Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (4 μέλη και 108 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

Dio Maiden Priest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
198
Πόντοι
280
Επίσης, δύο μπουρδελονέα...

Από μεσημέρι...

Φυλής 65άρια έχει επιστρέψει ή καλλίγραμμη Κάτια

Ιάσονος 20 όροφος είχε μια καινούρια λατίνα, χαρωπή με απλό πρόγραμμα. Νομίζω Βικτώρια την είπαν.
Είναι αυτή από Βενεζουέλα που δούλευε μαζί με τη Λουσία με το μοντελέ κορμί;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Η Μαργαρίτα δε χάρηκε καθολου πάντως που ειπα στην τσατσα , πηγε 20ρικο και αυτή?

Έφυγε ξινισμενη. Για εμένα σίγουρα δεν αξίζει το 20ρικο αυτή.
Τη Πέμπτη 15 ευρώ είχε ανακοινώσει

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.973
Πόντοι
28.636
:blowup:
Τώρα Live...
Εμετουργείο παρέα με τον μύστη @Junax

Ιάσωνος 20β μεσαίο.
Βανέσσα Λατίνα. Με ωραίο σετ εσώρουχα.
Μου άρεσε πολύ.
Βεβαίως απλό πρόγραμμα και αυτή...

Εφαρμόζοντας τις τεχνικές "Ξεκλειδώματος" του Μπράντ Πίτ, δοκιμάστηκε η καινούρια Βανέσσα.
Άνετα ένα 9/10 για εμένα.!!!
Κριτική δεν θα γράψω. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει την τύχη του με προσωπική ευθύνη!
:zfuck:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Τώρα live

Φυλής 71 ισόγειο, Ντιάνα, καινούργια λατινα, ωραίο κορμί, μικρό βυζακι, νορμάλ κωλο και πολυ μακρύ μαλλί, πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 71 όροφος, η Σουζάνα με τα γυαλάκια σε νορμάλ πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος

Φυλής 65 όροφος η μοντελαρα Ρουμάνα Κάτια, με νορμάλ πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος

Φυλής 65 ισόγειο, η Χριστίνα η αλβανο"τσεχα"

Φυλής 69 ισόγειο, η Σοφία, Ρωσίδα ξανθιά τριανταρα, με 1.5 βυζι και λίγο αγυμναστο σώμα αλλά για πολλά γούστα, με ελ.στοματικο
@Μήτσος Μπάμπολας πρέπει να την περασεις ενα χέρι

Φυλής 69 όροφος η αλβανο"τσεχα Εμμυ

Φυλής 67 η λατινα Ντιάνα με τον τεράστιο κωλο

Φυλής 86 όροφο λογικά η Μαρία

Φυλής 84 ισόγειο και όροφος και 86 ισόγειο κλειστά

Φωκαιας 17 ισόγειο η Αλεξάνδρα η σοβιετικη με το πολυ έντονο βάψιμο σε ελ στοματικο και γλειψιμο αρχιδακια όπως ανακοινώνει

Φωκαιας 17 όροφος η ξανθιά Ρωσίδα μιλφαρα Μόνικα
με ελ.στοματικο

Φωκαιας 25 όροφος η Καρίνα με πολύ μεγάλα βυζιά σε ελ στοματικο και πρωκτικό με συν 10

Φωκαιας 19 λογικά Κάρλα

Αυτά, καλά γαμησια..

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.019
Πόντοι
81

Τώρα live

Φυλής 71 ισόγειο, Ντιάνα, καινούργια λατινα, ωραίο κορμί, μικρό βυζακι, νορμάλ κωλο και πολυ μακρύ μαλλί, πρόγραμμα νορμάλ

Φυλής 67 η λατινα Ντιάνα με τον τεράστιο κωλο
Πολλές Ντιάνες μαζευτήκανε στον δρόμο. Δύο λατίνες, μια με νορμάλ και μια με τεράστιο κώλο, συν τη Ρουμάνα θεά με το ίδιο όνομα. Άλλο πρωτότυπο όνομα δεν μπορούν να βρουν;

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.676
Πόντοι
8.345
Μεσημεριανή βόλτα απο το Ειρηνόσπιτο, 6 άτομα στο σαλόνι αναμονή και τα δυο ''κορίτσια'' σε δωμάτιο, συνεχόμενα δωμάτια και για της δυο.
Μεταβολή και βουρ για λ73 για την νεαρή άφιξη.
Ύψος, μετά βίας ένα μίλκο, κάπου στο 1,55ε και γύρω στα 40κ, στήθος σχεδόν πλάκα, κωλομέρια χωράνε άνετα στην παλάμη, οριακά 18ε.
Σγουρό μαύρο μαλλάκι, λίγο κάτω απο τους ώμους.
Συνέχεια στην λιτή κριτική.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.105
Πόντοι
48.067
Επίσκεψη ξανα στην Κίρα στο Λιοσιων 73 σε διπλη κατάθεση. Της εκανα επαγγελματικό ξεκλειδωματικο γλειφομούνι και η μοντελικιά μουνα της εχυσε και γέμισε ενα νεροποτηρο μουνοζοθμα που τα ήπια στην υγεία σας! Μετα ακολούθησε ρομαντικο γαμήσι οπου η κορασις ήρθε σε οργασμό και σπαρταρουσε σα ψάρι.
Εφυγε απο το δωμάτιο ικανοποιημενη και χυμενη όπου μετά απο λιγο επέστρεψε και μου γύρισε ενα 20ρικο πισω επειδη την εκανα να χύσει 2 φορές. Μάρτυρας μου ο @Pa Luki Luk που περιμενε υπομονετικά στο σαλόνι.

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.019
Πόντοι
81
31/05/25

Ξαναπάω και μου δίνει το πράσινο φως. Βάζω το κινητό να φορτίσει και περιμένω, και αφού έρχεται ξαπλώνω στο πάτωμα και με ρωτάει που τα θέλω. Σκουατάρει ανάποδα απο πάνω μου και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Ακόμα και μέσα στο σκοτάδι μπορούσα να δω ότι έχει έντονο σκούρο χρώμα, οπότε η γεύση ήταν ανάλογα δυνατή. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν έπεσε κάτι στο πάτωμα να πάει χαμένο

R: -θες να με χέσεις;
Π: -δε μπορώ, αυτό είναι κάτι προσωπικό για μένα
R:- μη ντρέπεσαι
Π: -είναι δύσκολο
R: -καλά, σκέψου το
Δυστυχώς τα κορίτσια σήμερα με άφησαν νηστικό :shit: Γύρισα σπίτι έφαγα ένα κομμάτι παστίτσιο αλλά δε συγρκίνεται...[/ISPOILER]
Ρε φίλε, μας άφησες με την περιέργεια. Σε έχεσε καμιά τελικά;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.748
Πόντοι
1.336
Για παστίτσιο λες. Για χέσιμο;
Λέω ότι με άφησαν νηστικό, άρα δεν έγινε κάτι.

Έχει γίνει κάτι τέτοιο σε δωμάτιο μπουρδέλου και μετά μπήκε άλλος;
Ναι έχει γίνει
:coffee:
10/05/25

Φθάνω στον προορισμό που είπα πιο πριν και την ρωτάω αν είναι σε θέση να το κάνουμε και αφού μου απάντησε θετικά πέρασα στο δωμάτιο

Π: -πού θες να το κάνουμε; Στο κρεβάτι;
R: -έλα κάτω καλύτερα μη λερώσουμε. Εξετάσεις κάνεις;
Π: -χαχαχα, εσύ τι λες; Εννοείται για να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω
R: -δε κάνουν όλες
Π: -πώς θες; Κανονικά ή ανάποδα;
R: -ανάποδα να βλέπω τον κώλο σου. Πώς λες να το κάνουμε; Στο στόμα ή στο στήθος;
Π: -όπου θες...
...τώρα μου έρχεται κατούρημα
R: -δώστο

αρχίζει να με κατουράει στην κοιλιά ενώ κράταγε το πουλί μου για λεβιέ

R: -όχι εκεί. Στο στόμα

Μου έδωσε μεγάλη ποσότητα και με υψηλή πίεση και δε μπορούσα να τα καταπιώ όλα. Της χτύπησα το μπούτι να κάνει μία παύση αλλά δε κατάλαβε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή λίμνη στο πάτωμα :confused: Τελείωσε και άρχισε να σφίγγεται, της φεύγουν 1-2 κλανίτσες και αρχίζει να με χέζει στο στήθος. Πέρνω το πρώτο κομμάτι, το βάζω στο στόμα, το μασάω, το επεξεργάζομαι και αποφασίζω να το καταπιώ ενώ εκείνη συνέχιζε το έργο της.
Η σύσταση ήταν σαν το τραγανό φυστικοβούτυρο χωρίς όμως τα κομματάκια

raptopoulos-marmita.gif

Επείδη ήταν κρίμα να μείνει στη μέση η δουλειά, τρώω και την υπόλοιπη ποσότητα. Δεν ήταν μεγάλη. Ιδανική για έναν αρχάριο.

σηκώνομαι να σκουπιστώ

Π: -τι δουλεια κάνεις;
R: -δε θέλω να πω
Π: -καλά δε με νοιάζει, έτσι ρωτάω
R: -πολύ έντονη γεύση. Είναι σαν σοκολάτα αλλά πολύ ξυνή
Π: -χαχαχα. Είχα φάει ένα σουβλάκι πριν ...Θα χύσεις;

εκεί χτυπάει την πόρτα η υπηρεσία

R: -φέρε μου τα πόδια σου. Να τα μυρίσω, μη φοβάσαι :confused:
Π: -είσαι τρελό

Τα πόδια της μύριζαν παραπάνω από αυτό που περίμενα και μετά από λίγο αρχίζω να χύνω
Καθώς ντυνόμουν την άκουγα που γέλαγε ενώ μιλούσε με την υπηρεσία. Λέτε να σχολίαζαν εμένα; Ποιός χέστηκε;[/ISPOILER]
Το πάτωμα μέχρι στιγμής έχει λερώσει με κάτουρα όχι με σκατά

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.973
Πόντοι
28.636
Επίσκεψη ξανα στην Κίρα στο Λιοσιων 73 σε διπλη κατάθεση. Της εκανα επαγγελματικό ξεκλειδωματικο γλειφομούνι και η μοντελικιά μουνα της εχυσε και γέμισε ενα νεροποτηρο μουνοζοθμα που τα ήπια στην υγεία σας! Μετα ακολούθησε ρομαντικο γαμήσι οπου η κορασις ήρθε σε οργασμό και σπαρταρουσε σα ψάρι.
Εφυγε απο το δωμάτιο ικανοποιημενη και χυμενη όπου μετά απο λιγο επέστρεψε και μου γύρισε ενα 20ρικο πισω επειδη την εκανα να χύσει 2 φορές. Μάρτυρας μου ο @Pa Luki Luk που περιμενε υπομονετικά στο σαλόνι.
Δεν σου είπα τίποτα εκεί γιατί ήσουν αλήθεια πολύ ταλαιπωρημένος...
Την ώρα που η τσατσά ερχόταν να σου χτυπήσει την πόρτα της έχωσα ένα πεντάευρω στο χέρι.
Γιαυτό σε άφησε 17' λεπτά μέσα. :rockon:

Το ίδιο είχα κάνει και με τον "άλλον" που κάναμε τις ανωμαλίες με την Έμμυ. :smitten:

Για αυτό είναι οι Φίλοι!!!

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.019
Πόντοι
81
Λέω ότι με άφησαν νηστικό, άρα δεν έγινε κάτι.

Ναι έχει γίνει

Το πάτωμα μέχρι στιγμής έχει λερώσει με κάτουρα όχι με σκατά
Ελπίζω να έκανες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετά. Τεσπα, αφού σου γουστάρει, οκ

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228
Φυλής 69 ισόγειο, η Σοφία, Ρωσίδα ξανθιά τριανταρα, με 1.5 βυζι και λίγο αγυμναστο σώμα αλλά για πολλά γούστα, με ελ.στοματικο
@Μήτσος Μπάμπολας πρέπει να την περασεις ενα χέρι
Καινούρια άφιξη?
Πρέπει να πέσει μερεμέτι άμεσα...

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.973
Πόντοι
28.636

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.863
Πόντοι
7.195
Φυλής 71 όροφος η μια λατίνα κάποιον σιχτίριζε και τον έλεγε μαλάκα γιατί της έδωσε νόμισμα από το Μπαχρέιν.
Για γέλια και για κλάματα.
:buck2: :buck2: δύσκολο να μπερδέψει το εικοσάρικο Μπαχρέιν με το εικοσάευρο..
images

Πάντως το εικοσάρι Μπαχρέιν ισοδυναμεί με 50 ευρώ άρα της έφεξε μάλλον

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom