Τι γίνεται εδώ; Τελικά το νόημα είναι το σεξ; Η βόλτα; Χωρίς απαραίτητα να "περάσεις".. Η παρέα ή η μοναχικότητα, για πολλούς λόγους...
Εδώ ο χρόνος σταματά. Φάτσες γνώριμες (πχ τσα ή κοπέλες) και άγνωστες, αρκετοί με παρόμοιο βλέμμα ενοχής, πονηριάς, λαγνείας (lust).. Πόρτες ανοιγοκλείνουν δεκάδες φορές κάθε λίγο και λιγάκι.
Φώτα πολύχρωμα που παίζουν γυρίζουν και αν κάτσεις να κοιτάς το πάτωμα θα σε τρελάνουν.. Σκοτεινά σαλόνια σαν του Φ66Α που την ημέρα μπαίνεις και το μάτι προσαρμόζεται..
Λείπει. Ή
μου λείπει;...
Κοπέλες έρχονται και φεύγουν με τον καιρό, και το μυαλό καμιά φορά "κολλάει", και αποκτάς στανταράκια με τα οποία περνάς καλά, "ταιριάζετε", έχετε vibe.. Και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο, εξαφανίζονται, μετά από 27 φορές που τις έχεις πάρει (πχ εγώ τη Ναόμι, μετρημένες).
Τι ασυναρτησίες γράφω ε;...
Για φαντάσου. Αντί αναλόγως την ηλικία να έχεις μια σχέση, "κολλάς" με εκδιδόμενες, γιατί περνάς καλά, γιατί σου προσφέρουν πολλά (mentally and physically) που δε θα τα βρεις αλλού.. Ή έτσι πιστεύεις...
Thalia λοιπόν, πανέμορφη...
Και άλλες τόσες λέξεις που θα μπορούσα να προσθέσω.
Αν ήταν "απλή φυσιολογική" κοπέλα θα ήταν ένας έρωτας μεγάλος.....
Μα, γιατί να πεις "απλή φυσιολογική"; Δεν είναι; Γιατί να το σκεφτείς έτσι;...
Κι όμως, μετά από μόλις 2 φορές με αυτήν, δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..
Τι με έπιασε σήμερα στο μυαλό δεν ξέρω...
Χαμόγελα και θετικότητα τσατσάδων (όπως η γνωστή με το κοντό ξανθό μαλλί στο 11Α) που προσφέρουν μια πολύ ωραία εμπειρία και αίσθηση, σε αντίθεση με τόσες άλλες... Κάνουν τη διαφορά, κάνουν τη βόλτα πιο ευχάριστη.
Αλήθεια. Αλλά το μυαλό παίζει πολλά παιχνίδια, ταυτόχρονα..
Το αυτό! Με συγχωρείτε κιόλας...
Φυσικά οι τσάρκες και οι ενημερώσεις δε σταματούν!
Απόψε όμως έτσι μου ήρθε.
Προς τιμήν κάθε μπουρδελιάρη εδώ μέσα, κι εκεί έξω..
Να περνάτε δωμάτιο όταν γουστάρετε, γιατί κοπέλες πάνε κι έρχονται, και φεύγουν, και μετά απ' το μυαλό δε φεύγουν, τουλάχιστον όχι εύκολα.. Όλα βεβαίως είναι σχετικά, κάποιοι είναι 100% στ' αρχίδια τους.
Εις το επανιδείν, και εις αυτές που ο καθένας μας θυμάται, με διαφορετική ανάμνηση από τις άλλες...