Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (28 μέλη και 202 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Έχει εμφανιστεί και στο Ιάσωνος 46 μεσαίο. Μάλιστα, τότε κάλεσα τη σχετική υπηρεσία για να τη μαζέψει κι έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά, από όσο γνωρίζω. Εννοείται ότι ανακοινώθηκε υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.

Επίσης, την είχε πάρει ο αείμνηστος Φανούρης Τζούρας. Το αναφέρω έτσι για την ιστορία.:woldman:

Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για την τύχη του αείμνηστου Φανούρη Τζούρα;
Μήπως έπεσε κι αυτός θύμα του ακάπωτου πρωκτικού στα μπουρδέλα;

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Ξεκίνησα για βόλτα και ενημέρωση φυλής κατά τις 8, αλλά μόλις διάβασα ότι ενημέρωνε ο n.smyrnis σταμάτησα
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι για το Φιλιππίδου 11 κάτω, όπου σήμερα δεν ήταν η Ιζαμπέλα μαζί με την Τζούλια, αλλά μια Ελένη, λατίνα, με μακριά μαλλιά, μικρό βυζακι, ωραίο κωλαρακι, κάποια τατουάζ, μικρή σε ηλικία, πρόσχαρη στο σαλόνι και μέσα φιλότιμη.
Ελ στοματικό, γλυψιμο αρχιδιων,ανάποδο καβαλημα και τέλος.
Μιλάει λίγα ελληνικά, είναι 2 μήνες Ελλάδα και από κατάλαβα έκανε το ρεπό της Ιζαμπέλας.
Στα υπόλοιπα νέα:
Φ 59 κάτω Νικόλ με απλό και Βάνα, ξανθιά μιλφ με Ελ στοματικό, τελειωτικό.
Φ 69 κάτω Βίκυ.
Φ 71 κάτω μια λάτιν χοντρούλα με ελ στοματικό και μια λάτιν καλιγραμη με απλό, Σοφία.
Φώκαιας 7 πάνω η Μαρία, έχει πάρει κιλακια, με ελ στοματικό. Την είχα πάρει πρώτη μέρα που ήταν, πέρασα καλά, τότε δεν έκανε ελεύθερη πίπα, αλλά τον έπαιρνε όλο μέσα και στο καβαλημα ήταν σούπερ.
Αυτά τα λίγα και από μένα, καλό υπόλοιπο της ωραίας βραδιάς.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ειπε ο γάιδαρος τον πετινο κεφαλά:2funny:

:piss::piss::piss:
Ο @Reuzel δεν κρύβει όσα κάνει/γουστάρει όμως, κι ό,τι γράφει σε ενημέρωση κλπ έχουν επιβεβαιωθεί ως προς το αν αληθεύουν, πολλάκις. Ένα κάρο άλλα που διαβάζουμε (ακόμα και ως live) έχουν αποδειχθεί μπαρούφες...

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Ξεκίνησα για βόλτα και ενημέρωση φυλής κατά τις 8, αλλά μόλις διάβασα ότι ενημέρωνε ο n.smyrnis σταμάτησα
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι για το Φιλιππίδου 11 κάτω, όπου σήμερα δεν ήταν η Ιζαμπέλα μαζί με την Τζούλια, αλλά μια Ελένη, λατίνα, με μακριά μαλλιά, μικρό βυζακι, ωραίο κωλαρακι, κάποια τατουάζ, μικρή σε ηλικία, πρόσχαρη στο σαλόνι και μέσα φιλότιμη.
Ελ στοματικό, γλυψιμο αρχιδιων,ανάποδο καβαλημα και τέλος.
Μιλάει λίγα ελληνικά, είναι 2 μήνες Ελλάδα και από κατάλαβα έκανε το ρεπό της Ιζαμπέλας.
Στα υπόλοιπα νέα:
Φ 59 κάτω Νικόλ με απλό και Βάνα, ξανθιά μιλφ με Ελ στοματικό, τελειωτικό.
Φ 69 κάτω Βίκυ.
Φ 71 κάτω μια λάτιν χοντρούλα με ελ στοματικό και μια λάτιν καλιγραμη με απλό, Σοφία.
Φώκαιας 7 πάνω η Μαρία, έχει πάρει κιλακια, με ελ στοματικό. Την είχα πάρει πρώτη μέρα που ήταν, πέρασα καλά, τότε δεν έκανε ελεύθερη πίπα, αλλά τον έπαιρνε όλο μέσα και στο καβαλημα ήταν σούπερ.
Αυτά τα λίγα και από μένα, καλό υπόλοιπο της ωραίας βραδιάς.
Φίλε η Ελένη στο φιλιπ 11α έχει κωλαρα ! Την έπιασα σήμερα και ήταν όνειρο ! Άμα έκανε και 69 θα την είχα περάσει ένα πασο

m2801p

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Για ενδιαφερόμενους γνωρίζω γνωστές ομαδικές για πουτανες που κάνουν ακαπ στην Γερμανία

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
223
Like
13.889
Πόντοι
31.618
Φανταστικό το φωτογραφικό σόου δεν μπορώ να πω
Τορα γιατί εμένα μου κάνει για διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος και να τσιμπήσουν οι αδαείς πελάτες.
Πητε με μαλακα δεν πηραζει
Το μετάξι έπιασε πάτο και προφανώς βαράμε μύγες
Αυτές οι κοπέλες δεν κάνουν Φράγκο

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Οι γλωσσοφιλιάρηδες ας ρίξουν μια ματιά στη (μάλλον) καινούργια κοπέλα στο Φ. 109 κάτω πρώτη βάρδια. Η κοπέλα λέγεται Έμιλυ, είναι γύρω στα 35, χοντρούλα με μικρό για το σώμα της στήθος, αλλά είναι γλυκούλα στο πρόσωπο, με ξανθά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, έχει καλή διάθεση και κάνει καλή ακά πίπα. Μάλλον θα ξαναπήγαινα :rolleyes:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για την τύχη του αείμνηστου Φανούρη Τζούρα;
Μήπως έπεσε κι αυτός θύμα του ακάπωτου πρωκτικού στα μπουρδέλα;
Δε ζήταγε τέτοια ο Φανούρης. Ερασιτεχνικές εποχές.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Εγώ για τις φωτό έχω να πω θα μας δέσουν καμιά μέρα για αυτό με ρέγουλα χαχαχα! Εγώ έχω να πω για την φωτό του μυστη με την Αννα από χωματιανου ότι καυλωσα και είπα να περάσω μια βόλτα αν και την είχα δει!!! Με είχε έρθει λιγούρα για petit teenaki ενώ δεν με τρελαίνουν αυτά πόσο μάλλον τα ανύπαρκτα βυζακια !! Παίδες τι καυλί ήταν αυτό !!! Ήθελα να το γαμαω ώρες πόσο μάλλον και στα 4 που ούτε την τεράστια κωλαρα έχει ούτε τίποτα !! Πραγματικά η τυπισα είναι μαστορισα!!! Ανεβαίνει κρητική !!

Lordevil

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ερώτηση, υπάρχει άτυπος χώρος(μπούρδέλο), Γλυφάδα κάπου Σκιάθου με κοπέλες ή εκεί κοντά? Αν ναι ας μου στείλει κάποιος μύνημα ....ευχαριστώ

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
60
Πόντοι
0

Εγώ για τις φωτό έχω να πω θα μας δέσουν καμιά μέρα για αυτό με ρέγουλα χαχαχα! Εγώ έχω να πω για την φωτό του μυστη με την Αννα από χωματιανου ότι καυλωσα και είπα να περάσω μια βόλτα αν και την είχα δει!!! Με είχε έρθει λιγούρα για petit teenaki ενώ δεν με τρελαίνουν αυτά πόσο μάλλον τα ανύπαρκτα βυζακια !! Παίδες τι καυλί ήταν αυτό !!! Ήθελα να το γαμαω ώρες πόσο μάλλον και στα 4 που ούτε την τεράστια κωλαρα έχει ούτε τίποτα !! Πραγματικά η τυπισα είναι μαστορισα!!! Ανεβαίνει κρητική !!
Ρε μάγκες καμία φώτο της Ιζαμπέλας έχουμε για να καβλωσουμε?

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Ρε μάγκες καμία φώτο της Ιζαμπέλας έχουμε για να καβλωσουμε?
IMG_2808.jpeg
Άψογη στεγανοποίηση ! Στεγανοποιεί ολα τα σάλια στο σαλόνι

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Αδερφε βλέπω παίζεις μπουρι....:D:Θα την έσκισες την καυμένη
ναι καταλαβαινουν αυτες. τον συνηθισαν τον βιασμο. να ναι καλα τα δεκαευρα που παιρνουν στο 10λεπτο maximum

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Φανταστικό το φωτογραφικό σόου δεν μπορώ να πω
Τορα γιατί εμένα μου κάνει για διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος και να τσιμπήσουν οι αδαείς πελάτες.
Πητε με μαλακα δεν πηραζει
Το μετάξι έπιασε πάτο και προφανώς βαράμε μύγες
Αυτές οι κοπέλες δεν κάνουν Φράγκο
Εγώ το πα κάποια ποστ πιο πίσω δειλά δειλά μεν για το πώς "χαλάει η πιάτσα" επίσης εγώ έχω και κατά νου δύο ΟΧΙ Λατίνες που λειτουργούν ως κραχτες. Ας παραλογιστω ξανά λοιπόν...Ας πούμε πως δεν έχει κίνηση στα μαγαζιά. Ξάφνου σκάνε μύτη δύο τρία καλά εμφανισιακά κοριτσοπουλα που δεν δουλεύουν μεγάλα διαστήματα. Σκάει το νέο ότι γύρισε η τάδε, γίνεται του μουνιού, προφανώς η επισκεψιμότητα αυξάνεται κατακόρυφα, θα γαμησεις τη σούπερ μοντέλα bitchιρικα 1-2 φορές ΜΕΤΑ κουτσά στραβά θα πας και παρά δίπλα, που και πάλι θα χει κάτι καλό...Όλο αυτό κρατάει από 3με5 μήνες. Τα κοριτσάκια /κράχτες που εκτόξευσαν την κίνηση, θα βγάλουν καλά λεφτά και λογικό είναι, η όλη περιοχή θα κινηθεί και αυτή, φολιασματα θα κοπούν, βάρδιες θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ότι παίξει και με έξτρα και δεν ξέρω και γω τι θεμιτό είναι και αυτο και θα παίξουν και ποσοστά για να ναι όλοι καλά!

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
H πλάκα είναι να διαβάζεις κριτικές για τύπους που έπιναν τα μουνόζουμα στους οποίους είχα χαλάσει την φαντασίωση εικάζοντας ότι πιθανά περιείχαν και κρεμπιε από προηγούμενο συναγωνιστή και ήρθε ο τύπος και έβαλε ατράνταχτες αποδείξεις χαχα
καποτε γαμαγα μια κρεμπιε και μετα μπαινατε ο επομενος. οσο και να επλενε το μουνι κατι θα εμενε. και ποτε δν το ζητησα απλα μια μερα με ποτισε φαρμακι και με βιασε. απο τοτε δν την ξαναπηδηξα με προφυλαξη. ο θεος με προστατευσε και οταν την ξανασυναντησα μετα απο χρονι και μονο με καποτα. να ξερετε βαζουν και μωρομαντηλο οταν εχουν περιοδο για να μν κοψουν την δουλεια. και οσαν πιο μικρος τον ετρωγε 2 3 φορες την μερα. πληρωνουμε για διαφορους λογους και πολυ ειστε και ανωμαλοι. μπροστα στην καυλα δν λογαριαζετε τπτ. η παναγια μαζι σας.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.792
Πόντοι
3.446

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Λαρίσα το ρουμάνικο κοντοπούτανο που έχουν γραφτεί πολλές κριτικές!
Σεξ από το μουνί με πόδι μέσα!!
Και τελειωτικό μέσα στο μουνί της..
Θα δείτε και τα χυσάκια...
Την κοπέλα την είχα πάρει πάνω από 15 φορές, την τελευταία κατούρησα μέσα στο μουνί της και σεξ με πλατσούρισμα!! Χαχαχα
Κώλο δεν μου έδωσε ποτέ αν και τις είχα προτείνει 250€.
Δεν πειράζει ευτυχώς ήρθε η Κάμη που την ξεκώλιασσα.

Λαρίσα
IMG_20250903_031633.jpg

IMG_20250903_122012.jpg
IMG_20250903_031711.jpg
ενταξει το αποτελειωσαμε το νημα. μαλακες οταν κατεβαινω δν θανξαναμιλησω με κανεναν σας. ειστε επικινδυνοι και τρελοι. απο περιεργεια με ποσο κασερι ενεδωσε;

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες! Οι γλωσσοφιλιάρηδες ας ρίξουν μια ματιά στη (μάλλον) καινούργια κοπέλα στο Φ. 109 κάτω πρώτη βάρδια. Η κοπέλα λέγεται Έμιλυ, είναι γύρω στα 35, χοντρούλα με μικρό για το σώμα της στήθος, αλλά είναι γλυκούλα στο πρόσωπο, με ξανθά κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, έχει καλή διάθεση και κάνει καλή ακά πίπα. Μάλλον θα ξαναπήγαινα :rolleyes:
Σύμφωνο απόλυτα φίλε είναι πολύ καλή και προσπαθεί να ευχαρειστηση τον πελάτη

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00....κατεληξα στο Ιασωνος 37 οπου γινοτανε λαικο επενδυτικο προσκυνημα για την γνωστη πετιτ Βανεσσα....μαζι της και η καινουργια κοπελα απο την Ρουμανια η Αννα (οχι η Καμι)...και οι δυο στα 15 ευρω...δεν ηξερα με ποια να παω,ειχε και πολυ κοσμο οποτε εδωσα πρωτος τα 15 στην τσατσα Μαρια λεγοντας της "ας ερθει οποια απο τις δυο θελει" χαχαχα...τελικα ηρθε η καινουργια η Αννα...πολυ καλη και ομορφη κοπελιτσα περασα απροσμενα καλα...ανεβαινει κριτικη....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00....κατεληξα στο Ιασωνος 37 οπου γινοτανε λαικο επενδυτικο προσκυνημα για την γνωστη πετιτ Βανεσσα....μαζι της και η καινουργια κοπελα απο την Ρουμανια η Αννα (οχι η Καμι)...και οι δυο στα 15 ευρω...δεν ηξερα με ποια να παω,ειχε και πολυ κοσμο οποτε εδωσα πρωτος τα 15 στην τσατσα Μαρια λεγοντας της "ας ερθει οποια απο τις δυο θελει" χαχαχα...τελικα ηρθε η καινουργια η Αννα...πολυ καλη και ομορφη κοπελιτσα περασα απροσμενα καλα...ανεβαινει κριτικη....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Και πολύ καλά έκανες και πέρασες με την καινούργια.καπου το βαριέσαι συνέχεια το ίδιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom