Άκρη δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε από την μια πλευρά ούτε από την άλλη.Έχω δει πολλά σκηνικά η κοπέλα να βρίζει την τσατσά γιατί την άφησε 2 λεπτά παραποανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πριν από 25 χρόνια είχα πάρει στο Κολωνού 32 κάποια ψηλή πολύ όμορφη λεπτή ξανθιά με αυτό το όνομα. Μήπως ήταν αυτή;
Κριτικές με περιγραφή της σε ποιο μπουρδέλο θα μπορούσα να βρω (στο Ιάσωνος 27Α δεν βρήκα).
Μήτσο δώσε τα φώτα σου για την μακαρίτισα Λένα που εργαζόταν πέρυσι στο Ιάσωνος 27 στο Μεταξουργείο.Συνέχεια τσάρκας
Φυλής 71 όροφος Σάρα λατίνα με πορνογυαλιά
Φυλής 71 ισόγειο Τίνα λατίνα χοντρή
Αγκύρας 12 αριστερά Αντριάνα Μούμια
Αγκύρας 12 δεξί κλείστό
Αγκύρας 9 Ήρα κ Ρόζα "είναι για σένα ΠΑΜ" επιστροφή
Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Ρόζα
Άγρια τσιμπούκα πουράτζικη κ δυνατό γαμήσι. Αν και πήγε με κάθε τρόπο να το αποφύγει, τη ψέκασα αμυγδαλές
Street art στο Αγκύρας 9![]()
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.382
- Πόντοι
- 35.948
Η Λένα ήταν μια φιλότιμη κ δεκτική γυναίκα.Την είχα πάρει κάποιες φορές, αλλά μετά σταμάτησα.Μήτσο δώσε τα φώτα σου για την μακαρίτισα Λένα που εργαζόταν πέρυσι στο Ιάσωνος 27 στο Μεταξουργείο.
Ήταν εμφανές πως ήταν χρήστρια κ την είχα πετύχει κ παρέα με τζάνκια. Είχε μπει στα βαθιά...
Εγώ έμαθα τα δυσάρεστα από τη Ναταλίτσα.
Ελαφρύ το χώμα!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά η ερώτησή μου αφορούσε την εμφάνιση της και όχι την συμπεριφορά της στο δωμάτιο.Η Λένα ήταν μια φιλότιμη κ δεκτική γυναίκα.Την είχα πάρει κάποιες φορές, αλλά μετά σταμάτησα.
Ήταν εμφανές πως ήταν χρήστρια κ την είχα πετύχει κ παρέα με τζάνκια. Είχε μπει στα βαθιά...
Εγώ έμαθα τα δυσάρεστα από τη Ναταλίτσα.
Ελαφρύ το χώμα!
Μιλάμε για την ίδια Λένα ή για διαφορετικές;
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.382
- Πόντοι
- 35.948
Ήταν μελαχρινό νταρντανομιλφάκι με βυζάρες 3άρες. Τελευταία όμως είχε χαλάσει (οπτικά) πάρα πολύ...Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά η ερώτησή μου αφορούσε την εμφάνιση της και όχι την συμπεριφορά της στο δωμάτιο.
Μιλάμε για την ίδια Λένα ή για διαφορετικές;
Αυτή η Λένα που θυμάμαι ήταν ψηλή 1,75 μ., ξανθιά με γαλανά ματιά, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα λεπτά χυτά πόδια, μεγάλα φυσικά βυζιά (που όμως ήταν ασύμμετρα!) και μικρό κώλο.Ήταν μελαχρινό νταρντανομιλφάκι με βυζάρες 2.5άρες. Τελευταία όμως είχε χαλάσει (οπτικά) πάρα πολύ...
Πριν το 2000 είχε εργαστεί και στην περιοχή της Φυλής.
Μιλάμε για διαφορετική Λένα;
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.382
- Πόντοι
- 35.948
Την ίδια προφανώς λέμε...Αυτή η Λένα που θυμάμαι ήταν ψηλή 1,75 μ., ξανθιά με γαλανά ματιά, ωραίο πρόσωπο, υπέροχα λεπτά χυτά πόδια, μεγάλα φυσικά βυζιά (που όμως ήταν ασύμμετρα!) και μικρό κώλο.
Απλά εγώ έδωσα την πιο πρόσφατη εικόνα της (2024) κ εσύ μάλλον τη θυμάσαι λίγο παλαιότερα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.229
- Πόντοι
- 32.758
Αυτό έγραψα κι εγώ χθες που την είδα για πρώτη φοράΥγ: τόσο πολύ σας αρέσει ο κωλος της ιζαμπελας Φιλιππίδου 11; Εμένα μου φαίνεται τόσο ψεύτικος σε σημείο να με αηδιάζει, δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό
Αυτή που θυμάμαι αν ζούσε σήμερα θα ήταν 55 ετών (ήταν χρήστης σκληρών ουσιών από τα 18 της χρόνια).Την ίδια προφανώς λέμε...
Απλά εγώ έδωσα την πιο πρόσφατη εικόνα της (2024) κ εσύ μάλλον τη θυμάσαι λίγο παλαιότερα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.229
- Πόντοι
- 32.758
Ήρα και Ρόζα μου βγάζουν κάτι πολύ πρόστυχο. Είναι ταμάμ για ΤΣΟ και ΛΟ ειδικά για παρτούζα.Συνέχεια τσάρκας
Αγκύρας 9 Ήρα κ Ρόζα "είναι για σένα ΠΑΜ" επιστροφή
Εδώ έγινε η δεύτερη κατάθεση στη Ρόζα
Άγρια τσιμπούκα πουράτζικη κ δυνατό γαμήσι. Αν και πήγε με κάθε τρόπο να το αποφύγει, τη ψέκασα αμυγδαλές
Street art στο Αγκύρας 9![]()
Δυστυχώς όμως προσπαθούν να λουφάρουν και τις αποφεύγω.
Για πες και κάτι αλλο ρε μύστη μου εσύ που κρατάς και αρχείο για τα κορίτσια. Αυτή η Ρόζα είχε δουλέψει και Φυλής ;;; Eίχα πάρει μια Ρόζα παλιότερα που της έμοιαζε. Κάπου στα 65άρια σε όροφο.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.382
- Πόντοι
- 35.948
Αυτή είναιΑυτή που θυμάμαι αν ζούσε σήμερα θα ήταν 55 ετών (ήταν χρήστης σκληρών ουσιών από τα 18 της χρόνια).
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.382
- Πόντοι
- 35.948
Τη τωρινή Ρόζα μύστη μου δεν την έχω πετύχει κάπου αλλού παλιότερα. Μοιάζει όμως πολύ με την ιδιοκτήτρια του Scorpios Bar.Ήρα και Ρόζα μου βγάζουν κάτι πολύ πρόστυχο. Είναι ταμάμ για ΤΣΟ και ΛΟ ειδικά για παρτούζα.
Για πες και κάτι αλλο ρε μύστη μου εσύ που κρατάς και αρχείο για τα κορίτσια. Αυτή η Ρόζα είχε δουλέψει και Φυλής ;;; Eίχα πάρει μια Ρόζα παλιότερα που της έμοιαζε. Κάπου στα 65άρια σε όροφο.
Τελευταία φορά που την είδα σε μπουρδέλο ήταν γύρω στο 2000.Αυτή είναι
Όταν ήταν 20 ετών ήταν μουνάρα!
Κρίμα! Κάποιοι καταστρέφουν τη ζωή τους με τα ίδια τους τα χέρια!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.788
- Πόντοι
- 3.446
60 € τα 30 λεπτά. Αφου 20€ ειναι για 10 ' άρα 20€×30 '=60 ευρωπουλα.... απλά μαθηματικά!!!!Γιατί δε γαμας μισή ώρα πόσο χρεώνουν την ώρα τα μπάζα στο μπουρδελα τους ; Γιατί με 80 / ώρα γαμας κύριος καλό μουνι
Η Ήρα και η Ρόζα,Ήρα και Ρόζα μου βγάζουν κάτι πολύ πρόστυχο. Είναι ταμάμ για ΤΣΟ και ΛΟ ειδικά για παρτούζα.
εκτός από ΤΣΟ και ΛΟ,
μήπως κάνουν και ΕΣΤΟ;
(Ελεύθερο Στοματικό ΤελειωτικΌ)
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 236
- Like
- 29.229
- Πόντοι
- 32.758
Τελειωτικό δεν κάνει καμία τουςΗ Ήρα και η Ρόζα,
εκτός από ΤΣΟ και ΛΟ,
μήπως κάνουν και ΕΣΤΟ;
(Ελεύθερο Στοματικό ΤελειωτικΌ)
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.817
- Πόντοι
- 746
Η ήρα κάνει και πρόσωπο τουλάχιστον σε μένα δύο φορές! Επιφυλάσσομαι μήπως απλά έτυχε!Τελειωτικό δεν κάνει καμία τους
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.043
- Πόντοι
- 371
Καλημέρα στην παρέα...
Θα ήθελα να ενημερώσω αν ακούει καμία τσα2 ότι μην λέτε στην ανακοίνωση τον κοριτσιών και του προγράμματος οτι τα κορίτσι είναι πόλι καλή κοπέλα και καλό κορίτσι....
Τα καλα κορίτσια τα έχουμε παντρευτεί εδώ ερχόμαστε για το πουτανακι μας ....
Καλη συνέχεια
Θα ήθελα να ενημερώσω αν ακούει καμία τσα2 ότι μην λέτε στην ανακοίνωση τον κοριτσιών και του προγράμματος οτι τα κορίτσι είναι πόλι καλή κοπέλα και καλό κορίτσι....
Τα καλα κορίτσια τα έχουμε παντρευτεί εδώ ερχόμαστε για το πουτανακι μας ....
Καλη συνέχεια
Καλημέρα στην παρέα!
Μαραθώνος 59 όροφος χτες το πρωι που εκανα βόλτα, ηταν η Γιαννα, η αδύνατη πιτσιρικα που δουλευε και στο παρελθον.
Μου είπαν και για μια καινούρια Κορίνα αν θυμαμαι καλα, λατίνα που δουλευει κάτω, αλλα ηταν δωμάτιο και δεν την είδα
Μαραθώνος 59 όροφος χτες το πρωι που εκανα βόλτα, ηταν η Γιαννα, η αδύνατη πιτσιρικα που δουλευε και στο παρελθον.
Μου είπαν και για μια καινούρια Κορίνα αν θυμαμαι καλα, λατίνα που δουλευει κάτω, αλλα ηταν δωμάτιο και δεν την είδα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις