Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (31 μέλη και 240 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Ενδεχομένως να τυχαίνει ανάλογα την ώρα, την κουρασή της, τις διαθέσεις κλπ...μου έχει τύχει και με φίλο να πάρουμε την ίδια κοπέλα με διαφορά ημέρων και να είναι σε εμένα φόλα σε αυτόν φοβερή. Μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και αυτές. Πάντως τις δύο φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν χαμογελαστή και πρόσχαρη. Για λατίνα πουτάνα δεν θα έβαζα ποτέ το χέρι μου στη φωτιά. Την ανέφερα γιατί η όλη συμπεριφορά της μου έκανε εντύπωση ακριβώς επειδή περίμενα ότι θα φάω γερή φόλα..

Ίσως τα στάνταρ μου για τις λατίνες να έχουν πέσει τόσο πολύ που ακόμα και τα βασικά να τα θεωρώ καλή περιποίηση. Σίγουρα το ματιάσαμε και την 3η που θα πάω θα είναι και φαρμακερή και θα φάω φόλα :cry:
Σίγουρα είναι με τα φεγγάρια τους αλλά θέλω να πω ότι έχει δείγματα τεμπελιάς που σκέφτεσαι ότι θα πέσει έξω. Δεν κλαις το παράβολο αλλά είναι κάτω του μετρίου

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
Καλησπέρα στο πάνελ, εγώ τη Δευτέρα επισκέφθηκα κατά τις 11 τη γκρανι Ελένη στο Τροφωνίου 11 και πέρασα ωραια, όπως έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μου έκανε ακαποτο ικανοποιητικό τσιμπουκι με χάδια από μέρους μου και δύο στάσεις, πισωκολλητό και πάνω μου αυτή με ρηχά φιλάκια στο στόμα. Έχει ωραια αίσθηση το μουνι της παρόλο που τα έχει τα χρόνια της. Της έκανα και λίγο μασάζ στην πλάτη και στα πόδια. Αφού δεν μας ενόχλησε η τσατσα, εκατσε και παραπάνω χρόνο. Δε συστήνεται ανεπιφύλακτα αφου υπάρχουν καλύτερες στην πιάτσα αλλά εγώ έφυγα ικανοποιημένος.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
155
Πόντοι
6
Για τη "συνονόματή" της στο Φ65 ξέρουμε κάτι; Αυτό το ντολμαδάκι που ήταν και στα Φιλιππίδου..
Δεν είναι καθόλου του γούστου μου, δε μ' αρέσει τίποτα σ' αυτήν, αλλά ρε πούστη μου αυτά που κάνει στο σαλονάρισμα... Άμα έχει ίδιες διαθέσεις, όρεξη, καύλες, και μέσα στο δωμάτιο, παίζει να τη δοκίμαζα..! :think::fuck1:
Παρόλο που υστερεί εμφανισιακά κάνει πολύ καλή πίπα. Την άφησα να με τελειώσει (στο χέρι της και λίγο πάνω μου δεν κάνει τελειωτικό).

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.823
Πόντοι
2.246
Άρχισε ο αέρας μπαρούτι να μυρίζει...
Για τη "συνονόματή" της στο Φ65 ξέρουμε κάτι; Αυτό το ντολμαδάκι που ήταν και στα Φιλιππίδου..
Δεν είναι καθόλου του γούστου μου, δε μ' αρέσει τίποτα σ' αυτήν, αλλά ρε πούστη μου αυτά που κάνει στο σαλονάρισμα... Άμα έχει ίδιες διαθέσεις, όρεξη, καύλες, και μέσα στο δωμάτιο, παίζει να τη δοκίμαζα..! :think::fuck1:
Η Ντιάνα ξεκίνησε την καριέρα της στο Φωκαίας 27 πάνω πριν από τον κορόιδο ιό,ακριβώς το ίδιο στυλ αλλά σε πολύ πιο αδύνατη. Ερχόταν κοντά, σου έπιανε το παπάρι και έλεγε την ατάκα πάμε anaconda.
Καθαρό κορίτσι και δεν κλέβει στο δωμάτιο, αλλά μέχρι εκεί. Για μια φορά καλή είναι, δεν είναι για περισσότερο.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.858
Πόντοι
3.436
assets%2Ftask_01k31td8pne9stn65dmraab74h%2F1755629266_img_0.webp
Βλεμα όμως κ αυτή η ιερόδουλη καβλωτικο όλα τα λεφτα...
Ο δημιουργός του πορτραίτου σίγουρα για να εχει αυτήν την έμπνευση,
θα είναι σκληρός πορνος, δικός μας πορνομουτρο,
μέσα στα κόλπα.
Θα έχει ξεκολλήσει πολλές σόλες παπουτσιών στους καλτ πορνοδρομους.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Παρόλο που υστερεί εμφανισιακά κάνει πολύ καλή πίπα. Την άφησα να με τελειώσει (στο χέρι της και λίγο πάνω μου δεν κάνει τελειωτικό).
Κάνει μεγάλη προσπάθεια να ευχαριστήσει τον πελάτη

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
11
Like
605
Πόντοι
310
Τίποτα απολύτως δε χρειάζεται να τους λες, δεν τους απευθύνεσαι, "δεν τους βλέπεις" καν..
Εκτός αν επιμένουν, τότε αλλά αποφεύγεις φυσιολογικά, κι αν συνεχίσουν αγριεύεις και την κάνεις πιο σύντομα.. Συνήθως δεν έχουν καμία όρεξη ή δύναμη να κάνουν μαλακία, πόσο μάλλον να σε πάρουν στο κυνήγι. Πάντα βλέπεις και ζυγίζεις την κατάσταση..

Σόρρυ για το σπαμ, μη σπαμάρουμε την ενημέρωση με διάφορα!...
Ευχαριστώ μάγκα!

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Άρχισε ο αέρας μπαρούτι να μυρίζει...

Η Ντιάνα ξεκίνησε την καριέρα της στο Φωκαίας 27 πάνω πριν από τον κορόιδο ιό,ακριβώς το ίδιο στυλ αλλά σε πολύ πιο αδύνατη. Ερχόταν κοντά, σου έπιανε το παπάρι και έλεγε την ατάκα πάμε anaconda.
Καθαρό κορίτσι και δεν κλέβει στο δωμάτιο, αλλά μέχρι εκεί. Για μια φορά καλή είναι, δεν είναι για περισσότερο.
Έτσι ακριβώς όπως τα λες,Ντιανα μπανανα αχαχαχαχ,τοτε ήταν αδύνατη,είχε ένα κανονικό κορμί με ένα ωραίο πεταχτό κωλαρακι ,πιο νέα και φυσικά πιο λαμπερή,μου ειχε κάνει εντύπωση τότε ……ήταν 2020 μετά τη πρώτη καραντίνα , ένα βράδυ του Ιουνίου μετά από έξοδο κ ποτά με κάτι φιλαράκια ήθελα μουνι κ άρχισα ν ψάχνω εσκορτ εεεε τώρα ήταν κ αργά τα είχα πιει κ λίγο πήρα 3-4 τηλέφωνα ,δεν έβρισκα αυτές π μ έκαναν κλικ η μ έλεγαν οι τηλεφωνητριες σ καμία ώρα.Τεσπα δε γαμιεται λέω πάω φυλής καθώς μ είχανε λείψει κ λίγο τα μπουρδελα αφού έλειπα κάποια χρονια έξω.Δε μπήκα σε πολλά μέχρι να πετύχω Φωκαίας τη Ντιανα,ρωτάω για μια ώρα μ λέει 100 η Τσατσα κάνω call πληρώνω κ μπαίνω δωμάτιο,αφου έχει έρθει κ η Ντιανα μπανάνα κ έχουμε πει δυο κουβέντες χτυπάει πόρτα η Τσατσα κ αρχίζει ότι έκανε λάθος κ είναι 120 κ μ δίνει κάποιον να μιλήσω στο τηλ,τα βρήκαμε τελικά Νταξει 100 και τέλος.
Μύριζε ωραία κ αυτή κ το Μουνακι της,περιποιημένο φουλ,αυτή παιχνιδιάρα κ καυλιαρα,ένα χυσιμο στο κωλο της πάνω κ ένα στο στόμα της με άφησε.
Από τότε πήγα άλλη μια φορά κανονικό δωμάτιο στο 20€ ,αφού άρχισε να γίνεται γιουβαρλάκι και δεν έχω ξαναπαει.
Πάντως στην ώρα που πήρα στο μπουρδελο πέρασα ωραία μαζί της ‘’τοτε’’.

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Τίποτα απολύτως δε χρειάζεται να τους λες, δεν τους απευθύνεσαι, "δεν τους βλέπεις" καν..
Εκτός αν επιμένουν, τότε αλλά αποφεύγεις φυσιολογικά, κι αν συνεχίσουν αγριεύεις και την κάνεις πιο σύντομα.. Συνήθως δεν έχουν καμία όρεξη ή δύναμη να κάνουν μαλακία, πόσο μάλλον να σε πάρουν στο κυνήγι. Πάντα βλέπεις και ζυγίζεις την κατάσταση..

Σόρρυ για το σπαμ, μη σπαμάρουμε την ενημέρωση με διάφορα!...
Διάβασα λίγο το σκηνικό και ότι έγραψες και εσυ,πολύ σωστά έτσι πρέπει ν πράττει ο καθένας.
Εγώ ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο ,υπάρχει ένας τύπος γύφτος λίγο γεματουλης ο οποίος πουλάει γυαλιά κολωνιες και δε ξέρω εγώ τι άλλο,γυρίζει μετάξι κυρίως αλλά κ φυλής όπου τον πέτυχα τελευταία φορά,πολύ γνωστή φάτσα.Τον συνάντησα πρόσφατα Φιλιππίδου κ φυλής,μου μίλησε λέγοντας τα γνωστά για κολωνιες κ αφού απάντησα αρνητικά κ εφευγα τότε λέει εάν έχω κανένα φράγκο να τον κεράσω ένα σουβλακι εδώ δίπλα ,δεν εχω ευρώ του λέω ενώ περπάταγα,να σε έχει ο θεός καλά λέει.Τελος πάντων λίγο αργότερα είχε διπλαρωσει δυο πιτσιρικάδες κ ο ένας ανέβηκε στο μηχανάκι του γυφτου μάλλον θα τον πήγαινε στο σουβλατζιδικο να του πάρει σουβλάκι,μυρίζομαι κανένα στενό με άλλους δυο γυφτους να του βγάζουν τίποτα μαχαίρια κ να τον ψειρίζουν.

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα ! ειμαι καινουριος στο χωρο και δεν εχω καταλαβεις πως παει αυτο με τις βαρδιες .

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Διάβασα λίγο το σκηνικό και ότι έγραψες και εσυ,πολύ σωστά έτσι πρέπει ν πράττει ο καθένας.
Εγώ ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο ,υπάρχει ένας τύπος γύφτος λίγο γεματουλης ο οποίος πουλάει γυαλιά κολωνιες και δε ξέρω εγώ τι άλλο,γυρίζει μετάξι κυρίως αλλά κ φυλής όπου τον πέτυχα τελευταία φορά,πολύ γνωστή φάτσα.Τον συνάντησα πρόσφατα Φιλιππίδου κ φυλής,μου μίλησε λέγοντας τα γνωστά για κολωνιες κ αφού απάντησα αρνητικά κ εφευγα τότε λέει εάν έχω κανένα φράγκο να τον κεράσω ένα σουβλακι εδώ δίπλα ,δεν εχω ευρώ του λέω ενώ περπάταγα,να σε έχει ο θεός καλά λέει.Τελος πάντων λίγο αργότερα είχε διπλαρωσει δυο πιτσιρικάδες κ ο ένας ανέβηκε στο μηχανάκι του γυφτου μάλλον θα τον πήγαινε στο σουβλατζιδικο να του πάρει σουβλάκι,μυρίζομαι κανένα στενό με άλλους δυο γυφτους να του βγάζουν τίποτα μαχαίρια κ να τον ψειρίζουν.
Γνωστό κατακάθι της περιοχής είναι, προσπαθεί να κοροϊδέψει ανυποψίαστους...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Γνωστό κατακάθι της περιοχής είναι, προσπαθεί να κοροϊδέψει ανυποψίαστους...
Αααα γεια σου κατάλαβες ποιον λέω,πουλάει κολωνιες κ γυαλιά έχει μπεβερλι νομίζω κ δεν έχει ν φάει ένα σουβλάκι χαχαχαχα.
Θα ανεβάζει οποιον κάτσει τελικά στο μηχανάκι θα τον πηγαίνει για ψειρισμα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Αααα γεια σου κατάλαβες ποιον λέω,πουλάει κολωνιες κ γυαλιά έχει μπεβερλι νομίζω κ δεν έχει ν φάει ένα σουβλάκι χαχαχαχα.
Όποιος είναι τόσο βλήμα κ πάει να κεράσει αυτόν τον άθλιο, μάλλον τα θέλει ο κώλος του :tooth:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Μεγάλα πριξας και αιτία ο χοντρός και ο άλλος στο μετάξι με τα τατού! Το κακο αλλά και καλό είναι ότι θυμούνται ότι δεν δίνεις και ή θα στα πριξει ή θα σε αφήσει ήσυχο γιατί ξέρει ότι δεν δίνεις ! Άλλη μόδα τώρα και αυτος! Θέλεις να κάνεις μια τσάρκα να ρίξεις έναν κρύο να χαλαρώσεις να ξεχαστείς και έχεις και τον πριξοπαπαρο να σου λέει δεν έχω λεφτά να φάω να δώσω στα παιδιά που δεν έχω! Τράβα δούλεψε ρε μλκ τοσες δουλειές υπάρχουν και έχεις και μηχανάκι να κάνεις ντελιβερι! Κάθε πέρυσι και καλύτερα αυτό ξέρει να λέει ο μορτης

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Όποιος είναι τόσο βλήμα κ πάει να κεράσει αυτόν τον άθλιο, μάλλον τα θέλει ο κώλος του :tooth:
natural selection στα καλυτερα του. Ανελπιδοι ανθρωποι, καταδικασμενοι.
Αμα καποιος περιμενει να διαβασει εδω μεσα "προειδοποιησεις" για τετοια σκηνικα, ειναι χαμενος απο χερι.
Θα γλιτωσει σημερα εκει, θα την παθει αυριο απο αλλου.
Και για να συνεχιζουν να "δουλευουν" ολοι αυτοι στην περιοχη, καποιος αργα ή γρηγορα τσιμπαει.
θα μαθουν με τον δυσκολο τροπο δυστυχως...

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
18
Like
4.884
Πόντοι
1.446
Ναι προφανώς,αλλά ήταν πιτσιρικάδες αρκετά 17-18 μαξ 20 ,βέβαια πλέον φαίνονται κ μικρότεροι αλλά τεσπα θα τους άρχισε αυτός το γύφτικο πρόλογο μπλα μπλα μπλα θα τους καμάκωσε,90% τον ψείρισε σε κανένα στενό το μικρό λεφτά κινητό και τώρα ο πιτσιρικάς δε θα ξαναπαει να σβήσει τις καυλες του.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom