Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (24 μέλη και 184 επισκέπτες)

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Επίσης να συμπληρώσω

Φ74Β, το δεξί, η Άννα η αλβανίδα μέχρι περίπου μεσάνυχτα και μετά έρχεται η γνωστή Ηλέκτρα και η Βικτώρια η Ταϋλανδέζα, νεαρή κοντή μελαμψή με ωραίο σαλονάρισμα, χαμόγελο, συμπαθητική φάτσα και αρκετά καλό θηλυκό σώμα .
Η Βικτωρία είναι μια που έπαιζε και παλιότερα στο φυλής 66;Με καρέ μαλλί;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.308
Πόντοι
3.246
Η Βικτωρία είναι μια που έπαιζε και παλιότερα στο φυλής 66;Με καρέ μαλλί;
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια λες, πάντως αυτή δίνει εντύπωση για μικροκαμωμένη, λίγο που την είδα. Με ασιατικά χαρακτηριστικά.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948
Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια λες, πάντως αυτή δίνει εντύπωση για μικροκαμωμένη, λίγο που την είδα. Με ασιατικά χαρακτηριστικά.
Τη Βικτώρια τάι εννοεί...
Μία κοντή, μελαχρινή, σχιστομάτα, που δούλευε ένα φεγγάρι το 2023 στο Φυλής 66δ.

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.165
Πόντοι
6.856
Υ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
Εάν είναι η Κορίνα, η Ρουμάνα με τα τατουάζ, η οποία δουλεύει στα Φυλής 65Α και 65Β, είναι φολάρα του κερατά! Η συγκεκριμένη, ενίοτε, το γυρίζει και σε call girl. Έχει και προσωπική αγγελία, σε γνωστή σελίδα με βίζιτες. Ειναι τόσο χάλια, μέσα στο δωμάτιο, που είναι γνωστή, στην πιάτσα, ως "φολό-Κορίνα".

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
145
Πόντοι
0

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Θα μπω ...περασα τωρα 22:20 περιπου και φοβομουν μην με ξεπεταγε λογω του οτι θα εκλεινε για αλλαγη βαρδειας. Θα παω μια απο αυτες τις μερες και εννοείται πως θα γραψω κριτικη. Πάντως σε ευχαριστούμε που μας αναφέρεις τις βυζαρουδες στα περάσματα σου στους οικους ηδονής.
Ακόμα περιμένουμε την κριτική που είχες υποσχεθεί κάποτε...

:hi:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.429
Πόντοι
446
Επίσκεψη προ ολίγου με φίλο από επαρχία 3η βάρδια Φυλής.Οι καυλες βαρουσαν κόκκινο ενώ είχε περάσει και πάνω από μια εβδομάδα από τη τελευταία μας κατάθεση.
Κατευθείαν φωκαιας 7 και βγηκαν δύο κοπέλες εγώ μπήκα στη 2η τη μπιανκα, Ρουμάνα με πιασίματα, αρκετά καλη πιπα με παίξιμο αρχιδιων ενώ στο σεξ έλεγε φουλ βρωμόλογα για να καυλώσεις.
Φίλος κατέθεσε στη συνέχεια Κάρλα Φωκαιας 19 και έφυγε ικανοποιημενος.Με έπιασε η μαλακια μου καθώς στο φιλιππιδου όροφος περίπου ένα τέταρτο μετά τη κατάθεση μου βγήκε μια πολύ καλή εμφανισιακά Ρωσίδα η Εύα όπου και πέρασα αν και ήμουν πεθαμένος μετά από πάρα πολλές ώρες δουλειάς και όπως είπα έχοντας ήδη κάνει κατάθεση. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ωστόσο η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη οπότε απλά μου έπαιρνε πιπα ακαπ μέχρι που τελείωσα στα βυζιά της .Ελπίζω να τη ξαναπετυχω και να ξαναπεράσω μαζί της.
Στα αστεία της ημέρας κάτι 18χρονα λέγαν στη τσα2 στο φιλιππιδου ισόγειο που είναι τραβελι πόσο ωραία είναι και ότι θα ήθελαν να περάσουν μαζί της...ενώ μια άλλη τσα μιλούσε με του φίλο μου για το πως να συνδεθεί με Bluetooth από το κινητό στα ηχεία για να παίξει τζαζ....στον 21ο αιώνα ζούμε ρε πουστη μου και αυτή δεν ήταν και τόσο μεγάλη.
Αυτα,γενικά μια ακόμη ωραία τσάρκα που θα μου μείνει για καιρό.
Υ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
ειναι και ΦΟΛΑ ειναι και ΒΡΩΜΕΡΗ. οπως εχω γραψει παλαιότερα, με έχει κλασει στη μούρη σίγουρα δύο φορές, ήρθε να μου δώσει φιλακι εχωντας πριν αράξει πουτσα στη μούρη με αποτελεσμα να βρωμαει ΠΟΥΤΣΙΛΑ και φυσικά οταν τη γαμας κανει ΟΤΙ μπορει για να σου πέσει. Στα τσακίδια.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Λοιπόν, Τώρα

Φιλλ11 ισόγειο Ιζαμπέλα Λατίνα φουλ και Ρόζα? Δεν θυμάμαι Ρωσίδα , ελ.στομ.

Φώκαιας 13 ισόγειο Λολίτα/Καραμελιτα πως την λένε Λατίνα. Απλό

Φώκαιας 19 Λίζα και Κατερίνα, αυτή η Κατερίνα ειναι οντως καλή? Κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα είχε, απλο και Λίζα και 69.

Φώκαιας 25 κάτω Ναταλία, όλα εκτός κωλου.

Φώκαιας 25 πάνω, Λουπιάι, Λούνα και Μελισσα, απλό όλες

Αουρορογειτωνιά , ισόγειο οι 2 κλασικές Λατίνες, δίπλα Αουρορα , πάνω μια νταρντάνα , απλό.

Φυλής 66Α Λατινα τουμπανάκι δεν θυμάμαι όνομα ομως.

Φυλής 66Δ Παμελα , Βενεζολανα , μου άρεσε πολύ το πρόσωπο , ο κώλος φλατ.

Φυλής 61 υπογα, Γιάσμιν και Τζούλια? Πλαστικά Λατινογιουβαρλάκια, με ελ.στομ, τελείωμα κορμί, όλος ο οίκος βρωμάγε κάρυ από τους από πάνω.

Την πάτησα , όπως όταν πας νηστικός σουπερμάρκετ, πήρα Ιζαμπέλα, μετά Πάμελα και τέλος Γιάσμιν, πάει , δεν θα έχω για διακοπές σε λίγο, όταν μπορέσω θα γράψω, καμία δεν ήταν φόλα πάντως.

***Πολύ πιθανο να έχω μπλέξει ονόματα, δεν έδινα πολύ σημασία, επίσης και οι 3 οίκοι ειχαν καλό a/c και μετά το 1ο γαμησι ήταν λες και δεν με ένοιαζε η ζεστη

Τελευταία τροποποίηση:

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Μετά από 5 μέρες διακοπών και βλέποντας όλες με τα στρινγκ στις παραλίες έπρεπε να χύσω κάπου , πήρα σβάρνα από 23 τ μήνα μέχρι και σήμερα 25 σε Ναταλί Φιλιππίδου Ιζαμπέλα Φιλιππίδου Μπαρμπορα Βέργκας ειρήνη βεργκας και Άννα Χωματιανου , μόνο η Αννουλα άξιζε ωραίο μωρό κωλαρα και ωραίο σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετά από 5 μέρες διακοπών και βλέποντας όλες με τα στρινγκ στις παραλίες έπρεπε να χύσω κάπου , πήρα σβάρνα από 23 τ μήνα μέχρι και σήμερα 25 σε Ναταλί Φιλιππίδου Ιζαμπέλα Φιλιππίδου Μπαρμπορα Βέργκας ειρήνη βεργκας και Άννα Χωματιανου , μόνο η Αννουλα άξιζε ωραίο μωρό κωλαρα και ωραίο σεξ

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948
st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.jpg

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948
Ρε Κίτσο έχει καμία φυλής με τεράστια βυζι μπάλα και αδύνατη ;
Κάποτε είχε μια μπελά αλβανιαρα που το έπαιζε τσέχα με κάτι φυσικές τορπίλες …
Κίτσο να πεις το γαϊδούρι σου χαχαχα
Η μιλφ ξανθιά Κορίνα έχει βυζάρες στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο κ η ξανθιά μιλφ+ Μαρία στα Βέργας 2κ7, αλλά έχει πιασίματα.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
ειναι και ΦΟΛΑ ειναι και ΒΡΩΜΕΡΗ. οπως εχω γραψει παλαιότερα, με έχει κλασει στη μούρη σίγουρα δύο φορές, ήρθε να μου δώσει φιλακι εχωντας πριν αράξει πουτσα στη μούρη με αποτελεσμα να βρωμαει ΠΟΥΤΣΙΛΑ και φυσικά οταν τη γαμας κανει ΟΤΙ μπορει για να σου πέσει. Στα τσακίδια.
Κριμα... γιατί εμφανισιάκα είναι απο τις πιο ωραίες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom