να της σμπρωξω 8.400,00€ για έξτραδακια...!!!Καλημέρα!
Συμβαίνει μολις τώρα! Σας έχω καλα νέα! Ξέρετε πόσο αρέσκομαι στις νεες παρουσίες!
Λοιπον έχουμε νέα κοπέλα ροσόφωνη μαλιστα, στο Φωκαίας 17Α, μου είπε πρώτη μέρα στη δουλεια. Λέγεται Αλεξάνδρα. (καμία σχέση με την Αλεξάνδρα την προηγούμενη που δούλευε εκει)
Μάλιστα τη δοκίμασα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλα παιδιά με το μαλακό μην το διώξουμε το κορίτσι, είδαμε και πάθαμε!
Ξανθοκαστανη, μέτριο ανάστημα, περι τα 35, αδύνατη, ωραίο σώμα, για μένα όλα όπως πρέπει!
Με όσα βλέπω κάνοντας μεγέθυνση στις φωτογραφίες, καταλαβαίνω και τους λόγους που ξαφνικά "χάνονται" για μήνες πολλά κορίτσια από την πιάτσα.ρε φιλε εισαι τρελος. να σαι καλα που μας δειχνεις τα μωρακια![]()
άρα μάλλον καλά μου έχουν πει πως από Οκτώβρη περιμένουν να έρθουν κορίτσια, καλό αυτό, επιβεβαιώνεται από διάφορες πλευρές! Γέννησε και η Άννα άντε καλότυχο και υγιές να ναι. Αν ξέρει τον πατέρα είναι καλό αν όχι το φωνάζει Απ-όλων!καλησπέρα κατάθεση στο ιάσωνος 44 στην χουλιανα πολύ μέτριες εντυπώσεις θα ξεχαστεί σύντομα όσο αναφορά το ιάσονος 20α η τσατσα με ενημέρωσε η αλινα θα γυρίσει οκτώβριο και η αννα θα αργήσει να γυρίσει πριν λίγες μέρες γέννησε αυτά από εμένα καλή συνέχεια
Οντως ειναι πολυ ωραια!Ειδικα οσοι ειμαστε απο τα μερη της η οσοι αγαπαμε τα μερη της,απορω πως δεν τη δοκιμαζουν.Κ μια αλλη στα απεναντι σπιτια ειναι ωραια γυναικα.Ειχα δει και σε καποιον οροφο της Λιοσιων μια παρομοια που χε πει τοτε οτι θα δουλευε ως τις 11.Αν εισαι του ειδους τσεκαρε και οι 3 ξανθες και σλαβες.Η Τινα και η αλλη του οροφου ηταν πιο ευγενικες,οχι οτι η απεναντι ηταν κακια απλα ηταν πιο χυμα.Πες μας εντυπωσεις αμα πας για Τινα η οποια αλλη Ρωσοφωνη της περιοχηςΤίνα Βέργας 3 ωραία
παρουσία θα δοκιμασθεί!
Πρωτοξεκίνησε Μαραθώνος στο μεσαίο στον όροφο. Στην αρχή έκανε ακάποτη πίπα και έδινε και φιλιά στο στόμα. Μετά τα έκοψε όλα και φόλεψε. Δούλεψε ένα διάστημα τσατσά στα Μαραθώνος. Έχω πολύ καιρό να την πάρω...H λιλλύ Λίλιαν κάπως έτσι στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπογα ΕΙΝΑΙ Καλή; Δέχετε εχτραδακια γιατί ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα την έχω δει αρκετές φορές αλλά δεν μου έκανε κλικ να περάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων δέχομαι και σε πμ αν κάποιος θέλει να μου πει
Σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση να είμαστε καλάΠρωτοξεκίνησε Μαραθώνος στο μεσαίο στον όροφο. Στην αρχή έκανε ακάποτη πίπα και έδινε και φιλιά στο στόμα. Μετά τα έκοψε όλα και φόλεψε. Δούλεψε ένα διάστημα τσατσά στα Μαραθώνος. Έχω πολύ καιρό να την πάρω...
Αν αναφέρεσαι στη Λιλυ είναι η πρώην Βίβιαν από Μαραθώνος 59 και για λίγο Βέργας 7 ,πάντα απλό πρόγραμμα ανακοίνωναν γι αυτήν,μέσα ίσως έκανε ελεύθερο στοματικό όπως κάνουν πολλές παρόλο που ανακοινώνεται απλό,αν αναφέρεσαι στη Λίνα που κ αυτή δούλεψε πριν Μαραθώνος 59 γι αυτήν ανακοινωνοταν ελεύθερο στοματικό και μετά το έκοψε.H λιλλύ Λίλιαν κάπως έτσι στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπογα ΕΙΝΑΙ Καλή; Δέχετε εχτραδακια γιατί ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα την έχω δει αρκετές φορές αλλά δεν μου έκανε κλικ να περάσω ευχαριστώ εκ των προτέρων δέχομαι και σε πμ αν κάποιος θέλει να μου πει