mpoukadoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά η Αλίσα που ήταν στο Αγκυρας πρόσφατα, την έχει δει κανείς; πήγα μερικές φορές αλλά δεν είναι εκεί
Συλλυπητήρια μαν, μην σε παίρνει από κάτω...Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Από το "Έχω κανονίσει" εσύ κατάλαβες "έκανα" ? Ελληνικά μιλάωπώς ήταν το test drive??
E, μία λές δεν ξέρω, μία υπονοείς ότι ξέρεις αλλά δεν λές .. αποφάσισε... χαχαχα.Ε κι εγώ αν θέλω τη ρωτάω, αλλά δεν τα λέμε..![]()
Κοίτα, τον Πρέκα σκέφτηκα και εγώ και την Φλέσσα , μάλλον πολλοί εδώ χρειαζόμαστε και άλλα χόμπυ πέραν των μπουρδέλωνΤι γίνεται εδώ; Τελικά το νόημα είναι το σεξ; Η βόλτα; Χωρίς απαραίτητα να "περάσεις".. Η παρέα ή η μοναχικότητα, για πολλούς λόγους...
Εδώ ο χρόνος σταματά. Φάτσες γνώριμες (πχ τσα ή κοπέλες) και άγνωστες, αρκετοί με παρόμοιο βλέμμα ενοχής, πονηριάς, λαγνείας (lust).. Πόρτες ανοιγοκλείνουν δεκάδες φορές κάθε λίγο και λιγάκι.
Φώτα πολύχρωμα που παίζουν γυρίζουν και αν κάτσεις να κοιτάς το πάτωμα θα σε τρελάνουν.. Σκοτεινά σαλόνια σαν του Φ66Α που την ημέρα μπαίνεις και το μάτι προσαρμόζεται..
Λείπει. Ή μου λείπει;...
Κοπέλες έρχονται και φεύγουν με τον καιρό, και το μυαλό καμιά φορά "κολλάει", και αποκτάς στανταράκια με τα οποία περνάς καλά, "ταιριάζετε", έχετε vibe.. Και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο, εξαφανίζονται, μετά από 27 φορές που τις έχεις πάρει (πχ εγώ τη Ναόμι, μετρημένες).
Τι ασυναρτησίες γράφω ε;...
Για φαντάσου. Αντί αναλόγως την ηλικία να έχεις μια σχέση, "κολλάς" με εκδιδόμενες, γιατί περνάς καλά, γιατί σου προσφέρουν πολλά (mentally and physically) που δε θα τα βρεις αλλού.. Ή έτσι πιστεύεις...
Thalia λοιπόν, πανέμορφη...
Και άλλες τόσες λέξεις που θα μπορούσα να προσθέσω.
Αν ήταν "απλή φυσιολογική" κοπέλα θα ήταν ένας έρωτας μεγάλος.....
Μα, γιατί να πεις "απλή φυσιολογική"; Δεν είναι; Γιατί να το σκεφτείς έτσι;...
Κι όμως, μετά από μόλις 2 φορές με αυτήν, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..
Τι με έπιασε σήμερα στο μυαλό δεν ξέρω...
Χαμόγελα και θετικότητα τσατσάδων (όπως η γνωστή με το κοντό ξανθό μαλλί στο 11Α) που προσφέρουν μια πολύ ωραία εμπειρία και αίσθηση, σε αντίθεση με τόσες άλλες... Κάνουν τη διαφορά, κάνουν τη βόλτα πιο ευχάριστη.
Αλήθεια. Αλλά το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια, ταυτόχρονα..
Το αυτό! Με συγχωρείτε κιόλας...
Φυσικά οι τσάρκες και οι ενημερώσεις δε σταματούν!
Απόψε όμως έτσι μου ήρθε.
Προς τιμήν κάθε μπουρδελιάρη εδώ μέσα, κι εκεί έξω..
Να περνάτε δωμάτιο όταν γουστάρετε, γιατί κοπέλες πάνε κι έρχονται, και φεύγουν, και μετά απ' το μυαλό δε φεύγουν, τουλάχιστον όχι εύκολα.. Όλα βεβαίως είναι σχετικά, κάποιοι είναι 100% στ' αρχίδια τους.
Εις το επανιδείν, και εις αυτές που ο καθένας μας θυμάται, με διαφορετική ανάμνηση από τις άλλες...![]()
Tις έχω πετύχει στο Φ69Β που περίμενα σαλόνι πριν κανένα μήνα. Ήταν 3 θειτσες κ μια μίλαγε Ρώσικα με την 2τσα. Έφυγα κ όταν πήγαν σε άλλο οίκο ξαναγύρισα να δοκιμάσω την Εμιλυ.Χθές το απόγευμα στην φυλής κυκλοφορούσε ενα γκρούπ με κάτι θειτσες με κατι καρτέλες κρεμασμένες στον λαιμό και μπαινανε στους οίκους.
Συγκεκριμένα στο Φ119.
Υπήρχαν και αλλοδαπές ανάμεσα τους.
Κάποια ΜΚΟ ή κάτι τέτοιο.
Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπω και στρίβω.
Ξέρει κανένας τίποτα ;
Τη γαμουσες ακάποτα όμως και της έριχνες ξύλο αφού το γουσταρε.Ένα αχαρο γαϊδούρι ήταν αυτή. Ούτε τζάπα δεν την γαμαγα
Συλλυπητήρια συναγωνιστή. Την ευχή του να έχεις πάνταΕχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο
Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Όταν μαθαίνω κάτι το λέω, θα μπορούσα.. Αλλά θα δούμε όποτε εμφανιστεί. Ξέρω ότι τρέχει για κάτι χαρτιά, ως επίσημη ανακοίνωση...E, μία λές δεν ξέρω, μία υπονοείς ότι ξέρεις αλλά δεν λές .. αποφάσισε... χαχαχα.
Η Ναόμι θα επιστρέψει ανανεωμένη όταν νιώσει έτοιμη, δεν ξέρει ούτε η ίδια πότε ακριβώς.
Και από Όλες Τις Τρύπες,να συμπληρώσω...Τη γαμουσες ακάποτα όμως και της έριχνες ξύλο αφού το γουσταρε.
Ξέρεις πολλές που θα τα δέχονταν αυτά στο τσάμπα;
και γω με την Ιζαμπελλα έκανα όργια και αίσχη, είχα περάσει και γαμώ! Μάλιστα την ίδια εποχή στη Φυλής ήταν και η Ιζαμπέλα η Βραζιλιάνα, μιλάμε 2 φορές τη βδομάδα πήγαινα με τη μία και δύο φορές με την άλλη...περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις Συμπληρώνω κιόλας, η Σαντορινιά για μένα ήταν η Άριανα των φτωχών. Κόσμος και ντουνιάς έβγαλε γούστα...Και από Όλες Τις Τρύπες,να συμπληρώσω...
(υπάρχουν δυστυχώς πολλές ακόμα που κάνουν τα ίδια και χειρότερα)
![]()
Τη γαμουσες ακάποτα όμως και της έριχνες ξύλο αφού το γουσταρε.
Δεν την γούσταρα φίλε. Γούστα είναι αυτά. Πάντως αν ήξερα ότι δεχόταν το ξύλο θα τη. ΈπαιρναΤη γαμουσες ακάποτα όμως και της έριχνες ξύλο αφού το γουσταρε.
Η Σαμπινα αξιζε στην αρχη που το ζουσε το γαμησι και ηταν μια ομορφη νεαρα εκδιδομενη.Τωρα ειναι πλεον μια νευρωτικη μεγαλοπιτσιρικα με απειρα χιλιομετρα,πιθανων ζακι και με πολυ σκατενιο γουστο στη μουσικη.Η αναμονη στο σαμπινοσπιτο ειναι λιγακι της ταλαιπωριας καθ'οτι παιζει τραπ στο διαπασων και σου ζαλιζει τ'αρχιδια.Περασμα 2η βαρδια την κυριακη απο λιοσιων 73β ,με την λατινα Παολα,καλη πιπα αλλα μεχρι εκει κατα τα αλλα αδιαφορη.Επειδη δε μου ηταν αρκετο ανηφορισα προς βικτωρια με το που αρχισε η 3η βαρδια και περασα με Αννι,εμφανιασικα καλη για τα γουστα μου αλλα ψιλοαδιαφορη και αυτη μεσα...Γενικα απογοητευτηκα και απο τις κοπελες της 3ης βαρδιας στη βικτωρια...περα απο αυτες που εχω ξαναπερασει στο παρελθον.Ωστοσο επειδη ηθελα να ενδωσω καλα περασα και σημερα πριν λιγο με Μπελλα απο λιοσιων 73β δευτερη βαρδια και ηταν αρκετα ικανοποιητικη.Εντωμεταξυ,εθεαθη και η γνωστη ινσταγκραμερ σαμπινα ,με το σαμπινοσκυλο να μπαινει στον οικο της...ειχα περασει αρκετα παλαιοτερα και ηταν πολυ δυνατη....πλεον βλεπω ολοι γραφουν κακες κριτικες και την αποφευγω....
Όταν βολτάρισα την Κυριακή δε μύριζε..Street art Αχαρνών 86...μύριζε μπογιά...![]()
Πρέπει να τη δει ο λάτρης σοκολάτας!!Φωκαίας 27 όροφος Τάλια κ Εύα από Τζαμάικα. Με νορμάλ κι οι δυο.
Εδώ έγινε η κατάθεση
Δοκιμάστηκε η μαυρούλα Εύα με καλές εντυπώσεις. Είναι γλυκιά κοπέλα, έχει ωραία φυσικά τσιμπουκόχειλα κ τον τρώει ωραία σε αλλαγές στάσεων...
Εκεί που γάμησα την ThaliaΡομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο![]()
![]()
Ένα κομμάτι είναι καινούρια προσθήκη...Όταν βολτάρισα την Κυριακή δε μύριζε..Γωνία με Φώκαιας 27