Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (21 μέλη και 204 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Καλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς ;
απ' όσο ξέρω όχι, είναι Βουλγαρία στο παιδί της, γενικά να ξέρεις πως οι πουτάνες κάνουν μεγάλα off, πάντα παραπονιέται η Ντιάννα μας μα πάντα γυρίζει πίσω, ελπίζω αυτό να μην αλλάξει. Και συμπληρώνω...η αλυσίδα της Διδύμου οκ μοντέλα δεν φέρνει αλλά...Μαρία Αλβανεζα, Ελένη Αλβανεζα, Νικόλ Αλβανεζα...γαμουσε κωλο αβερτα ο φτωχός λαός χωρίς μα και μου

Douros.13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές καινούργιος στ site και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.υπαρχει πληροφόρηση για Άννα από Φιλιππίδου 11Α ψηλή μελαχρινή μηπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεσαι τώρα
;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.750
Πόντοι
2.886
Κατάθεση στην Ταλία στο Φωκ 27 όροφος. Ψηλο καμαρωτό μουνι με σκούρο χρώμα δερματος και καλη συμμετοχή μέσα. Μου εκανε και δωράκι μεσα στο δωματιο. Λεπτομέρειες στην κριτική.

Τάλια

ο τόνος στο Τά

όπως λέμε Ιτάλια

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.227
Πόντοι
1.010
καλημέρα στην παρέα. Πριν λίγο καιρό ήταν μια κοπέλα στο Βέργας 2, η Λίκα, την οποία όσες φορές πήγα να την βρω τύχαινε να λείπει παρόλο που στο ***** την εμφάνιζε να δουλεύει. Κάποια στιγμή η τσατσά μου είπε ότι έφυγε για Ρωσία και θα ξαναγύριζε μετά από κανά μήνα, παρόλα αυτά το σάιτ την εμφανίζει να δουλεύει καθημερινά. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.278
Πόντοι
32.758
Απο γκραννυ το πιο ομορφο προσωπο για μενα το εχει η Ουκρανεζα Ναταλια στο ΜΑ 28 υπογειο απογευματινη Βαρδια μεχρι 23:00-23:15 το πολυ....εχει κοκκαλιαρικο λεπτο κορμι ....τωρα κορμαρες με ωραια πιασιματακια και καμπυλες εχουν οι Ελληνιδα Τζενη (Λεωνιδου 28 μεταμεσονυχτια βαρδια συνηθως) - η Ρωσοποντια η Μαρινα στο Ιασωνος 1α μεσημερια-απογευματα μεχρι 17:00 και βεβαια η περιβοητη Ελληνιδα απο την Λευκαδα η Δαναη στο Ιασωνος 20α ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια...την Δαναη μπορεις να την τσεκαρεις κιολας στο ΜΑ 21 ισογειο οπου δουλευει σαν τσατσα τα μεσημερια - απογευματα πριν πιασει δουλεια στο Ιασωνος 20α....
Η Μαρίνα είναι σαν πρεζακι με χαλασμένα δόντια και η Ναταλί σαν ακτινογραφία. Οι γυναίκες μεγαλώνοντας αν δεν έχουν νορμάλ κιλά ή και λίγα παραπάνω το πρόσωπο τους σπάει πολύ. Αυτές είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτη

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
καλημέρα στην παρέα. Πριν λίγο καιρό ήταν μια κοπέλα στο Βέργας 2, η Λίκα, την οποία όσες φορές πήγα να την βρω τύχαινε να λείπει παρόλο που στο ***** την εμφάνιζε να δουλεύει. Κάποια στιγμή η τσατσά μου είπε ότι έφυγε για Ρωσία και θα ξαναγύριζε μετά από κανά μήνα, παρόλα αυτά το σάιτ την εμφανίζει να δουλεύει καθημερινά. Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Ναι γνωρίζουμε.

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.227
Πόντοι
1.010

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.269
Πόντοι
201
Ι1Α κλειστό
Ι1β αριστερό Αννα
Ι1β δεξί κλειστό
Ι1γ Λαρα
Τιμήθηκε για άλλη μια φορά η γιαγιά Άννα!!!
Είσαι μεγάλο κομμαντο
Μικρή τσάρκα στο μετάξι...
Πορνομολ δεξί υπόγειο Μία λατινα και αλλη μια χοντρούλα.

Ιασωνος 37 ισόγειο η Βαννεσα.

Κολωνού 30 οροφος Ρίτα η μουνάρα.

Μετα πηγα σε αλλο οικο και εδωσα εξτραδακι και γάμησα ακά αλλα δε λεω που. Όποιος καταλαβε κατάλαβε και μην το γράψει εδω, απλα ας κάνει οτι βλέπει στην φωτογραφία και θα ερθουν μόνα τους πράγματα.

20250531_141248.jpg
IMG_20250603_103308.jpg

Συνημμένα

• IMG_20250603_103308.jpg
    IMG_20250603_103308.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 26

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
222
Πόντοι
20
Είναι εδώ Αθ
Καλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς
Είναι εδώ Αθήνα μένει αρχές Λιοσίων καί δουλεύει σέ ένα καφενείο. Συγχρόνως γαμιεται στα γύρω ξενοδοχεία με τηλέφωνα πρώην πελατών της
Καλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς ;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Είναι εδώ Αθ

Είναι εδώ Αθήνα μένει αρχές Λιοσίων καί δουλεύει σέ ένα καφενείο. Συγχρόνως γαμιεται στα γύρω ξενοδοχεία με τηλέφωνα πρώην πελατών της
Ε??? αλήθεια? Πείνα από 1,5 μήνα που χα ρωτήσει εγώ μου ψαν πει ότι είναι βουλγαρια

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Σοφια,κωλαρα βυζαρα στο φυλης 59 κατω αλλα δεν τα καταφερα ,πηγα μετα για Αλεξανδρα για πιπαρα αλλα ηταν μια αλλη,τελικα πηγα Λιζα απο φωκαιας,καταφερε να με τελειωσει η καβλα,ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ,απο τις πιο ομορφες
Την Σοφία την πήρα το Σάββατο, ήταν οκ γενικά για Λατίνα αλλά κάποια στιγμή στα 4 μου έσκασε λίγη ψαρίλα και ξενέρωσα, τον έβγαλα, έβγαλα και καπότα και άρχισα να τον παίζω ενώ έριχνα σφαλιάρες στην πατούρα της,
τότε κολλάει πάνω μου και αρχίζει ένα twerk με το πουλί μου ενδιάμεσα στα κωλομέρια και τα αρχίδια μου να τρίβονται στο μουνί της μέχρι τέλους, το μόνο που ζήτησε ήταν να την σκουπίσω, αφού τα κάναμε πουτάνα.
Είναι εδώ Αθ

Μιλάμε για την ίδια Ντιάνα ? τόση επιτυχία ? και εγώ την έχω πάρει βέβαια 5-6 φορές , αλλά οκ, δεν το περίμενα αυτό :P

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
721
Πόντοι
360
Είναι εδώ Αθ

Είσαι ωραίος ρε παίκτη ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom