Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.176
- Πόντοι
- 35.948
ΣωστόςΣυγκεκριμένα Πέμπτη πρέπει να ήταν η πρώτη της μέρα, διπλοβάρδια κίολας.

Άρα, καλά τα μέτρησα...
ΣωστόςΣυγκεκριμένα Πέμπτη πρέπει να ήταν η πρώτη της μέρα, διπλοβάρδια κίολας.
αντε ναναι 1,πρωτα πηρα Μελισσα κ μετα απο καποιες μερες ΛαρισαΗ Μελίσσα έχει λίγο καιρό.
Η Λαρίσα ζήτημα να είναι πέντε μέρες, πότε την πήρες εσύ πριν 2 βδομάδες?
Γι'αυτό το περπάτημα κάνει καλό !εντυπωσεις; δεν δοκιμασα ακομα
απ' όσο ξέρω όχι, είναι Βουλγαρία στο παιδί της, γενικά να ξέρεις πως οι πουτάνες κάνουν μεγάλα off, πάντα παραπονιέται η Ντιάννα μας μα πάντα γυρίζει πίσω, ελπίζω αυτό να μην αλλάξει. Και συμπληρώνω...η αλυσίδα της Διδύμου οκ μοντέλα δεν φέρνει αλλά...Μαρία Αλβανεζα, Ελένη Αλβανεζα, Νικόλ Αλβανεζα...γαμουσε κωλο αβερτα ο φτωχός λαός χωρίς μα και μουΚαλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς ;
Όταν στερεύει από λεφτά, πάντα επιστρέφει...Καλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς ;
Κατάθεση στην Ταλία στο Φωκ 27 όροφος. Ψηλο καμαρωτό μουνι με σκούρο χρώμα δερματος και καλη συμμετοχή μέσα. Μου εκανε και δωράκι μεσα στο δωματιο. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Η Μαρίνα είναι σαν πρεζακι με χαλασμένα δόντια και η Ναταλί σαν ακτινογραφία. Οι γυναίκες μεγαλώνοντας αν δεν έχουν νορμάλ κιλά ή και λίγα παραπάνω το πρόσωπο τους σπάει πολύ. Αυτές είναι σαν τον πούτσο μου ξενύχτηΑπο γκραννυ το πιο ομορφο προσωπο για μενα το εχει η Ουκρανεζα Ναταλια στο ΜΑ 28 υπογειο απογευματινη Βαρδια μεχρι 23:00-23:15 το πολυ....εχει κοκκαλιαρικο λεπτο κορμι ....τωρα κορμαρες με ωραια πιασιματακια και καμπυλες εχουν οι Ελληνιδα Τζενη (Λεωνιδου 28 μεταμεσονυχτια βαρδια συνηθως) - η Ρωσοποντια η Μαρινα στο Ιασωνος 1α μεσημερια-απογευματα μεχρι 17:00 και βεβαια η περιβοητη Ελληνιδα απο την Λευκαδα η Δαναη στο Ιασωνος 20α ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια...την Δαναη μπορεις να την τσεκαρεις κιολας στο ΜΑ 21 ισογειο οπου δουλευει σαν τσατσα τα μεσημερια - απογευματα πριν πιασει δουλεια στο Ιασωνος 20α....
Ναι γνωρίζουμε.καλημέρα στην παρέα. Πριν λίγο καιρό ήταν μια κοπέλα στο Βέργας 2, η Λίκα, την οποία όσες φορές πήγα να την βρω τύχαινε να λείπει παρόλο που στο ***** την εμφάνιζε να δουλεύει. Κάποια στιγμή η τσατσά μου είπε ότι έφυγε για Ρωσία και θα ξαναγύριζε μετά από κανά μήνα, παρόλα αυτά το σάιτ την εμφανίζει να δουλεύει καθημερινά. Γνωρίζει κανείς τίποτα?
ωραίος ευχαριστώ μπρο, αυτό ήθελα να μάθω γιατί είχα αγχωθεί ότι μπορεί να μη γνωρίζετεΝαι γνωρίζουμε.
Είσαι μεγάλο κομμαντοΙ1Α κλειστό
Ι1β αριστερό Αννα
Ι1β δεξί κλειστό
Ι1γ Λαρα
Τιμήθηκε για άλλη μια φορά η γιαγιά Άννα!!!
Μικρή τσάρκα στο μετάξι...
Πορνομολ δεξί υπόγειο Μία λατινα και αλλη μια χοντρούλα.
Ιασωνος 37 ισόγειο η Βαννεσα.
Κολωνού 30 οροφος Ρίτα η μουνάρα.
Μετα πηγα σε αλλο οικο και εδωσα εξτραδακι και γάμησα ακά αλλα δε λεω που. Όποιος καταλαβε κατάλαβε και μην το γράψει εδω, απλα ας κάνει οτι βλέπει στην φωτογραφία και θα ερθουν μόνα τους πράγματα.
![]()
Κάποιος το ξέχασεΕίσαι μεγάλο κομμαντο
![]()
Το άφησε ο Dimitrisxxx το ξέχασε η τανα και το πήρα εγώ,Κάποιος το ξέχασε
Είναι εδώ Αθήνα μένει αρχές Λιοσίων καί δουλεύει σέ ένα καφενείο. Συγχρόνως γαμιεται στα γύρω ξενοδοχεία με τηλέφωνα πρώην πελατών τηςΚαλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς
Καλησπέρα συναγωνιστές Η Ντιάνα από Διδύμου 20 αποσύρθηκε ; ξέρει κανείς ;
Ε??? αλήθεια? Πείνα από 1,5 μήνα που χα ρωτήσει εγώ μου ψαν πει ότι είναι βουλγαριαΕίναι εδώ Αθ
Είναι εδώ Αθήνα μένει αρχές Λιοσίων καί δουλεύει σέ ένα καφενείο. Συγχρόνως γαμιεται στα γύρω ξενοδοχεία με τηλέφωνα πρώην πελατών της
Την Σοφία την πήρα το Σάββατο, ήταν οκ γενικά για Λατίνα αλλά κάποια στιγμή στα 4 μου έσκασε λίγη ψαρίλα και ξενέρωσα, τον έβγαλα, έβγαλα και καπότα και άρχισα να τον παίζω ενώ έριχνα σφαλιάρες στην πατούρα της,Σοφια,κωλαρα βυζαρα στο φυλης 59 κατω αλλα δεν τα καταφερα ,πηγα μετα για Αλεξανδρα για πιπαρα αλλα ηταν μια αλλη,τελικα πηγα Λιζα απο φωκαιας,καταφερε να με τελειωσει η καβλα,ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ,απο τις πιο ομορφες
Μιλάμε για την ίδια Ντιάνα ? τόση επιτυχία ? και εγώ την έχω πάρει βέβαια 5-6 φορές , αλλά οκ, δεν το περίμενα αυτόΕίναι εδώ Αθ
Είναι εδώ Αθήνα μένει αρχές Λιοσίων καί δουλεύει σέ ένα καφενείο. Συγχρόνως γαμιεται στα γύρω ξενοδοχεία με τηλέφωνα πρώην πελατών της
Είσαι ωραίος ρε παίκτη ευχαριστώΕίναι εδώ Αθ