Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (30 μέλη και 184 επισκέπτες)

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Γνωστό κατακάθι της περιοχής είναι, προσπαθεί να κοροϊδέψει ανυποψίαστους...
Μου χει τυχει προ 20 ετιας σχεδον (2007) σκηνικο με τυπο να πουλαει γυαλια Μοναστηρακι,παιδακι τοτε εγω και ταιριαζει στην περιγραφη χοντρος προς μαυριδερο φυλακοφατσα με ισως λιγα μουσια που κλαιγε πως θελει να παρει τη δοση του και γινοταν επιθετικος αν σου εδειχνε προιοντα και δεν ψωνιζες.Μου χαν πει κι αλλοι τοτε πως ειναι γνωστος εκει και οτι δεν ειναι πρεζακι.Παιζει να προκειται για τον ιδιο ξερει κανεις αραγε? δεν ξερω μου ρθε φλασια τωρα για καποιο λογο.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.127
Πόντοι
736
Μία πολύ καλή συνεδρία με Ήρα στο Αγκύρας . Άκρως μέσα στην καύλα με δυνατό γυμνό κλαρίνο και μετά στήσιμο στα 4 σε στάση ορθής γωνίας πού με αποτέλιωσε.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
η Ντιανα πριν χρονια ηταν καλυτερη εμφανισιακα,πιο αδυνατη,την εχω πετυχει φωκαιας 27 πανω,φιλιππιδου πανω ,μια μερα στο λιωσιων πανω κ τωρα στο 65,μεσα μετρια πραματα,κρατα το 20ρικο για αλλη
Σαν κεφτές είναι!!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.746
Πόντοι
11.096
η Ιζαμπέλα από φιλιππίδου 11 έχω την εντύπωση πως πήρε "προαγωγή" σε συγγρού 232!
Διαβάστε τι έγραψα την Τρίτη στη σελίδα 1340. Αν ισχύει λοιπόν η πορνοεμπειρια μου για άλλη μια φορά έπεσε μέσα.
Ήταν δεδομένη η αναβάθμιση.
Και τώρα δώστε 100+ για το γκροβερ της....!
(Αν όντως ισχύει ότι πήγε σε στούντιο).
Καλημέρα κύριοι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Διάβασα λίγο το σκηνικό και ότι έγραψες και εσυ,πολύ σωστά έτσι πρέπει ν πράττει ο καθένας.
Εγώ ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο ,υπάρχει ένας τύπος γύφτος λίγο γεματουλης ο οποίος πουλάει γυαλιά κολωνιες και δε ξέρω εγώ τι άλλο,γυρίζει μετάξι κυρίως αλλά κ φυλής όπου τον πέτυχα τελευταία φορά,πολύ γνωστή φάτσα.Τον συνάντησα πρόσφατα Φιλιππίδου κ φυλής,μου μίλησε λέγοντας τα γνωστά για κολωνιες κ αφού απάντησα αρνητικά κ εφευγα τότε λέει εάν έχω κανένα φράγκο να τον κεράσω ένα σουβλακι εδώ δίπλα ,δεν εχω ευρώ του λέω ενώ περπάταγα,να σε έχει ο θεός καλά λέει.Τελος πάντων λίγο αργότερα είχε διπλαρωσει δυο πιτσιρικάδες κ ο ένας ανέβηκε στο μηχανάκι του γυφτου μάλλον θα τον πήγαινε στο σουβλατζιδικο να του πάρει σουβλάκι,μυρίζομαι κανένα στενό με άλλους δυο γυφτους να του βγάζουν τίποτα μαχαίρια κ να τον ψειρίζουν.
Άξιοι της μοίρας τους.. Natural selection όπως είπε ο μύστης παρακάτω.
Άραγε θα μάθουμε νέα τους; :tooth::knuppel:

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Καλά, καρότα είχε φέρει στο μπουρδέλο αυτή; :think: :buck2::2funny:

Μύστη ένιωσες/κατάλαβες κάτι να "εξέχει" μέσα στο μουνί της; Στα 4 πχ το νιώθεις στα δεξιά... :confused:
Και δεν ξέρω τι να υποθέσω, αλλά έχω 100% σιγουριά ότι δεν υπήρχε πριν λίγους μήνες
Θα χρειαστεί επανεξέταση.
Βγάλε παραπεμπτικο...

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Καλημέρα Ομάδα!

Ερευνες έχουν δειψει ότι το sex αδυνατίζει.

Κατα καιρούς, διαβάζω εδω: "χάλασε το σώμα της", "παλιά ήταν αδυνατη".

Έχει κάποιος κάποια εξήγηση;

Παρατηρω ότι οποία δουλεύει 8 ώρες στο ένα σπιτι και μετά πηγαίνει σε αλλο για 2η βάρδια, για κάνα 6ωρο plus, παρατάει τον εαυτό της, ούτε γνωστική ούτε τίποτα. Οποία δουλεύει κανένα 6ωρο και φεύγει από την σκατιλα, τα σκοτάδια και συνεχίζει τη ζωή της, μένει φιγουρινι. Τι λέτε;
Εσυ είσαι ο υπευθυνος για το fitness corner του site,εσυ θα μα πεις.

Διπλοβαρδιες ,ειδικα δευτερη+τριτη γριες που κοιμουνται και τρωνε ειναι δεν κανουν κατι και φολιαζουν καναν ατυχο που θα τους διακοψει τον υπνο με τζαμπα κλιματισμο.

Δες την Τανια που εκοψε κωλο και κανει κατι βαρδιες 4-5 ωρες ποσο φιγουρινι ειναι.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.283
Πόντοι
481
Αναμνήσεις.

Πριν καμία 20 αρια χρόνια σουλατζαριζε ένας τύπος στο Μεταξουργείο και γυρω και όταν σε έβλεπε να μπαίνεις είτε να βγαίνεις από τους οίκους σε πλησιάζε και σε επρηζε
"Έλα παρακάτω,σε στούντιο με 5 κορίτσια να περάσεις όμορφα με φουλ πρόγραμμα" , ποιος ξέρει πόσοι θα την είχαν πατήσει.

Υπήρχε και ένα τραβελι ,
κακοπουστας μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις έβλεπε κυρίως νεαρόυς , φώναζε
"ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ , ΤΣΙΜΠΟΎΚΙ, ΤΣΙΜΠΟΎΚΙ, ΤΣΙΜΠΟΎΚΙ, ΤΣΙΜΠΟΎΚΙ"

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.283
Πόντοι
481
καλησπερα ! ειμαι καινουριος στο χωρο και δεν εχω καταλαβεις πως παει αυτο με τις βαρδιες .
1η πρωινή 9:00-17:00
2η απογευματινη17:00-00:00
3η μεταμεσονύχτια 00:00 - 6:00

Τα ωράρια φίλε σε κάποιες περιπτώσεις δεν τηρούνται καθώς πχ στην απογευματινή μπορεί να πας στις 18 και ακόμα να μην έχει αλλάξει η κοπέλα, να είναι η πρωινή.
Ανάλογα

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.283
Πόντοι
481
Μία πολύ καλή συνεδρία με Ήρα στο Αγκύρας . Άκρως μέσα στην καύλα με δυνατό γυμνό κλαρίνο και μετά στήσιμο στα 4 σε στάση ορθής γωνίας πού με αποτέλιωσε.
Γλωσοφιλα έπεσαν ? :smiling-face-with-heart-eyes:
Θέλω να ερωτευτώ και σκεφτόμουν να επισκεφτώ την Όλγα όταν γύρισει από διακοπες ,την Ντάρια την βαρέθηκα

Gamisi_Dynato

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2025
Like
26
Πόντοι
0
Γεια σας, μπορει καποιος να με ενημερωσει για το ποια ειναι περιπου τα ωραρια στις βαρδιες;

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Καλημέρα Ομάδα!

Ερευνες έχουν δειψει ότι το sex αδυνατίζει.

Κατα καιρούς, διαβάζω εδω: "χάλασε το σώμα της", "παλιά ήταν αδυνατη".

Έχει κάποιος κάποια εξήγηση;

Παρατηρω ότι οποία δουλεύει 8 ώρες στο ένα σπιτι και μετά πηγαίνει σε αλλο για 2η βάρδια, για κάνα 6ωρο plus, παρατάει τον εαυτό της, ούτε γνωστική ούτε τίποτα. Οποία δουλεύει κανένα 6ωρο και φεύγει από την σκατιλα, τα σκοτάδια και συνεχίζει τη ζωή της, μένει φιγουρινι. Τι λέτε;
Λογικό είναι, τρέφονται με delivery και είναι όλη μέρα στο κρεβάτι, τι περιμένεις.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
διαβάζω...
1) Ο Ρομά αρωματοπωλης + η παρέα του: Τον ξέρω, μιλάμε αρκετά εγκάρδια αν συναντηθούμε. Μου έχει πει πράγματα για αυτόν προσωπικής φύσεως, θα έλεγα πως δεν είναι κακό παιδί. Θα σας θυμίσω πως ο καθένας είναι για την πάρτη του έτσι και αυτός. Θα σας συμβουλεύσω σε σκηνικά γενικά να προτιμάτε την αποκλιμάκωση αντί της αντιπαράθεσης...απομακρυνθειτε γρήγορα, ειρηνικά, χωρίς πολλά πολλά λόγια και ΜΗΝ τους κοιτάτε με στυλ "τι σκατα είσαι εσύ". Έχω ξαναγράψει για την τακτική περιφερόμενο μαχαίρι: 1 μαχαίρι αλλάζει κατόχους ώστε να αποφεύγεται η σύλληψη από μπάτσους, μην πάτε όπου σας πάνε. Υπάρχει και αυτό: Μαχαίρι σε καβατζα, σε πάω μέχρι εκεί και το παίρνω από κει...
2) όσον αφορά την Ιζαμπέλα εγώ τα χα πει επίσης ότι αυτή θα στουντιεψει, με αυτήν ακριβώς την έκφραση. Δεν ήταν ότι ήταν πανέμορφη ή κατι...ήταν ότι ήξερε να φαίρεται μέσα στο δωμάτιο (υπηρεσίες/τρόποι) + ότι έδινε ΚΩΛΟ...αρχιδια πουτανα ζωή, μια ζωή τα ίδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
διαβάζω...
1) Ο Ρομά αρωματοπωλης + η παρέα του: Τον ξέρω, μιλάμε αρκετά εγκάρδια αν συναντηθούμε. Μου έχει πει πράγματα για αυτόν προσωπικής φύσεως, θα έλεγα πως δεν είναι κακό παιδί. Θα σας θυμίσω πως ο καθένας είναι για την πάρτη του έτσι και αυτός. Θα σας συμβουλεύσω σε σκηνικά γενικά να προτιμάτε την αποκλιμάκωση αντί της αντιπαράθεσης...απομακρυνθειτε γρήγορα, ειρηνικά, χωρίς πολλά πολλά λόγια και ΜΗΝ τους κοιτάτε με στυλ "τι σκατα είσαι εσύ". Έχω ξαναγράψει για την τακτική περιφερόμενο μαχαίρι: 1 μαχαίρι αλλάζει κατόχους ώστε να αποφεύγεται η σύλληψη από μπάτσους, μην πάτε όπου σας πάνε. Υπάρχει και αυτό: Μαχαίρι σε καβατζα, σε πάω μέχρι εκεί και το παίρνω από κει...
2) όσον αφορά την Ιζαμπέλα εγώ τα χα πει επίσης ότι αυτή θα στουντιεψει, με αυτήν ακριβώς την έκφραση. Δεν ήταν ότι ήταν πανέμορφη ή κατι...ήταν ότι ήξερε να φαίρεται μέσα στο δωμάτιο (υπηρεσίες/τρόποι) + ότι έδινε ΚΩΛΟ...αρχιδια πουτανα ζωή, μια ζωή τα ίδια.
Θα ξαναγυρίσει... Όλες ξαναγυρίζουν...

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
μακάρι, την περιμένω.
Θα γυρίσει αλλιώς όμως.. Ηττημένη δυστυχώς...
Πιθανότατα θα γίνει και αυτή - Άντε να τελειώνουμε -
Με συγχωρείς αν σε στενάχωρω φιλαράκι μου.
.. Είναι χιλιοπαιγμενο το "έργο" ..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Θα γυρίσει αλλιώς όμως.. Ηττημένη δυστυχώς...
Πιθανότατα θα γίνει και αυτή - Άντε να τελειώνουμε -
Με συγχωρείς αν σε στενάχωρω φιλαράκι μου.
.. Είναι χιλιοπαιγμενο το "έργο" ..
η ήττα του σήμερα είναι η νίκη του αύριο, κάποια έργα είναι φτιαγμένα να παίζονται σε επαναλήψεις.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
μακάρι, την περιμένω.
Μιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. :kiss-mark: Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι. :2funny:

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι! :hi:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Μιας που μιλάμε για επιστροφές, εθεάθη σήμερα η γνωστή Αλβανίδα,
η Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. :kiss-mark: Όχι σε οίκο ανοχής, αλλά ως υπάλληλος σε φούρνο
σε συνοικία του κέντρου της Αθήνας. Με μαύρο μαλλί και ξυρισμένο/τατουαζάτο
φρύδι. :2funny:

Παρακαλώ, μην μου στέλνετε π.μ. για την τοποθεσία του φούρνου.
Η πληροφορία αυτή αφορά ΜΟΝΟ συγκεκριμένους μύστες του σάη,
οι οποίοι ξέρουν ποιοί είναι! :hi:
Δεν ξέρω μύστη μου ειναι να αναρωτιέται κανείς! Ξέρω κάμποσες πουτάνες που όταν παράτησαν τα μπουρδέλα για τη λεγόμενη τίμια ζωή γύρισαν πίσω λέγοντας μου πως η δουλειά εκεί έξω είναι σκατα, σε γαμανε για τα μισά λεφτά κτλ κτλ. Έρχομαι να επιβεβαιώσω από την εποχή που δούλευα νύχτα πως οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση. Θα μου πεις κάποιες δουλειές δεν είναι για πάντα, ναι όντως, σφίγγεις τα δόντια, κάθεσαι, και την κάνεις με λεφτά να κάνεις κάτι δικό σου κτλ κτλ! Από πουτανα σε...φούρνο δεν ξέρω μου κάνει τραγωδία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom