Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συναγωνιστή!Άλλη Όλγα είναι στο Βέργας 3.
Η θεία Όλγα από Τροφωνίου πάει αραιά και που στο Τροφωνίου 11 ισόγειο, 1η βάρδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Δεν γαμαω! Αλλά ενημερώνω.
Η Ιζαμπέλα η Σταρ των τελευταίων ημερών της Φιλιππίδου αγνοείται. Την περιμένουν από χθες και κάθε μέρα τους ρίχνει άκυρο. Η εμπειρία μου λέει ότι θα τη βολιδοσκοπουν γραφεία call. Μπορεί και όχι. Μπορεί το γκροβερ της να της έγινε τριαντάφυλλο. Δε με νοιάζει, δε θα τη γαμουσα ποτέ γιατί τα έχω κόψει. Την απουσία της Ιζαμπέλας μου την εξηγούσε η τσατσά με τα ξανθά κοντά μαλλιά. Ήταν και λίγο σιφιλιασμενη γιατι τους γειώνει τις τελευταίες μέρες.
Άρα μην κατέβει κανένας στους οίκους της ακολασίας για την συγκεκριμένη. Στη θέση της δύο λατινες. Η μία τσουπωτη με φουλ εκτός κώλου και η άλλη αδύνατο αστεράκι με νορμάλ. Γαμευσιμες και οι δύο. Δε με ένοιαξε να συγκρατήσω ονόματα. Αμφότερες (
@n.smirni76 ) λατινες.
Στη Φώκαιας λίγο πριν βγεις στην Αχαρνών έχει σπάσει ένας σωλήνας ύδρευσης και έχει σχηματιστεί πίδακας καθετα σε όλο το δρόμο. Άρα δεν αποφεύγει κανείς τη δροσερή υδάτινη σφαλιάρα.
Η Ιζαμπέλα η Σταρ των τελευταίων ημερών της Φιλιππίδου αγνοείται. Την περιμένουν από χθες και κάθε μέρα τους ρίχνει άκυρο. Η εμπειρία μου λέει ότι θα τη βολιδοσκοπουν γραφεία call. Μπορεί και όχι. Μπορεί το γκροβερ της να της έγινε τριαντάφυλλο. Δε με νοιάζει, δε θα τη γαμουσα ποτέ γιατί τα έχω κόψει. Την απουσία της Ιζαμπέλας μου την εξηγούσε η τσατσά με τα ξανθά κοντά μαλλιά. Ήταν και λίγο σιφιλιασμενη γιατι τους γειώνει τις τελευταίες μέρες.
Άρα μην κατέβει κανένας στους οίκους της ακολασίας για την συγκεκριμένη. Στη θέση της δύο λατινες. Η μία τσουπωτη με φουλ εκτός κώλου και η άλλη αδύνατο αστεράκι με νορμάλ. Γαμευσιμες και οι δύο. Δε με ένοιαξε να συγκρατήσω ονόματα. Αμφότερες (
Στη Φώκαιας λίγο πριν βγεις στην Αχαρνών έχει σπάσει ένας σωλήνας ύδρευσης και έχει σχηματιστεί πίδακας καθετα σε όλο το δρόμο. Άρα δεν αποφεύγει κανείς τη δροσερή υδάτινη σφαλιάρα.
Τελευταία τροποποίηση:
Η Νικολ στο 84 ειναι η αλβανιδα απο το 69 ;;18/8 3η βαρδια Βικτωρια
Φωκαιας 13 υπογειο>αλεχαντρα
Φωκαιας 17 ισογειο>μια νεα δυνατη αλλα δε θυμαμαι ονομα
Φωκαιας 17 οροφος>Αντζελα
Φωκαιας 27>Ναταλι
Φωκαιας 27γ>5 λατινες ,Σελεστε.Λουνα,Αντρεα,Τιφανι και αλλη μια που μου διαφευγει
Φιλιππιδου οροφος>Μπελλα,Μαρια
Φυλης 84α>Κορινα
Φυλης 84 οροφος>Μονικα,Νικολ
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.994
- Πόντοι
- 1.336
Η άλλη από ΦιλιππίδουΗ Νικολ στο 84 ειναι η αλβανιδα απο το 69 ;;
Κρίμα . Ποια προτείνειςΔεν γαμαω! Αλλά ενημερώνω.
Άρα μην κατέβει κανένας στους οίκους της ακολασίας για την συγκεκριμένη. Στη θέση της δύο λατινες. Η μία τσουπωτη με φουλ εκτός κώλου και η άλλη αδύνατο αστεράκι με νορμάλ. Γαμευσιμες και οι δύο. Δε με ένοιαξε να συγκρατήσω ονόματα. Αμφότερες (@n.smirni76 ) λατινες.
Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!
Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.944
- Πόντοι
- 11.096
Φίλε όπως είπα. Έχω σταματήσει να δίνω τον οβολό μου στους οίκους. Έχω δύο κοπέλες που κάνω τη δουλειά μου αλλά είναι σε άλλο χώρο. Όχι σε οίκους. Διάβαζε έγκριτους συναγωνιστές και συγκέντρωσε πληροφορίες. Απομόνωσε τους αγαπουληδες και τους προμοτορες και θα βγαζεις τα σωστά συμπεράσματα. Θα μπεις στο πνεύμα, μην ανησυχείς.Κρίμα . Ποια προτείνεις
Εντωμεταξυ έκανα μια τσάρκα να περάσει η ώρα. Είδα το κοντοπουτανο την Εμυ στη Λιοσιων. Όμορφη κοπέλα αναμφίβολα. Αλλά ρε μαλάκες έβαλε και αυτή χείλια και έγινε σαν ανάποδο γαμωτο! Ποιον μαλάκα ακούνε και τα φτιαχνουνε γαμώ τη κοινωνία τους μέσα;
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 486
ρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?
Γιατί έχει ωράριο το γαμησει???ρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?
Πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε...
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 2.727
Με 3 επισκεψεις στο Μεταξι νοικιαζεις ενα μικρο σπιτι στο Πακισταν το μηνα σε μικρη πολη ή αγροτικη περιοχη..ρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?
Αυτοι αντι να στελνουν λεφτα στην οικογενεια που δεν εχουν ουτε ρυζι να παρουν τα τρωνε στις πουτανες..

Καλησπέρα, βασικά με αυτό που έγραψες με φοβισες, ηταν τρομακτικό & θα περάσει καιρός για να ξαναπεράσω απο τη Φυλής με τα Πακιστανικα ζόμπι & με τη πελατεία που κυκλοφορεί εκεί, το επίπεδο φτάνει τα επίπεδα του Κεραμεικού.κοίτα, δεν ξέρω εγώ που ζεις εσύ, εμείς εδώ τα προβλήματα τα λέμε και τα ξέρουμε, το παλεύουμε και προφανώς δεν είμαστε Λατσηδες μα οι περισσότεροι low badget. Με κάθε σεβασμό, και πλέον αποφεύγοντας συνειδητά τσακωμούς και βρισιές με μέλη του site τα οποία και θεωρώ οικογένεια και ας έχουμε διαφορές εσένα θέλω να σου πω...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, που σε χαλάνε οι πουτανες ΝΤΥΜΕΝΕΣ, να πας στο my style rocks, που δεν σ' αρέσουν οι Λατίνες ΚΟΠΑΝΕ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ πότε τρως πίτσα και πόσα κομμάτια, για Πακιστανούς και λοιπούς οικονομικούς μετανάστες, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ χώρες δεν έχουν τέτοιους, θα τους κάνουμε μαραθωνοδρόμους μαλάκα χέστη μικροβιοφοβικέ για να μην τους βρίσκεις νωθρους! Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙ! Να ήμουν πουστη Νταβατζης τους Μπουρδελοδρόμους ΔΕΝ θα τους πατούσες ούτε απ' έξω.
Με τα πορνογυαλια.κ την ελιά στο πρωσοπο .Η άλλη από Φιλιππίδου
respectΚαλημέρα σε όλους
Οι επισκέψεις μου σε οίκους ανοχής είναι σπάνιες, το αποφεύγω & γιατί υπάρχουν χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες & για τις διάφορες δερματικές αρρώστιες & γιατί οι κοπέλες είναι χαμηλών προσδοκιών εμφάνισης.
Χθες έκανα μια βόλτα χωρίς να μπω σε δωμάτιο & σε ώρα που θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
Κοπέλες μέτριας και κάτω εμφάνισης, που όταν ηταν γυμνές σκεφτόσουν ότι είναι συμπαθητικές & όταν έφευγαν ντυμένες, ούτε θα γυρνουσες στο δρόμο να τις κοιτάξεις.
Αρκετοί οίκοι ανοχής στη Φυλής δέχονται Πακιστανους & Μουσουλμάνοι / Ισλαμιστές, θα πεις αυτοί δεν έχουν ψυχή να εκτονωθουν.
Στην Ελλάδα έχει γίνει έντονη η εισαγωγή γυναικών απο τη Λατινική Αμερική.
Που πήγαν οι κοπέλες του πρώην Σοβιετικου μπλοκ?
Σε άλλες χώρες?
Αυτά τα ολίγα απο εμένα & γνωστά για όλους εσάς που προτιμάτε τους οίκους ανοχής που απευθύνεται σε άτομα low budget.
Τελειώνοντας απο τη βόλτα χωρίς να επιλέξω να δοκιμάσω κάποια μου ήρθε η διάθεση να φάω πίτσα, - τρώω πολύ αραιά πίτσα -
Παραγγέλνω λοιπόν μέσω του site της εταιρίας την πίτσα με παραλαβή απο τον χώρο τους.
Ακόμα & στην συγκεκριμένη πιτσαρία οι περισσότεροι απο το προσωπικό ήταν απο το Πακισταν.
Ενώ είχα παραγγείλει πίτσα λεπτή 12τμχ, είχαν ετοιμάσει πίτσα 8τμχ, φτάνοντας στο χώρο τους ετοίμαζαν τη σωστή πίτσα που η παρασκευή ήταν σύντομη. Πληρώνοντας στο ταμείο μου είπαν για το λάθος τους & μου έδωσαν σε άλλη συσκευασία & 8τμχ.
Περιμένοντας για την παραλαβή της πιτσας έβλεπα πόσο αργοί είναι οι Πακιστανοί στις κινήσεις τους, αργοί τόσο ώστε να νομίζεις ό,τι βαριούνται που εργάζονται, έτσι είναι οι ρυθμοί τους.
Τόσο νωχελικοί!!!!!!!
protogon4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 683
- Πόντοι
- 371
Χτες κατέβηκα μια τσάρκα φυλής μετά από περίπου 1.5 χρόνο !
Και όλα αυτά από περιέργεια να δω την Ιζαμπέλα!που τελικά δεν την είδα!η μικαελα είναι τρομερό κορμί που έχει ανέβει φίλλιπιδου όροφο!αλλά ο λόγος είναι ότι πέρασε ένα τρομερό μουνι ανεβαίνοντας τη Φωκαίας!με κάτι βυζαρες περίμενα να δω σε ποιο σπίτι θα μπει και τελικά μπήκε στην πρώτη πολυκατοικία αριστερά!ενα μουνι με κάτι βυζαρες και τατουάζ στη πλάτη ένα κερασάκι συγκράτησα!ήμουν έτοιμος να της πω κάτι μήπως και ήταν της δουλειάς!αλλά σάστισα!
Και όλα αυτά από περιέργεια να δω την Ιζαμπέλα!που τελικά δεν την είδα!η μικαελα είναι τρομερό κορμί που έχει ανέβει φίλλιπιδου όροφο!αλλά ο λόγος είναι ότι πέρασε ένα τρομερό μουνι ανεβαίνοντας τη Φωκαίας!με κάτι βυζαρες περίμενα να δω σε ποιο σπίτι θα μπει και τελικά μπήκε στην πρώτη πολυκατοικία αριστερά!ενα μουνι με κάτι βυζαρες και τατουάζ στη πλάτη ένα κερασάκι συγκράτησα!ήμουν έτοιμος να της πω κάτι μήπως και ήταν της δουλειάς!αλλά σάστισα!
kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Κολωνου 48 ξέρουμε άμα δουλεύει ακόμα η πιτσιρίκα σοφία ;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.993
- Πόντοι
- 10.656
Μεχρι λιγο πριν το 15αυγουστο εκει ηταν, μαζι με την αλλη μαουνα την ΝικολΚολωνου 48 ξέρουμε άμα δουλεύει ακόμα η πιτσιρίκα σοφία ;
Ισχύει ότι το μουνί της θείας Όλγας είναι τριχωτό;Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.379
- Πόντοι
- 26.435
με επιφύλαξη νομίζω δεν έχουν Τρίτη βάρδια.Ερώτηση να γνωρίζει κάποιος μύστης!
Χωματιανου 11Α και 11Β κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις