Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 842 άτομα (40 μέλη και 802 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.572
Πόντοι
1.326
Θυμήθηκα μόλις τώρα κάτι για τον οίκο.
Αρχές 2000 έφερνε ο νταβάς το κορίτσι να το αφήσει πρωινή βάρδια, στο Αλκαμένους 117 με ένα Yamaha που η πινακίδα είχε το νούμερο 117 . Γνωρίζω την πινακίδα αλλά δεν το αναφέρω.
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτήν την πολύτιμη και χρήσιμη πληροφορία μαζί μας!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
45
Like
11.433
Πόντοι
6.246
Τωρα 05:17
Ελάχιστη κινηση Φυλλης και περιξ
Τιποτα αξιόλογο στους οικους
Δοκιμαστικε η Λατινα στο γκριζο λατινουπογειο , Συγγνωμη μου διαφευγει το ονομα
Δεν ειχα και πολλές απαιτήσεις αλλα η πουτανα το γαμησε. Λιγα δευτερα πριν τελειωσω το καταλαβε και πεταχτηκε απο το κρεβατι σαν να τη χτυπησε ηλεκτροσοκ για να μην την παρουν τα σκαγια (ουτε καν) με αποτέλεσμα να τελειωσω σε ντε καυλε φαση μονος μου…..
Φυλής 61; Μήπως η πηγαδομούνα Άννα; Με ωραίο κώλο και υπηρεσίες κυριολεκτικά και μεταφορικά για το μπούτσο

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.818
Πόντοι
4.715
Πρωϊνή επίσκεψη στο Μ.Α 28 αριστερά.
Η Άννα με τους βύζους κ το τατουάζ χαμηλά.
Συνεχόμενα δωμάτια .
Πίπα τελειωτική στο δωμάτιο και γειά σας
ps: το Ι.Γ αριστερά, φως μεν, κλειδωμένη πόρτα δε .

Συνημμένα

• IMG_20250531_095828.jpg
    IMG_20250531_095828.jpg
    3,5 MB · Εμφανίσεις: 40

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.818
Πόντοι
4.715
Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτήν την πολύτιμη και χρήσιμη πληροφορία μαζί μας!
Κρατάμε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στον κάδο ανακύκλωσης , χωρίς να τον αδειάζουμε.

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
:bounce::bounce::bounce:

Ενημέρωση από το ερωτικό Μεταξουργείο

Δυστυχώς είμαι μια κότα και μισή... :turkydance:

Παρέα με τον @Επιρρεπής και @DmtrsxXx ...
Πήγαμε για να κάνουμε τα εγκαίνια στο...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...
Κοπέλα ήταν η Μαργαρίτα με απλό πρόγραμμα και στα 20€
:new_shocked:

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας γύρισε σπίτι... :headbang:

Συνημμένα

• IMG_20250531_153334.jpg
    IMG_20250531_153334.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 35

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
101.050
Πόντοι
48.067

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...

Ενώ ο Δημήτρης (που είναι και άριστος γνώστης Πολεμικών Τεχνών) δεν μάσησε εγώ λύγισα. Είδα την κάμερα στην είσοδο και έκοψα λάσπη... :cry:
Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείαςγύρισε σπίτι... :headbang:

Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
175
Πόντοι
1
Πιο πριν καταγαμηθηκε η λατίνα Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Κοπελαρα μου εσύ ! Την γαμησα σαν σκύλος.

Μετα πηγα στο Φωκ 19 για την Αννουλα αλλα δεν ηταν εκεί.
Έπρεπε να ψιλιαστω απο το άδειο σαλονι και τις ανοιχτές πόρτες των δωματιων. Ήταν η ξινη Καρλα.

Μετα πηγα στο Λιοσιων 73 ισόγειο οπου ηταν η Κίρα. Με τσιμπουκωσε ακαποτα αγρια με πνιξιματα, της εφαγα το μουνί με τη σειρα μου και μετα τη γαμησα σα σκυλα.

Μετα πηγα στο Περδικα γωνιακο όροφος όπου ήταν η Αντζελα η αλβανοκοντυλω. Την εβαλα και μου καβαλησε το καυλί και κουνιόταν καλα η κοντή καύλα.. χοροπηδούσε πανω στην ψωλαρα μου σαν κουνέλι.

Στο Ιασωνος 37 ισόγειο ηταν η λατινα Κατερίνα. Κοντή ατσουμπαλο σώμα.
Δεν....

Στο Ιάσονος 39 πανω αριστερά ηταν η Χριστίνα η Ρωσίδα. Ειχε κλείσει το φως της ταμπελας καθως δουλεύει μονη.
Γαμιοταν στο δωμάτιο που εχει παράθυρό μεσα στην αυλή του πορνομολ.
Ο μυστης πελάτης την γαμουσε σκληρά. Το κρεβατι ακουγόταν κατω απο το τρίξιμο. Εφαγε πολυ πουτσα η Χριστίνα αλλα αντέχει αυτή.

Στο Ιασωνος 30 υπόγειο ηταν η Λολα η μιλφ αλβανιδα που βγαίνει γυμνη στο σαλόνι.

Στον οροφο του Ιασωνος 30 ηταν η Μαρία το ξωτικό με τα τατουάζ. Απο τις ελάχιστες όμορφες και καθαρές κοπέλες που εχουν μείνει στην πιάτσα. Απλό πρόγραμμα στα 10ε.
Αδερφέ στο λιοσιων με την κιρα ηταν και η λαρισα η καινούργια που λεει το πρόγραμμα η μονη της μην περάσω τζάμπα αύριο.?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
673
Πόντοι
81
Tα έχουμε ξαναπει και παλιότερα- οι ζούγκλισσες του Αμαζονίου απ' το Apocalypto δεν θα γίνουν ποτέ επαγγελματίες σε υπηρεσιες όπως οι άλλες, ακόμη κ οι Ρουμάνες - κακώς κάποιοι τους τα ακουμπάμε - μποϊκοτάζ μέχρι να ξαναπάνε πίσω στις ζούγκλες τους.
Υγ. Μόλις βλέπω λατίνα καταλαβαίνω ότι θα έχει ξεπετουυα κατάληξη- μεταβολή και χαίρετε.:confused:
Πες τα ρε φιλε !!!! Τα λεω συνέχεια αυτο το πράγμα με τις φωλο λατινες!!!! Πρεπει να κάνουν εμπαργκο, για να σταματησουν μα τις φερνουν αυτες τις φολες!!! Τις εχω φαει στην μαπα απο Νεα Υορκη όπου εμενα παλαιοτερα. Ειναι κωλοχαρκτηρες οι λατινοι γενικα....ειναι ενα πραγμα σαν του γυφτους στην Ελλάδα. Δεν εχουν μπεσα...αντίθετα εχουν κουτοπονηρια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.820
Πόντοι
3.936
Πες τα ρε φιλε !!!! Τα λεω συνέχεια αυτο το πράγμα με τις φωλο λατινες!!!! Πρεπει να κάνουν εμπαργκο, για να σταματησουν μα τις φερνουν αυτες τις φολες!!! Τις εχω φαει στην μαπα απο Νεα Υορκη όπου εμενα παλαιοτερα. Ειναι κωλοχαρκτηρες οι λατινοι γενικα....ειναι ενα πραγμα σαν του γυφτους στην Ελλάδα. Δεν εχουν μπεσα...αντίθετα εχουν κουτοπονηρια
Oυτε για να μαζεύουν μπανάνες δεν είναι, για καθαρίστριες δεν το συζητάμε, μέχρι και οι λάθρο μόλιις τις βλέπουν να σαλοναρουν κάνουν μεταβολή. Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους σε γκέτο (βλέπε μεταξΟυρίο) για να είμαστε εμείς πιο ησυχοι από φυλής κ πέριξ μεριά.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.665
Πόντοι
7.446

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25...

Έτσι η κορδέλα των εγκαινίων, που είχα αγοράσει από πολύ ακριβό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας γύρισε σπίτι... :headbang:
IMG_20250529_120831.jpg

Μείνετε ήσυχοι, τελικά την έκοψα εγώ την κορδέλα! :afro:

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.383
Πόντοι
34.948
Oυτε για να μαζεύουν μπανάνες δεν είναι, για καθαρίστριες δεν το συζητάμε, μέχρι και οι λάθρο μόλιις τις βλέπουν να σαλοναρουν κάνουν μεταβολή. Κι εμένα η απορία μ είναι η εξής: αφού παίζουν και λάθρο μουσουλμάνες στο πανηγυρακι της εποίκησης γιατί δεν βάζουν και αυτές στα ..ρδέλα για να εξυπηρετούν τους ομοθρήσκους τους σε γκέτο (βλέπε μεταξΟυρίο) για να είμαστε εμείς πιο ησυχοι από φυλής κ πέριξ μεριά.
Συμφωνω για τις φολοΛατινες...βεβαια δεν ειναι ολες ετσι εχω πεσει κατα καιρους και σε καποιες καλες περιπτωσεις VFM αλλα ειναι ελαχιστες ενα 5-10% θα ελεγα...τραγικο ποσοστο και ειναι κριμα γιατι ειναι ομορφες και εντυπωσιακες γυναικες....Αυτοι οι οποιοι κανονιζουν να ερθουν οι Λατινες εδω για δουλεια, ισως θα πρεπει να σκεφτουν να κανουν σαφαρι στην Αφρικανικη ηπειρο...Ακομα και οι Αφρικανες που ειναι κατωτερες στο σεξ γενικα απο τις Σλαβες, θα ειναι λιγοτερο φολες απο τις Λατινες αναλογικα (προσωπικη αποψη)....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
101.050
Πόντοι
48.067
Τύπε έκανε καινούριο τατού στα πλευρά ή το είχε από παλιά;

το είχε απο παλιά, το θυμάμαι γιατι το εζω χύσει. Ηταν και μια αλκη μια μαζι της αλλα δεν την ειδα καν... πηγα καρφωτος για Κίρα.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.812
Πόντοι
3.236
το είχε απο παλιά, το θυμάμαι γιατι το εζω χύσει.
Είχα την εντύπωση ότι είχε παρθένο δέρμα
Ηταν και μια αλκη μια μαζι της αλλα δεν την ειδα καν... πηγα καρφωτος για Κίρα.
Άλλες 2 ήταν. Θα γράψω ενημέρωση μετά

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.196
Πόντοι
1.406
Κόκκινα φανάρια τώρα στο ΣΚΑΙ. Παρατήρηση, από τότε οι τσατσαδες χτυπαγαν πορτα αλλά ο Φαίδων Γεωργιτσης ήταν σίγουρα εικοσαλεπτο δωμάτιο με τη Χρονοπούλου :confused:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
101.050
Πόντοι
48.067
Πήρες τη Μαργαρίτα?
Για μεγάλη επιτυχία το βλέπω κι αυτό, σαν το ταβερνομπούρδελο δίπλα το 23:headbaning1:

Η Μαργαρίτα δε χάρηκε καθολου πάντως που ειπα στην τσατσα , πηγε 20ρικο και αυτή?

Έφυγε ξινισμενη. Για εμένα σίγουρα δεν αξίζει το 20ρικο αυτή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom