η μιχαελα η γκαβλιαρα με τα πλαστικα κωλοβυζα στο Ι19 με βιασε

μετα το πιπετο δεν με αφηνε να σηκωθω, ηθελε με το ζορι να με καβαλησει, και αρχισε να μου γλειφει την αλμυρη μου μουρη ενω χτυπιοταν σαν δαιμονισμενη

στο ιεραποστολικο με δαγκωνε και μου ειχε πιασει τον κωλο και με πιεζε για σκληρο σεξ ενω εγω ηθελα λιγη αγαπη

την εβαλα στα τεσσερα για να παρω τον ελεγχο στα χερια μου αλλα με καταπιε η κωλαρα της και βαραγε μονη της παλαμακια με τα κωλομαγουλα

το πουλι μου με προδωσε και εχυσε σε αυτη τη σταση με την τσατσα να σφυριζει την ληξη, ξαπλωσα σοκαρισμενος ενω η μιχαελα μου χαιδευε το ιδρωμενο μετωπο ψιθυριζοντας μου κατι λατινικες απειλες στο αυτι

Μετα νομιζε οτι της εκλεψα το στρινγκ και αρχισε να με ψαχνει, τελικα το βρηκε διπλα απτο κρεβατι

Και ολα αυτα ενω λιγες ωρες πριν ειχα φαει μισο κιλο ψαρια

δυνατο μουνετο για ultra PSE σκηνικα αν ειναι ορεξατη, προτεινεται στους μυστες που δεν ξερουν τι θελουν, γιατι ξερει αυτη τι θελετε... Εξτρα μπονους αν ειστε μαυρισμενοι λατινοι
αεργοι εραστες σαν εμενα
Εξω απτα γραφεια του Συριζα μια λευκοδερμη ΚΩΛΑΡΑ με σορτσακι, δικαβαλο σε μηχανακι με καυλωσε απιστευτα, τρια στενα τους ακολουθουσα σαν ανωμαλος. Συνειδητοποιησα οτι ημουν πιο κουρασμενος κι απτον Ροντινει ομως. Οποτε ηρθα σπιτι, και βαρεσα μια παχια στο μπανιο ενω εβλεπα τσοντα στο κινητο την Lexi Luna να ταιζει το μουνι της σε ενα τζιτζιφιογκο.
Αυριο παλι φιλαρακι, υποσχεθηκα στον πουτσο μου,
αυριο.
Καλες τσαρκες στα αλανια που γυρνανε μεσα στη χαβουζα ψαχνοντας φτηνες τρυπες να γεμισουν, και προσοχη στις τσουχτρες