Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (17 μέλη και 262 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
:bounce::bounce::bounce:

Ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο

Δυστυχώς είμαι μια κότα και μισή... :turkydance:

Παρέα με τον @Επιρρεπής και @DmtrsxXx ...
Πήγαμε για να κάνουμε τα εγκαίνια στο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...
Κοπέλα ήταν η Μαργαρίτα με απλό πρόγραμμα και στα 20€
:new_shocked:

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείαςγύρισε σπίτι... :headbang:

Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
169
Πόντοι
1
Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.
Αδερφέ στο λιοσιων με την κιρα ηταν και η λαρισα η καινούργια που λεει το πρόγραμμα η μονη της μην περάσω τζάμπα αύριο.?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Tα έχουμε ξαναπει και παλιότερα- οι ζούγκλισσες του Αμαζονίου απ' το Apocalypto δεν θα γίνουν ποτέ επαγγελματίες σε υπηρεσιες όπως οι άλλες, ακόμη κ οι Ρουμάνες - κακώς κάποιοι τους τα ακουμπάμε - μποϊκοτάζ μέχρι να ξαναπάνε πίσω στις ζούγκλες τους.
Υγ. Μόλις βλέπω λατίνα καταλαβαίνω ότι θα έχει ξεπετουυα κατάληξη- μεταβολή και χαίρετε.:confused:
Πες τα ρε φιλε !!!! Τα λεω συνέχεια αυτο το πράγμα με τις φωλο λατινες!!!! Πρεπει να κάνουν εμπαργκο, για να σταματησουν μα τις φερνουν αυτες τις φολες!!! Τις εχω φαει στην μαπα απο Νεα Υορκη όπου εμενα παλαιοτερα. Ειναι κωλοχαρκτηρες οι λατινοι γενικα....ειναι ενα πραγμα σαν του γυφτους στην Ελλάδα. Δεν εχουν μπεσα...αντίθετα εχουν κουτοπονηρια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.545
Πόντοι
3.936
Πες τα ρε φιλε !!!! Τα λεω συνέχεια αυτο το πράγμα με τις φωλο λατινες!!!! Πρεπει να κάνουν εμπαργκο, για να σταματησουν μα τις φερνουν αυτες τις φολες!!! Τις εχω φαει στην μαπα απο Νεα Υορκη όπου εμενα παλαιοτερα. Ειναι κωλοχαρκτηρες οι λατινοι γενικα....ειναι ενα πραγμα σαν του γυφτους στην Ελλάδα. Δεν εχουν μπεσα...αντίθετα εχουν κουτοπονηρια
Oυτε για να μαζεύουν μπανάνες δεν είναι, για καθαρίστριες δεν το συζητάμε, μέχρι και οι λάθρο μόλιις τις βλέπουν να σαλοναρουν κάνουν μεταβολή. Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους σε γκέτο (βλέπε μεταξΟυρίο) για να είμαστε εμείς πιο ησυχοι από φυλής κ πέριξ μεριά.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
:bounce::bounce::bounce:

Ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο

Δυστυχώς είμαι μια κότα και μισή... :turkydance:

Παρέα με τον @Επιρρεπής και @DmtrsxXx ...
Πήγαμε για να κάνουμε τα εγκαίνια στο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...
Κοπέλα ήταν η Μαργαρίτα με απλό πρόγραμμα και στα 20€
:new_shocked:

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας γύρισε σπίτι... :headbang:
IMG_20250529_120831.jpg

Μείνετε ήσυχοι, τελικά την έκοψα εγώ την κορδέλα! :afro:

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Oυτε για να μαζεύουν μπανάνες δεν είναι, για καθαρίστριες δεν το συζητάμε, μέχρι και οι λάθρο μόλιις τις βλέπουν να σαλοναρουν κάνουν μεταβολή. Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους σε γκέτο (βλέπε μεταξΟυρίο) για να είμαστε εμείς πιο ησυχοι από φυλής κ πέριξ μεριά.
Συμφωνω για τις φολοΛατινες...βεβαια δεν ειναι ολες ετσι εχω πεσει κατα καιρους και σε καποιες καλες περιπτωσεις VFM αλλα ειναι ελαχιστες ενα 5-10% θα ελεγα...τραγικο ποσοστο και ειναι κριμα γιατι ειναι ομορφες και εντυπωσιακες γυναικες....Αυτοι οι οποιοι κανονιζουν να ερθουν οι Λατινες εδω για δουλεια, ισως θα πρεπει να σκεφτουν να κανουν σαφαρι στην Αφρικανικη ηπειρο...Ακομα και οι Αφρικανες που ειναι κατωτερες στο σεξ γενικα απο τις Σλαβες, θα ειναι λιγοτερο φολες απο τις Λατινες αναλογικα (προσωπικη αποψη)....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Τύπε έκανε καινούριο τατού στα πλευρά ή το είχε από παλιά;

το είχε απο παλιά, το θυμάμαι γιατι το εζω χύσει. Ηταν και μια αλκη μια μαζι της αλλα δεν την ειδα καν... πηγα καρφωτος για Κίρα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
το είχε απο παλιά, το θυμάμαι γιατι το εζω χύσει.
Είχα την εντύπωση ότι είχε παρθένο δέρμα
Ηταν και μια αλκη μια μαζι της αλλα δεν την ειδα καν... πηγα καρφωτος για Κίρα.
Άλλες 2 ήταν. Θα γράψω ενημέρωση μετά

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.032
Πόντοι
1.406
Κόκκινα φανάρια τώρα στο ΣΚΑΙ. Παρατήρηση, από τότε οι τσατσαδες χτυπαγαν πορτα αλλά ο Φαίδων Γεωργιτσης ήταν σίγουρα εικοσαλεπτο δωμάτιο με τη Χρονοπούλου :confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Πήρες τη Μαργαρίτα?
Για μεγάλη επιτυχία το βλέπω κι αυτό, σαν το ταβερνομπούρδελο δίπλα το 23:headbaning1:

Η Μαργαρίτα δε χάρηκε καθολου πάντως που ειπα στην τσατσα , πηγε 20ρικο και αυτή?

Έφυγε ξινισμενη. Για εμένα σίγουρα δεν αξίζει το 20ρικο αυτή.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948
Η Μαργαρίτα δε χάρηκε καθολου πάντως που ειπα στην τσατσα , πηγε 20ρικο και αυτή?

Ούτε το 10ρικο δεν αξίζει μύστη μου...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.344
Πόντοι
481

Υπάρχει και το ξύδι

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

Δημήτρη....
Έχει μπει ο Σατανάς μέσα μου...:priest:

Θέλω αύριο να επενδύσω σε μισάωρο πρόγραμμα με την κορασίδα!!! :zfuck:

Τι απόδοση λες να δίνει? :confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948
Σήμερα στο τέλος της πρώτης βάρδιας κατά τις 16:00:uzi::uzi:

Είχα όρεξη για μιλφέιγ...

Αγκύρας 9 Όλγα μιλφάρα, καλό σώμα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ Τατιάνα μιλφ ανοιχτόχρωμη με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο.

Αγκύρας 12 Ήρα η ξανθιά μιλφάρα κ Ντάρια η στέκα. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Στροφή...

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα Λίλυ μελαχρινή μιλφ με απλό.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο Αναστασία η αδύνατη, μελαχρινή γκίλφ ρουφήχτρα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο κ Σαμπίνα χοντρούλα ανοιχτόχρωμη μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Ιωαννίνων 5 Άννα, απλό ανακοινώνεται

Ιωαννίνων 3 όροφος κλειστό

Ιωαννίνων 3 ισόγειο θεία Ελένη ανοιχτόχρωμη, χοντρή με ελεύθερη φλογέρα.
Μαζί της η Αλίνα, η ξανθιά όμορφούλα Ρωσίδα από τον όροφο :bigdick:Νορμάλ πρόγραμμα. Ήρθε, είπε μόνο για ένα 2ωρο...

Φυσικά η κατάθεση έγινε εδώ:knockinb::knockinb:
Πολύ καλή στο κρεβάτι, παθιάρικο κ δυνατό γαμήσι, ξεχνάς πως είσαι σε μπουρδέλο...

Σταθερά παραμένει καλή...

Έφυγα πετώντας για παραλιακά στέκια....

Πορνοαναμνήσεις...
Το ήσυχο σπιτάκι, κάθετα της Πιπίνου.
Κω 8β εν έτει 2010
IMG_20250525_182130.jpg

Σε αυτό το σπιτάκι δούλευε πρωινά η μιλφάρα ρουφήχτρα Ναταλί. Πολύ καλές υπηρεσίες, γνωστή από Διδύμου 18β, Καλύμνου 48β (ως Μαριλένα), Έλλης 3 κ Σολωμού 32.

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491
Σωστοοοος !
Παρόμοιες εμπειρίες από.Ν.Υ
Μακριά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom