Καλημέρα σε όλους
Οι επισκέψεις μου σε οίκους ανοχής είναι σπάνιες, το αποφεύγω & γιατί υπάρχουν χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες & για τις διάφορες δερματικές αρρώστιες & γιατί οι κοπέλες είναι χαμηλών προσδοκιών εμφάνισης.
Χθες έκανα μια βόλτα χωρίς να μπω σε δωμάτιο & σε ώρα που θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
Κοπέλες μέτριας και κάτω εμφάνισης, που όταν ηταν γυμνές σκεφτόσουν ότι είναι συμπαθητικές & όταν έφευγαν ντυμένες, ούτε θα γυρνουσες στο δρόμο να τις κοιτάξεις.
Αρκετοί οίκοι ανοχής στη Φυλής δέχονται Πακιστανους & Μουσουλμάνοι / Ισλαμιστές, θα πεις αυτοί δεν έχουν ψυχή να εκτονωθουν.
Στην Ελλάδα έχει γίνει έντονη η εισαγωγή γυναικών απο τη Λατινική Αμερική.
Που πήγαν οι κοπέλες του πρώην Σοβιετικου μπλοκ?
Σε άλλες χώρες?
Αυτά τα ολίγα απο εμένα & γνωστά για όλους εσάς που προτιμάτε τους οίκους ανοχής που απευθύνεται σε άτομα low budget.
Τελειώνοντας απο τη βόλτα χωρίς να επιλέξω να δοκιμάσω κάποια μου ήρθε η διάθεση να φάω πίτσα, - τρώω πολύ αραιά πίτσα -
Παραγγέλνω λοιπόν μέσω του site της εταιρίας την πίτσα με παραλαβή απο τον χώρο τους.
Ακόμα & στην συγκεκριμένη πιτσαρία οι περισσότεροι απο το προσωπικό ήταν απο το Πακισταν.
Ενώ είχα παραγγείλει πίτσα λεπτή 12τμχ, είχαν ετοιμάσει πίτσα 8τμχ, φτάνοντας στο χώρο τους ετοίμαζαν τη σωστή πίτσα που η παρασκευή ήταν σύντομη. Πληρώνοντας στο ταμείο μου είπαν για το λάθος τους & μου έδωσαν σε άλλη συσκευασία & 8τμχ.
Περιμένοντας για την παραλαβή της πιτσας έβλεπα πόσο αργοί είναι οι Πακιστανοί στις κινήσεις τους, αργοί τόσο ώστε να νομίζεις ό,τι βαριούνται που εργάζονται, έτσι είναι οι ρυθμοί τους.
Τόσο νωχελικοί!!!!!!!