trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
Νομιζω οτι ειναι μάγκες παπουδες, και όχι ναυαγια. Αντι να περιμενουν τον Αρχάγγελο, αναζητουν την ηδονή.
Νομιζω οτι ειναι μάγκες παπουδες, και όχι ναυαγια. Αντι να περιμενουν τον Αρχάγγελο, αναζητουν την ηδονή.
Να συμπληρώσω ότι θυμάμαι από 2η χθεςΓρήγορο πέρασμα 2η βάρδια Φωκ27α λούνα papacitooo στεφάνι
Φωκ 27Β Ναταλί
Φωκ7 υπόγειο κλειστό
Φυλής 59 Νικολ τριαξονικό
Φυλής 67 Έλενα και Άννα Μαρία
Φυλής 69α εμμα βυζαρου
Φυλής 69β Χριστίνα τσεχαλβανη
Φιλιππίδου 11 κάτω μπήκα σαλόνι και ήταν γεμάτο μικρούς επενδυτές με άρωμα σκόρδου οπότε ξενέρωσα και έφυγα
Όχι απλώς καλή, θεωρώ πως έχει το πιο ωραίο σώμα αυτήν τη στιγμή στα μπουρδέλα της Αθήνας.Φωκ 25β Σάρα και Ντιάνα λεπτή συλφιδέ ασπρόδερμη νεαρή, καλή παρουσία.
Δεν κατουράει όμως οπότε τι να την κάνεις;Όχι απλώς καλή, θεωρώ πως έχει το πιο ωραίο σώμα αυτήν τη στιγμή στα μπουρδέλα της Αθήνας.
Αυτο θα κανω..δν θα παω για να μην γελασει κ με μενα..και τι να κανει να κλαψει; να χαλαστει και να τσακωθει με μια πουτανα του δεκαρικου;
γελας, την γαμας σαν πλαστικη κουκλα που ειναι να μην φυγεις αχυστος, και δεν ξαναπατας.
Εσυ σαν τριτος αμα εχεις μυαλο, αφου σε ενημερωσε εδω για την συμπεριφορα της, δεν πας μαζι της και τελειωσε...
καρότα αμέσως
η σκίννυ Ντιάνα στο φωκ.25 είναι φολάρα μην επηρεαστεί κανείς απ το νεαρό της ηλικίας!Να συμπληρώσω ότι θυμάμαι από 2η χθες
Φωκ27 όροφος Τάλια και Βαλεντίνα. Η Σελεστε σύμφωνα με την υπηρεσία ξανά σε τρεις μήνες.
Φωκ 25β Σάρα και Ντιάνα λεπτή συλφιδέ ασπρόδερμη νεαρή, καλή παρουσία.
Φωκ19 Κάρλα
Φωκ17α Μιχαέλα
Ανοιχτά το υπόγειο του 72 δεν κατέβηκα.
Φιλιππίδου
11α Τζούλια λατίνα πληθωρική και φουλ εκδηλωτική στο σαλόνι και μια άλλη στο δωμάτιο.
11β Μιχαέλα η πολύ λεπτή ξανθοκαστανη υποτίθεται Ρωσίδα και Αμάντα συμπαθής λάτιν με θηλυκό κορμί μελαχρινή.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα μελαχρινή λεπτή λατίνα ωραία παρουσία και Σουζάνα γνωστή από παλιότερα νομίζω.
71α Κατερίνα ή Κάτια ελληνορουμάνα συστήνεται, μαζί με μια λατίνα δε συγκράτησα.
Φ67 Έλλη και Έλενα οι κλασικές.
Καλά, καρότα είχε φέρει στο μπουρδέλο αυτή;Είπα να πάρω την Έλλη καθώς έβγαζε κάτι βουκολικό, μέγα λάθος, ήρθε με νεύρα, καρότα αμέσως,
Μύστη ένιωσες/κατάλαβες κάτι να "εξέχει" μέσα στο μουνί της; Στα 4 πχ το νιώθεις στα δεξιά...Φεύγοντας είχε πιάσει η Ναόμι στο Μ.Α25 και πέρασα εκεί, πολυ καλα και άνετα και ρέφαρα, πάλι καλά.
Τι του είπες και τον απεφυγες; Εμένα θα με φοβιζε αυτή η κατάστασηΒγαίνοντας έξω κλασσικά ένα ζάκι μου ζήτησε ψιλά να φάει κάτι (τρώγεται η πρέζα???) τον απέφυγα διακριτικά, μου έριξε ένα ωραίο μπινελίκι..... τον έγραψα κανονικά στα παπάρια μου και αναχώρησα να συνεχίσω τις υπόλοιπες δουλίτσες μου.
Τάνια την λένε την βυζαρού. Η Τατιάνα είναι στο 1ΑΙ1γ Τατιάνα η παχουλή
Ι1β αριστερό Αννα
Επίσκεψη χθες αρχή 2ης βάρδιας στο Μετάξι.
Οποία κοπέλα αξίζει είχε φουλ δωμάτια, Ναταλία Ι27 5 άτομα αναμονη με υπέρτατη πακιστανικής μπόχα στο σαλόνι,
Μιχαέλα Ι20Γ, 3 άτομα αναμονη,ούτε νερό δεν έπινε ενδιάμεσα, Ντάρια Ερότικ πρίζον επίσης 3 άτομα αναμονή.
Επέλεξα Ι20Β όροφο που ήταν ήρεμα , 2 λατίνες της σειράς, μία ξανθιά νταντά και μία μελαχρινή γεματούλα, στραβοχυμένη, Έλλη το όνομα.
Είπα να πάρω την Έλλη καθώς έβγαζε κάτι βουκολικό, μέγα λάθος, ήρθε με νεύρα, καρότα αμέσως, πίπα μόνο το κεφάλι στο στόμα, πάω να πιάσω βυζί και μου κάνει "you want this or this" σε φάση ή χουφτώνεις ή πιπώνω, όχι και τα 2 μαζί, της λέω να κάτσει ιεραποστολικα , δεν άνοιξε καν τα πόδια, στα 4 ούτε γάτα δεν κάθεται έτσι... στα 3 λεπτά την έδιωξα, εννοείται ο ψευτοβαρυμαγκας βουλγαρογυφτοτσατσος έκανε τον μαλακα για το 10ρικο, δεν γαμιεται, εχει η ζωή γυρίσματα.
Πάντως όχι ότι ειναι και όμορφη και θα την επιλέγατε αλλα μακριά, γενικά οι τρέχουσες φουρνιά στο Ι20Β ειναι φόλες.
Φεύγοντας είχε πιάσει η Ναόμι στο Μ.Α25 και πέρασα εκεί, πολυ καλα και άνετα και ρέφαρα, πάλι καλά.
Όταν γράφω απο το κινητό, ο αυτοκορεκτορας τον παίζει και με τα 2 ΚΑΙ έχει κλάσει και δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία.
ΝΑΙ ΝΑΙ συμφωνώ, μακριά.η σκίννυ Ντιάνα στο φωκ.25 είναι φολάρα μην επηρεαστεί κανείς απ το νεαρό της ηλικίας!
Για τη "συνονόματή" της στο Φ65 ξέρουμε κάτι; Αυτό το ντολμαδάκι που ήταν και στα Φιλιππίδου..η σκίννυ Ντιάνα στο φωκ.25 είναι φολάρα μην επηρεαστεί κανείς απ το νεαρό της ηλικίας!
Τίποτα απολύτως δε χρειάζεται να τους λες, δεν τους απευθύνεσαι, "δεν τους βλέπεις" καν..Τι του είπες και τον απεφυγες; Εμένα θα με φοβιζε αυτή η κατάσταση
Κρίμα γιατί ηταν παρα πολυ καλή περίπτωση.Έχει εξαφανιστεί χρόνια τώρα, τη χάσαμε τη συμπολιτησα!!!!
Μυστη μου εμένα με προβληματίζει η Νικόλ! Την έχω πάρει μια φορά τεμπελα φάνηκε άλλαζε στάσεις κάθε 1' και το ίδιο λένε και οι συναγωνιστές στα σχολια! Ενώ έχει το τέλειο σώμα για εμένα και θα μπορούσε να με ξεφραγκιασει φοβάμαι να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρίαΤίμησα αυτές τις μέρες δεύτερη φορά τη Νικολ από Φ59. Η κοπέλα μπορεί να μην μιλάει πολύ αλλά πέρα από την κωλαρα έχει υπομονή και ξέρει να με τελειώνει. Ίσως ξεχωρίζει σαν λατίνα μέσα στις τόσες πολλές φόλες. Στα θετικά ότι ο οίκος έχει ωραία ευρύχωρα δωμάτια με air condition και θεωρητικά είναι πιο καθαρός από άλλους. Επίσης στα θετικά ότι η τσα2 (ή ο τσα2 για τους γνώστες) είναι συμπαθέστατη μη σας ξεγελάνε οι τεράστιες διαστάσεις.
Ενδεχομένως να τυχαίνει ανάλογα την ώρα, την κουρασή της, τις διαθέσεις κλπ...μου έχει τύχει και με φίλο να πάρουμε την ίδια κοπέλα με διαφορά ημέρων και να είναι σε εμένα φόλα σε αυτόν φοβερή. Μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι και αυτές. Πάντως τις δύο φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν χαμογελαστή και πρόσχαρη. Για λατίνα πουτάνα δεν θα έβαζα ποτέ το χέρι μου στη φωτιά. Την ανέφερα γιατί η όλη συμπεριφορά της μου έκανε εντύπωση ακριβώς επειδή περίμενα ότι θα φάω γερή φόλα..Μυστη μου εμένα με προβληματίζει η Νικόλ! Την έχω πάρει μια φορά τεμπελα φάνηκε άλλαζε στάσεις κάθε 1' και το ίδιο λένε και οι συναγωνιστές στα σχολια! Ενώ έχει το τέλειο σώμα για εμένα και θα μπορούσε να με ξεφραγκιασει φοβάμαι να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία
ουτε καν,μια νεαρη αδυνατη ομορφη κοπελα ειναι ,ειναι κ φολαΌχι απλώς καλή, θεωρώ πως έχει το πιο ωραίο σώμα αυτήν τη στιγμή στα μπουρδέλα της Αθήνας.
η Ντιανα πριν χρονια ηταν καλυτερη εμφανισιακα,πιο αδυνατη,την εχω πετυχει φωκαιας 27 πανω,φιλιππιδου πανω ,μια μερα στο λιωσιων πανω κ τωρα στο 65,μεσα μετρια πραματα,κρατα το 20ρικο για αλληΓια τη "συνονόματή" της στο Φ65 ξέρουμε κάτι; Αυτό το ντολμαδάκι που ήταν και στα Φιλιππίδου..
Δεν είναι καθόλου του γούστου μου, δε μ' αρέσει τίποτα σ' αυτήν, αλλά ρε πούστη μου αυτά που κάνει στο σαλονάρισμα... Άμα έχει ίδιες διαθέσεις, όρεξη, καύλες, και μέσα στο δωμάτιο, παίζει να τη δοκίμαζα..!![]()