Αλλά όχι και 15€ στο μετάξι.εκανα και εγώ της μαλακίες μου κάποτε,αλλά μέχρι 10€ στο μετάξι γιατί παίρνουν τα μυαλά πολύ πολύ αέρα.Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00....κατεληξα στο Ιασωνος 37 οπου γινοτανε λαικο επενδυτικο προσκυνημα για την γνωστη πετιτ Βανεσσα....μαζι της και η καινουργια κοπελα απο την Ρουμανια η Αννα (οχι η Καμι)...και οι δυο στα 15 ευρω...δεν ηξερα με ποια να παω,ειχε και πολυ κοσμο οποτε εδωσα πρωτος τα 15 στην τσατσα Μαρια λεγοντας της "ας ερθει οποια απο τις δυο θελει" χαχαχα...τελικα ηρθε η καινουργια η Αννα...πολυ καλη και ομορφη κοπελιτσα περασα απροσμενα καλα...ανεβαινει κριτικη....
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Σάρα από Φιλιππίδου ξέρουμε σε ποια βάρδια εργάζεται ;
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.361
- Πόντοι
- 19.236
Σωστα και γω 15 ευρω μια φορα το μηνα/διμηνο αμα δωσω και οχι σε Λατινα 15ευρω...Αλλά όχι και 15€ στο μετάξι.εκανα και εγώ της μαλακίες μου κάποτε,αλλά μέχρι 10€ στο μετάξι γιατί παίρνουν τα μυαλά πολύ πολύ αέρα.
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 361
Απορώ δεν το θυμάστε το περιστατικό. Μαζί με την κοπέλα από το μπουρδέλο, είχαν πιάσει και οροθετικές από την πιάτσα. Εν συνεχεία δημοσιεύσαν τα πρόσωπα τους, για το οποίο λογοκρίθηκαν έντονα!
Θυμάμαι, μέλος εδώ που κλαιγότανε γιατί της έκανε γλυφομούνι και έτρεχε μετά για εξετάσεις. Το άθλημα έχει και τα ρίσκα του!
Φίλε είναι τρομακτικό γραφουν 5 4 σχόλια γι'αυτό και μετα ρωτάνε ξερει κανείς που δουλεύει η τάδε σαν να μην έγινε τίποτα![]()
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της μολυσμένης με AIDS ιερόδουλης - ΤΑ ΝΕΑ
Τις φωτογραφίες της Ρωσίδας που είχε μολυνθεί με τον ιό του AIDS και εργαζόταν ως ιερόδουλη σε παράνομο οίκο ανοχή στην Αθήνα, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως έχει συνευρεθεί με πάρα πολλούς άνδρες. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί της χωρίς προφυλακτικό θα...www.tanea.gr
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.060
- Πόντοι
- 361
Ρε μπρο και μουνοζουμο να μην πίνεις εγω με την φωτο και το πόδι ουτε με δύο καποτες δεν το βαζω ξαναH πλάκα είναι να διαβάζεις κριτικές για τύπους που έπιναν τα μουνόζουμα στους οποίους είχα χαλάσει την φαντασίωση εικάζοντας ότι πιθανά περιείχαν και κρεμπιε από προηγούμενο συναγωνιστή και ήρθε ο τύπος και έβαλε ατράνταχτες αποδείξεις χαχα
Προς Θεού δεν το είπα να σε κατηγορήσω μην το πάρεις στραβά. Δε πάει να είναι λατίνα, Ρουμάνα,και ότι άλλο θέλει. απλά εγώ μιλάω για το μετάξι που πάνε της τιμές εκεί που γουστάρουν και δεν αξίζουν τα λεφτά.Σωστα και γω 15 ευρω μια φορα το μηνα/διμηνο αμα δωσω και οχι σε Λατινα 15ευρω...
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Δεν ήταν ακάποτος, αν και πραγματικός μύστης. Έχει περάσει σχεδόν οκταετία από το τελευταίο του ποστ. Άρα, δυστυχώς το μόνο συμπέρασμα είναι ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για την τύχη του αείμνηστου Φανούρη Τζούρα;
Μήπως έπεσε κι αυτός θύμα του ακάπωτου πρωκτικού στα μπουρδέλα;

Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.053
- Πόντοι
- 4.821
Εδώ οι άλλοι στο κολωνου που ανεβαίνεις τα σκαλάκια πάνω με τους μπορντό τοιχους στήσω δεύτερη βάρδια συνήθως έχουν λατινες καραμπαζα χειρότερες από Φυλής στα 20€ αν είναι δυνατόν και ο χώρος ίδιος και βρομερος! Ήθελα να ήξερα ποιος πάει και το έχουν κρατήσει 1 χρόνο τώρα το20€Προς Θεού δεν το είπα να σε κατηγορήσω μην το πάρεις στραβά. Δε πάει να είναι λατίνα, Ρουμάνα,και ότι άλλο θέλει. απλά εγώ μιλάω για το μετάξι που πάνε της τιμές εκεί που γουστάρουν και δεν αξίζουν τα λεφτά.
Έλα ντε. μόνη μας δεν βγάζουμε τα μάτια μας? αφού βλέπουν ότι πάει κόσμος χαζές είναι να το αλλάξουν.τιποτα.για εμένα 10€και πολλά τους είναι.Εδώ οι άλλοι στο κολωνου που ανεβαίνεις τα σκαλάκια πάνω με τους μπορντό τοιχους στήσω δεύτερη βάρδια συνήθως έχουν λατινες καραμπαζα χειρότερες από Φυλής στα 20€ αν είναι δυνατόν και ο χώρος ίδιος και βρομερος! Ήθελα να ήξερα ποιος πάει και το έχουν κρατήσει 1 χρόνο τώρα το20€
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.489
- Πόντοι
- 7.095
Κίνησε ο Εβραίος και ήταν ημέρα Σάββατο, χθες κατά της 17:00 γρηγορο πέρασμα από Μεταξουργείο και ευκαιρία για επίσκεψη στη Γιούλη Μ.Α.21.
Παπάρια έπεσα στο ρεπό της
Το μόνο καλό ότι υπηρεσία ήταν η Δανάη και είπαμε δύο κουβέντες να ξέρει τι γίνεται με τον σκατοτραβελι τσάτσο του 1ου.
Μπράβο στη Δανάη που είναι ξεκάθαρη και στα καινούργια καθήκοντα της όπως ήταν και στα προηγούμενα (και ας μην ήμουν πελάτης της).
Παπάρια έπεσα στο ρεπό της

Το μόνο καλό ότι υπηρεσία ήταν η Δανάη και είπαμε δύο κουβέντες να ξέρει τι γίνεται με τον σκατοτραβελι τσάτσο του 1ου.
Μπράβο στη Δανάη που είναι ξεκάθαρη και στα καινούργια καθήκοντα της όπως ήταν και στα προηγούμενα (και ας μην ήμουν πελάτης της).
το χουν γυρίσει στο δεκαρικο.Εδώ οι άλλοι στο κολωνου που ανεβαίνεις τα σκαλάκια πάνω με τους μπορντό τοιχους στήσω δεύτερη βάρδια συνήθως έχουν λατινες καραμπαζα χειρότερες από Φυλής στα 20€ αν είναι δυνατόν και ο χώρος ίδιος και βρομερος! Ήθελα να ήξερα ποιος πάει και το έχουν κρατήσει 1 χρόνο τώρα το20€
Κατι ενδιάμεσο...Ζυμαρακι η χοντρη;
Ρώτησα την Άννα και μου είπε δεν ξέρουν ακόμα αν έρθει και πότε...Ξέρει κανείς γιατί η Λίκα δεν εμφανίστηκε ακόμα; Από το Vergas 7
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.179
- Πόντοι
- 26.435
καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν η Μαρία η Αλβανεζα με την κωλαρα από Διδύμου έχει επιστρέψει? Γιατί εκεί τώρα είναι μια άκυρη.
Καλημέρα φίλε μ! Αν δεν κάνω λαθος χτες στη βόλτα που έκανα ήταν εκεί. Τώρα ποια ήταν?καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν η Μαρία η Αλβανεζα με την κωλαρα από Διδύμου έχει επιστρέψει? Γιατί εκεί τώρα είναι μια άκυρη.
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 448
- Πόντοι
- 21
Δεν ήταν ακάποτος, αν και πραγματικός μύστης. Έχει περάσει σχεδόν οκταετία από το τελευταίο του ποστ. Άρα, δυστυχώς το μόνο συμπέρασμα είναι ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια.![]()
Ο "Φανούρης Τζούρας" ήταν διαδικτυακός χαρακτήρας ενός πραγματικού μπουρδελιάρη που κάποια στιγμή τον βαρέθηκε και τον "εξαφάνισε"
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.256
- Πόντοι
- 3.246
Εδώ οι άλλοι στο κολωνου που ανεβαίνεις τα σκαλάκια πάνω με τους μπορντό τοιχους στήσω δεύτερη βάρδια συνήθως έχουν λατινες καραμπαζα χειρότερες από Φυλής στα 20€ αν είναι δυνατόν και ο χώρος ίδιος και βρομερος! Ήθελα να ήξερα ποιος πάει και το έχουν κρατήσει 1 χρόνο τώρα το20€
το χουν γυρίσει στο δεκαρικο.
Για να είμαστε δίκαιοι, τα κορίτσια που έχει τους τελευταίους μήνες στην 2η-3η βάρδια και παίρνουν 20, είναι κορίτσια που δουλεύουν και στην Φυλής στο 20ρικο και κάποιες φορές έχει και στουντιοκόριτσα που καλύπτουν βάρδιες, καράμπαζα δεν τις λες με τίποτα, τώρα στην 1η βάρδια έχει όντως "Λατίνες της σειράς" όπως τις λέω που δεν λένε και πολλά ΑΛΛΑ στο 10ρικο, με λίγα λόγια , 1η βάρδια έχει όντως μπαζάκια στα 10, 2η-3η ΣΥΝΗΘΩΣ, έχει ποιο καλές στα 20, τα δωμάτια δεν είναι σαν τα άλλα Λατινομάγαζα της περιοχής, είναι αρκετά καλύτερα.
Εγώ προσωπικά επειδή δεν θέλω να υποστηρίξω το 20ρικο στο Μετάξι έχω περάσει "μόνο" 2 φορές με την Μέγκαν και την Chloe που ήταν/είναι και στο Συγγρου 232? αν θυμάμαι καλά.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.448
- Πόντοι
- 35.948
Καινούρια, μελαχρινή μιλφ και χοντρήΑγκύρας 12 και απέναντι 9 μια Αθηνά, την ξέρεις κανεις?
Καινούρια?
Πως είναι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο