Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (11 μέλη και 145 επισκέπτες)

mpoukadoros

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά η Αλίσα που ήταν στο Αγκυρας πρόσφατα, την έχει δει κανείς; πήγα μερικές φορές αλλά δεν είναι εκεί

palouk-@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2024
Like
146
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, επειδή έχω φάει πόση ώρα να ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες και δεν το βρίσκω μήπως γνωρίζει κάποιος που δουλεύει η τζεσικα ή Σαλονικιά και τι βάρδια; Τελευταία φορά την είχα αφήσει στο 86β

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.566
Πόντοι
7.095
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο

Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Συλλυπητήρια μαν, μην σε παίρνει από κάτω...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
πώς ήταν το test drive??
Από το "Έχω κανονίσει" εσύ κατάλαβες "έκανα" ? Ελληνικά μιλάω :cheesy:
Ε κι εγώ αν θέλω τη ρωτάω, αλλά δεν τα λέμε.. :cool2::2funny:
E, μία λές δεν ξέρω, μία υπονοείς ότι ξέρεις αλλά δεν λές .. αποφάσισε... χαχαχα.
Η Ναόμι θα επιστρέψει ανανεωμένη όταν νιώσει έτοιμη, δεν ξέρει ούτε η ίδια πότε ακριβώς.

Τι γίνεται εδώ; Τελικά το νόημα είναι το σεξ; Η βόλτα; Χωρίς απαραίτητα να "περάσεις".. Η παρέα ή η μοναχικότητα, για πολλούς λόγους...

Εδώ ο χρόνος σταματά. Φάτσες γνώριμες (πχ τσα ή κοπέλες) και άγνωστες, αρκετοί με παρόμοιο βλέμμα ενοχής, πονηριάς, λαγνείας (lust).. Πόρτες ανοιγοκλείνουν δεκάδες φορές κάθε λίγο και λιγάκι.
Φώτα πολύχρωμα που παίζουν γυρίζουν και αν κάτσεις να κοιτάς το πάτωμα θα σε τρελάνουν.. Σκοτεινά σαλόνια σαν του Φ66Α που την ημέρα μπαίνεις και το μάτι προσαρμόζεται..

Λείπει. Ή μου λείπει;...
Κοπέλες έρχονται και φεύγουν με τον καιρό, και το μυαλό καμιά φορά "κολλάει", και αποκτάς στανταράκια με τα οποία περνάς καλά, "ταιριάζετε", έχετε vibe.. Και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο, εξαφανίζονται, μετά από 27 φορές που τις έχεις πάρει (πχ εγώ τη Ναόμι, μετρημένες).
Τι ασυναρτησίες γράφω ε;...
Για φαντάσου. Αντί αναλόγως την ηλικία να έχεις μια σχέση, "κολλάς" με εκδιδόμενες, γιατί περνάς καλά, γιατί σου προσφέρουν πολλά (mentally and physically) που δε θα τα βρεις αλλού.. Ή έτσι πιστεύεις...

Thalia λοιπόν, πανέμορφη...
Και άλλες τόσες λέξεις που θα μπορούσα να προσθέσω.
Αν ήταν "απλή φυσιολογική" κοπέλα θα ήταν ένας έρωτας μεγάλος.....
Μα, γιατί να πεις "απλή φυσιολογική"; Δεν είναι; Γιατί να το σκεφτείς έτσι;...
Κι όμως, μετά από μόλις 2 φορές με αυτήν, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..
Τι με έπιασε σήμερα στο μυαλό δεν ξέρω...

Χαμόγελα και θετικότητα τσατσάδων (όπως η γνωστή με το κοντό ξανθό μαλλί στο 11Α) που προσφέρουν μια πολύ ωραία εμπειρία και αίσθηση, σε αντίθεση με τόσες άλλες... Κάνουν τη διαφορά, κάνουν τη βόλτα πιο ευχάριστη.

Αλήθεια. Αλλά το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια, ταυτόχρονα..

Το αυτό! Με συγχωρείτε κιόλας...
Φυσικά οι τσάρκες και οι ενημερώσεις δε σταματούν! :wink:

Απόψε όμως έτσι μου ήρθε.
Προς τιμήν κάθε μπουρδελιάρη εδώ μέσα, κι εκεί έξω..
Να περνάτε δωμάτιο όταν γουστάρετε, γιατί κοπέλες πάνε κι έρχονται, και φεύγουν, και μετά απ' το μυαλό δε φεύγουν, τουλάχιστον όχι εύκολα.. Όλα βεβαίως είναι σχετικά, κάποιοι είναι 100% στ' αρχίδια τους.
Εις το επανιδείν, και εις αυτές που ο καθένας μας θυμάται, με διαφορετική ανάμνηση από τις άλλες... :smitten:
Κοίτα, τον Πρέκα σκέφτηκα και εγώ και την Φλέσσα , μάλλον πολλοί εδώ χρειαζόμαστε και άλλα χόμπυ πέραν των μπουρδέλων :helpplea::2funny:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.818
Πόντοι
3.446
Χθές το απόγευμα στην φυλής κυκλοφορούσε ενα γκρούπ με κάτι θειτσες με κατι καρτέλες κρεμασμένες στον λαιμό και μπαινανε στους οίκους.
Συγκεκριμένα στο Φ119.
Υπήρχαν και αλλοδαπές ανάμεσα τους.
Κάποια ΜΚΟ ή κάτι τέτοιο.
Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπω και στρίβω.
Ξέρει κανένας τίποτα ;
Tις έχω πετύχει στο Φ69Β που περίμενα σαλόνι πριν κανένα μήνα. Ήταν 3 θειτσες κ μια μίλαγε Ρώσικα με την 2τσα. Έφυγα κ όταν πήγαν σε άλλο οίκο ξαναγύρισα να δοκιμάσω την Εμιλυ.
Πιθανόν ΜΚΟ γιατί εξώ στο δρόμο ήταν άλλη μια ομάδα από 7 άτομα.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.016
Πόντοι
1.326
Ένα αχαρο γαϊδούρι ήταν αυτή. Ούτε τζάπα δεν την γαμαγα
Τη γαμουσες ακάποτα όμως και της έριχνες ξύλο αφού το γουσταρε.
Ξέρεις πολλές που θα τα δέχονταν αυτά στο τσάμπα;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.907
Πόντοι
2.836
Εχασα τον πατερα μου χθες και δεν ειχα ορεξη για καταδρομική. Προς τις 22:00 ομως θυμήθηκα οτι εκεινος με συνόδεψε στα πρώτα βήματα της μπουρδελιαρικης ζωης μου και ακομα και πρόσφατα ειχαμε παει 1-2 φορες μαζι.
Εβαλα κρανος,ανεβηκα στη μηχανη και ως φορο τιμης στον ανθρωπο αυτο , εδωσα το μουνι της Ιζαμπελας στο Φ11 ισογειο στο χερι της. Θα ανεβει και κριτική εν ευθέτω χρόνο

Να αγαπατε τους δικους σας
Και να μην χάνετε ευκαιρία,όποτε μπορειτε να τους βλεπετε
Υγεια!!
Συλλυπητήρια συναγωνιστή. Την ευχή του να έχεις πάντα

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
22
Like
856
Πόντοι
1.011
Καλησπερα καλη εβδομαδα παιδια, θελω να ρωτησω κατι. Στην Κολωνου 48 πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ειχα παρει μια petite κοπελα, μαυρο μαλλι, ταττου, κοντη και λεπτουλα. Το μουνι της γεματο τζελ αλλα ειχε ωραια αισθηση. Δεν μίλαγε ελληνικα ουτε αγγλικα. Ξερετε ονομα και που βρισκεται τωρα;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
E, μία λές δεν ξέρω, μία υπονοείς ότι ξέρεις αλλά δεν λές .. αποφάσισε... χαχαχα.
Η Ναόμι θα επιστρέψει ανανεωμένη όταν νιώσει έτοιμη, δεν ξέρει ούτε η ίδια πότε ακριβώς.
Όταν μαθαίνω κάτι το λέω, θα μπορούσα.. Αλλά θα δούμε όποτε εμφανιστεί. Ξέρω ότι τρέχει για κάτι χαρτιά, ως επίσημη ανακοίνωση... :cool2:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.955
Πόντοι
28.636
Και από Όλες Τις Τρύπες,να συμπληρώσω...
(υπάρχουν δυστυχώς πολλές ακόμα που κάνουν τα ίδια και χειρότερα)
:hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Και από Όλες Τις Τρύπες,να συμπληρώσω...
(υπάρχουν δυστυχώς πολλές ακόμα που κάνουν τα ίδια και χειρότερα)
:hi:
και γω με την Ιζαμπελλα έκανα όργια και αίσχη, είχα περάσει και γαμώ! Μάλιστα την ίδια εποχή στη Φυλής ήταν και η Ιζαμπέλα η Βραζιλιάνα, μιλάμε 2 φορές τη βδομάδα πήγαινα με τη μία και δύο φορές με την άλλη...περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις Συμπληρώνω κιόλας, η Σαντορινιά για μένα ήταν η Άριανα των φτωχών. Κόσμος και ντουνιάς έβγαλε γούστα...

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201

Στα χωριά οι κτηνοβάτες γαμούν τις γαϊδούρες τσάμπα, ρίχνοντάς τους ξύλο, και χωρίς καπότα, ενώ την Σαντορινιά την πλήρωναν για όλα αυτά!

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
9
Like
1.208
Πόντοι
360
Περασμα 2η βαρδια την κυριακη απο λιοσιων 73β ,με την λατινα Παολα,καλη πιπα αλλα μεχρι εκει κατα τα αλλα αδιαφορη.Επειδη δε μου ηταν αρκετο ανηφορισα προς βικτωρια με το που αρχισε η 3η βαρδια και περασα με Αννι,εμφανιασικα καλη για τα γουστα μου αλλα ψιλοαδιαφορη και αυτη μεσα...Γενικα απογοητευτηκα και απο τις κοπελες της 3ης βαρδιας στη βικτωρια...περα απο αυτες που εχω ξαναπερασει στο παρελθον.Ωστοσο επειδη ηθελα να ενδωσω καλα περασα και σημερα πριν λιγο με Μπελλα απο λιοσιων 73β δευτερη βαρδια και ηταν αρκετα ικανοποιητικη.Εντωμεταξυ,εθεαθη και η γνωστη ινσταγκραμερ σαμπινα ,με το σαμπινοσκυλο να μπαινει στον οικο της...ειχα περασει αρκετα παλαιοτερα και ηταν πολυ δυνατη....πλεον βλεπω ολοι γραφουν κακες κριτικες και την αποφευγω....

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
806
Πόντοι
81
Δεν την γούσταρα φίλε. Γούστα είναι αυτά. Πάντως αν ήξερα ότι δεχόταν το ξύλο θα τη. Έπαιρνα

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Εδω και δυο μερες με ποναει το πουτσοκεφαλο μου απο το αγαρμπο τσιμπουκι της Βικτωριας στο Διδυμου 27 πρωτη βαρδια.Δεν λεω,χωρις καθολου χερι και με καλο ρυθμο αλλα αυτο που τριβει τα δοντια της στο πανω μερος της βαλανου καπου με εκανε και υπεφερα.Με αποσυντονισε απο το χυσιμο και της βγηκε η ψυχη της γκαγκαλως αλλα το συνεχισε μεχρι τελευταιας ρανιδος του σπερματος μου.
Περαν αυτου,παχυνε αρκετα και πλεον το κοιλιδι συναγωνιζετε στα ισα την βυζοπεριμετρο.Παραμενει δε σταθερα μια καλη πορνη με καλες και τιμιες υπηρεσιες εκτος και αν εχει κλεισμενο ραντεβου οπου κοιτα να σε ξεπεταξει στο μπουκιτσι οπως εκανε με εμενα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Περασμα 2η βαρδια την κυριακη απο λιοσιων 73β ,με την λατινα Παολα,καλη πιπα αλλα μεχρι εκει κατα τα αλλα αδιαφορη.Επειδη δε μου ηταν αρκετο ανηφορισα προς βικτωρια με το που αρχισε η 3η βαρδια και περασα με Αννι,εμφανιασικα καλη για τα γουστα μου αλλα ψιλοαδιαφορη και αυτη μεσα...Γενικα απογοητευτηκα και απο τις κοπελες της 3ης βαρδιας στη βικτωρια...περα απο αυτες που εχω ξαναπερασει στο παρελθον.Ωστοσο επειδη ηθελα να ενδωσω καλα περασα και σημερα πριν λιγο με Μπελλα απο λιοσιων 73β δευτερη βαρδια και ηταν αρκετα ικανοποιητικη.Εντωμεταξυ,εθεαθη και η γνωστη ινσταγκραμερ σαμπινα ,με το σαμπινοσκυλο να μπαινει στον οικο της...ειχα περασει αρκετα παλαιοτερα και ηταν πολυ δυνατη....πλεον βλεπω ολοι γραφουν κακες κριτικες και την αποφευγω....
Η Σαμπινα αξιζε στην αρχη που το ζουσε το γαμησι και ηταν μια ομορφη νεαρα εκδιδομενη.Τωρα ειναι πλεον μια νευρωτικη μεγαλοπιτσιρικα με απειρα χιλιομετρα,πιθανων ζακι και με πολυ σκατενιο γουστο στη μουσικη.Η αναμονη στο σαμπινοσπιτο ειναι λιγακι της ταλαιπωριας καθ'οτι παιζει τραπ στο διαπασων και σου ζαλιζει τ'αρχιδια.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Διδυμου 27 Βικτώρια και Φωτεινή. Πήγα για παρτούζα αλλά δεν έκαναν. Είναι με τις μέρες τους. @n.smirni76 Η Φωτεινή πάντως τα έβαψε μαύρα τα μαλλιά της παλι.
Διδύμου 22 Μαρία με φουλ πρόγραμμα.
Αγκύρας 12 Αναστασία και Όλγα, εδώ έγινε κατάθεση.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.347
Πόντοι
36.228
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Μετά από βαρύ κρύωμα κ αντιβίωση, ανάρρωση κ μικρή τσάρκα..

Φιλιππίδου 11 ισόγειο Βαλέρια με ελεύθερη φλογέρα και Σάρα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα.

Φυλής 69β Βίκυ με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 19 Κάρλα με πορνογυαλιά

Street art Αχαρνών 86...μύριζε μπογιά...
IMG_20250617_133111.jpg

Φωκαίας 27 όροφος Τάλια κ Εύα από Τζαμάικα. Με νορμάλ κι οι δυο.

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Δοκιμάστηκε η μαυρούλα Εύα με καλές εντυπώσεις. Είναι γλυκιά κοπέλα, έχει ωραία φυσικά τσιμπουκόχειλα κ τον τρώει ωραία σε αλλαγές στάσεων...

Συνέχεια στη κριτική...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250617_134959.jpg
IMG_20250617_135005.jpg

Πορνοαναμνήσεις...
Τα θρυλικά σπιτάκια της οδού Ιεροσολύμων!!!
Ιεροσολύμων 16
Φωτογραφία του 2009
IMG_20250610_143451.jpg

Το σπίτι της Καίτης. Εγώ όταν πήγαινα είχε σταματήσει κ ήταν πια πατρόνα, ιδιοκτήτρια, τσατσά. Εδώ δούλευε το μιλφ τρίο Λάουρα, Μόνικα, Τζούλια. Έκλεισε οριστικά όταν άνοιξε το 19ο...

Ιεροσολύμων 17
Εδώ δούλευε μια μιλφ που έβγαινε κάνοντας ακροβατικά κ έλεγε "Είμαι η γυναίκα λάστιχο":tooth::tooth: Φωτογραφία του 2009
IMG_20250610_144022.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
Street art Αχαρνών 86...μύριζε μπογιά...
IMG_20250617_133111.jpg
Όταν βολτάρισα την Κυριακή δε μύριζε.. :think: Γωνία με Φώκαιας 27
Φωκαίας 27 όροφος Τάλια κ Εύα από Τζαμάικα. Με νορμάλ κι οι δυο.

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Δοκιμάστηκε η μαυρούλα Εύα με καλές εντυπώσεις. Είναι γλυκιά κοπέλα, έχει ωραία φυσικά τσιμπουκόχειλα κ τον τρώει ωραία σε αλλαγές στάσεων...
Πρέπει να τη δει ο λάτρης σοκολάτας!! :cool2::erection:
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
IMG_20250617_134959.jpg
IMG_20250617_135005.jpg
Εκεί που γάμησα την Thalia :zfuck::smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom