Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.442
- Πόντοι
- 36.228
Είναι στις πιο πάνω γειτονιές...Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, ας πει και κανάς άλλος, όμως νομίζω πως είναι Ιάσονος 20 Γ
Είναι στις πιο πάνω γειτονιές...Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, ας πει και κανάς άλλος, όμως νομίζω πως είναι Ιάσονος 20 Γ
Είναι αυτή από Βενεζουέλα που δούλευε μαζί με τη Λουσία με το μοντελέ κορμί;Επίσης, δύο μπουρδελονέα...
Από μεσημέρι...
Φυλής 65άρια έχει επιστρέψει ή καλλίγραμμη Κάτια
Ιάσονος 20 όροφος είχε μια καινούρια λατίνα, χαρωπή με απλό πρόγραμμα. Νομίζω Βικτώρια την είπαν.
Όχι, καινούρια άφιξηΕίναι αυτή από Βενεζουέλα που δούλευε μαζί με τη Λουσία με το μοντελέ κορμί;
Τη Πέμπτη 15 ευρώ είχε ανακοινώσειΗ Μαργαρίτα δε χάρηκε καθολου πάντως που ειπα στην τσατσα , πηγε 20ρικο και αυτή?
Έφυγε ξινισμενη. Για εμένα σίγουρα δεν αξίζει το 20ρικο αυτή.
Τώρα Live...
Εμετουργείο παρέα με τον μύστη @Junax
Ιάσωνος 20β μεσαίο.
Βανέσσα Λατίνα. Με ωραίο σετ εσώρουχα.
Μου άρεσε πολύ.
Βεβαίως απλό πρόγραμμα και αυτή...
Πολλές Ντιάνες μαζευτήκανε στον δρόμο. Δύο λατίνες, μια με νορμάλ και μια με τεράστιο κώλο, συν τη Ρουμάνα θεά με το ίδιο όνομα. Άλλο πρωτότυπο όνομα δεν μπορούν να βρουν;Τώρα live
Φυλής 71 ισόγειο, Ντιάνα, καινούργια λατινα, ωραίο κορμί, μικρό βυζακι, νορμάλ κωλο και πολυ μακρύ μαλλί, πρόγραμμα νορμάλ
Φυλής 67 η λατινα Ντιάνα με τον τεράστιο κωλο
Ρε φίλε, μας άφησες με την περιέργεια. Σε έχεσε καμιά τελικά;31/05/25
Ξαναπάω και μου δίνει το πράσινο φως. Βάζω το κινητό να φορτίσει και περιμένω, και αφού έρχεται ξαπλώνω στο πάτωμα και με ρωτάει που τα θέλω. Σκουατάρει ανάποδα απο πάνω μου και αρχίζει να με κατουράει στο στόμα. Ακόμα και μέσα στο σκοτάδι μπορούσα να δω ότι έχει έντονο σκούρο χρώμα, οπότε η γεύση ήταν ανάλογα δυνατή. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν έπεσε κάτι στο πάτωμα να πάει χαμένο
R: -θες να με χέσεις;
Π: -δε μπορώ, αυτό είναι κάτι προσωπικό για μένα
R:- μη ντρέπεσαι
Π: -είναι δύσκολο
R: -καλά, σκέψου το
Δυστυχώς τα κορίτσια σήμερα με άφησαν νηστικόΓύρισα σπίτι έφαγα ένα κομμάτι παστίτσιο αλλά δε συγρκίνεται...[/ISPOILER]
Το γράφω στο τέλοςΡε φίλε, μας άφησες με την περιέργεια. Σε έχεσε καμιά τελικά;
Για παστίτσιο λες. Για χέσιμο; Έχει γίνει κάτι τέτοιο σε δωμάτιο μπουρδέλου και μετά μπήκε άλλος;Το γράφω στο τέλος
Λέω ότι με άφησαν νηστικό, άρα δεν έγινε κάτι.Για παστίτσιο λες. Για χέσιμο;
Ναι έχει γίνειΈχει γίνει κάτι τέτοιο σε δωμάτιο μπουρδέλου και μετά μπήκε άλλος;
Το πάτωμα μέχρι στιγμής έχει λερώσει με κάτουρα όχι με σκατά
10/05/25
Φθάνω στον προορισμό που είπα πιο πριν και την ρωτάω αν είναι σε θέση να το κάνουμε και αφού μου απάντησε θετικά πέρασα στο δωμάτιο
Π: -πού θες να το κάνουμε; Στο κρεβάτι;
R: -έλα κάτω καλύτερα μη λερώσουμε. Εξετάσεις κάνεις;
Π: -χαχαχα, εσύ τι λες; Εννοείται για να μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω
R: -δε κάνουν όλες
Π: -πώς θες; Κανονικά ή ανάποδα;
R: -ανάποδα να βλέπω τον κώλο σου. Πώς λες να το κάνουμε; Στο στόμα ή στο στήθος;
Π: -όπου θες...
...τώρα μου έρχεται κατούρημα
R: -δώστο
αρχίζει να με κατουράει στην κοιλιά ενώ κράταγε το πουλί μου για λεβιέ
R: -όχι εκεί. Στο στόμα
Μου έδωσε μεγάλη ποσότητα και με υψηλή πίεση και δε μπορούσα να τα καταπιώ όλα. Της χτύπησα το μπούτι να κάνει μία παύση αλλά δε κατάλαβε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή λίμνη στο πάτωμαΤελείωσε και άρχισε να σφίγγεται, της φεύγουν 1-2 κλανίτσες και αρχίζει να με χέζει στο στήθος. Πέρνω το πρώτο κομμάτι, το βάζω στο στόμα, το μασάω, το επεξεργάζομαι και αποφασίζω να το καταπιώ ενώ εκείνη συνέχιζε το έργο της.
Η σύσταση ήταν σαν το τραγανό φυστικοβούτυρο χωρίς όμως τα κομματάκια
![]()
Επείδη ήταν κρίμα να μείνει στη μέση η δουλειά, τρώω και την υπόλοιπη ποσότητα. Δεν ήταν μεγάλη. Ιδανική για έναν αρχάριο.
σηκώνομαι να σκουπιστώ
Π: -τι δουλεια κάνεις;
R: -δε θέλω να πω
Π: -καλά δε με νοιάζει, έτσι ρωτάω
R: -πολύ έντονη γεύση. Είναι σαν σοκολάτα αλλά πολύ ξυνή
Π: -χαχαχα. Είχα φάει ένα σουβλάκι πριν ...Θα χύσεις;
εκεί χτυπάει την πόρτα η υπηρεσία
R: -φέρε μου τα πόδια σου. Να τα μυρίσω, μη φοβάσαι
Π: -είσαι τρελό
Τα πόδια της μύριζαν παραπάνω από αυτό που περίμενα και μετά από λίγο αρχίζω να χύνω
Καθώς ντυνόμουν την άκουγα που γέλαγε ενώ μιλούσε με την υπηρεσία. Λέτε να σχολίαζαν εμένα; Ποιός χέστηκε;[/ISPOILER]
Δεν σου είπα τίποτα εκεί γιατί ήσουν αλήθεια πολύ ταλαιπωρημένος...Επίσκεψη ξανα στην Κίρα στο Λιοσιων 73 σε διπλη κατάθεση. Της εκανα επαγγελματικό ξεκλειδωματικο γλειφομούνι και η μοντελικιά μουνα της εχυσε και γέμισε ενα νεροποτηρο μουνοζοθμα που τα ήπια στην υγεία σας! Μετα ακολούθησε ρομαντικο γαμήσι οπου η κορασις ήρθε σε οργασμό και σπαρταρουσε σα ψάρι.
Εφυγε απο το δωμάτιο ικανοποιημενη και χυμενη όπου μετά απο λιγο επέστρεψε και μου γύρισε ενα 20ρικο πισω επειδη την εκανα να χύσει 2 φορές. Μάρτυρας μου ο @Pa Luki Luk που περιμενε υπομονετικά στο σαλόνι.
Ελπίζω να έκανες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετά. Τεσπα, αφού σου γουστάρει, οκΛέω ότι με άφησαν νηστικό, άρα δεν έγινε κάτι.
Ναι έχει γίνει
Το πάτωμα μέχρι στιγμής έχει λερώσει με κάτουρα όχι με σκατά
Κάνω ανά μερικούς μήνεςΕλπίζω να έκανες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετά. Τεσπα, αφού σου γουστάρει, οκ
Καινούρια άφιξη?Φυλής 69 ισόγειο, η Σοφία, Ρωσίδα ξανθιά τριανταρα, με 1.5 βυζι και λίγο αγυμναστο σώμα αλλά για πολλά γούστα, με ελ.στοματικο
@Μήτσος Μπάμπολας πρέπει να την περασεις ενα χέρι
Τελευταία ασχολείται με" Την Συζήτηση για Τραβέλια", εδώ.Ρε παιδιά άσχετο. Ο atridis που είχε τσακωθεί με το T9 και την ορθογραφία Φατσέα ζει αυτός; Που χάθηκε;
Φυλής 71 όροφος η μια λατίνα κάποιον σιχτίριζε και τον έλεγε μαλάκα γιατί της έδωσε νόμισμα από το Μπαχρέιν.
Για γέλια και για κλάματα.