Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (17 μέλη και 139 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Σε μικρή βόλτα πριν από λίγο:
Φώκαιας 27 υπογα: Αντρέα Λατίνα μέτρια, επιμείνετε στην original του Φυλής 56
Φώκαιας 19 μια πολύ γυφτορουμανα Καρλα χαμογελαστή μεν θα μπορούσε να ναι και ξαδέρφη της Σάρας από Φωκ 25, τη φοβήθηκα ως φόλα.
Φυλής 65 πάνω Μπέκυ και άλλη μία κοντοπουτανη που δούλευε Φιλιππίδου, η Μπέκυ έχει πετάξει βυζάρες. Στο δίπλα Φυλ 65 η Χριστίνα η Τσεχαλβανη πάντα μ αρέσει πολύ λίγες τελικά φορές περνάω.
Φυλής 84α μια Κάτια αν άκουσα καλά, μοιάζει με τον Ντίνο τον Σπανιόλο στο πιο αδύνατο και πιο ωραίο, μιλάμε ποτέ βγήκε ποτέ είπε "γεια" ποτέ μπήκε μέσα...η κόρη του φλας ένα πράμα από μένα ΑΚΥΡΟ.
Φυλής 71 κάτω ένα λατινι αδιάφορο του κερατά ΟΥΤΕ για δεκαρικο.
Φυλής 71πανω Σάρα Λατίνα. Όμορφη κοπέλα με Ελ στοματικό.
Το αποτέλεσμα α) Κωλογαμησι σωστό σκληρό αντρικό στην Αλβανεζα Στέλλα από Φώκαιας με πολύ ωραίο κοτσίδι σήμερα τύπου lara croft, β) πέρασα και με Σάρα από Φυλής 71 πάνω, καλή, θα ανεβάσω κριτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Αφού ακολούθησα ένα τούμπανο σλαβικό μωρό γάλακτος με ξωπλατο και ανύπαρκτο τζιν σορτσάκι τύπου Βασίλισσας Βεργας και περιχώρων και δεν κατάφερα να εντοπίσω αν μπήκε σε καποιον οίκο συνέχισα την κάθοδο στην Disneyland των φτωχών.

Κολωνού 32Γ μπαμπατσικο Λα Λα Λατινα με εγγύηση ότι θα περάσω καλά από 2τσα.

Κολωνού 32Β Παολα στα 10 αδιάφορη και μουτρωμένη, μπήκε και βγήκε δωμάτιο σχεδόν στα μπαμ βρίζοντας.

Βικτώρια στα 15 αδιάφορη πατσολατινα.

Κολωνού 32Α κλειστό.

Κολωνού 30Β ένα επιθετικό κοντοκουρεμενο ρωσικο μιλφογκιλφ της ξέφυγα με μπλοζον στην πόρτα.

Ανεβείτε και πάνω πολύ καλό σεξ Νταρια στο δωμάτιο, ευδιάθετη μεταγραφή από δίπλα.

Κολωνού 30Α aka erotic prison δύο βαρεστημενες Λατινες.

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 45 Εμιλυ.

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
970
Πόντοι
81
Σε μικρή βόλτα πριν από λίγο:
Φώκαιας 27 υπογα: Αντρέα Λατίνα μέτρια, επιμείνετε στην original του Φυλής 56
Φώκαιας 19 μια πολύ γυφτορουμανα Καρλα χαμογελαστή μεν θα μπορούσε να ναι και ξαδέρφη της Σάρας από Φωκ 25, τη φοβήθηκα ως φόλα.
Φυλής 65 πάνω Μπέκου και άλλη μία κοντοπουτανη που δούλευε Φιλιππίδου, η Μπέκυ έχει πετάξει βυζάρες. Στο δίπλα Φυλ 65 η Χριστίνα η Τχεσαλβανη πάντα με αρέσει πολύ λίγες τελικά φορές περνάω.
Φυλής 84α μια Ματιά αν άκουσα καλά, μοιάζει με τον Ντίνο τον Σπάνιοι στο πιο αδύνατο και πιο ωραίο, μιλάμε ποτέ βγήκε ποτέ είπε "γεια" ποτέ μπήκε μέσα...η κόρη του φλας ένα πράμα από μένα ΑΚΥΡΟ.
Φυλής 71 κάτω ένα λατινι αδιάφορο του κερατά ΟΥΤΕ για δεκαρικο.
Φυλής 71πανω Σάρα Λατίνα. Όμορφη κοπέλα με Ελ στοματικό.
Το αποτέλεσμα α) Κωλογαμησι σωστό σκληρό αντρικό στην Αλβανεζα Στέλλα από Φώκαιας με πολύ ωραίο κοτσίδι σήμερα τύπου lara croft, β) πέρασα και με Σάρα από Φυλής 71 πάνω, καλή, θα ανεβάσω κριτική.
Λες αυτη την ξανθια καλλιγραμμη θεια με το στοιχειωμενο χαμογελο στο φωκ7 με το σκαμπο να κραταει ανοικτη την εισοδο? Δεν ξερω αλλα το σπιτι αυτο και η υπηρεσια(γυναικα και αντρας μαζι βγαλμενοι απο θριλερ μου τα πριζαν διαδοχικα να περιμενω καθιστος) μου δινει vibes οτι αμα μπω δωματιο θα χει καμια κρυπτη που οδηγει απευθειας στο silent hill.Με φρικαρε κοινως για καποιο λογο η ολη φαση,καλο κορμι παντως.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Ιάσονος 30 κάτω ξανθια Ελένη στο δωμάτιο πάνω ένα μικρό σχετικά πατσοκωλο μ παρουσιάστηκε μόνη της με νοηματική σεξ χωρίς πλαστικό.

Ιάσωνος 19 πάνω κλειστό κάτω δροσερά και καθαρά αν είχε τίποτα καλο θα πέρναγα Αντα ουκρανικό βουνό γάλακτος.

Ιάσονος 20Α Βαλέρια Ουκρανή και μια νέα και καλά Ποκαχόντας.

Ιασονος 20Β Αφροδίτη ενδιαφέρουσα εμφανησιακα Λατινα με κλασική μούρη πατωμα.

Ιάσονος 20Γ γεμάτο σαλόνι ο κωδων κρουστηκε από τον τσατσο (μάλλον Αλέξανδρος λόγω των ευχών) και κατέβηκε το μωρό σαν από μηχανής θεός...Μιχαελα.

θα κρατήσω το σπέρμα μου για Σελεστ αν την βρω απόγευμα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Λες αυτη την ξανθια καλλιγραμμη θεια με το στοιχειωμενο χαμογελο στο φωκ7 με το σκαμπο να κραταει ανοικτη την εισοδο? Δεν ξερω αλλα το σπιτι αυτο και η υπηρεσια(γυναικα και αντρας μαζι βγαλμενοι απο θριλερ μου τα πριζαν διαδοχικα να περιμενω καθιστος) μου δινει vibes οτι αμα μπω δωματιο θα χει καμια κρυπτη που οδηγει απευθειας στο silent hill.Με φρικαρε κοινως για καποιο λογο η ολη φαση,καλο κορμι παντως.
Ναι εκεί! Θεωρώ τη Στέλλα πλέον αρκετά σταθερή επιλογή για πρωκτικό, το έχω ξαναπεί, λογικά και η ίδια καταλαβαίνει ότι από εκεί βγάζει το πολύ μαρούλι. Είναι σαφώς καλοστεκουμενη. Πιο παλιά πάνω στο κωλογαμησι μου χε πει: "έχω και μουνί ρε γαϊδούρι" Επίσης πιο παλιά μοίραζε φόλες, έχω φάει και εγω. Από εμένα το τιπ: πας την κωλογαμας αλλά δεν το παρακάνεις και ΔΕΝ της πας και κάθε βδομάδα! Να ΜΗΝ προλάβει να σ' έχει άχτι και σε φολιασει!

Vandersexxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Κριτικές
6
Like
243
Πόντοι
280
Λάουρα Κολωνού 53 με τα σπασμένα τα δοντάκια τα μπροστά τα γδέρνει τα πουτσάκια τα χοντρά. Ευτυχώς αρνήθηκε να κάνει owc παρόλο που διαφημίστε στο σαλόνι. Διάθεση subzero, δεν έβγαζε καν σουτιέν που ζητήθηκε. Και με το ζόρι αλλαγές αφού έλεγε finish finish.
Επαυξάνω φεύγοντας μου ήρθαν οι στίχοι του Νότη :
Θα νιώθεις πάλι την αγάπη φυλακή …
Και προσπαθώ να σε ξεχάσω προσπαθώ….

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.810
Πόντοι
3.446
Ναι εκεί! Θεωρώ τη Στέλλα πλέον αρκετά σταθερή επιλογή για πρωκτικό, το έχω ξαναπεί, λογικά και η ίδια καταλαβαίνει ότι από εκεί βγάζει το πολύ μαρούλι. Είναι σαφώς καλοστεκουμενη. Πιο παλιά πάνω στο κωλογαμησι μου χε πει: "έχω και μουνί ρε γαϊδούρι" Επίσης πιο παλιά μοίραζε φόλες, έχω φάει και εγω. Από εμένα το τιπ: πας την κωλογαμας αλλά δεν το παρακάνεις και ΔΕΝ της πας και κάθε βδομάδα! Να ΜΗΝ προλάβει να σ' έχει άχτι και σε φολιασει!
Αυτή είναι καλοστεκουμενη ναι αλλα ρε φίλε ειναι 50+
Δεν κρίνω τα γούστα σου αλλα αν περιμένουμε από γυναίκες 50+ να κάνουν πρωκτικο στη φυλής κ πέριξ ενώ οι νέες ιερόδουλες όχι..... καήκαμε με βενζίνη!
Η κατάσταση ειναι τραγική στην προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην περιοχή δυστυχώς.....οι παλιές καλές εποχες δεν ξαναγυρίζουν!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Αυτή είναι καλοστεκουμενη ναι αλλα ρε φίλε ειναι 50+
Δεν κρίνω τα γούστα σου αλλα αν περιμένουμε από γυναίκες 50+ να κάνουν πρωκτικο στη φυλής κ πέριξ ενώ οι νέες ιερόδουλες όχι..... καήκαμε με βενζίνη!
Η κατάσταση ειναι τραγική στην προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην περιοχή δυστυχώς.....
Μύστη μου είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο να δίνουν κουλούρι οι μεγαλύτερες...
Διότι το έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά απ' όταν ήταν στην ηλικία των νέων (απ' των οποίων θα το θέλανε όσοι πελάτες το θέλουν.. :think:)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Μαραθώνος 59 υπογα Σοφια
Μεσαίο πάνω ένα αλβανικό χομπιτ Μαρσελα κάτι τέτοιο, κατέβηκα να δροσιστω μιας και ότι είχε μπει συναγωνιστής μετά από χτύπημα πόρτας εμφανίστηκε η εργαζόμενη, μιας και είχε εμφανιστεί και δεύτερος πελάτης, η απομίμηση του Dj Deleasis, Στεφανι το μωρό ωραίο βυζατο και πρόσχαρο το σκέφτομαι να περασω αλλά με δυσκολεύει το κοσαρι.

Δίπλα στη λευκή Μαριάνα Ποκαχόντας ψηλή και αυτή χαμογελαστή.

Murder

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Χαίρεται κύριοι στο Άγκυρας 12 από χθες έχει έρθει καινούργιο τεμάχιο με την ονομασία Αθηνά απ' ότι δείχνει στο πρόγραμμα... Έχει δει κάποιος την συγκεκριμένη πως είναι εμφανισιακά προγράμμα γενικά αν αξίζει ... Ευχαριστώ

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Ρε μάγκες δεν γίνονται αυτά, μιας και δουλεύω μόνο πρωί δεν προλαβαίνω την πρωινή βάρδια και διαβάζω συνέχεια ότι στην πρωινή είναι η αννα(Φωκαίας 19), η τζεσικα και κάποιες συγκεκριμένες λατινες στο φυλής 71 και περίμενα πως και πως το ΣΚ να βολτάρω στην πρωινή και σκάω μύτη και δεν βρήκα καμία από όλες αυτές τι στο διάολο επίτηδες το κάνουν.

Κατα τις 15:30 λοιπόν η τσάρκα και πήγα σε λίγα επειδή έψαχνα συγκεκριμένες

ΦΩΚΑΙΑΣ:
19:Ήταν μόνο η ΚΑΡΛΑ ενώ η Άννα έλειπε
27 υπόγειο:
Αντρέα κ Βαλεντίνα
27Β ισόγειο: Κατερίνα μια μεγάλη σε ηλικία με κιλά και κάτι τεράστιους βυζους.
27Β πάνω: Λούνα μια κοντή κ Σελεστε (όχι η γνωστή) μια καινουρια κοπέλα πιο ανοιχτόχρωμη από την γνωστή σελεστε, ωραίο κοριτσάκι με κανονικό σώμα και καλό κωλο

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ:
11Α: Ναταλια κ μια αλλη μεγάλες σε ηλικία
11Β: Κορίνα, Μαρία κ Σοφία μόνο η σοφία άξιζε κανονικό σώμα με αρκετά τατουάζ

ΦΥΛΗΣ 59 πάνω: Έψαχνα την Τζεσικα Ανοιχτη η κύρια είσοδος κάτω χωρίς την αλυσίδα και η ταμπέλα αναμένει που έγραφε οπεν αλλά η πάνω πόρτα κλειστή και στο τελείωμα της τσάρκας και τελείωμα της βάρδιας είδα κάποιον να κατεβαίνει και να έχουν κλείσει την ταμπέλα, λογικά θα την ειχε κλείσει για ώρα-ώρες γαμω το κέρατο μου.

Είδα και αποείδα τελικά δεν πέρασα πουθενά και την έκανα μιας και παίζει και η εθνική στις 6 αλλά θα επιστρέψω δριμύτερος το βράδυ μιας και ψάχνω μια κοπέλα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Χαίρεται κύριοι στο Άγκυρας 12 από χθες έχει έρθει καινούργιο τεμάχιο με την ονομασία Αθηνά απ' ότι δείχνει στο πρόγραμμα... Έχει δει κάποιος την συγκεκριμένη πως είναι εμφανισιακά προγράμμα γενικά αν αξίζει ... Ευχαριστώ
βάλανε disclaimer ότι το πρόγραμμα αλλάζει ανά πάσα στιγμή και δεν ανακοινώθηκε Αθηνά.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.362
Πόντοι
4.510

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
318
Πόντοι
21
Απο το πρωί δεν ένιωθα καλα σήμερα, ένα πιάσιμο , ένα ψυχοπλάκωμα μια νωχελικότητα...

Κατά το απογευματάκι, πλένομαι , ντύνομαι και ξεκινάω, να ψωνίσω κατι πραγματάκια και να κάνω την βόλτα μου.
Αφού ψώνισα, πάω Μετάξι, πετυχαίνω Ναταλία με λίγη αναμονή, περνάω, δεν χρήζει εξήγησης... βγαίνω ανανεωμένος και μου είχε ανοίξει η όρεξη, λέω θα πάω και Φυλής,
μετά από σύντομη βόλτα καταλήγω Φ25, Σάρα, ξεκούραστη και ανανεωμένη, πέρασα αρκετά καλα και με λίγο χρονο παραπανω, όταν θέλει ....

Δίπλα στην υπόγα, Τάλια και Άντρεα, υποβαθμίστηκαν τα καλύτερα Λατινομουνέτα της τωρινής φουρνιάς, δεν άντεξα , έπρεπε να ξαναδοκιμάσω Τάλια, δεν είχε πολυ όρεξη αλλα στα @@ μου, πασπατευα και εγλυφα ότι έβρισκα και επειδή είχα τελειώσει άλλες 2 φορες πριν, την παίδεψα πολυ ώρα στα 4, την καβάλησα σαν καμήλα και αυτήν, βάραγε ο κυρ Χρίστος πως τον λένε, 3 φορες , τα έδωσα όλα και τελειώσα , λούτσα, "Dios mio, muy humido" μου έλεγε η αλλη ή κατι τέτοιο.

Τελικά ή μουντάδα έφυγε, συμπεραίνω πως πρέπει να πέρναγα στερητικό σύνδρομο 2 μερες που δεν πήγα "βόλτα"...
Θα κλειδωθω μέσα, ρε, ειναι δυνατός ο εθισμός αυτός...

Προσωπικά.... ακόμα τρέχω....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom