Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (18 μέλη και 132 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.329
Πόντοι
19.236

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.329
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 23:00 περιπου

Στο Κολωνου 32α ντουετο 2 κοπελες η καστανοξανθη Αλβανιδα Ροζα μαζι με το ξανθο ρουμανικο μιλφ την Λαουρα...τιμηθηκε η Ροζα χωρις να χυσω επιτηδες....το αθλιο κρεβατι ετριζε και σιγουρα θα ακουγοταν μεχρι εξω στο δρομο...

Επι της Ιασωνος νομιζω πρεπει πετυχα και τον γνωστο "Πορνομεταναστη" ο οποιος μπηκε Ιασωνος 32 πρωτη πορτα δεξια...το ξερω χεστηκατε για το που γαμαει και αυτος χαχαχα....

Στο Ιασωνος 30 υπογειο εξω απο την πορτα ηταν ο γνωστος τσατσος ο Γιωργος ο οποιος εχει αγριεψει τωρα τελευταια και αρχιζει τα στεγνα πεσιματα...το νου σας...εμενα με παρεσυρε οτι και καλα ηρθε καινουργια κοπελα, τελικα ηταν η γνωστη καραφολα η ελλείηνιδα Αννα, παω να φυγω και με εμποδιζει ο Γιωργος ταζοντας μου σπεσιαλ προγραμμα με 10ευρω παρακαλω χωρις βιασυνες οι τρεις μας (εγω , η Αννα και αυτος ), σχεδον παλαιψα μαζι του για να καταφερω να βγω εξω....

Στο Ιασωνος 31 ισογειο το κοντοπουτανο Λατινακι η Ντιανα με τα γυαλακια....

Στο ΜΑ 17 οροφος η τσατσα η Αννα με ενημερωσε οτι μεσα στον Αυγουστο θα επιστρεψει η κοντουλα Αλβανιδα η Γκαμπριελα και θα ειναι σε αυτον τον οικο τα πρωινα κυριως...@paparotriftoulas ακους? Τον αλλο μηνα επιστρεφει η "γυναικα σου"....

Στο Ιασωνος 44 διαδρομος νεο 2 λατιναρες η Σαρα μελαχρινη κοντουλα με πιασιματα και το μαυριδερο αλογο απο Κολομβια η Νικολ...τσατσος ο Δημητρης ο αδυνατος μεσηλικας με το ξυρισμενο κεφαλι...επελεξα για μια ακομη φορα την Νικολ η οποια να πουμε οτι φοραει και αυτη σιδερακια στα δοντια για οσους εχουν φετιχ με αυτο...αλλη μια Λατινοκωλαρα που χαιρεσαι να την στηνεις στα 4 και να την οργωνεις....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246
Σε λίγα στην τρίτη βάρδια

Φωκ19 Κάρλα επιστροφή

Φωκ9 Ντιάνα και Ντιόνα τσιγγανάκια Βουλγάρες

Φωκ7υπ Μελίσα και Μπιάνκα

Φυλής

66α. Πάμελα ζουμερή προς παχουλή λατίνα έως 12:30

Φ65Β Μπιουτη στο τέλος 2ης βάρδιας, δεν ξέρω αν συνεχίζει.

Φ67 Σάρα

Φιλιπ11α Νικόλ και Ιζαμπέλα

11β Ρόξυ λατίνα, καλή παρουσία, πιθανόν να ερχόταν κι άλλη κοπέλα.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Ίσως να μην είναι η γνωστή φολάρα Κορίνα με τα χαρακτηριστικά τατουάζ που παίζει 1η και 2η βάρδια... Αν κατάλαβα καλά, ο παίκτης αναφέρεται στην 3η βάρδια, αλλά επειδή έχω καιρό να κατέβω στη συγκεκριμένη βάρδια ας ενημερώσει κάποιος που να έχει πιο πρόσφατη εικόνα...
Στην 3η αναφέρομαι ναι ,τατουάζ στο κωλο και καρέ μαλλι

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Στοχευμενη επίσκεψη σήμερα για να τελειώσω ότι δε έκανα χθες με την Εύα Φιλιππίδου όροφος. Πολύ όμορφη γυναίκα και σου βγάζει μια καυλα,έχει καυλωτικό βλέμμα. Επίσης μου θυμίζει μια πρώην υπεύθυνη μου που ήθελα να τη ξεσκισω χαχαχα .Στη συνέχεια κατηφορική προς Λιοσίων όπου μπηκα Παολα, εντάξει ούτε κρύο ούτε ζέστη μια απλή συνάντηση. Επόμενη επίσκεψη τώρα θα αργήσει, οπότε θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα στο φόρουμ.
Καλά να περνάτε!

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Εμφανισιακά ξέρει κανείς πώς είναι η Μπάρμπαρα από Βέργας 6 ?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.127
Πόντοι
736

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Σαμάνθα έχω ανεβάσει και φωτό με την έγκριση της κοπέλας στον σχολιασμό ενημέρωσης
Δεν είναι καινούρια η Σαμάνθα στο Φ25 όροφος.
Την έχω πετύχει 4 φορές σε τσάρκες.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
Καλημέρα ποια κοπέλα δούλευε εχθές το βράδυ στο Βέργας 2 Άννα η λάμα αν άκουσα καλά είχε δύο δωμάτια έφυγα αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948
Καλημέρα ποια κοπέλα δούλευε εχθές το βράδυ στο Βέργας 2 Άννα η λάμα αν άκουσα καλά είχε δύο δωμάτια έφυγα αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Άννα είναι, η γνωστή ψηλή ξανθιά γυρολόγος με τα έντονα μάτια.
Αρρώστησε η γκιλφ Βάσια και την αντικαθιστά προς το παρόν.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246
Σε λίγα στην τρίτη βάρδια

Φωκ19 Κάρλα επιστροφή

Φωκ9 Ντιάνα και Ντιόνα τσιγγανάκια Βουλγάρες

Φωκ7υπ Μελίσα και Μπιάνκα

Φυλής

66α. Πάμελα ζουμερή προς παχουλή λατίνα έως 12:30

Φ65Β Μπιουτη στο τέλος 2ης βάρδιας, δεν ξέρω αν συνεχίζει.

Φ67 Σάρα

Φιλιπ11α Νικόλ και Ιζαμπέλα

11β Ρόξυ λατίνα, καλή παρουσία, πιθανόν να ερχόταν κι άλλη κοπέλα.
Επίσης να συμπληρώσω

Φ74Β, το δεξί, η Άννα η αλβανίδα μέχρι περίπου μεσάνυχτα και μετά έρχεται η γνωστή Ηλέκτρα και η Βικτώρια η Ταϋλανδέζα, νεαρή κοντή μελαμψή με ωραίο σαλονάρισμα, χαμόγελο, συμπαθητική φάτσα και αρκετά καλό θηλυκό σώμα .

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Στοχευμενη επίσκεψη σήμερα για να τελειώσω ότι δε έκανα χθες με την Εύα Φιλιππίδου όροφος. Πολύ όμορφη γυναίκα και σου βγάζει μια καυλα,έχει καυλωτικό βλέμμα. Επίσης μου θυμίζει μια πρώην υπεύθυνη μου που ήθελα να τη ξεσκισω χαχαχα .Στη συνέχεια κατηφορική προς Λιοσίων όπου μπηκα Παολα, εντάξει ούτε κρύο ούτε ζέστη μια απλή συνάντηση. Επόμενη επίσκεψη τώρα θα αργήσει, οπότε θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα στο φόρουμ.
Καλά να περνάτε!
Καλημέρα, έχω χάσει επεισόδια, έχει έρθει η Εύα? Τι βάρδια δουλεύει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom