Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (20 μέλη και 175 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948
Επίσης, δύο μπουρδελονέα...

Από μεσημέρι...

Φυλής 65άρια έχει επιστρέψει ή καλλίγραμμη Κάτια

Ιάσονος 20 όροφος είχε μια καινούρια λατίνα, χαρωπή με απλό πρόγραμμα. Νομίζω Βικτώρια την είπαν.

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.
Η Μαρία ειναι αυτη στον οροφο ελατε και πάνω πολυ καλο σεξ ? Μαυρομαλλα ;

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Έχει περάσει κανένας από τα 73 στην Λιοσίων να μας πει άποψη για την καινούργια κοπέλα την Λάρισα που έφεραν???

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Oυτε για να μαζεύουν μπανάνες δεν είναι, για καθαρίστριες δεν το συζητάμε, μέχρι και οι λάθρο μόλιις τις βλέπουν να σαλοναρουν κάνουν μεταβολή. Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους σε γκέτο (βλέπε μεταξΟυρίο) για να είμαστε εμείς πιο ησυχοι από φυλής κ πέριξ μεριά.
Τις προσέχουν αυτοί τις γυναίκες τους. Δεν τις αφήνουν ελεύθερες και ανεξέλεγκτες να εκπορεύονται όπως στη δύση. Η μοίρα των δικών τους γυναικών ειναι να γινουν σύζυγοι, μανουλες/παιδομηχανές

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Μικρή τσάρκα στο μετάξι...
Πορνομολ δεξί υπόγειο Μία λατινα και αλλη μια χοντρούλα.

Ιασωνος 37 ισόγειο η Βαννεσα.

Κολωνού 30 οροφος Ρίτα η μουνάρα.

Μετα πηγα σε αλλο οικο και εδωσα εξτραδακι και γάμησα ακά αλλα δε λεω που. Όποιος καταλαβε κατάλαβε και μην το γράψει εδω, απλα ας κάνει οτι βλέπει στην φωτογραφία και θα ερθουν μόνα τους πράγματα.

20250531_141248.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948

Μετα πηγα σε αλλο οικο και εδωσα εξτραδακι και γάμησα ακά αλλα δε λεω που. Όποιος καταλαβε κατάλαβε και μην το γράψει εδω, απλα ας κάνει οτι βλέπει στην φωτογραφία και θα ερθουν μόνα τους πράγματα.

20250531_141248.jpg
Τα κόλπα τα συρταρωτά...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.565
Πόντοι
3.936
Τις προσέχουν αυτοί τις γυναίκες τους. Δεν τις αφήνουν ελεύθερες και ανεξέλεγκτες να εκπορεύονται όπως στη δύση. Η μοίρα των δικών τους γυναικών ειναι να γινουν σύζυγοι, μανουλες/παιδομηχανές
Ωραία αφού είναι έτσι-τότε και οι Χριστιανές δεν θα έπρεπε να βάζουν μέσα στο κουτί τους μουσουλμανικό περιτομημενο πάπαρι. Ας τους αφήσουν μόνους να παίζουν μεταξύ τους μακρυά γαιδουρα και τρενάκια.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
31/05/25

Ήμουν στο μεταίχμιο μεταξύ 1ης και 2ης, 16:30 - 17 παρά, οπότε μερικά μπορεί να τα έβαλα σε λάθος βάρδια

1η βάρδια

Φιλιππίδου 11β: Καρολίνα, και μια ξανθιά

Φωκαίας 7: Έντζι
Φωκαίας 9: Κατερίνα
Φωκαίας 17β: Μόνικα
Φωκαίας 19: Κάρλα
Φωκαίας 25α: Κορίνα
Φωκαίας 27Β: Έλενα

Φυλής 72 κάτω: Κατερίνα
Φυλής 74 δεξιά: Άννα
Φυλής 65α: Χριστίνα

Πάνω στην αλλαγή είδα την Χριστίνα να βγαίνει με τον σάκο της από το 65α και να μπαίνει άρον άρον στο β

2η βάρδια

Φιλιππίδου 11α
: Λούνα
Φιλιππίδου 11β: Βίκυ, Μόνικα

Αγκύρας 12α: Μερσίνη, Αλίσα
Αγκύρας 9: Ντάρια

Φωκαίας 7β: Ηλέκτρα
Φωκαίας 17β: Μιχαέλα
Φωκαίας 25α: Κορίνα
Φωκαίας 25β: Σάρα, Τζανίνα
Φωκαίας 27Β: Ελένη

Φυλής 66δ: Έμμυ, και μια μελαχρινή Ρωσίδα
Φυλής 74 αριστερά: 1 αλβανέζικο γκράνι, και ένα ελληνικό
Φυλής 59: Πάολα, Σοφία, Βάνα. Την ώρα που έμπαινα έφευγε η Αλεξάνδρα
Φυλής 61: Άννα
Φυλής 65α: Εμμανουέλα
Φυλής 65β: Χριστίνα
Φυλής 84β: Αλεξάνδρα
Φυλής 86β: Νέλλη
Φυλής 67: Έλλη
Φυλής 69α: Έμμα
Φυλής 71β: Βερόνικα, Σανέλ
Φυλής 71α: Άννα
Φυλής 99: Χαρούλα. Με ρώταγε αν έχω νέα του @Μήτσος Μπάμπολας και πως της έχει λείψει και τον έχει τεράστια ανάγκη. Ο τσάτσος με κοίταγε καλά καλά, δυστυχώς όμως δε μου πήρε πίπα τσιμπουκι στον τσατσο φυλης 99 - bourdela.com forum Ίσως έπρεπε να περάσω σε δωμάτιο
Φυλής 105 αριστερά: Αλεξάνδρα
Φυλής 105 δεξιά: Κορίνα

R: -εσύ πιο καλή είσαι από την Κορίνα
Τσατσά: -εε, τι να κάνουμε :grin:
R: -τι να κάνουμε...

Λιοσίων 73α: Καταλίνα, Μπέλλα, Κίρα ολίγον μουτρωμένη. Μάλλον δε θα είχε περάσει ακόμα ο @DmtrsxXx να της φτιάξει τη μέρα
Λιοσίων 73β: Μαριάννα, Μισέλ, Έμμυ

:coffee:
10/05/25

R: -Έλα λίγο κοντά να σου πω. Μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -Μπορώ ναι αλλά τώρα όχι δεν έχω
R: -Μπορείς να με χέσεις κιόλας;
Π: -Τι είναι αυτό;
R: -Όταν πας τουαλέτα αλλά απο πίσω, όχι απο μπροστά
Π: -Αν έρθεις κάποια φορά και μπορώ, να το κάνουμε αλλά όχι τώρα
R:- Εντάξει απλά να ξέρω οτι είσαι οκ να το κάνουμε. Κάποια άλλη φορά, άντε γειά!
Πήγα και σήμερα στη συγκεκριμένη... Ο κόσμος και τα δωμάτια στα οποία έμπαινε το έκανε πολύ δύσκολο...

Υπηρεσία: πες σε μένα, να σου πω αν μπορεί να στο κάνει
R: -όχι, ντρέπομαι
Υπηρεσία: -σιγά, τη δουλειά μας κάνουμε εδώ
R: -όχι, θα περιμένω :P

...αλλά βρήκα ένα άνοιγμα...

R: -δε θα με θυμάσαι, σου είχα ζητήσει να με κατουρήσεις
Π: -δε μπορώ σήμερα
R: -θες να έρθω πιο μετά; Σε μισή ή μία ώρα
Π: -σε μία ώρα πιο καλά

...

Περίμενα και ξαναπήγα καθώς την είχα πελώρια ανάγκη

Π: Δε ξέρω αν μπορώ σίγουρα, τι να κάνω...
R: Τι να κάνουμε...
Π: Δε μπορώ να σου πω με σιγουριά

Ξενέρωσα και πήγα σε ένα καινούριο για μένα φρούτο. Τη βλέπω στο σαλόνι και τη βάζω στο δωμάτιο για να τη ρωτήσω

R: -θέλω κάτι έξτρα...
Π: -ε, πες μου

(η υπηρεσία λίγο πιο πίσω να κοιτάζει)

R: -μας ακούει, ντρέπομαι

(εκεί της είπε να φύγει)

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -εντάξει αλλά δεν είναι κουμπί να το πατήσω και να γίνει
R: -θες να έρθω σε λίγο;
Π: -έλα σε 15 λεπτά

...

Ξαναπάω και μου δίνει το πράσινο φως. Βάζω το κινητό να φορτίσει και περιμένω, και αφού έρχεται ξαπλώνω στο πάτωμα και με ρωτάει που τα θέλω. Σκουατάρει ανάποδα απο πάνω μου και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Ακόμα και μέσα στο σκοτάδι μπορούσα να δω ότι έχει έντονο σκούρο χρώμα, οπότε η γεύση ήταν ανάλογα δυνατή. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν έπεσε κάτι στο πάτωμα να πάει χαμένο

R: -θες να με χέσεις;
Π: -δε μπορώ, αυτό είναι κάτι προσωπικό για μένα
R:- μη ντρέπεσαι
Π: -είναι δύσκολο
R: -καλά, σκέψου το

Για κλείσιμο της μύρισα τις μασχάλες και τα πόδια μέχρι να χύσω. Μασχάλες άοσμες, τα πόδια δε μύριζαν πολύ, λίγο από το υλικό του παπουτσιού, αλλά καλύτερο από το τίποτα

Ήταν μια οκ εμπειρία αλλά ήθελα να κλείσει κάπως καλύτερα η μέρα, οπότε πήγα στη γνωστή κατουρομηχανή που όποτε πάω έχει να μου δώσει

10/05/25

R: -με θυμάσαι;
Π: -νομίζω ναι
R: -θυμάσαι τι θέλω;
Π: -ποδολαγνεία;
R: -όχι (μόνο). Κατούρημα
Π: -ναι έλα
Ζήτησα από την υπηρεσία να μιλήσω στην κοπέλα και τη ρωτάω

R: -μπορείς να με κατουρήσεις;
Π: -έλα ναι (σαν να μου λέει "και το ρωτάς;")

Βάζω πάλι το κινητό να φορτίσει και γδύνομαι. Μόλις έρχεται ξαπλώνω κάτω, έρχεται απο πάνω μου αλλά τη βλέπω να ζορίζεται. Μετά από 3-4 φιλότιμες προσπάθειες μου δίνει μια μικρή ποσότητα ενώ εκείνη μου έλεγε προστυχόλογα (-έτσι, πιες τα όλα, κλπ)

R: -λερώθηκε το πάτωμα, πέσανε κάτω μερικά
Π: -δε πειράζει θα τα γλείψεις εσύ
R: -άμα με πληρώσεις
Π: -θα σε πληρώσω 2 σφαλιάρες

:confused:

Για σβήσιμο μύρισα τη πόδια της τα οποία αυτή την φορά ήταν τα πιο μυρωδάτα που έχω συναντήσει, και έτσι κατάφερα και έχυσα γρήγορα αν και είχα φρεσκοχύσει πριν.

R: -λίγο μου έδωσες
Π: -εσύ θες πολύ, άλλη φορά να έρχεσαι πιο νωρίς να μου το λές να πίνω νερό

:confused:

Δυστυχώς τα κορίτσια σήμερα με άφησαν νηστικό :shit: Γύρισα σπίτι έφαγα ένα κομμάτι παστίτσιο αλλά δε συγρκίνεται...

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.194
Πόντοι
35.948
Φυλής 99: Χαρούλα. Με ρώταγε αν έχω νέα του @Μήτσος Μπάμπολας και πως της έχει λείψει και τον έχει τεράστια ανάγκη.
Μύστη μου δεν περνάω ποτέ απ' αυτόν τον οίκο....δεν είμαι φαν της μεταλλαγμένης ηδονής.
Εκεί είναι για δροσερά παληκαράκια:effemine:

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
182
Πόντοι
0
Γρήγορο πέρασμα από φυλής λατινοκατάσταση, 5ημερη εκδρομή από 18χρονους κάγκουρες και π(ορδές) σκουρόχρωμων.
Πέρασμα και από βέργας, εξηκίου στα γρήγορα πρώτη φορά μετά από καιρό μπας και ικανοποιήσω τα περίεργα γούστα μου... Τι τέρατα κυκλοφορούν ρε μάγκες που θα έπρεπε να πληρώνουν για να γαμηθούν.
Φυλής 71 όροφος η μια λατίνα κάποιον σιχτίριζε και τον έλεγε μαλάκα γιατί της έδωσε νόμισμα από το Μπαχρέιν.
Για γέλια και για κλάματα.

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα αν θελει καποιος να βοηθησει , υπαρχει καμία γκρανι με ομορφο προσωπο ή κορμαρα?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326

20250531_141248.jpg

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, ας πει και κανάς άλλος, όμως νομίζω πως είναι Ιάσονος 20 Γ

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.145
Πόντοι
1.056
Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους
Γιατι αυτες δεν ειναι καριολες σαν τις δυτικες, εχουν ισχυρες πεποιθησεις και πιστευω..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.565
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.565
Πόντοι
3.936
31/05/25

Φυλής 99: Χαρούλα. Ο τσάτσος με κοίταγε καλά καλά, δυστυχώς όμως δε μου πήρε πίπα τσιμπουκι. Ισως έπρεπε να περάσω σε δωμάτιο./ Ξαναπάω και μου δίνει το πράσινο φως. Βάζω το κινητό να φορτίσει και περιμένω, και αφού έρχεται ξαπλώνω στο πάτωμα και με ρωτάει που τα θέλω. Σκουατάρει ανάποδα απο πάνω μου και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Ακόμα και μέσα στο σκοτάδι μπορούσα να δω ότι έχει έντονο σκούρο χρώμα, οπότε η γεύση ήταν ανάλογα δυνατή. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν έπεσε κάτι στο πάτωμα να πάει χαμένο
R: -θες να με χέσεις;
Π: -δε μπορώ, αυτό είναι κάτι προσωπικό για μένα
R:- μη ντρέπεσαι
Δυστυχώς τα κορίτσια σήμερα με άφησαν νηστικό :shit:

Συνημμένα

• image.gif
    image.gif
    7,1 MB · Εμφανίσεις: 11

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1
Καλό μήνα μύστες καμία υποτακτική παίζει πουθενά;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
:bounce::bounce::bounce:

Ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο

Δυστυχώς είμαι μια κότα και μισή... :turkydance:

Παρέα με τον @Επιρρεπής και @DmtrsxXx ...
Πήγαμε για να κάνουμε τα εγκαίνια στο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...
Κοπέλα ήταν η Μαργαρίτα με απλό πρόγραμμα και στα 20€
:new_shocked:

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας γύρισε σπίτι... :headbang:
Aφου ολοι οι οικοι εχουν καμερες, τι σε ενοχλησε στον συγκεκριμενο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom