Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (10 μέλη και 193 επισκέπτες)

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
10
Like
1.250
Πόντοι
370
18/8 3η βαρδια Βικτωρια
Φωκαιας 13 υπογειο>αλεχαντρα
Φωκαιας 17 ισογειο>μια νεα δυνατη αλλα δε θυμαμαι ονομα
Φωκαιας 17 οροφος>Αντζελα
Φωκαιας 27>Ναταλι
Φωκαιας 27γ>5 λατινες ,Σελεστε.Λουνα,Αντρεα,Τιφανι και αλλη μια που μου διαφευγει
Φιλιππιδου οροφος>Μπελλα,Μαρια
Φυλης 84α>Κορινα
Φυλης 84 οροφος>Μονικα,Νικολ

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Μέτριες προς καλές εντυπώσεις
Σπέσιαλ φωτογράφιση
και η φωτογραφία απ' το δωμάτιο
αυτές οι ατάκες είναι δικές σου @Μήτσος Μπάμπολας

και ο @Σοκολατολάτρης τα αντιγράφει
Ό,τι να ναι! :jerking::2funny::2funny:
Από πριν καν γνωρίσω το Μήτσο γράφω έτσι. Επίσης ποτέ κανείς δεν έχει πει φωτογράφιση, διότι εννοώ ακριβώς αυτό, όχι απλά φωτογραφία! :wink: Ξέρω τι λέω, και τι κάνω, και δεν υφίσταται "ατάκα" εδώ.
Επίσης ο μύστης με ξέρει μήνες, δε χρειάζεται να του πεις εσύ κάτι άκυρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όσο πας ολο και πιο πολύ μιμείσαι το είδωλο σου τον @Μήτσος Μπάμπολας

αλλά δυστυχώς @Μήτσος Μπάμπολας είναι μόνο ένας
Πας με τα καλά σου ρε άνθρωπε;;!
ΠΟΙΟΣ "ΜΙΜΕΙΤΑΙ";;;;
Έχεις δει καθόλου ενημερώσεις μου τόσους μήνες; Και τρόπο γραφής μου σε κριτικές.
Το "είδωλο" το αφήνω ασχολίαστο, διότι ο καθένας μας έχει το δικό του στυλ. Δεν ξέρω πως σου ήρθαν αυτές οι μπούρδες εσένα ξαφνικά για μένα :think:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Είσαι εντελώς ηλίθιος τύπε
και μόνο ότι γαμάς αυτή που τόσο καιρό έλεγες πως σε κέρασε κονδυλώματα
Αντε παράτα μας ρε τύπε που είσαι ικανός εσύ να κρίνεις, έλα γνώρισε με άμα έχεις πρόβλημα!
Τίποτα δε με κέρασε (ευτυχώς), αλλά ο ηλίθιος είσαι εσύ με αυτό που πέταξες από πάνω χωρίς λόγο.
Επίσης ούτε καν τη γαμάω εκείνη εδώ και μήνες :wink:
Άλλα όποιος έχει ξαφνικά χωρίς λόγο θέμα μαζί μου, ας μου στείλει μήνυμα! Όχι να γράφει αρλούμπες εδώ και να σπαμάρει, έλεος.. :2funny::2funny::2funny: Δεν καταλαβαίνω καν πως σου ήρθε. Ο @Μήτσος Μπάμπολας είναι απ τους πρώτους φίλους μου στη σελίδα, και το πρώτο μήνυμα που έστειλα, ρώτησε τον

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.239
Πόντοι
36.228
@Elganador
@Σοκολατολάτρης

Ειρήνη υμίν πορνοτέκνα μου:woldman:
IMG_20250819_005155.jpg

Πηγαίνετε στα ευλογημένα σπιτάκια, να χαλαρώσετε...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
η Ναόμι ήταν μέσα στα κονδυλώματα ρε ηλίθιε
όλοι το ξέρουν
μόνο κάτι ζώα σαν και σένα πάνε με άρρωστες ενώ το ξέρουν
Είσαι τέρμα χαζός άμα νομίζεις ότι πήγαινα, και ακόμα περισσότερο αν νομίζεις ότι πηγαίνω τώρα :jerking::jerking:
Μόνο ένα ζώο σαν εσένα θα πίστευε κάτι τέτοιο :2funny:
Επίσης η Ναόμι έχει καθαρίσει από τότε εδώ και μήνες, μη λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς να ξέρεις για την κοπέλα!! Μπες ρώτα τη και θα δεις.
Και μη μου ξαναμιλήσεις

Τελευταία τροποποίηση:

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.455
Πόντοι
2.591
Καλησπέρα σας, πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια κοπέλα στη Φωκαίας η Αθηνά η Πειραιώτισσα. Γνωρίζουμε που δουλεύει τώρα;
Έχει εξαφανιστεί χρόνια τώρα, τη χάσαμε τη συμπολιτησα!!!!

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
31
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα
Η Ιζαμπέλα που δίνει κωλο δουλεύει σήμερα το απόγευμα ;

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.239
Πόντοι
36.228

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.400
Πόντοι
32.758

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.239
Πόντοι
36.228

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.239
Πόντοι
36.228

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
Tον φάγατε , ρωτάει μπας ξέρουν οι γυρολόγοι

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.825
Πόντοι
7.195
Καλημέρα σε όλους
Οι επισκέψεις μου σε οίκους ανοχής είναι σπάνιες, το αποφεύγω & γιατί υπάρχουν χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες & για τις διάφορες δερματικές αρρώστιες & γιατί οι κοπέλες είναι χαμηλών προσδοκιών εμφάνισης.

Χθες έκανα μια βόλτα χωρίς να μπω σε δωμάτιο & σε ώρα που θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
Κοπέλες μέτριας και κάτω εμφάνισης, που όταν ηταν γυμνές σκεφτόσουν ότι είναι συμπαθητικές & όταν έφευγαν ντυμένες, ούτε θα γυρνουσες στο δρόμο να τις κοιτάξεις.

Αρκετοί οίκοι ανοχής στη Φυλής δέχονται Πακιστανους & Μουσουλμάνοι / Ισλαμιστές, θα πεις αυτοί δεν έχουν ψυχή να εκτονωθουν.
Στην Ελλάδα έχει γίνει έντονη η εισαγωγή γυναικών απο τη Λατινική Αμερική.

Που πήγαν οι κοπέλες του πρώην Σοβιετικου μπλοκ?
Σε άλλες χώρες?

Αυτά τα ολίγα απο εμένα & γνωστά για όλους εσάς που προτιμάτε τους οίκους ανοχής που απευθύνεται σε άτομα low budget.

Τελειώνοντας απο τη βόλτα χωρίς να επιλέξω να δοκιμάσω κάποια μου ήρθε η διάθεση να φάω πίτσα, - τρώω πολύ αραιά πίτσα -
Παραγγέλνω λοιπόν μέσω του site της εταιρίας την πίτσα με παραλαβή απο τον χώρο τους.

Ακόμα & στην συγκεκριμένη πιτσαρία οι περισσότεροι απο το προσωπικό ήταν απο το Πακισταν.

Ενώ είχα παραγγείλει πίτσα λεπτή 12τμχ, είχαν ετοιμάσει πίτσα 8τμχ, φτάνοντας στο χώρο τους ετοίμαζαν τη σωστή πίτσα που η παρασκευή ήταν σύντομη. Πληρώνοντας στο ταμείο μου είπαν για το λάθος τους & μου έδωσαν σε άλλη συσκευασία & 8τμχ.

Περιμένοντας για την παραλαβή της πιτσας έβλεπα πόσο αργοί είναι οι Πακιστανοί στις κινήσεις τους, αργοί τόσο ώστε να νομίζεις ό,τι βαριούνται που εργάζονται, έτσι είναι οι ρυθμοί τους.
Τόσο νωχελικοί!!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.239
Πόντοι
36.228
Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!
Άλλη Όλγα είναι στο Βέργας 3.
Η θεία Όλγα από Τροφωνίου πάει αραιά και που στο Τροφωνίου 11 ισόγειο, 1η βάρδια.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Καλημέρα σε όλους
Οι επισκέψεις μου σε οίκους ανοχής είναι σπάνιες, το αποφεύγω & γιατί υπάρχουν χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες & για τις διάφορες δερματικές αρρώστιες & γιατί οι κοπέλες είναι χαμηλών προσδοκιών εμφάνισης.

Χθες έκανα μια βόλτα χωρίς να μπω σε δωμάτιο & σε ώρα που θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
Κοπέλες μέτριας και κάτω εμφάνισης, που όταν ηταν γυμνές σκεφτόσουν ότι είναι συμπαθητικές & όταν έφευγαν ντυμένες, ούτε θα γυρνουσες στο δρόμο να τις κοιτάξεις.

Αρκετοί οίκοι ανοχής στη Φυλής δέχονται Πακιστανους & Μουσουλμάνοι / Ισλαμιστές, θα πεις αυτοί δεν έχουν ψυχή να εκτονωθουν.

Σε άλλες χώρες?

Αυτά τα ολίγα απο εμένα & γνωστά για όλους εσάς που προτιμάτε τους οίκους ανοχής που απευθύνεται σε άτομα low budget.

Τελειώνοντας απο τη βόλτα χωρίς να επιλέξω να δοκιμάσω κάποια μου ήρθε η διάθεση να φάω πίτσα, - τρώω πολύ αραιά πίτσα -
Παραγγέλνω λοιπόν μέσω του site της εταιρίας την πίτσα με παραλαβή απο τον χώρο τους.

Ακόμα & στην συγκεκριμένη πιτσαρία οι περισσότεροι απο το προσωπικό ήταν απο το Πακισταν.

Ενώ είχα παραγγείλει πίτσα λεπτή 12τμχ, είχαν ετοιμάσει πίτσα 8τμχ, φτάνοντας στο χώρο τους ετοίμαζαν τη σωστή πίτσα που η παρασκευή ήταν σύντομη. Πληρώνοντας στο ταμείο μου είπαν για το λάθος τους & μου έδωσαν σε άλλη συσκευασία & 8τμχ.

Περιμένοντας για την παραλαβή της πιτσας έβλεπα πόσο αργοί είναι οι Πακιστανοί στις κινήσεις τους, αργοί τόσο ώστε να νομίζεις ό,τι βαριούνται που εργάζονται, έτσι είναι οι ρυθμοί τους.
Τόσο νωχελικοί!!!!!!!
κοίτα, δεν ξέρω εγώ που ζεις εσύ, εμείς εδώ τα προβλήματα τα λέμε και τα ξέρουμε, το παλεύουμε και προφανώς δεν είμαστε Λατσηδες μα οι περισσότεροι low badget. Με κάθε σεβασμό, και πλέον αποφεύγοντας συνειδητά τσακωμούς και βρισιές με μέλη του site τα οποία και θεωρώ οικογένεια και ας έχουμε διαφορές εσένα θέλω να σου πω...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, που σε χαλάνε οι πουτανες ΝΤΥΜΕΝΕΣ, να πας στο my style rocks, που δεν σ' αρέσουν οι Λατίνες ΚΟΠΑΝΕ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ πότε τρως πίτσα και πόσα κομμάτια, για Πακιστανούς και λοιπούς οικονομικούς μετανάστες, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ χώρες δεν έχουν τέτοιους, θα τους κάνουμε μαραθωνοδρόμους μαλάκα χέστη μικροβιοφοβικέ για να μην τους βρίσκεις νωθρους! Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙ! Να ήμουν πουστη Νταβατζης τους Μπουρδελοδρόμους ΔΕΝ θα τους πατούσες ούτε απ' έξω.

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
29
Like
9.628
Πόντοι
7.095
Καλημέρα σε όλους

Σε άλλες χώρες?

Τόσο νωχελικοί!!!!!!!
:vomit::vomit::vomit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
κοίτα, δεν ξέρω εγώ που ζεις εσύ, εμείς εδώ τα προβλήματα τα λέμε και τα ξέρουμε, το παλεύουμε και προφανώς δεν είμαστε Λατσηδες μα οι περισσότεροι low badget. Με κάθε σεβασμό, και πλέον αποφεύγοντας συνειδητά τσακωμούς και βρισιές με μέλη του site τα οποία και θεωρώ οικογένεια και ας έχουμε διαφορές εσένα θέλω να σου πω...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, που σε χαλάνε οι πουτανες ΝΤΥΜΕΝΕΣ, να πας στο my style rocks, που δεν σ' αρέσουν οι Λατίνες ΚΟΠΑΝΕ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ πότε τρως πίτσα και πόσα κομμάτια, για Πακιστανούς και λοιπούς οικονομικούς μετανάστες, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ χώρες δεν έχουν τέτοιους, θα τους κάνουμε μαραθωνοδρόμους μαλάκα χέστη μικροβιοφοβικέ για να μην τους βρίσκεις νωθρους! Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙ! Να ήμουν πουστη Νταβατζης τους Μπουρδελοδρόμους ΔΕΝ θα τους πατούσες ούτε απ' έξω.
Παραλίγο να χύσω με αυτή την υπέρτατη καλτίλα - ακριβέστατο αριστούργημα που έγραψες :smiling-face-with-heart-eyes::embarrased::rockon::rockon::rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom