Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.
Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.
Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.
Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.
Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....
Στο
Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.
Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.
Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.