Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (18 μέλη και 204 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.403
Πόντοι
2.727

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.123
Πόντοι
446
Τι εννοεις Ποκαχοντας?
Ομορφη μικρη λατινα με κωλαρα?
στο άσχημο προς άγριο...
Φωκαιας 27Γ μόνο λουνα
Υπογα Αντρέα και περίμενε αλλαγή στις 20:00.
Φωκαιας 19 Καρλα σε αγρανάπαυση.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.123
Πόντοι
446
Φιλιππίδου 11 Α (το πέτυχα) το γνωστό δίδυμο Τζουλια Ιζαμπελα με φουλ σαλόνι.

Ρε μάγκες αυτή η Ιζαμπελα δεν έπαιζε και Περδικα 1 πριν καιρό;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.123
Πόντοι
446
πέρασμα για αυτοψία Αγκυρας 12 Αθηνα μια πατσά της διπλανής πόρτας, Νταρια πρώτη φορά την έβλεπα αν ήμουν αυτών των ηλικιών μόνο και μόνο για αυτά τα μάτια θα την έπαιρνα.

johnnyjohnny13

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
πέρασμα για αυτοψία Αγκυρας 12 Αθηνα μια πατσά της διπλανής πόρτας, Νταρια πρώτη φορά την έβλεπα αν ήμουν αυτών των ηλικιών μόνο και μόνο για αυτά τα μάτια θα την έπαιρνα.
Καλησπερα με γρηγορη ερωτηση. Ειμαι καινουργιος στην φαση, και λεω σημερα να παω μια βολτα προς εκεινα τα λημέρια… ποια ωρα ειναι η καλυτερη να παω;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.123
Πόντοι
446
Καλησπερα με γρηγορη ερωτηση. Ειμαι καινουργιος στην φαση, και λεω σημερα να παω μια βολτα προς εκεινα τα λημέρια… ποια ωρα ειναι η καλυτερη να παω;
10:30 11:00 να προλάβεις να δεις δύο βάρδιες, αλλά Σάββατο γίνεται κυριολεκτικά της πουτάνας.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Καλησπέρα στην παρέα, πέρασμα με Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α την είχα ξαναπάρει στο μετάξι γωνία Πέρδικας μεγάλου Αλεξάνδρου, για το 20αρικο και ενώ δίνει κάθε τρύπα της δεν είναι vfm για εμένα. Κασέτα οι φωνουλες που βγάζει πάνω στην πράξη και για εμένα είναι αντικαυλωτικο την πήρα μουνι κωλο αλλά η κατάθεση ήρθε με φραπέ στο στόμα της. Μετά από ένα μισάωρο μπήκα με Ξένια στην Φώκαιας η οποία παρά το απλό πρόγραμμα είναι vfm γιατί το ζει και μοιάζει αληθοφανή. Τώρα είμαι μετάξι προς αναζήτηση 3ου ξεφορτωματος

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα, πέρασμα με Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α την είχα ξαναπάρει στο μετάξι γωνία Πέρδικας μεγάλου Αλεξάνδρου, για το 20αρικο και ενώ δίνει κάθε τρύπα της δεν είναι vfm για εμένα. Κασέτα οι φωνουλες που βγάζει πάνω στην πράξη και για εμένα είναι αντικαυλωτικο την πήρα μουνι κωλο αλλά η κατάθεση ήρθε με φραπέ στο στόμα της. Μετά από ένα μισάωρο μπήκα με Ξένια στην Φώκαιας η οποία παρά το απλό πρόγραμμα είναι vfm γιατί το ζει και μοιάζει αληθοφανή. Τώρα είμαι μετάξι προς αναζήτηση 3ου ξεφορτωματος
με βλεπω ιζαμπελα για κουλουρακι σημερα. εχει διαρκεια η μονο τελειωμα μεσα ?

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
311
Θυμάται κανείς ως το ώρα είναι ανοιχτό το Χωματιανου 11;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336

30/08/25

κατά τις 18:00. Φευγαλέα ενημέρωση

Φωκαίας
  • 7: Ανοιχτό αλλά κλειστή η κάτω πόρτα
  • 13 αριστερά: Αλεχάντρα
  • 13 δεξιά: Αλίσα, Μόνικα αν θυμάμαι καλά. Φεύγοντας και ενώ τα κορίτσια μου χάιδευαν το πουλί, εγώ ρώτησα για 2η φορά την ξανθιά τσατσά με τις τεράστιες βυζάρες αν θέλει να μπούμε μαζί στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκε παρ' όλα τα κοπλιμέντα που μου έκανε
  • 17α: Μιχαέλα
  • 25β: Σάρα
  • 27β πάνω: Βαλεντίνα, και άλλη μία
Φιλιππίδου
  • 11β: Μιχαέλα, Ραφαέλα
  • 11α: Ιζαμπέλα, Τζούλια
Φυλής
3008.jpg

Σε ένα σπίτι που δεν έχω αναφέρει η πουτάνα στο σαλόνι με καύλωσε απρόσμενα με την μίνι κουβέντα που είχαμε

R: -θα με κατουρήσεις;
Π: -τι; Να σε κατουρήσω;
R: -ναι
Π: -που; στο στόμα;
R: -ναι στο στόμα

και ταυτόχρονα μου έδειχνε με το χέρι της την ροή που θα ακολουθούσε το κάτουρό της μέσα μου, από το στόμα μέχρι το στομάχι

Π: -περίεργο αυτό που ζητάς
R: -ναι αλλά μου αρέσει, και τώρα με καύλωσες έτσι όπως μου τα περιέγραψες
Π: -σε καύλωσα; Πόσα έξτρα θα μου δώσεις;

Κάπου εκεί σταμάτησε η συζήτηση γιατί μπήκαν μέσα πελάτες και εγώ έφυγα

Δεν μπήκα με κάποια γιατί είχα τεράστια ανάγκη να κατευθυνθώ προς τις αμαρτωλές πιάτσες της Ομόνοιας

Quiz: Ποιά πουτάνα που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στη Φυλής ξαφνικά εθεάθη να πιατσάρει στην Ομόνοια; Η συνέχεια στο αντίστοιχο νήμα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Στοχευμένη τσάρκα στους δρόμους της ηδονής και της αηδίας, μεταξύ 18:00 ως 22:00...
(με δουλειά ενδιάμεσα)

Μεταξουργείο:
Πέτυχα τη Ναόμι να φεύγει κατά τις 18:10, πανέμορφη η αγάπη μου.. :smitten:
Σύντομη κουβέντα, αγκαλιά, φιλάκι στο μάγουλό μου και δρόμο..

Σε λίγα ακόμη που μπήκα δεν είδα κάτι που να αξίζει να γραφτεί, οπότε δε σημείωσα..
Ήθελα να τσεκάρω για Γιούλη αλλά δεν είχα καμία όρεξη για τον γνωστό.. :jerking::effemine:

Βικτώρια:
Φ65Α Χριστίνα Τσέχα ("Γεια σας. Τι κάνετε; Καλά είσαστε; Ποιος θα περάσει μαζί μου;") , και Μπέκυ σοκολάτα υγείας :afro:
Μπόλικο μπαλαμούτι (αυτή προς εμένα), τρίψιμο διάρκειας πάνω μου με το σφιχτό σέξι κωλαράκι της, και πολλές αγάπες.. Δεν πέρασα, θα 'πρεπε...
Φ65Β Ντιάνα ντολμαδάκι και Κορίνα αδύνατο λευκό με καύλα βυζάκι
Φ84Β Μόνικα και μια ακόμη από Φιλλιπίδου
Φ74Α Έμμυ, πετίτ Τζαμαϊκανό σοκολατάκι που τιμήθηκε ξανά :zfuck::rockon:
Με τσιμπούκωσε όπως ήθελα, κι ύστερα με καβάλησε με μανία μέχρι να με τελειώσει..
Φωκ25Β Σάρα
Φωκ27Β σκάλα Βαλεντίνα λατινοπιθηκάκι κι άλλη μια όμοια αδιάφορη λατίνα..
Η υπηρεσία είπε ότι οι Ταλία και Σελέστε έφυγαν και ίσως επιστρέψουν μήνες μετά, ωστόσο είναι καινούρια εκεί, οπότε δεν πιστεύω τίποτα μέχρι νεοτέρας...
Φωκ7ΥΠ αναμένα φώτα, κλειστό κάτω, γείωση σε κάθε πελάτη..

Να περπατάτε και να γαμάτε, κάνουν καλό αμφότερα! :wink::zfuck::thumbsup:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21

30/08/25

κατά τις 18:00. Φευγαλέα ενημέρωση

Φωκαίας
  • 7: Ανοιχτό αλλά κλειστή η κάτω πόρτα
  • 13 αριστερά: Αλεχάντρα
  • 13 δεξιά: Αλίσα, Μόνικα αν θυμάμαι καλά. Φεύγοντας και ενώ τα κορίτσια μου χάιδευαν το πουλί, εγώ ρώτησα για 2η φορά την ξανθιά τσατσά με τις τεράστιες βυζάρες αν θέλει να μπούμε μαζί στο δωμάτιο αλλά αρνήθηκε παρ' όλα τα κοπλιμέντα που μου έκανε
  • 17α: Μιχαέλα
  • 25β: Σάρα
  • 27β πάνω: Βαλεντίνα, και άλλη μία
Φιλιππίδου
  • 11β: Μιχαέλα, Ραφαέλα
  • 11α: Ιζαμπέλα, Τζούλια
Φυλής
3008.jpg

Σε ένα σπίτι που δεν έχω αναφέρει η πουτάνα στο σαλόνι με καύλωσε απρόσμενα με την μίνι κουβέντα που είχαμε

R:- θα με κατουρήσεις;
Π: -τι; Να σε κατουρήσω;
R: -ναι
Π: -που; στο στόμα;
R: -ναι στο στόμα

και ταυτόχρονα μου έδειχνε με το χέρι της την ροή που θα ακολουθούσε το κάτουρό της μέσα μου, από το στόμα μέχρι το στομάχι

Π: -περίεργο αυτό που ζητάς
R: -ναι αλλά μου αρέσει, και τώρα με καύλωσες έτσι όπως μου τα περιέγραψες
Π: -σε καύλωσα; Πόσα έξτρα θα μου δώσεις;

Κάπου εκεί σταμάτησε η συζήτηση γιατί μπήκαν μέσα πελάτες και εγώ έφυγα

Δεν μπήκα με κάποια γιατί είχα τεράστια ανάγκη να κατευθυνθώ προς τις αμαρτωλές πιάτσες της Ομόνοιας

Quiz: Ποιά πουτάνα που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στη Φυλής ξαφνικά εθεάθη να πιατσάρει στην Ομόνοια; Η συνέχεια στο αντίστοιχο νήμα
Μεγάλες βυζάρες η τσα2? Πωωω με καβλωσες....πανω 3αρι??

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom