ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 502
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισηΆννα είναι, η γνωστή ψηλή ξανθιά γυρολόγος με τα έντονα μάτια.
Αρρώστησε η γκιλφ Βάσια και την αντικαθιστά προς το παρόν.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισηΆννα είναι, η γνωστή ψηλή ξανθιά γυρολόγος με τα έντονα μάτια.
Αρρώστησε η γκιλφ Βάσια και την αντικαθιστά προς το παρόν.
Τη συγκεκριμένη δε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί εγώ, Ρωσίδα είναι και 3η βάρδιαΚαλημέρα, έχω χάσει επεισόδια, έχει έρθει η Εύα? Τι βάρδια δουλεύει?
Η Βικτωρία είναι μια που έπαιζε και παλιότερα στο φυλής 66;Με καρέ μαλλί;Επίσης να συμπληρώσω
Φ74Β, το δεξί, η Άννα η αλβανίδα μέχρι περίπου μεσάνυχτα και μετά έρχεται η γνωστή Ηλέκτρα και η Βικτώρια η Ταϋλανδέζα, νεαρή κοντή μελαμψή με ωραίο σαλονάρισμα, χαμόγελο, συμπαθητική φάτσα και αρκετά καλό θηλυκό σώμα .
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια λες, πάντως αυτή δίνει εντύπωση για μικροκαμωμένη, λίγο που την είδα. Με ασιατικά χαρακτηριστικά.Η Βικτωρία είναι μια που έπαιζε και παλιότερα στο φυλής 66;Με καρέ μαλλί;
Τη Βικτώρια τάι εννοεί...Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια λες, πάντως αυτή δίνει εντύπωση για μικροκαμωμένη, λίγο που την είδα. Με ασιατικά χαρακτηριστικά.
Εάν είναι η Κορίνα, η Ρουμάνα με τα τατουάζ, η οποία δουλεύει στα Φυλής 65Α και 65Β, είναι φολάρα του κερατά! Η συγκεκριμένη, ενίοτε, το γυρίζει και σε call girl. Έχει και προσωπική αγγελία, σε γνωστή σελίδα με βίζιτες. Ειναι τόσο χάλια, μέσα στο δωμάτιο, που είναι γνωστή, στην πιάτσα, ως "φολό-Κορίνα".Υ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
Νομίζω δεν είναι αλβανίδα.Ευχαριστώ πολύ!! Η καμη από το ι37 κάνει και απόγευμα?
δεν την είχα ξαναδεί φίλε μπαμπολα πάντως, και μου είπε 1η μέρα είμαι. Ότι μου είπε έγραψα.Δεν είναι καινούρια η Σαμάνθα στο Φ25 όροφος.
Την έχω πετύχει 4 φορές σε τσάρκες.
Στο γνωστό της σπιτακι ...βέργας 6 υπόγειοΚαλημέρα, η Μπάρμπαρα το milf, σε ποιο σπιτάκι είναι;
Ακόμα περιμένουμε την κριτική που είχες υποσχεθεί κάποτε...Θα μπω ...περασα τωρα 22:20 περιπου και φοβομουν μην με ξεπεταγε λογω του οτι θα εκλεινε για αλλαγη βαρδειας. Θα παω μια απο αυτες τις μερες και εννοείται πως θα γραψω κριτικη. Πάντως σε ευχαριστούμε που μας αναφέρεις τις βυζαρουδες στα περάσματα σου στους οικους ηδονής.
ειναι και ΦΟΛΑ ειναι και ΒΡΩΜΕΡΗ. οπως εχω γραψει παλαιότερα, με έχει κλασει στη μούρη σίγουρα δύο φορές, ήρθε να μου δώσει φιλακι εχωντας πριν αράξει πουτσα στη μούρη με αποτελεσμα να βρωμαει ΠΟΥΤΣΙΛΑ και φυσικά οταν τη γαμας κανει ΟΤΙ μπορει για να σου πέσει. Στα τσακίδια.Επίσκεψη προ ολίγου με φίλο από επαρχία 3η βάρδια Φυλής.Οι καυλες βαρουσαν κόκκινο ενώ είχε περάσει και πάνω από μια εβδομάδα από τη τελευταία μας κατάθεση.
Κατευθείαν φωκαιας 7 και βγηκαν δύο κοπέλες εγώ μπήκα στη 2η τη μπιανκα, Ρουμάνα με πιασίματα, αρκετά καλη πιπα με παίξιμο αρχιδιων ενώ στο σεξ έλεγε φουλ βρωμόλογα για να καυλώσεις.
Φίλος κατέθεσε στη συνέχεια Κάρλα Φωκαιας 19 και έφυγε ικανοποιημενος.Με έπιασε η μαλακια μου καθώς στο φιλιππιδου όροφος περίπου ένα τέταρτο μετά τη κατάθεση μου βγήκε μια πολύ καλή εμφανισιακά Ρωσίδα η Εύα όπου και πέρασα αν και ήμουν πεθαμένος μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς και όπως είπα έχοντας ήδη κάνει κατάθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ωστόσο η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη οπότε απλά μου έπαιρνε πιπα ακαπ μέχρι που τελείωσα στα βυζιά της .Ελπίζω να τη ξαναπετυχω και να ξαναπεράσω μαζί της.
Στα αστεία της ημέρας κάτι 18χρονα λέγαν στη τσα2 στο φιλιππιδου ισόγειο που είναι τραβελι πόσο ωραία είναι και ότι θα ήθελαν να περάσουν μαζί της...ενώ μια άλλη τσα μιλούσε με του φίλο μου για το πως να συνδεθεί με Bluetooth από το κινητό στα ηχεία για να παίξει τζαζ....στον 21ο αιώνα ζούμε ρε πουστη μου και αυτή δεν ήταν και τόσο μεγάλη.
Αυτα,γενικά μια ακόμη ωραία τσάρκα που θα μου μείνει για καιρό.
Υ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
Ρε Κίτσο έχει καμία φυλής με τεράστια βυζι μπάλα και αδύνατη ;
Κίτσο να πεις το γαϊδούρι σου χαχαχαΡε Κίτσο έχει καμία φυλής με τεράστια βυζι μπάλα και αδύνατη ;
Κάποτε είχε μια μπελά αλβανιαρα που το έπαιζε τσέχα με κάτι φυσικές τορπίλες …
Οκ Κίτσο μερσί !Κίτσο να πεις το γαϊδούρι σου χαχαχα
Η μιλφ ξανθιά Κορίνα έχει βυζάρες στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο κ η ξανθιά μιλφ+ Μαρία στα Βέργας 2κ7, αλλά έχει πιασίματα.
Κριμα... γιατί εμφανισιάκα είναι απο τις πιο ωραίες...ειναι και ΦΟΛΑ ειναι και ΒΡΩΜΕΡΗ. οπως εχω γραψει παλαιότερα, με έχει κλασει στη μούρη σίγουρα δύο φορές, ήρθε να μου δώσει φιλακι εχωντας πριν αράξει πουτσα στη μούρη με αποτελεσμα να βρωμαει ΠΟΥΤΣΙΛΑ και φυσικά οταν τη γαμας κανει ΟΤΙ μπορει για να σου πέσει. Στα τσακίδια.