Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (22 μέλη και 186 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Φυλής 86β Νελι κσι Εμμιλη, ξανθιά κατσαρομαλλα χοντρή με κοντό μαλλί 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Την Έμιλυ τη χοντρή την πέτυχα τις προάλλες στο Φυλής 109β.
Το Φυλής 86β έχει γίνει πλέον μια μήξη του κλειστού Ιάσονος 46 όροφος και του Φυλής 109β.
:hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
Διδυμου live επιγραμματικα

8αρια κλειστά.

16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζάκι.

18αρια και 20 κλειστά.

22 ισόγειο Σοφία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

22 όροφος κλειστό.

27 Ελένη σε μισάωρο πρόγραμμα είπε η υπηρεσία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
Την Έμιλυ τη χοντρή την πέτυχα τις προάλλες στο Φυλής 109β.
Το Φυλής 86β έχει γίνει πλέον μια μήξη του κλειστού Ιάσονος 46 όροφος και του Φυλής 109β.
:hi:
Ναι ρε συ αφού το έχουμε γράψει ότι είναι αδερφα μαγαζιά πλέον,όπως ήταν πριν κ τα άλλα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.788
Πόντοι
3.446
Αν δεν σε ενοχλει που παιρνει γυφτους,πακιδες,αραπηδες κτλ,πηγαινε στην αννουλα στη Χωματιανου 11 ισογειο,απογευματινη βαρδια.

Kαλησπέρα, Αθήνα σε μπουρδέλο (όχι στούντιο) παίζει καμιά μικρή και όχι γεμάτη (πχ 18-30 ετών);
Επίσης αν δεν σε ενοχλεί το δόντι στο στοματικό επίσης πήγανε....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα λατίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά κλειστο.

Φυλής 109α Χριστίνα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 109β Άννα και Βικτώρια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Απο το πρωί δεν ένιωθα καλα σήμερα, ένα πιάσιμο , ένα ψυχοπλάκωμα μια νωχελικότητα...

Κατά το απογευματάκι, πλένομαι , ντύνομαι και ξεκινάω, να ψωνίσω κατι πραγματάκια και να κάνω την βόλτα μου.
Αφού ψώνισα, πάω Μετάξι, πετυχαίνω Ναταλία με λίγη αναμονή, περνάω, δεν χρήζει εξήγησης... βγαίνω ανανεωμένος και μου είχε ανοίξει η όρεξη, λέω θα πάω και Φυλής,
μετά από σύντομη βόλτα καταλήγω Φ25, Σάρα, ξεκούραστη και ανανεωμένη, πέρασα αρκετά καλα και με λίγο χρονο παραπανω, όταν θέλει ....

Δίπλα στην υπόγα, Τάλια και Άντρεα, υποβαθμίστηκαν τα καλύτερα Λατινομουνέτα της τωρινής φουρνιάς, δεν άντεξα , έπρεπε να ξαναδοκιμάσω Τάλια, δεν είχε πολυ όρεξη αλλα στα @@ μου, πασπατευα και εγλυφα ότι έβρισκα και επειδή είχα τελειώσει άλλες 2 φορες πριν, την παίδεψα πολυ ώρα στα 4, την καβάλησα σαν καμήλα και αυτήν, βάραγε ο κυρ Χρίστος πως τον λένε, 3 φορες , τα έδωσα όλα και τελειώσα , λούτσα, "Dios mio, muy humido" μου έλεγε η αλλη ή κατι τέτοιο.

Τελικά ή μουντάδα έφυγε, συμπεραίνω πως πρέπει να πέρναγα στερητικό σύνδρομο 2 μερες που δεν πήγα "βόλτα"...
Θα κλειδωθω μέσα, ρε, ειναι δυνατός ο εθισμός αυτός...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Καλημέρα στην παρέα...
Θα ήθελα να ενημερώσω αν ακούει καμία τσα2 ότι μην λέτε στην ανακοίνωση τον κοριτσιών και του προγράμματος οτι τα κορίτσι είναι πόλι καλή κοπέλα και καλό κορίτσι....
Τα καλα κορίτσια τα έχουμε παντρευτεί εδώ ερχόμαστε για το πουτανακι μας ....
Καλη συνέχεια

Οι μεγαλύτερες πουτάνες είναι οι παντρεμένες! Τις χρυσοπληρώνεις για να σου ανοίγουν τα πόδια μια φορά την εβδομάδα αφού σου κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ψυχική ηρεμία πολύ περισσότερο και από τις βίζιτες. Επίσης, σε περίπτωση που εξακολουθούν να είναι εμφανίσιμες και μετά από 5 χρόνια γάμου, σε κάνουν τάρανδο με ένα κρυάρι της γειτονιάς η της δουλειάς ενώ εσύ κοιμάσαι μεσημέρι - βράδυ σαν αρνάκι!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Αν δεν σε ενοχλει που παιρνει γυφτους,πακιδες,αραπηδες κτλ,πηγαινε στην αννουλα στη Χωματιανου 11 ισογειο,απογευματινη βαρδια.
Η Αννούλα στο Χωμάτινο 11 κάνει ελεύθερο στοματικό και στις μαύρες ψωλές;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Με ρέγουλα τα μπουρδέλα τέκνον μου:woldman:
Πάρε παράδειγμα εμένα που είμαι εγκρατής και πηγαίνω μια στο τόσο:headbaning2:

Η εγκράτεια είναι μεγάλο προσόν για έναν άντρα.
Αν δεν είσαι εγκρατής δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις ωραία γυναίκα χωρίς να την χρυσοπληρώσεις!

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246
Να συμπληρώσω δυοτρία από Φωκαίας
27 όροφος Βαλεντίνα και Ιζαμπέλα καινούργια την είπε μελαχρινή λατίνα νεαρή με συμπαθητική φάτσα και σώμα θηλυκό με πιασίματα.

27α στο ημιυπόγειο η Σελέστ κατσαρομάλλα σκουρόχρωμη νεαρή λατίνα,φίτ και καλή παρουσία αλλά μούτρα ως το πάτωμα.
Μαζί της η Τίφανυ πιο κοντή κοπέλα, λεπτή επίσης.

17β Ξένια η μελαχρινή νταρντάνα,επιστροφή.

7 ισόγειο δε μπήκα αλλά τις προάλλες είδα μια ξανθοκάστανη μάλλον καινούργια κοπέλα,τη Μαρία.
Νεαρή, συμπαθής παρουσία αλλά με κάποια περιττά κιλά.

7 υπόγειο μια ψηλή μελαχρινή νταρντάνα από Ρουμανία είπε με τεράστιο κωλο.
Φάτσα συμπαθής διπλανής πόρτας ευδιάθετη μεν στο σαλόνι αλλά για πολύ ιδιαίτερα γούστα, εμφανισιακά πάντα μιλώντας.

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Μίνι τσάρκα πριν περίπου μια ώρα επειδή πήγαινα αποκλειστικά για την τιφανι πετιτ Φωκαίας 27Β πάνω μιας και τελείωσε ο χρόνος χτες και δεν πρόλαβα να την χύσω.

Φωκαίας
17Β: Ξένια με πιασίματα λίγη κυτταρίτιδα και μάλλον φτιαχτά χείλη
25 πάνω: Ρόζα μόλις ξεκίναγε
25 κάτω: Σάρα
27 υπόγειο: Τιφανι πετιτ κ σελεστε με ροζ καυλωτικα εσώρουχα
27Β ισόγειο: Ναταλια
27Β πάνω: Βαλεντίνα με τατουάζ και άλλη μια με καποια κιλά παραπάνω καινουρια είπε η τσατσα δεν θυμάμαι όνομα.

Εγω λοιπόν πήγαινα καρφί στην τιφανι όπως σας είπα αλλά στο σαλόνι είδα την σελεστ( που την έχω ξαναπάρει) με αυτά τα ροζα καυτά εσώρουχα και το στρινγκ να έχει τρυπούλα μπροστά στο μουνι ( ξέρετε αυτά με το άνοιγμα) και επίσης έστρωνε ωραία στον κωλο της και φαινόταν τουρλωτός και δελεαστικός. Ε ξέχασα και την τιφανι και όλες και μπηκα σφαίρα με σελεστε.

ΥΓ: Ρε παιδιά πως και η σελεστε δουλεύει στην φυλής και όχι σε κανένα στούντιο ; Λέτε να αναβαθμίσει κάποια στιγμή ;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.170
Πόντοι
26.435
ΥΓ: Ρε παιδιά πως και η σελεστε δουλεύει στην φυλής και όχι σε κανένα στούντιο ; Λέτε να αναβαθμίσει κάποια στιγμή ;
Οχι ευχαριστούμε πολύ, να μην αναβαθμιστεί, το να πληρώνουμε απλό πρόγραμμα για 50 ευρώ είναι τραγικό! προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν ήδη πολλά στούντιο και πολλά στουντιοκοριτσα. Πιστεύω ακράδαντα πως η ραχοκοκαλιά των πελατών και των εισπράξεων προέρχονται από μπουρδέλα...Μακριά από μας τα στούντιο.

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Οχι ευχαριστούμε πολύ, να μην αναβαθμιστεί, το να πληρώνουμε απλό πρόγραμμα για 50 ευρώ είναι τραγικό! προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν ήδη πολλά στούντιο και πολλά στουντιοκοριτσα. Πιστεύω ακράδαντα πως η ραχοκοκαλιά των πελατών και των εισπράξεων προέρχονται από μπουρδέλα...Μακριά από μας τα στούντιο.
Συμφωνώ μαζί σου, δεν είπα εγώ να πηγαίνουμε σε στούντιο, ξέχασα να γράψω πριν ότι αν αρχίσει το σπέσιαλ πρόγραμμα μήπως τότε πάει σε στούντιο γιατί και η εμφάνιση της και η συμπεριφορά της στο δωμάτιο είναι καλύτερη από κάτι άλλες μαλακισμενες στα στούντιο και εννοείται ότι δεν θέλω να φύγει και να την γαμαω μόνο με 20 €

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
λιοσίων 73 κάτω Καταλίνα, Πάολα Έλλη αδιάφορες λατίνες και
λιοσίων 73 πάνω Κάντυ και Μελίσσα… η Κάντυ είναι τσουπωτή άσχημη Κολομβιανή με πολλά τατού στη πλάτη και η Μελίσσα είναι ένα συμπαθητικό άματουρ "ρωσιδάκι" γάλακτος (θυμίζει λίγο Σαμπίνα στο σώμα) αλλά δεν μιλάει ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά συννενόηση μόνο με νοήματα… ελεύθερο στομάτικο 69 κάνουν και οι δύο αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ μην τις πάρετε παρτούζα δεν έχουν καθόλου χημεία

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.320
Πόντοι
19.236
Παιδες θυμηθηκα τωρα μια ατακα που μου ειπε η τσατσα στο Ιασωνος 44 λιγο πριν μπω με την Λατινα Βανεσσα πριν κανα δυο μερες περιπου (θα ανεβει κριτικη)....την ρωταω εαν μιλαει αγγλικα η κοπελα και τι μου απανταει : "Tι να τα κανεις τα Αγγλικα? Δεν μιλαει Αγγλικα αλλα μιλαει την γλωσσα του ερωτα! Αυτο δεν σου αρκει?" χαχαχαχαχα μη χεσω.....

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Καλά θα κάνεις.να ξέρεις ότι η τσατσαδες είναι χειρότερες πουτανες από της κοπέλες που εργάζονται.μονο και μόνο από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους πελάτες.
Respect ,όντως οι μεγαλύτερες πουτανες το έχω ξαναπεί λίγες είναι καλές.ειδικα οι άντρες .....ουδέν σχόλιο!!!!

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.216
Πόντοι
206
Παιδες θυμηθηκα τωρα μια ατακα που μου ειπε η τσατσα στο Ιασωνος 44 λιγο πριν μπω με την Λατινα Βανεσσα πριν κανα δυο μερες περιπου (θα ανεβει κριτικη)....την ρωταω εαν μιλαει αγγλικα η κοπελα και τι μου απανταει : "Tι να τα κανεις τα Αγγλικα? Δεν μιλαει Αγγλικα αλλα μιλαει την γλωσσα του ερωτα! Αυτο δεν σου αρκει?" χαχαχαχαχα μη χεσω.....
Δεν είναι φροντιστήριο αγγλικών εδω κύριε.Να φύγετε να πάτε αλλού χαχα

Ε μα και εσύ μόνο lower δεν ζήτησες χαχα

Gamisi_Dynato

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Μόνο επ' αμοιβή, φιλαράκι. Ο τσάμπας πέθανε... :hi:
Καλημέρα φιλαράκι, κανένα πρόβλημα με αυτό, ενημέρωσε με ποια ειναι η αμοιβή σου και θα το κανονίσουμε το συντομότερο δυνατό. Το άτομο αυτό ειναι πολύ σημαντικό για εμένα και θα ηθελα να της μιλησω εστω για μια τελευταια φορα. Οχι, δε θα παριστανω τον ανωμαλο οπως εγραψαν καποια αλλα μελη ουτε θα περιμενω να φαω ξυλο κτλπ. Ενταξει ειπαμε δεν ειμαι τοσο απελπισμενος, απλα θα ηθελα να της μιλησω για μια τελευταια φορα. Τα πραγματα ειχαν τελειωσει καπως αδοξα για εμας τους 2 και τουλαχιστον θα ηθελα να ακουσω την μερια της. Σε παρακαλω πες μου ποιο ειναι το επομενο βημα. Ευχαριστω πολυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom