Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (21 μέλη και 147 επισκέπτες)

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.113
Πόντοι
1.010

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.944
Πόντοι
11.096
Δεν γαμαω! Αλλά ενημερώνω.

Η Ιζαμπέλα η Σταρ των τελευταίων ημερών της Φιλιππίδου αγνοείται. Την περιμένουν από χθες και κάθε μέρα τους ρίχνει άκυρο. Η εμπειρία μου λέει ότι θα τη βολιδοσκοπουν γραφεία call. Μπορεί και όχι. Μπορεί το γκροβερ της να της έγινε τριαντάφυλλο. Δε με νοιάζει, δε θα τη γαμουσα ποτέ γιατί τα έχω κόψει. Την απουσία της Ιζαμπέλας μου την εξηγούσε η τσατσά με τα ξανθά κοντά μαλλιά. Ήταν και λίγο σιφιλιασμενη γιατι τους γειώνει τις τελευταίες μέρες.

Άρα μην κατέβει κανένας στους οίκους της ακολασίας για την συγκεκριμένη. Στη θέση της δύο λατινες. Η μία τσουπωτη με φουλ εκτός κώλου και η άλλη αδύνατο αστεράκι με νορμάλ. Γαμευσιμες και οι δύο. Δε με ένοιαξε να συγκρατήσω ονόματα. Αμφότερες (:wink::grin: @n.smirni76 ) λατινες.

Στη Φώκαιας λίγο πριν βγεις στην Αχαρνών έχει σπάσει ένας σωλήνας ύδρευσης και έχει σχηματιστεί πίδακας καθετα σε όλο το δρόμο. Άρα δεν αποφεύγει κανείς τη δροσερή υδάτινη σφαλιάρα.

Τελευταία τροποποίηση:

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
434
Πόντοι
21
18/8 3η βαρδια Βικτωρια
Φωκαιας 13 υπογειο>αλεχαντρα
Φωκαιας 17 ισογειο>μια νεα δυνατη αλλα δε θυμαμαι ονομα
Φωκαιας 17 οροφος>Αντζελα
Φωκαιας 27>Ναταλι
Φωκαιας 27γ>5 λατινες ,Σελεστε.Λουνα,Αντρεα,Τιφανι και αλλη μια που μου διαφευγει
Φιλιππιδου οροφος>Μπελλα,Μαρια
Φυλης 84α>Κορινα
Φυλης 84 οροφος>Μονικα,Νικολ
Η Νικολ στο 84 ειναι η αλβανιδα απο το 69 ;;

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
31
Πόντοι
0
Δεν γαμαω! Αλλά ενημερώνω.

Η Ιζαμπέλα η Σταρ των τελευταίων ημερών της Φιλιππίδου αγνοείται. Την περιμένουν από χθες και κάθε μέρα τους ρίχνει άκυρο. Η εμπειρία μου λέει ότι θα τη βολιδοσκοπουν γραφεία call. Μπορεί και όχι. Μπορεί το γκροβερ της να της έγινε τριαντάφυλλο. Δε με νοιάζει, δε θα τη γαμουσα ποτέ γιατί τα έχω κόψει. Την απουσία της Ιζαμπέλας μου την εξηγούσε η τσατσά με τα ξανθά κοντά μαλλιά. Ήταν και λίγο σιφιλιασμενη γιατι τους γειώνει τις τελευταίες μέρες.

Άρα μην κατέβει κανένας στους οίκους της ακολασίας για την συγκεκριμένη. Στη θέση της δύο λατινες. Η μία τσουπωτη με φουλ εκτός κώλου και η άλλη αδύνατο αστεράκι με νορμάλ. Γαμευσιμες και οι δύο. Δε με ένοιαξε να συγκρατήσω ονόματα. Αμφότερες (:wink::grin: @n.smirni76 ) λατινες.

Στη Φώκαιας λίγο πριν βγεις στην Αχαρνών έχει σπάσει ένας σωλήνας ύδρευσης και έχει σχηματιστεί πίδακας καθετα σε όλο το δρόμο. Άρα δεν αποφεύγει κανείς τη δροσερή υδάτινη σφαλιάρα.
Κρίμα . Ποια προτείνεις

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
159
Πόντοι
10
Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!
Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.
Έχει γαμήσει κανείς τελευταία τη θεία Όλγα που ήταν παλιά στο Τροφωνίου 13;
Ισχύει ότι είναι πρωινή στο Βέργας 3;
Θα ήθελα να την ξαναγαμήσω μετά από χρόνια.
Είχε πρώτοξεκινήσει αρχές του 2000 στην Ρεμούνδου, έκανε απλό πρόγραμμα αλλά το μουνί της πέταγε φωτιές!
Ήταν πραγματικά μούναρος!

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.944
Πόντοι
11.096
Κρίμα . Ποια προτείνεις
Φίλε όπως είπα. Έχω σταματήσει να δίνω τον οβολό μου στους οίκους. Έχω δύο κοπέλες που κάνω τη δουλειά μου αλλά είναι σε άλλο χώρο. Όχι σε οίκους. Διάβαζε έγκριτους συναγωνιστές και συγκέντρωσε πληροφορίες. Απομόνωσε τους αγαπουληδες και τους προμοτορες και θα βγαζεις τα σωστά συμπεράσματα. Θα μπεις στο πνεύμα, μην ανησυχείς.

Εντωμεταξυ έκανα μια τσάρκα να περάσει η ώρα. Είδα το κοντοπουτανο την Εμυ στη Λιοσιων. Όμορφη κοπέλα αναμφίβολα. Αλλά ρε μαλάκες έβαλε και αυτή χείλια και έγινε σαν ανάποδο γαμωτο! Ποιον μαλάκα ακούνε και τα φτιαχνουνε γαμώ τη κοινωνία τους μέσα;

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.617
Πόντοι
486
ρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
462
Πόντοι
301
ρε παιδια ημουν 11.30 το πρωι στην ιασονος για μια δουλεια και μπαινοβγαιναν πακι και μαυροι απο τα σπιτακια, γιατι γαμανε τοσο νωρις ?
Γιατί έχει ωράριο το γαμησει???
Πλάκα μας κάνεις ρε μεγάλε...

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
14
Like
4.591
Πόντοι
2.727
Με 3 επισκεψεις στο Μεταξι νοικιαζεις ενα μικρο σπιτι στο Πακισταν το μηνα σε μικρη πολη ή αγροτικη περιοχη..
Αυτοι αντι να στελνουν λεφτα στην οικογενεια που δεν εχουν ουτε ρυζι να παρουν τα τρωνε στις πουτανες..
:tooth:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.861
Πόντοι
7.195
κοίτα, δεν ξέρω εγώ που ζεις εσύ, εμείς εδώ τα προβλήματα τα λέμε και τα ξέρουμε, το παλεύουμε και προφανώς δεν είμαστε Λατσηδες μα οι περισσότεροι low badget. Με κάθε σεβασμό, και πλέον αποφεύγοντας συνειδητά τσακωμούς και βρισιές με μέλη του site τα οποία και θεωρώ οικογένεια και ας έχουμε διαφορές εσένα θέλω να σου πω...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, που σε χαλάνε οι πουτανες ΝΤΥΜΕΝΕΣ, να πας στο my style rocks, που δεν σ' αρέσουν οι Λατίνες ΚΟΠΑΝΕ, ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ πότε τρως πίτσα και πόσα κομμάτια, για Πακιστανούς και λοιπούς οικονομικούς μετανάστες, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ χώρες δεν έχουν τέτοιους, θα τους κάνουμε μαραθωνοδρόμους μαλάκα χέστη μικροβιοφοβικέ για να μην τους βρίσκεις νωθρους! Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙ! Να ήμουν πουστη Νταβατζης τους Μπουρδελοδρόμους ΔΕΝ θα τους πατούσες ούτε απ' έξω.
Καλησπέρα, βασικά με αυτό που έγραψες με φοβισες, ηταν τρομακτικό & θα περάσει καιρός για να ξαναπεράσω απο τη Φυλής με τα Πακιστανικα ζόμπι & με τη πελατεία που κυκλοφορεί εκεί, το επίπεδο φτάνει τα επίπεδα του Κεραμεικού.

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
541
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους
Οι επισκέψεις μου σε οίκους ανοχής είναι σπάνιες, το αποφεύγω & γιατί υπάρχουν χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες & για τις διάφορες δερματικές αρρώστιες & γιατί οι κοπέλες είναι χαμηλών προσδοκιών εμφάνισης.

Χθες έκανα μια βόλτα χωρίς να μπω σε δωμάτιο & σε ώρα που θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας.
Κοπέλες μέτριας και κάτω εμφάνισης, που όταν ηταν γυμνές σκεφτόσουν ότι είναι συμπαθητικές & όταν έφευγαν ντυμένες, ούτε θα γυρνουσες στο δρόμο να τις κοιτάξεις.

Αρκετοί οίκοι ανοχής στη Φυλής δέχονται Πακιστανους & Μουσουλμάνοι / Ισλαμιστές, θα πεις αυτοί δεν έχουν ψυχή να εκτονωθουν.
Στην Ελλάδα έχει γίνει έντονη η εισαγωγή γυναικών απο τη Λατινική Αμερική.

Που πήγαν οι κοπέλες του πρώην Σοβιετικου μπλοκ?
Σε άλλες χώρες?

Αυτά τα ολίγα απο εμένα & γνωστά για όλους εσάς που προτιμάτε τους οίκους ανοχής που απευθύνεται σε άτομα low budget.

Τελειώνοντας απο τη βόλτα χωρίς να επιλέξω να δοκιμάσω κάποια μου ήρθε η διάθεση να φάω πίτσα, - τρώω πολύ αραιά πίτσα -
Παραγγέλνω λοιπόν μέσω του site της εταιρίας την πίτσα με παραλαβή απο τον χώρο τους.

Ακόμα & στην συγκεκριμένη πιτσαρία οι περισσότεροι απο το προσωπικό ήταν απο το Πακισταν.

Ενώ είχα παραγγείλει πίτσα λεπτή 12τμχ, είχαν ετοιμάσει πίτσα 8τμχ, φτάνοντας στο χώρο τους ετοίμαζαν τη σωστή πίτσα που η παρασκευή ήταν σύντομη. Πληρώνοντας στο ταμείο μου είπαν για το λάθος τους & μου έδωσαν σε άλλη συσκευασία & 8τμχ.

Περιμένοντας για την παραλαβή της πιτσας έβλεπα πόσο αργοί είναι οι Πακιστανοί στις κινήσεις τους, αργοί τόσο ώστε να νομίζεις ό,τι βαριούνται που εργάζονται, έτσι είναι οι ρυθμοί τους.
Τόσο νωχελικοί!!!!!!!
respect

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
683
Πόντοι
371
Χτες κατέβηκα μια τσάρκα φυλής μετά από περίπου 1.5 χρόνο !
Και όλα αυτά από περιέργεια να δω την Ιζαμπέλα!που τελικά δεν την είδα!η μικαελα είναι τρομερό κορμί που έχει ανέβει φίλλιπιδου όροφο!αλλά ο λόγος είναι ότι πέρασε ένα τρομερό μουνι ανεβαίνοντας τη Φωκαίας!με κάτι βυζαρες περίμενα να δω σε ποιο σπίτι θα μπει και τελικά μπήκε στην πρώτη πολυκατοικία αριστερά!ενα μουνι με κάτι βυζαρες και τατουάζ στη πλάτη ένα κερασάκι συγκράτησα!ήμουν έτοιμος να της πω κάτι μήπως και ήταν της δουλειάς!αλλά σάστισα!

kostaras1312

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2025
Like
973
Πόντοι
81
Κολωνου 48 ξέρουμε άμα δουλεύει ακόμα η πιτσιρίκα σοφία ;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.993
Πόντοι
10.656

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.193
Πόντοι
1.326
assets%2Ftask_01k31td8pne9stn65dmraab74h%2F1755629266_img_0.webp

geo_geo

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Κριτικές
2
Like
72
Πόντοι
0
Ερώτηση να γνωρίζει κάποιος μύστης!
Χωματιανου 11Α και 11Β κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα?

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
431
Πόντοι
21
Μούναρος??? Ναι καλή ήταν αλλά μούναρο δεν την έλεγες. Τι να πεις γούστα είναι αυτά εγώ θα την έλεγα καυλιάρα με βύζους αλλά πουρό. Το 2003 που την πήδαγα στη Ρεμούνδου πρέπει να ήταν 45+. Την ξαναπήδηξα το 2018 Τρυφωνιου ηταν πια γριά και έκανε ακάποτα τσιμπούκια αβέρτα. Μια φορά σε μια κρίση καύλας ξάπλωσε ανάποδα στον καναπέ με το μουνί προς τα πάνω και μου λέει "βάλτον μου άγρια". τον χώνω στο μουνί της και με δύο Πουτσίνι σπάει η γαμημένη καποτα. Εγώ δεν το κατάλαβα αλλά η γριά το κατάλαβε αμέσως. Μου το είπε και τρόμαξα. Την τελείωσα με πιπα και έφυγα με ποδήλατο. Άρπαξα μία ουρολοίμωξη θυμάμαι τότε και ταλαιπωρήθηκα. Μετά τα πενήντα γάμησέ τα, πέφτουν πολύ τα αντισώματα.
Ισχύει ότι το μουνί της θείας Όλγας είναι τριχωτό;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.379
Πόντοι
26.435
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom