Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (22 μέλη και 184 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.746
Πόντοι
11.096
Καλημέρα, η Μπάρμπαρα το milf, σε ποιο σπιτάκι είναι;
Θα βάλεις το gps και με το αμαξάκι σου θα βρεις το πλησιέστερο αλσακι στην πρωτεύουσα. Ποιο θα είναι αυτό; Εσύ επιλέγεις. Βεΐκου; Συγγρού; Παπάγου; Οποίο θες! Το ποιο κοντινό σου! Μη καιμε και βενζίνες τώρα!!
Αφού πας στο πάρκο λοιπόν, θα ψάξεις να βρεις λοιπόν τις τρεις πιο γέρικες πετρες. Θα επιλέξεις μια (να κάνεις σοφή επιλογή γιατί θα είναι αυτή που θα σε απαντήσει!!) και θα την ρωτήσεις:

"Σε ποιο σπιτάκι δουλεύει η Μπάρμποραρα;;;"

Θα σε απαντήσει λοιπόν σίγουρα!

1000011446.jpg

HAYABUSA PANOS

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
10
Πόντοι
0
Στο μεταξύ η συγκεκριμένη για χρόνια και μέχρι πρίν 6-7μήνες έκανε στο δεκάρικο τόσο ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα όσο και πρωκτικό.
Που βρίσκουμε την Ιωάννα από την Λειβαδιά,παρακαλώ!!

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.471
Πόντοι
1.056

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.752
Πόντοι
3.556

HAYABUSA PANOS

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλύτερα ο τύπος να μην πάει σήμερα, έμαθα ότι σήμερα θα πάνε και τα σαράντα παλικάρια από τη Λειβαδιά
Εγώ θα περάσω μια βόλτα σήμερα από μετάξι μετά τις 00:00 δεν ξέρω τι θα βρω αλλά κάτι θα γαμησω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
η μιχαελα η γκαβλιαρα με τα πλαστικα κωλοβυζα στο Ι19 με βιασε :confused:
μετα το πιπετο δεν με αφηνε να σηκωθω, ηθελε με το ζορι να με καβαλησει, και αρχισε να μου γλειφει την αλμυρη μου μουρη ενω χτυπιοταν σαν δαιμονισμενη :confused:
στο ιεραποστολικο με δαγκωνε και μου ειχε πιασει τον κωλο και με πιεζε για σκληρο σεξ ενω εγω ηθελα λιγη αγαπη :confused:
την εβαλα στα τεσσερα για να παρω τον ελεγχο στα χερια μου αλλα με καταπιε η κωλαρα της και βαραγε μονη της παλαμακια με τα κωλομαγουλα :confused:
το πουλι μου με προδωσε και εχυσε σε αυτη τη σταση με την τσατσα να σφυριζει την ληξη, ξαπλωσα σοκαρισμενος ενω η μιχαελα μου χαιδευε το ιδρωμενο μετωπο ψιθυριζοντας μου κατι λατινικες απειλες στο αυτι:confused:
Μετα νομιζε οτι της εκλεψα το στρινγκ και αρχισε να με ψαχνει, τελικα το βρηκε διπλα απτο κρεβατι :confused:
Και ολα αυτα ενω λιγες ωρες πριν ειχα φαει μισο κιλο ψαρια :alivedick: δυνατο μουνετο για ultra PSE σκηνικα αν ειναι ορεξατη, προτεινεται στους μυστες που δεν ξερουν τι θελουν, γιατι ξερει αυτη τι θελετε... Εξτρα μπονους αν ειστε μαυρισμενοι λατινοι αεργοι εραστες σαν εμενα

Εξω απτα γραφεια του Συριζα μια λευκοδερμη ΚΩΛΑΡΑ με σορτσακι, δικαβαλο σε μηχανακι με καυλωσε απιστευτα, τρια στενα τους ακολουθουσα σαν ανωμαλος. Συνειδητοποιησα οτι ημουν πιο κουρασμενος κι απτον Ροντινει ομως. Οποτε ηρθα σπιτι, και βαρεσα μια παχια στο μπανιο ενω εβλεπα τσοντα στο κινητο την Lexi Luna να ταιζει το μουνι της σε ενα τζιτζιφιογκο.
Αυριο παλι φιλαρακι, υποσχεθηκα στον πουτσο μου, αυριο.

Καλες τσαρκες στα αλανια που γυρνανε μεσα στη χαβουζα ψαχνοντας φτηνες τρυπες να γεμισουν, και προσοχη στις τσουχτρες

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.217
Πόντοι
201
η μιχαελα η γκαβλιαρα με τα πλαστικα κωλοβυζα στο Ι19 με βιασε :confused:
μετα το πιπετο δεν με αφηνε να σηκωθω, ηθελε με το ζορι να με καβαλησει, και αρχισε να μου γλειφει την αλμυρη μου μουρη ενω χτυπιοταν σαν δαιμονισμενη :confused:
στο ιεραποστολικο με δαγκωνε και μου ειχε πιασει τον κωλο και με πιεζε για σκληρο σεξ ενω εγω ηθελα λιγη αγαπη :confused:
την εβαλα στα τεσσερα για να παρω τον ελεγχο στα χερια μου αλλα με καταπιε η κωλαρα της και βαραγε μονη της παλαμακια με τα κωλομαγουλα :confused:
το πουλι μου με προδωσε και εχυσε σε αυτη τη σταση με την τσατσα να σφυριζει την ληξη, ξαπλωσα σοκαρισμενος ενω η μιχαελα μου χαιδευε το ιδρωμενο μετωπο ψιθυριζοντας μου κατι λατινικες απειλες στο αυτι:confused:
Μετα νομιζε οτι της εκλεψα το στρινγκ και αρχισε να με ψαχνει, τελικα το βρηκε διπλα απτο κρεβατι :confused:
Και ολα αυτα ενω λιγες ωρες πριν ειχα φαει μισο κιλο ψαρια :alivedick: δυνατο μουνετο για ultra PSE σκηνικα αν ειναι ορεξατη, προτεινεται στους μυστες που δεν ξερουν τι θελουν, γιατι ξερει αυτη τι θελετε... Εξτρα μπονους αν ειστε μαυρισμενοι λατινοι αεργοι εραστες σαν εμενα

Εξω απτα γραφεια του Συριζα μια λευκοδερμη ΚΩΛΑΡΑ με σορτσακι, δικαβαλο σε μηχανακι με καυλωσε απιστευτα, τρια στενα τους ακολουθουσα σαν ανωμαλος. Συνειδητοποιησα οτι ημουν πιο κουρασμενος κι απτον Ροντινει ομως. Οποτε ηρθα σπιτι, και βαρεσα μια παχια στο μπανιο ενω εβλεπα τσοντα στο κινητο την Lexi Luna να ταιζει το μουνι της σε ενα τζιτζιφιογκο.
Αυριο παλι φιλαρακι, υποσχεθηκα στον πουτσο μου, αυριο.

Καλες τσαρκες στα αλανια που γυρνανε μεσα στη χαβουζα ψαχνοντας φτηνες τρυπες να γεμισουν, και προσοχη στις τσουχτρες
Πάντως τώρα στο πάνω δύο χονδρές ήταν με απλό πρόγραμμα

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.217
Πόντοι
201
Δεύτερη βάρδια
Ιάσωνος 37 ερμητικά κλειστό
Ιασ 19 πάνω δύο χονδρές
Ιασ 1α Ντασα
Ιασ 1β κλειστό
Ιασ 1γ Σάντρα
Ιάσωνος 43 γιαγιά Ελένη και άλλες δύο που δεν βλεποντουσαν δεν συγκράτησα ονόματα

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.217
Πόντοι
201
Μήπως εννοείς Ιάσονος 20α?
Μάλλον αυτό θα εννοει
Επίσης τραγική η εικόνα τόσο των κοριτσιών όσο και των παρευρισκομένων...
Μια παράκμη μια σήψη ένας οχετός και μια κατρακύλα...
Φέρτε πίσω τα κορίτσια του ανατολικού μπλοκ
Τα δικά μας κοριτσια!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
Παίρνουν από την ΑΑΔΕ κι επίδομα 400 ευρώ τον μήνα για να γαμάνε στα μπουρδέλα!
εδώ φίλε μου υπάρχουν πουτάνες που δουλεύουν τρεις μήνες το χρόνο και ζουν ζωή χαρισάμενη με εμάς να γαμιομαστε x4 για τα λεφτά αυτά, είναι περίεργη η....ζωή.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Όπως έγραψα και πριν λίγο, η κατάσταση από τις 19:30 μέχρι τις 22:00 ήταν άθλια στη Φυλής.
Εκτός του καύσωνα, η ατμόσφαιρα ήταν επιβαρυμένη από τις φωτιές ενώ έβλεπες στο 90% των μπουρδέλων Μεσανατολίτες και Βορειοαφρικανούς (και τον κωλόγυφτο που την στήνει στα κεντρικά προσπαθώντας να εξαπατήσει πορνοπελάτες).
Αν αφήσουμε και τη Φυλής να πέσει είμαστε άξιοι της μοίρας μας, το Εμετουργείο έχει χαθεί προ πολλού.

Άγκυρας
12: Όλγα
9: Ντάρια και Ήρα

Φειδιππίδου
Ισόγειο: Ιζαμπέλα, εντελώς αντιαισθητική, σαν άντρας έχει γίνει από τις πλαστικές
Όροφος: Νάταλι

Φωκαίας
27: Νάταλι στο ισόγειο και στον όροφο 3 λατίνες. Μόνο η Τάλια άξιζε εμφανισιακά εξ αυτών.
25: Σάρα στο ισόγειο και στον όροφο μία λατίνα Σαμάνθα. Λευκή επιδερμίδα χωρίς τις απαίσιες πλαστικές αλλά με μούτρα κατεβασμένα.
19: Λίζα
17β: Μιχαέλα
13: Στο ισόγειο είχε μία λατίνα και στο υπόγειο 2-3.
9: Στέλλα και Ηλέκτρα. Πάρ' τη μία και βάρα την άλλη. Για διαφορετικούς λόγους.

Φυλής
109: Στο ισόγειο μία Άννα με τατουάζ στο στέρνο και στον όροφο μία μετριότατη ξανθιά mature με κομπινεζόν.
105: Η Λατίνα που έχει βαλτώσει εκεί.
86: Νέλλυ και μία ξανθιά milf που έψηνε 2 Πακιστανούς.
84: Στο ισόγειο η Ράνια και στον όροφο η Άννα Τάι.
72: Ειρήνη
71: Στο ισόγειο 2 λατίνες και στον όροφο 3.
69: Στον όροφο η milf βυζαρού και η Έμιλυ (νομίζω, δεν την είδα). Στο ισόγειο είχε δύο καινούριες (;). Η μία Άννα με απλό και η δεύτερη, που δεν θυμάμαι πως τη λένε, ήταν μια ευτραφής Μολδοβλαχέζα με τατουάζ.
66: Μία αρκετά σκουρόχρωμη λατίνα
65: Στο ισόγειο η Χριστίνα και στον όροφο η Κορίνα.
61: 2 αδιάφορες Λατίνες.
59: Στο ισόγειο 3 λατίνες και στον όροφο 2.
54Α: 3 λατίνες
54Β: Αουρόρα

Διδύμου
27: Ελένη. Κακή εμφανασιακά mature
18Α: Αλιόνα
16: Αλίκη
Νομίζω πρέπει να κλείσουν μία και καλή τα μπουρδέλα σε αυτόν το δρόμο. Είναι σαν να γαμάνε τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Χωματιανού
Στο ισόγειο η Άννα και στον όροφο η Λαρίσα(;). Ομορφούλα αλλά ψυχρή στο σαλονάρισμα. Δεν δέχθηκε αυτό που της πρότεινα.

Λιοσίων
Στο αριστερό είχε την Έμμυ με άλλες δύο λατίνες. Στο δεξιό είχε 4 πουτάνες, αν θυμάμαι καλά η μία ήταν η Μελίσα (ωραία γκόμενα), η Μπέλα και δύο λατίνες.

Βέργας
3: 5 πουτάνες συνολικά. Χειρότερες εμφανισιακά και από λατίνες. Βαράνε κάργα μύγες.
6: Μία ξανθιά χαρωπή ανατολική mature.
7: Στο ημιυπόγειο η Αλίνα και στον όροφο η Βικτώρια, νομίζω δουλεύει και Φυλής 109.

*Όσα ήταν ανοιχτά μπήκα, όσα δεν έγραψα ήταν κλειστά. Δεν συγκρατώ ονόματα των λατίνων διότι ποτέ δεν περνάω με δαύτες και τις θεωρώ φόλες του κερατά.
**Αν γνωρίζει κάποιος καμία που να δέχεται πιο ''hardcore'' γαμήσι ας μου στείλει μήνυμα, με αυτήν που πέρασα σήμερα δεν έκανα αυτά που ήθελα. Λεπτομέρειες στην κριτική.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
Όπως έγραψα και πριν λίγο, η κατάσταση από τις 19:30 μέχρι τις 22:00 ήταν άθλια στη Φυλής.
Εκτός του καύσωνα, η ατμόσφαιρα ήταν επιβαρυμένη από τις φωτιές ενώ έβλεπες στο 90% των μπουρδέλων Μεσανατολίτες και Βορειοαφρικανούς (και τον κωλόγυφτο που την στήνει στα κεντρικά προσπαθώντας να εξαπατήσει πορνοπελάτες).
Αν αφήσουμε και τη Φυλής να πέσει είμαστε άξιοι της μοίρας μας, το Εμετουργείο έχει χαθεί προ πολλού.

Άγκυρας
12: Όλγα
9: Ντάρια και Ήρα

Φειδιππίδου
Ισόγειο: Ιζαμπέλα, εντελώς αντιαισθητική, σαν άντρας έχει γίνει από τις πλαστικές
Όροφος: Νάταλι

Φωκαίας
27: Νάταλι στο ισόγειο και στον όροφο 3 λατίνες. Μόνο η Τάλια άξιζε εμφανισιακά εξ αυτών.
25: Σάρα στο ισόγειο και στον όροφο μία λατίνα Σαμάνθα. Λευκή επιδερμίδα χωρίς τις απαίσιες πλαστικές αλλά με μούτρα κατεβασμένα.
19: Λίζα
17β: Μιχαέλα
13: Στο ισόγειο είχε μία λατίνα και στο υπόγειο 2-3.
9: Στέλλα και Ηλέκτρα. Πάρ' τη μία και βάρα την άλλη. Για διαφορετικούς λόγους.

Φυλής
109: Στο ισόγειο μία Άννα με τατουάζ στο στέρνο και στον όροφο μία μετριότατη ξανθιά mature με κομπινεζόν.
105: Η Λατίνα που έχει βαλτώσει εκεί.
86: Νέλλυ και μία ξανθιά milf που έψηνε 2 Πακιστανούς.
84: Στο ισόγειο η Ράνια και στον όροφο η Άννα Τάι.
72: Ειρήνη
71: Στο ισόγειο 2 λατίνες και στον όροφο 3.
69: Στον όροφο η milf βυζαρού και η Έμιλυ (νομίζω, δεν την είδα). Στο ισόγειο είχε δύο καινούριες (;). Η μία Άννα με απλό και η δεύτερη, που δεν θυμάμαι πως τη λένε, ήταν μια ευτραφής Μολδοβλαχέζα με τατουάζ.
66: Μία αρκετά σκουρόχρωμη λατίνα
65: Στο ισόγειο η Χριστίνα και στον όροφο η Κορίνα.
61: 2 αδιάφορες Λατίνες.
59: Στο ισόγειο 3 λατίνες και στον όροφο 2.
54Α: 3 λατίνες
54Β: Αουρόρα

Διδύμου
27: Ελένη. Κακή εμφανασιακά mature
18Α: Αλιόνα
16: Αλίκη
Νομίζω πρέπει να κλείσουν μία και καλή τα μπουρδέλα σε αυτόν το δρόμο. Είναι σαν να γαμάνε τις παιδικές μας αναμνήσεις.

Χωματιανού
Στο ισόγειο η Άννα και στον όροφο η Λαρίσα(;). Ομορφούλα αλλά ψυχρή στο σαλονάρισμα. Δεν δέχθηκε αυτό που της πρότεινα.

Λιοσίων
Στο αριστερό είχε την Έμμυ με άλλες δύο λατίνες. Στο δεξιό είχε 4 πουτάνες, αν θυμάμαι καλά η μία ήταν η Μελίσα (ωραία γκόμενα), η Μπέλα και δύο λατίνες.

Βέργας
3: 5 πουτάνες συνολικά. Χειρότερες εμφανισιακά και από λατίνες. Βαράνε κάργα μύγες.
6: Μία ξανθιά χαρωπή ανατολική mature.
7: Στο ημιυπόγειο η Αλίνα και στον όροφο η Βικτώρια, νομίζω δουλεύει και Φυλής 109.

*Όσα ήταν ανοιχτά μπήκα, όσα δεν έγραψα ήταν κλειστά. Δεν συγκρατώ ονόματα των λατίνων διότι ποτέ δεν περνάω με δαύτες και τις θεωρώ φόλες του κερατά.
**Αν γνωρίζει κάποιος καμία που να δέχεται πιο ''hardcore'' γαμήσι ας μου στείλει μήνυμα, με αυτήν που πέρασα σήμερα δεν έκανα αυτά που ήθελα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
θα σου πω πως δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξεις λίγο το στυλ της μπουρδελότσαρκας, όχι επειδή φταις αλλά λόγω συγκυρίας...θα πηγαίνεις αργά και χαλαρά μα ΠΑΝΤΑ στοχευμένα για κατάθεση ΣΥΝ ένα δύο σπιτάκια για μάτι. Όχι στα ίδια γιατί θα σου την πούνε! Μετά φάε κάτι, πιες κάτι και ξανά αργά και χαλαρά το δρόμο της επιστροφής. Λατίνα = Αντρέα στο δίπλα από της Αουρόρας το ισόγειο ΟΧΙ αυτό με τις σκάλες Όλη αυτή η βόλτα έχει διάρκεια πάνω κάτω τρεις ώρες, έχεις γαμησει, έχεις φάει, έχεις πιει, άκου και λίγη μουσικουλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom