Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.410
- Πόντοι
- 35.948
Θα το σκεφτούν σοβαρά, αλλά πιστεύω θα σε συγχωρέσουνΥΓ ζητώ ταπεινά συγνώμη που για ακόμη μια φορά διέκοψα το ατελείωτο σπαμαρισμα

Θα το σκεφτούν σοβαρά, αλλά πιστεύω θα σε συγχωρέσουνΥΓ ζητώ ταπεινά συγνώμη που για ακόμη μια φορά διέκοψα το ατελείωτο σπαμαρισμα
Στα Ι20 και στο Περδίκα 1 στις λατίνες της σειράς, μπορείς να το ρωτήσεις με καλές πιθανότητες.Καλησπέρα υπάρχει καμία κοπέλα φυλής ή Μεταξουργείο να κάνει τελειωτικό στο πρόσωπο ας είναι και εκτός προγράμματος θα δώσουμε το εξτραδακι εάν χρειαστεί
Δίκιο έχεις, θα μπορούσε να εχει γίνει στο σχολιασμό το τζέρτζελο, αλλά εδω γράφονται αλλα κ αλλα.... σε λίγο θα γράφουμε σε ενημέρωση δίπλα απο το όνομα και ποια εχει φάει πόδι απο τον κύριο xamosΥΓ ζητώ ταπεινά συγνώμη που για ακόμη μια φορά διέκοψα το ατελείωτο σπαμαρισμα...συνεχίστε.
Πρότεινα ευγενικά σε π.μ. να ανοίξει ένα νήμα για τέτοιου τύπου υλικό. Ίδωμεν...σε λίγο θα γράφουμε σε ενημέρωση δίπλα απο το όνομα και ποια εχει φάει πόδι απο τον κύριο xamos
Τα κάνω πολλούς μήνες όλα αυτά!Θα μας κάνεις να μην ξαναγλείψουμε μουνί και κώλο![]()
ναι φυσικά και ξέρω για χάλασμα πιάτσας...Ζυμαρακι η χοντρη;
Τι πιατσα να χαλασει ρε τυπε; Ξερεις κανεναν να πληρωσει εξτρα για να γαμησει με την πατουσα του το μουνι; χαχα
Ο καθενας με τις ανωμαλιες του, αλλα αυτο ειναι περιπτωση και οχι κατι που γινεται συχνα, και στην τελικη τα σκαει για να κανει την φαντασιωση του..
Εμενα περισσοτερο εντυπωση μου κανουν οι πουτανες που μπροστα στο χρημα δεν υπολογιζουν τιποτα!
Χαμενα κορμια!
Μπορεί να μην πάμε με τις ίδιες. Επίσης η πιθανότητα για μετάδοση δεν είναι 100%Τα κάνω πολλούς μήνες όλα αυτά!
Οπότε ότι είναι να κολλήσεις το κόλλησες!!
Για χέρι το είδες εσύ?Καλά ρε μεγάλε ήμαρτον με το τρόλ...
Τι μας έβαλες εδώ;;; Να σου γλύφει το χέρι???![]()
Ναι. Γιατί είναι κάτι άλλο;;;Για χέρι το είδες εσύ?![]()
Έχει εμφανιστεί και στο Ιάσωνος 46 μεσαίο. Μάλιστα, τότε κάλεσα τη σχετική υπηρεσία για να τη μαζέψει κι έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά, από όσο γνωρίζω. Εννοείται ότι ανακοινώθηκε υπερφουλαρισμένο πρόγραμμα.Για όσους θυμούνται, είχαν βρει τουλάχιστον 20-30 πιατσόβιες πουτάνες με aids.
Μετά από λίγους μήνες από το συμβάν είχα πετύχει αυτό εδώ το σίχαμα να δουλεύει στο Κολωνού 47
![]()
παλαμαρι. Δικος μου ειναι ο μυστης. πως βγαζετε φωτο στην ζουλα η το δεχονται;Ναι. Γιατί είναι κάτι άλλο;;;![]()
Ο ποδολαγνος μπροστα σου ειναι παιδικη χαραΈχω πάρει τουλάχιστον 40 κορωσίδες στο ξενοδοχείο το χω κάνει και αυτό.
Θα σου βάλω μία φωτογραφία με την Πάολα την πήρα για 2 ώρες.
Το μόνο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο ξενοδοχείο είναι ότι δεν βρίσκω άλλους συναγωνιστές να γαμήσουν την κοπέλα ή να βρω καπότες με σπέρμα να τις βάλω μέσα στον κώλο ή στο μουνί τους !!
Μεγάλο πρόβλημα και για αυτό πάω κατευθείαν μέσα στα μπουρδέλα στην πηγή!!
Όλες τις κορασίδες που παίρνω τις πηγαίνω πρώτα να τις χύνουν πελάτες μέσα στο μουνι ή μέσα στον κώλο οπουδήποτε και μετά έρχονται και τις γαμάω και εγώ.
Η Πάολα περιμένει να την χύσω μέσα στην μουνάρα της. Βαρέθηκα αυτή την κοπέλα να την ξεσκίζω από κώλο.
Α είχα πάρει μαζί μου και μερικές καπότες γεμάτες.. καταλαβαίνετε..
![]()
![]()
Να πας σε οφθαλμίατρο, επειγόντως!Ναι. Γιατί είναι κάτι άλλο;;;![]()
Σε τρολάρει όπως ο @DmtrsxXx ...Να πας σε οφθαλμίατρο, επειγόντως!![]()
Ειπε ο γάιδαρος τον πετινο κεφάλα.Κάποιος μου είχε πει σε ΠΜ ότι οι λατίνες είναι βρωμιάρες αλλά τώρα αρχίζω να το εμπεδώνω καλύτερα. Όχι ότι δεν θα τα κάνουν και άσπρες αυτά, αλλά μέχρι στιγμής λατίνια και ρουμανογυφτάκια βλέπουμε
Φαντάζεστε να ανέβει και άλλη φωτό και να δούμε την Κίρα με αντρικό βρωμοπόδαρο στο νεανικό ρωσικό μουνί της;![]()