Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (16 μέλη και 133 επισκέπτες)

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80
επιστροφή από μετάξι χιλς λόγο ζέστης μπήκα μόνο στα 2 από τα 20αρια της ιάσωνος στο Γ η νικολ με ελεύθερη φλογέρα 69 τελειωτικό στο σώμα και στο α η αλινα που τιμήθηκε με έντονη ρομαντική διάθεση σήμερα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Οντως η τωρινη Λατινο-φουρνια στο Μεταξι ειναι πολυ καλη....το 90% γυναικαρες και πολυ καλοι και σεμνοι χαρακτηρες....
Ίσως γι αυτό έχουν ξεμείνει καριόλες οι ξινισμένες λατινοφολάρες στη Βικτώρια...
Κι αντί να μη σε νοιάζει το αδικοχαμένο δεκάρικο, καις εικοσάρι... :headbang::jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
Την πήρα 2η φορά την Τετάρτη, δεν λέω, τον δίνει, έχει και ωραίες βυζάρες που ξαναλέω πώς σε μια ποιο όμορφη γυναίκα θα ήταν τέλειες, στο τέλος όμως πήγε να με ψαρώσει, μου λέει:
Ιωάννα: είναι 5€ ακόμα για το λεύθερο στομ. (ούτε σωστή δικαιολογία δεν βρήκε, πές για το πρωκτικό μωρή :cheesy: ),
Μπου: τι εννοείς , 15€ είπε η τσατσά 15€ έδωσα,
Ιωάννα: "όχι είναι 15€ για κώλο και άλλα 5€ για ελεύθερο στοματικό"
Μπου: δεν το ανακοίνωσε η τσατσά της λέω, κάτσε να της τα δώσω τώρα αλλά δεν έχω τάλληρο και πάω να φωνάξω την τσατσά,
Ιωάννα: Άστο, δεν πειράζει...
Θα με πέρασε για άμαθο
Στο μεταξύ η συγκεκριμένη για χρόνια και μέχρι πρίν 6-7μήνες έκανε στο δεκάρικο τόσο ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα όσο και πρωκτικό.

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
υπάρχει περιγραφή, δες παλιότερες ενημερώσεις μου.
Ναι τωρα αυτο ψαχνω, ειμαι στην 1.550η ενημερωση σου..εχω αλλες 23 χιλιαδες,
λογικα τελος καλοκαιριου θα την εχω βρει thnx!

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
Διπλα στο Σοβιετ αναφερθηκε χθες η Μπιουτη 2β στο 65β
Τι εγινε..δε πηγε να δουλεψει φετος σεζλονκ σε νησι..?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Διπλα στο Σοβιετ αναφερθηκε χθες η Μπιουτη 2β στο 65β
Τι εγινε..δε πηγε να δουλεψει φετος σεζλονκ σε νησι..?
Δεν ξέρω, πάντως δε φαίνεται στα καλά της... :sad2: Ποιος ξέρει τι συνέβη..
Αλλιώς εμφανισιακά αξίζει ένα πέρασμα.. :zfuck:
Ίσως δοκιμαστεί κάποια στιγμή αν με πείσει το όλο σύνολο

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Στο μεταξύ η συγκεκριμένη για χρόνια και μέχρι πρίν 6-7μήνες έκανε στο δεκάρικο τόσο ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα όσο και πρωκτικό.
Είχα να πατήσω εκεί από τότε που έφυγε η Μέγκυ / Μάγκι, νομίζω, και πάλι την Λίλη έψαχνα αλλά δεν είχε πάει ακόμα και τις 2 φορές, οπότε... δεν νομίζω να την ξαναπάρω πάντως.

Τώρα, μόλις αδειασα σε λατινακι Λιοσίων , παίζει να έριξα χωρίς πλάκα έναν κιλό ιδρώτα πάνω της καθώς ήμουν περπατητός και το δωμάτιο δεν είχε καλή ψύξη, πάντως ήταν κούλ , το μόνο που ζήτησε ήταν να την σκουπίσω

Αν αντέχω το βράδυ θα πάω και Μαραθώνος για την Νάτην φάτην.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.394
Πόντοι
35.948

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Δυστυχώς η Ιωάννα η Λειβαδιωτισσα είναι πολύ του ύψους και του βάθους. Πράγματι εδώ και αρκετό καιρό έχει το απλό+Ελ στοματικό στα 10 ευρώ και +5 πρωκτικό! Και πάλι όμως είναι δύστροπη στο πρωκτικό, εύκολα μην πω πανευκολα δημιουργεί σκηνικά και κάνει μανουρες, μέσα στο δωμάτιο ζητάει εξτραδακια, ζητάει κεράσματα καφέδες κτλ, προμοταρει πάρα πολύ τη μούμια/γκλιφ που δουλεύει μαζί της για παρτουζα και άλλα τραγικά...Παλιά όταν ήταν ακόμα η Μάγκυ η Κύπρια εκεί μου είχαν πει ιστορίες πως είχαν διώξει την Ιωάννα από το μπουρδέλο γιατί είχε προκαλέσει πολλούς καυγαδες...Γενικά η Ιωάννα είναι είτε θησαυρός είτε άνθρακας. Εγώ παλιά τη γουσταρα με τα χίλια, τώρα για μένα παρά είναι επίφοβη για φόλα και δυστυχώς δεν περνάω.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Πέρασμα στην δεύτερη βάρδια με Ντιάνα από Ιάσωνος 31 πρώτο δεξιά η οποία με φολιασε, συνέχεια με Χλόη με τα γυαλιά από Πέρδικας 1 όροφο με πολύ καλές εντυπώσεις για λατίνα και τέλος με την μπιουτι φυλής 65α όροφο η οποία ήταν σε πολύ καλή διάθεση και μετά τα κομπλιμέντα που της έκανα για τα κιλά που έχασε αστραψε το πρόσωπο της, παραμένει πολύ καλή μέσα

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Άσε μύστη, θα το αποκαλύψω εγώ, μιας κι ο ίδιος ευθύνομαι. Την πήρα σε μονόωρο πρόγραμμα μόνο από γκροβερ. :zfuck:

Αν και μου φάνηκε σκυλί του πολέμου, τελικά έπαθε ρίξη ορθού. Κάτι που διαπιστώθηκε από τους γιατρούς στο εφημερεύον νοσοκομείο. :undecided-old:

Οπότε μάλλον δεν θα την ξαναδούμε στην πιάτσα. :hi:

Είσαι τυχερός που όταν βγήκες από το δωμάτιο δεν σε περίμενε στο σαλόνι ο φίλος της ή ο αδελφός της!

Αν το έκανε αυτό κάποιος στην αδελφή σου, εσύ πώς θα αντιδρούσες;

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Περασα χθες κατα τις 5:30 το πρωί απο φυλής. Μπαίνω πρώτα στι φυλής 65 μπας και βρω τπτ καλο και ήταν εκεί η εμμανουελα αν θυμαμαι καλα το ονομα της. Πολύ μέτριο αλλά όπως πήγα να φύγω με άρπαξε απο το καυλι και ήμουν πολυ καυλωμενος. Της λεω "θα περάσουμε καλα? Ηρθα να γαμήσω καλα" και μου είπε ναι θα περάσουμε καλα. Παω μεσα και την περίμενα με την ψωλη καταρτι. Παραλίγο να φτάσει στο πιγουνι μου. Μπαίνει μεσα, μου περνάει σκουφο και αρχίζει μια πιπα τι να πω. Παλι καλα που ήμουν ήδη καυλωμενος αλλιώς δεν παίζει να σηκωνοταν. Της λεω να με καβαλήσει ανάποδα ώστε να βλέπω την ψωλαρα μου να μπαίνει μέσα της και εβαζε ισα ισα τον πουτσοκεφαλο. Λεω μαλλον δεν την βολεύει η στάση. Την βάζω στα 4 και εκει που παω να αρχισω να δωσω πόνο, ξαφνικα τραβιέται. Ωραία λέω θα γαμησουμε και σήμερα. Και ξαφνικά κάθεται μονη της ιεραποστολικο. Εδω λέω τώρα θα σε φτιάξω. Της τον βάζω και είχε κάτσει με τέτοιο τροπο όπου έκλεβε φουλ. Της πιάνω τα πόδια και τα βάζω στους ωμους μου και της αρχίζω να της τον βάζω ολο αλλα μου ήρθε να τελειώσω όπου και τελείωσα στην καποτα. Τυχερή. Και η ηλίθια πήγε να μου φιλήσει τον λαιμό εκείνη την ωρα και ένιωσα να μου κανει πιπιλια, τραβιεμαι κατευθείαν και παλι καλα το πρόλαβα. Την προηγούμενη φορά μου πέθαναν το καυλι στην πιπα και τώρα πηγα να φύγω σημαδεμενος. Βλεπω να ξεκινάω κανα στουντιο γτ τελευταία στα μπουρδέλα δεν με πάει καλα. Καλα γαμήσια

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
Δυστυχώς η Ιωάννα η Λειβαδιωτισσα είναι πολύ του ύψους και του βάθους. Πράγματι εδώ και αρκετό καιρό έχει το απλό+Ελ στοματικό στα 10 ευρώ και +5 πρωκτικό! Και πάλι όμως είναι δύστροπη στο πρωκτικό, εύκολα μην πω πανευκολα δημιουργεί σκηνικά και κάνει μανουρες, μέσα στο δωμάτιο ζητάει εξτραδακια, ζητάει κεράσματα καφέδες κτλ, προμοταρει πάρα πολύ τη μούμια/γκλιφ που δουλεύει μαζί της για παρτουζα και άλλα τραγικά...Παλιά όταν ήταν ακόμα η Μάγκυ η Κύπρια εκεί μου είχαν πει ιστορίες πως είχαν διώξει την Ιωάννα από το μπουρδέλο γιατί είχε προκαλέσει πολλούς καυγαδες...Γενικά η Ιωάννα είναι είτε θησαυρός είτε άνθρακας. Εγώ παλιά τη γουσταρα με τα χίλια, τώρα για μένα παρά είναι επίφοβη για φόλα και δυστυχώς δεν περνάω.
Συν ότι ζητάει συνέχεια το τηλέφωνο για να βρεθούμε εκτός, κάθε φορά το ίδιο

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Την είδες και δεν έκανες κάτι; Και αν δεν την είδες, πώς

Σος Λιοσίων 73α είχε μια κατάπινα η οποία ήταν θηριώδης και πολύ χάλια για τα δικά μου γούστα! Επισης είχε μια Μέλισσα αν κρίνω από το πρόγραμμα που έχουν αναρτήσει! Αρχικά μπήκα γιατί είδα φυσικό βυζακι και κωλαρακι πεταχτό πιτσιρίκι και λέω πόσο κακα να πάει! Ωστόσο ξεκινάει μια πίπα χωρίς όπου άρχισα να την παρατηρώ ( άβαφα χάλια νύχια πάνω κάτω, κακή οδοντοστοιχία ) που ήταν κάτω του μετρίου, έβαζε μόνο σχεδόν το κεφαλάκι ενώ στην αρχή είχε ένα βλέμμα λες και είχε κάποιο θέμα γενικά! Με τα πολλά πήγα να την βάλω ιεραποστολικά όπου έκανε κάνα δίλεπτο να μου βάλει καπότα κι άλλο τόσο να βάλει τζελ στο μουνι της που ήταν και αξύριστο ! Αφού το έβαλε σηκώνει τα ποδια της όπου βλέπω κάτι κόκκινα σημάδια ουσιαστικά κάτω απτον κωλο και της λέω «τι είναι αυτά» και μου λέγε ότι δεν καταλαβαίνει! Με τα πολλά την έστειλα όπως ήρθε! Έψαχνα την υπηρεσία αλλά εξαφανιζολ! Έκαψα τα 20€ μου! Ελπίζω να προλάβω και καναν άλλον!
Πηγανε σε δερματολόγο με την πρώτη φαγούρα που θα έχεις είναι μεταδοτικό κ εξαπλώνεται είναι μύκητες

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Την είδες και δεν έκανες κάτι; Και αν δεν την είδες, πώς γίνεται; Μπάνιο έκανες; Εγώ δεν πείστηκα
Δικαίωμα σου δεν έχω πρόβλημα. Εγώ το έγραψα προς ενημέρωση. Οποίος θέλει το πιστεύει

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Περασα χθες κατα τις 5:30 το πρωί απο φυλής. Μπαίνω πρώτα στι φυλής 65 μπας και βρω τπτ καλο και ήταν εκεί η εμμανουελα αν θυμαμαι καλα το ονομα της. Πολύ μέτριο αλλά όπως πήγα να φύγω με άρπαξε απο το καυλι και ήμουν πολυ καυλωμενος. Της λεω "θα περάσουμε καλα? Ηρθα να γαμήσω καλα" και μου είπε ναι θα περάσουμε καλα. Παω μεσα και την περίμενα με την ψωλη καταρτι. Παραλίγο να φτάσει στο πιγουνι μου. Μπαίνει μεσα, μου περνάει σκουφο και αρχίζει μια πιπα τι να πω. Παλι καλα που ήμουν ήδη καυλωμενος αλλιώς δεν παίζει να σηκωνοταν. Της λεω να με καβαλήσει ανάποδα ώστε να βλέπω την ψωλαρα μου να μπαίνει μέσα της και εβαζε ισα ισα τον πουτσοκεφαλο. Λεω μαλλον δεν την βολεύει η στάση. Την βάζω στα 4 και εκει που παω να αρχισω να δωσω πόνο, ξαφνικα τραβιέται. Ωραία λέω θα γαμησουμε και σήμερα. Και ξαφνικά κάθεται μονη της ιεραποστολικο. Εδω λέω τώρα θα σε φτιάξω. Της τον βάζω και είχε κάτσει με τέτοιο τροπο όπου έκλεβε φουλ. Της πιάνω τα πόδια και τα βάζω στους ωμους μου και της αρχίζω να της τον βάζω ολο αλλα μου ήρθε να τελειώσω όπου και τελείωσα στην καποτα. Τυχερή. Και η ηλίθια πήγε να μου φιλήσει τον λαιμό εκείνη την ωρα και ένιωσα να μου κανει πιπιλια, τραβιεμαι κατευθείαν και παλι καλα το πρόλαβα. Την προηγούμενη φορά μου πέθαναν το καυλι στην πιπα και τώρα πηγα να φύγω σημαδεμενος. Βλεπω να ξεκινάω κανα στουντιο γτ τελευταία στα μπουρδέλα δεν με πάει καλα. Καλα γαμήσια

Αυτές οι εμπειρίες αρκούν για να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει η λέξη "πουτάνα"!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.244
Πόντοι
47.170
Ναι τωρα αυτο ψαχνω, ειμαι στην 1.550η ενημερωση σου..εχω αλλες 23 χιλιαδες,
λογικα τελος καλοκαιριου θα την εχω βρει thnx!
Έχει το φακό πάνω δεξιά...βάζεις στην αναζήτηση το όνομα που ψάχνεις και από κάτω το όνομα του μέλους
Screenshot_20250712_084505_Chrome.jpg

σου βγάζει όλα τα αποτελέσματα με Νικόλ
Screenshot_20250712_084621_Chrome.jpg

προχθές που τη ξαναείδα ίσως έχει και λίγο μεγαλύτερα, 3.5-4αρια

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom