Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 2.727
Τι εννοεις Ποκαχοντας?Ιάσονος 20Α Βαλέρια Ουκρανή και μια νέα και καλά Ποκαχόντας.
Ομορφη μικρη λατινα με κωλαρα?
Τι εννοεις Ποκαχοντας?Ιάσονος 20Α Βαλέρια Ουκρανή και μια νέα και καλά Ποκαχόντας.
στο άσχημο προς άγριο...Τι εννοεις Ποκαχοντας?
Ομορφη μικρη λατινα με κωλαρα?
Σελεστε άφαντη...πάω να ρίξω ένα Ρανια .
Αφήνει. 69 επίσηςΓια μουνακι έλεγα αλλά θα ρωτήσω
Εχει αυτη τη τουφα στη μουνα ακρως εκφυλη η καριολα ,τουλαχιστον τοτε που πηρα την ειχε.Για μουνακι έλεγα αλλά θα ρωτήσω
πάνω από 1.60Τι υψος στο περιπου? Τοσος ντορος ολο λεω να τσεκαρω αλλα παντα καταθετω καπου αλλου και φευγω.
Ναι αυτο έχω τσεκαρει κ εγώΕχει αυτη τη τουφα στη μουνα ακρως εκφυλη η καριολα ,τουλαχιστον τοτε που πηρα την ειχε.
Καλησπερα με γρηγορη ερωτηση. Ειμαι καινουργιος στην φαση, και λεω σημερα να παω μια βολτα προς εκεινα τα λημέρια… ποια ωρα ειναι η καλυτερη να παω;πέρασμα για αυτοψία Αγκυρας 12 Αθηνα μια πατσά της διπλανής πόρτας, Νταρια πρώτη φορά την έβλεπα αν ήμουν αυτών των ηλικιών μόνο και μόνο για αυτά τα μάτια θα την έπαιρνα.
10:30 11:00 να προλάβεις να δεις δύο βάρδιες, αλλά Σάββατο γίνεται κυριολεκτικά της πουτάνας.Καλησπερα με γρηγορη ερωτηση. Ειμαι καινουργιος στην φαση, και λεω σημερα να παω μια βολτα προς εκεινα τα λημέρια… ποια ωρα ειναι η καλυτερη να παω;
με βλεπω ιζαμπελα για κουλουρακι σημερα. εχει διαρκεια η μονο τελειωμα μεσα ?Καλησπέρα στην παρέα, πέρασμα με Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α την είχα ξαναπάρει στο μετάξι γωνία Πέρδικας μεγάλου Αλεξάνδρου, για το 20αρικο και ενώ δίνει κάθε τρύπα της δεν είναι vfm για εμένα. Κασέτα οι φωνουλες που βγάζει πάνω στην πράξη και για εμένα είναι αντικαυλωτικο την πήρα μουνι κωλο αλλά η κατάθεση ήρθε με φραπέ στο στόμα της. Μετά από ένα μισάωρο μπήκα με Ξένια στην Φώκαιας η οποία παρά το απλό πρόγραμμα είναι vfm γιατί το ζει και μοιάζει αληθοφανή. Τώρα είμαι μετάξι προς αναζήτηση 3ου ξεφορτωματος
Μεγάλες βυζάρες η τσα2? Πωωω με καβλωσες....πανω 3αρι??30/08/25
κατά τις 18:00. Φευγαλέα ενημέρωση
Φωκαίας
Φιλιππίδου
- 7: Ανοιχτό αλλά κλειστή η κάτω πόρτα
- 13 αριστερά: Αλεχάντρα
- 13 δεξιά: Αλίσα, Μόνικα αν θυμάμαι καλά. Φεύγοντας και ενώ τα κορίτσια μου χάιδευαν το πουλί, εγώ ρώτησα για 2η φορά την ξανθιά τσατσά με τις τεράστιες βυζάρες αν θέλει να μπούμε μαζί στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκε παρ' όλα τα κοπλιμέντα που μου έκανε
- 17α: Μιχαέλα
- 25β: Σάρα
- 27β πάνω: Βαλεντίνα, και άλλη μία
Φυλής
- 66δ: Αμάντα
- 74 αριστερά: Νίκη, Έμμυ
- 65α: Χριστίνα, Μπέκυ
- 65β: Κορίνα, Ντιάνα
![]()
Σε ένα σπίτι που δεν έχω αναφέρει η πουτάνα στο σαλόνι με καύλωσε απρόσμενα με την μίνι κουβέντα που είχαμε
R:- θα με κατουρήσεις;
Π: -τι; Να σε κατουρήσω;
R: -ναι
Π: -που; στο στόμα;
R: -ναι στο στόμα
και ταυτόχρονα μου έδειχνε με το χέρι της την ροή που θα ακολουθούσε το κάτουρό της μέσα μου, από το στόμα μέχρι το στομάχι
Π: -περίεργο αυτό που ζητάς
R: -ναι αλλά μου αρέσει, και τώρα με καύλωσες έτσι όπως μου τα περιέγραψες
Π: -σε καύλωσα; Πόσα έξτρα θα μου δώσεις;
Κάπου εκεί σταμάτησε η συζήτηση γιατί μπήκαν μέσα πελάτες και εγώ έφυγα
Δεν μπήκα με κάποια γιατί είχα τεράστια ανάγκη να κατευθυνθώ προς τις αμαρτωλές πιάτσες της Ομόνοιας
Quiz: Ποιά πουτάνα που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στη Φυλής ξαφνικά εθεάθη να πιατσάρει στην Ομόνοια; Η συνέχεια στο αντίστοιχο νήμα
Αρκετά μεγάλες σαν μπαλόνια. Πόσο θέλω να τις ρουφήξωΜεγάλες βυζάρες η τσα2? Πωωω με καβλωσες....πανω 3αρι??